Mamos pagalbos šauksmas: auginu ne vaiką, o demoną.

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., balandžio 10, 2016, 09:59:03

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

balandžio 10, 2016, 09:59:03 Redagavimas: balandžio 10, 2016, 10:01:00 by Legionas
MAMOS PAGALBOS ŠAUKSMAS: AUGINU NE VAIKĄ, O DEMONĄ

Manau, dauguma skaitė ar bent jau matė istoriją. Pas mus tinklalapyje ji susilaukė nemažai komentarų. Taip pat pateko į DELFI ir sėdi pirmo puslapio viršuje su daugiau nei 500 komentarų.

Tai sakau gal neblogą diskusiją išeitų ir forume padaryti. Aišku, kadangi pačios motinos neturime čia, tai galime tik savo versijas išsakyti.

Vaiką iš tikrųjų apsėdo piktoji dvasia(asmeniškai nemanau, kad jei kas ir apsėdo, kad tai būtų demonas)?
Jisai nesuprastas indigo vaikas?
Turi kažkokių psichinių sutrikimų?
Motina sužinojusi, kad vaiko tėvas sektos narys save tiek prisigąsdino, kad pritempinėji vaiko elgesį ir veiksmus prie blogiausio?
Kita?

klajunas

Aš matau akivaizdžius psichotroninio valdymo požymius. Valdomi tiek sūnus, tiek motina.

Norint išsiaiškinti viso to šaknis, reikia tikrinti tėvą ir jo sektą, nes sektos dažnai naudojamos kaip psichotroninių eksperimentų priedanga. Todėl tėvas gali būti arba pats psichotroninio persekiojimo auka, arba gali būti operatyvininkas, kuris turi priėjimą prie tokios technikos.

JAV tokiomis operacijomis dažnai užsiima privačios žvalgybos firmos, kurios sudaro kontraktą su CŽV ir tokiems darbams verbuoja civilius gyventojus. Ir šios operacijos arba moksliniai eksperimentai, kurie tiria psichologiją arba naujausias ginklų modifikacijas, atliekami privačių agentūrų, dažnai perkeliami į artimą arba tolimą užsienį, panaudojant vietines spec. tarnybas, ir jų turimą agentūrą.

Tad klausimas kokia tai sekta, ar ji nėra psichotroninių eksperimentų priedanga, kokius bihevioristinius tyrimus atlieka? Ir t.t. Tai, aišku, išsiaiškinti gali būti labai sunku arba neįmanoma. Reikia suvokti, kad vaiko sąmonė modifikuojama su elektromagnetine psichtronika, ir jis yra apsėstas ne demono, bet už kompiuterių sėdinčių operatorių. Nereikia mistifikuoti ir nereikia gąsdintis anapusinio pasaulio, nes čia veikia šio pasaulio nusikaltėlių organizacija.

Aš taip matau, negana to, daug ką pats esu patyręs. Tad mano kvalifikuotas spėjimas nėra visiškai iš lempos.

Benamis

Pasakojimas idomus. Sukele daug diskusiju ir sulauke daug demesio tiek anomalijoje tiek DELFI. Mano variantai:

1) Anomalija.lt kuryba.
2) Vaikas yra sociopatas, o motina galbut per daug nuspalvina vaiko gaubumus (minciu skaitymas ir pan.).
3) Pati motina nestabilios psichikos.
4) Vaikas rimtai apsestas.

Sakyciau kiekvienam variantui duociau po lygiai procentu, jeigu kalbesime apie situacijos realuma.

klajunas

Citata iš: Benamis  balandžio 10, 2016, 11:18:58Pasakojimas idomus. Sukele daug diskusiju ir sulauke daug demesio tiek anomalijoje tiek DELFI. Mano variantai:1) Anomalija.lt kuryba.2) Vaikas yra sociopatas, o motina galbut per daug nuspalvina vaiko gaubumus (minciu skaitymas ir pan.).3) Pati motina nestabilios psichikos.4) Vaikas rimtai apsestas.
Yra įmanoma, kad tai kūryba, bet aš kaip žmogus su tikra istorija, kitais linkęs pasitikėti, nes man nesuprantami žmonės, kurie iš neturėjimo ką veikti užsiima tokiais žaidimais. Prieš mane asmeniškai buvo panaudota technologinė sintetinė telepatija, kuri nėra šizofrenija, ir tai galiu patvirtinti asmeninio fakto lygyje. Tai nėra tik prielaidos ar kažkur prisiskaityta informacija.

