Minčių disciplina pt.2 (Kaip įkvėpti prana)

Pradėjo Dvidešimt Trys, rugsėjo 23, 2017, 17:18:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Dvidešimt Trys

Sveiki visi, vėl sugrįžau su šiokiom tokiom žiniom, kurias užlaikiau, brandinau.
Visiems pradžiai siūlyčiau persiskaiytyti pirmąją dalį šiame Parapsichologija skyriuje.

O tiems, kurie skaitė iškart pasakau, kad tie kurie išmoko valdyti kvėpavimą per minčių valdymą tiek kvėpavimu tiek automatiškai mentaliai......

Kad įkvėpti prana, kad pajausti "prūcha", tereikia peršokti mintį(-is) bent milisekundžių greičiu, sustabdyti laiku kvėpavimą (įtempti nosies 'raumenis' tada kai didesnio "kiekio" mintis pasiekia tave) ir per sinchronizaciją fraktališkai pagauti įkvėpimą ir laiku įtraukti "orą" per nosį, jei pataikai į sinchronizacija pilnutiniškai, tuomet "išsiėmi" prana iškart ir tada taip pasikrauni, pasikrauni, kol lengvai gali peršokti į 4D pasisvečiuoti ;)

Sinchronizacija fraktališkai, t.y. kad pataikai į 2 4 8 16 32 ''laiko holograminius'' matmenis hologramoje/"matricoje" per sinchroniškumą su viskuom, tarkim aplinka...

Daug kabučių, nes sunku tokius dalykus ir terminus paaiškinti teoriškai, apie praktiką nei nekalbu, čia vos keliems žmonėms, kas mėgins, stengsis, treniruosis, kam pavyks, tam aukso puodas, jei tik toki dalykai domina, o kitiems tai tik bereikšmė tema, o šiaip pasiskaityti.. gal.. ir.. įdomu.

Šiaip tik bandau paaiškinti, kaip tai daryti, kas įsisavinus pirmąją dalį po poros metų išeina automatiškai, bet galima pabandyti ir manualiai, step by step :)

Creative

Papasakosiu iš savo patirties: atsisedu pavakarieniaut ar papietaut ar užkast ir tik demesi pakreipiu į tai kaip aš valgau aš pradedavau spingti, atrodė kad ne į tą gerklę vis lenda ir taip pora menesiu per kurios numeciau pora kg, Tada nusprendžiau bevalgant kažkokiom savo mintim varynet galvoje kad tik nekreipti į valgį demesio ir po keliu savaičiu susinormalizavo.

Cerber

Citata iš: Creative  rugsėjo 23, 2017, 19:49:34Papasakosiu iš savo patirties: atsisedu pavakarieniaut ar papietaut ar užkast ir tik demesi pakreipiu į tai kaip aš valgau aš pradedavau spingti, atrodė kad ne į tą gerklę vis lenda ir taip pora menesiu per kurios numeciau pora kg, Tada nusprendžiau bevalgant kažkokiom savo mintim varynet galvoje kad tik nekreipti į valgį demesio ir po keliu savaičiu susinormalizavo.
Ir kokias iš to išvadas padarei?

Creative

Citata iš: Cerber  rugsėjo 24, 2017, 02:13:48Ir kokias iš to išvadas padarei?
Kad listi ne į savo zoną yra pavojinga. Kitauip sakant kad lai pasamonė ir toliau valdo įprastus kasdeinius dalykus. Čia prie to kad valdant kvepavima paskui yra didele tikimybe kad užmirši kaip kvepuoti.

Cerber

Citata iš: Creative  rugsėjo 24, 2017, 02:23:42Kad listi ne į savo zoną yra pavojinga. Kitauip sakant kad lai pasamonė ir toliau valdo įprastus kasdeinius dalykus. Čia prie to kad valdant kvepavima paskui yra didele tikimybe kad užmirši kaip kvepuoti.
Teisingos išvados. Kai kurias gyvybiškai svarbias funkcijas verčiau palikti automatikai

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Creative  rugsėjo 24, 2017, 02:23:42Čia prie to kad valdant kvepavima paskui yra didele tikimybe kad užmirši kaip kvepuoti.
Ar labai didelė? :)

Dvidešimt Trys

Didelė rizika apskritai ko nors bijoti, ar tai būtų sąmonė/sąmoningumas, pasąmonė ar tai būtų baimė kontroliuoti tai, kas mums duota kaip įrankiai. Mokant juos kontroliuoti, tai yra išmokus jais naudotis galima žengt žingsnį laipteliu aukščiau.
Creative, jei kontroliuoji kvėpavimą ar net juo "manipuliuoji" reiškias sąmoningai tai darai ir esi sąmoningas kiekvieną akimirką kaip tai darai, taigi sąmoningu būdamas neužmirši kaip kvėpuot, veikiau paveiksi tik duotą natūral kvėpavimo būdą, kuris toli neveda, kuris nekontroliuoja nei emocijų, nei dabarties Esu Čia momento.
Yra daug kvėpavimo būdų, taip kaip giliai kvėpuojant sulėtini laiko sąvoką esant Čia ir Dabar momente. Tuomet, kai gali su muzika susinchronizuoti kvėpavimą, viskas kompiuterizuota, taigi galima naudoti schemą pagal kurią taip pat ir muzika kuriama, 2.4.8.16.32.64 , taip pat dažniausiai ir vokalas tokiu ritmu eina, galima klausant muzikos susisinchronizuot kvėpavimą atitaikant įkvėpimą ir iškvėpimą tuo ritmu. Bet čia jau naujas straipanis kada nors "forbidden knowledge".
Viskas energija, vibracija, kodėl gi kvėpavimo pagalba nekristi į natūrąliąją visatos būseną ir susilieti su Visko Ritmu. :)

Aukštyn