Žiedas su klaustuku

Pradėjo Chanellsi, birželio 18, 2016, 22:59:54

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Chanellsi

Laba!, kreipiuosi i visus kurie  gales kazka padeti;), pas mus atsirado kaip ir pirslybu ziedas, nes su juo mamai pirsosi;), tas ziedas yra is sendaikciu..
Kol mama ji nesiojo dejosi vsokie keiati dalykai, o kai tik paliko zieda, viskas susitvarke, siandien as ji pasimatavau, tiesa sakant jis labai graziai atrodo ir iskarto patinka, man jokie ziedai netinka, o sis kaip nulietas😃😃, bet manau kad jis gali man pakenkti? Ar galetumete man padeti? Gal ji galima kazkaip patikrinti ar jis prakeiktas ar ne? O gal tik as taip manau.
Jis sidabrinis , su kazkokiu brangakmeniu. Kai tiresiu laiko ikelsiu foto. Aciu...

Benamis

Citata iš: Chanellsi  birželio 18, 2016, 22:59:54Kol mama ji nesiojo dejosi vsokie keiati dalykai,
Kokie tie keisti dalykai? Nes kas keista vienam, kitam gali buti visai normalu :)

.L.U.T.H.O.R.

Kad prakeiktas, labai maža tikimybė, būtų įdomu pamatyti nuotrauką. Ir įsitikinimas, kad gali pakenkti, gali pakenkti labiau nei pats žiedas :)

TinSoldier

Gali tiesiog jo paklausti: žiede, žiede, ar tu prakeiktas?
Jeigu atsakys - greičiausiai, kad prakeiktas. Net, jeigu pasakys, kad "aš neprakeiktas" - nepasitikėk.

Jeigu su žiedu viskas gerai, turėtum sulaukti tylos.

time

Kiek domėjausi ezoterika, galiu pasakyti, kad tam tikri daiktai su laiku periima kito žmogaus energiją ir jais naudotis gali būti pavojinga. Ta energija gali būti nepanaikinama ir dar ilgai laikytis tiek kiek objektas bus amžinas. Prieš vartojant daugelis susimąsto apie praėjusius šeimininkus.

Šiaip sidababras yra apsauga nuo blogio, asocijuojasi su blogio užkeikimus panaikinimu poveikiu, tačiau nevisais atvėjais, kartais ir blogio pakalikai nešioja sidabrines grandinėles ir apyrankes taip išreikšdami savo drąsą ir klaidindami simbolistines reikšmes. Kartais simbolinės reikšmės praranda teisingas reikšmes ir nukrypstama į visiškus kraštutinumus, bet tai nevisada galioja.

O jeigu žvelgsime iš kitos perspektyvos, tai pilnai tikiu, kad žiedas gali būti apsaugos nuo blogio simbolis. Svarbiausia jis turi atrodyti labai subtilių ir aptakių formų ir mielas nešioti. Jeigu taip neatrodo, galimas daiktas, kad viskas yra priešingai ir žiedas buvo naudotas visiškai kitiems tikslams. Manau, blogio tikslams.

Brangakmenis irgi daug reiškia, tam tikri brangakmeniai sugeria tam tikras iš aplinkos ateinančias blogas energijas ir apsaugo nuo nelaimingų atsitikimų, nelaimių ir nepatogumų.


Chanellsi

#5
birželio 30, 2016, 01:05:17 Redagavimas: birželio 30, 2016, 01:22:16 by Benamis
Labutis, aciu visiems uz pasisakymus, atsakau tai kad kai nesiojo zieda, buvo agresija, pykciai, noras pasibaigti.. tiesiog neigiamas zmogaus veikimas...

Chanellsi

O per cia foto ikelt neleidzia..

Benamis

Paspausk cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?action=post;topic=4351

Surask "Attachments and other options"

Ir ten rasi "Pridėti". Pasirink nuotrauka ir paspausk "Skelbti".

Ir nerasyk keliu pranesimu is eiles. Yra funkcija redaguoti savo zinutes.

Chanellsi


Benamis

Paprasciausias budas patikrinti uzsideti ir panesioti kelias savaites. Pastebesi kazka negero, mesk lauk. O gal atvirksciai viskas bus tvarkoje.

Bet zinant, kad tavo mamai nese nesekmes, tai garantuoju, kad ir tau bus tas pats :D Tik nezinau kiek cia bus kaltas ziedas, o kiek tu pati izvelgsi daugiau savo gyvenime neigiamu dalyku ji nesiojant :)

Aukštyn