Bet kad kiti gali imituoti ir šitaip diskredituoti tikrus atvejus irgi yra galimybė. Todėl Anomalija.lt galėtų pateikti neginčytinus įrodymus, kad kalba tikras žmogus. Nes nesinorėtų vargti ir diskutuoti apie išgalvotą istoriją.

TinSoldier

#4
balandžio 10, 2016, 11:48:32 Redagavimas: balandžio 10, 2016, 11:50:32 by TinSoldier
Delfio straipsnį peržvelgiau. Klebono Audriaus Mikitiuko citata:

Citata„Jei apsėstas vyras turi lytinių santykių su moterimi, mano žiniomis, apsėdimas gali pereiti ir jai, ir jų vaikams, nes lytiniai santykiai yra aukščiausia žmogaus savęs dovanojimo forma. Du tampa vienu kūnu. Kaip ir Šventajame rašte parašyta - tikintis vyras pašventina netikinčią žmoną. Taigi apsėdimas su tėvo veikla gali būti labai stipriai susiję", - aiškino jis.
Vienas juokingiausių dalykų, kuriuos girdėjau paskutiniu metu. Įdomu, kaip jis savo parapijiečius šventina.. Senokai bažnyčioje nebuvau, gal šventintą vandenį su šlakstykle šlakstyt jau pasenęs metodas?

Citata iš: klajunas  balandžio 10, 2016, 11:44:03Todėl Anomalija.lt galėtų pateikti neginčytinus įrodymus, kad kalba tikras žmogus. Nes nesinorėtų vargti ir diskutuoti apie išgalvotą istoriją.
Jeigu anomalija tai padarytų, pažeistų asmens privatumą ir tiesiog prisidirbtų. Tikrai nemanau, kad ta moteris, jeigu ji iš vis egzistuoja, norėtų savo ir savo vaiko privatumu rizikuoti ir sutiktų viešinti asmenines detales.

Benamis

Citata iš: klajunas  balandžio 10, 2016, 11:44:03Todėl Anomalija.lt galėtų pateikti neginčytinus įrodymus, kad kalba tikras žmogus. Nes nesinorėtų vargti ir diskutuoti apie išgalvotą istoriją.
To nebus. Kaip jau minejo TinSoldieris, tai draudzia istatymai.

klajunas

#6
balandžio 10, 2016, 11:55:24 Redagavimas: balandžio 10, 2016, 11:58:27 by klajunas
Citata iš: TinSoldier  balandžio 10, 2016, 11:48:32
Citata iš: klajunas  balandžio 10, 2016, 11:44:03Todėl Anomalija.lt galėtų pateikti neginčytinus įrodymus, kad kalba tikras žmogus. Nes nesinorėtų vargti ir diskutuoti apie išgalvotą istoriją.
Jeigu anomalija tai padarytų, pažeistų asmens privatumą ir tiesiog prisidirbtų. Tikrai nemanau, kad ta moteris, jeigu ji iš vis egzistuoja, norėtų savo ir savo vaiko privatumu rizikuoti ir sutiktų viešinti asmenines detales.
Aš savo privatumu rizikuoju, todėl kad mano istorija tikra. Kas tai yra patyręs, tas supranta, kad ant kortos pastatyta daug daugiau, nei tik privatumas. Aišku, jeigu viskas nesąmonės, tai pagarsėti kaip apsišaukėlė iš tikro nenorėtų.

Nes jeigu yra taip, kaip aš spėju, tai ši šeima - pasmerkta. Gyvenimo nebus. neteko tiktai girdėti, kad ši programa būtų naudojama tokiam ankstyvam amžiuje. bet seni modeliai gali būti atsibodę.

Benamis

Citata iš: klajunas  balandžio 10, 2016, 11:55:24Aš savo privatumu rizikuoju, todėl kad mano istorija tikra
Kol kas is taves irgi nenugincijamu irodymu nesulaukeme.

Tad jeigu vertinti pagal tikruma, tiek tavo, tiek mamos istorija, tiek inkognito istorija yra tame paciame "tikrumo lygyje".

Nesakau, kad tu meluoji ar to nera, as tik sakau, kad tokie pareiskimai kaip "mano istorija tikra" keistai skamba.

TinSoldier

#8
balandžio 10, 2016, 12:11:37 Redagavimas: balandžio 10, 2016, 12:13:35 by TinSoldier
Jeigu ta moteris tikra, sprendimas atskleisti savo asmenybes būtų blogiausias sprendimas jos gyvenime :)

Per žiniasklaidą viešai ir atvirai paskelbti, kad mano vaikas Vardenis Pavardenis yra apsėstas demono, sociopatas ar psichopatas. Turbūt nesunku įsivaizduot, koks efektas galėtų būti :) Jeigu kokie fanatikai nepradėtų medžiot ir mėgint nugalabyt to "antikristo", tai būtų dar pasisekimas.

Bet kokia atsakinga žiniasklaidos priemonė gali privačiai tarpininkauti tarp autorės ir specialistų. Ir jai šitaip padėti ir, privačių detalių neatskleidžiant, viešinti toliau istoriją. Bet kokia privati informacija - būtų didelė klaida. Darant prielaidą, jog pasakojimas neišgalvotas.

klajunas

#9
balandžio 10, 2016, 12:41:27 Redagavimas: balandžio 10, 2016, 12:53:36 by klajunas
Citata iš: TinSoldier  balandžio 10, 2016, 12:11:37Jeigu ta moteris tikra, sprendimas atskleisti savo asmenybes būtų blogiausias sprendimas jos gyvenime Per žiniasklaidą viešai ir atvirai paskelbti, kad mano vaikas Vardenis Pavardenis yra apsėstas demono, sociopatas ar psichopatas. Turbūt nesunku įsivaizduot, koks efektas galėtų būti  Jeigu kokie fanatikai nepradėtų medžiot ir mėgint nugalabyt to "antikristo", tai būtų dar pasisekimas. Bet kokia atsakinga žiniasklaidos priemonė gali privačiai tarpininkauti tarp autorės ir specialistų. Ir jai šitaip padėti ir, privačių detalių neatskleidžiant, viešinti toliau istoriją. Bet kokia privati informacija - būtų didelė klaida. Darant prielaidą, jog pasakojimas neišgalvotas.
Jeigu savo interpretavimo nepakeistų, tai iš tikro. bet pavyzdžiui, aš kalbu ne apie demonus, o apie tam tikras realias organizacijas, ir čia asmens viešumas yra tik pliusas, nes informacijai suteikia patikimumo. Nes kai asmuo viešas, ne anonimas, galima lengviau tikrinti informaciją. Kitas atvejis būtų, jeigu organizacija būtų kaltinama anonimiškai, tada patikimumas - daug mažesnis.

Todėl aš sakau reikia ne visiems skelbti kad mano vaikas "velnias", bet kad tam tikros organizacijos ar sektos daro eksperimentus. Bet pirmiausiai bent sektos pavadinimą konkretizuotų ir įrodytų ne savo, bet sektos realumą.

Nes mano atveju, viešumas yra ginklas nuo pasikėsinimo į gyvybę. jeigu būčiau ne viešas asmuo, tai nužudytų ir paskleistų kokį patogų melą. O kai esi viešas, bet koks melas nepraeina.

Citata iš: Benamis  balandžio 10, 2016, 12:04:47Kol kas is taves irgi nenugincijamu irodymu nesulaukeme.
O kaip tur įrodymą įsivaizduoji?

Kad būtų aiškiau, padekonstruokime šią sąvoką. Teisme įrodymais laikomi duomenys gauti techniniais, biomedicininiais, psichologiniais, aplinkybiniais tyrimais. Kiekvienas dalyvis pasakoja savo istoriją ir ją vienu iš šių būdų turi patvirtinti. Svarbu yra viskas, ir didelė dalis bylų išprendžiama liudininkų parodymais, kurie yra tik pasakojimai ir istorijos. Jos laikomos įrodymais.

simas12

#10
balandžio 10, 2016, 13:04:20 Redagavimas: balandžio 10, 2016, 13:07:10 by Benamis
Nėra realybėja taip viskas , kaip perpasakota istorijoje.. Tiesiog vaikui reik griežto tėvo, ir baigtu [cenzura].

.L.U.T.H.O.R.

Sektos realumą įrodyti gana sudėtinga, nes bet ką kas ne krikščioniška, jau gali vadinti satanistais, o dar kai netyčia iš draugės draugės sužinai, tai gaunasi sugedęs telefonas, aukoja gyvūnus, vaikšto po kapines, satanistai.
Jei istorija neišgalvota, tai manyčiau, kad motina tiesiog prisiklausius apie satanistus ir prisigąsdinus save, nors sakosi netikinti, tada jau viską pritempia prie baisiausio. O kokių baisių dalykų maži vaikai pripasakoja ir pridaro, tai pilnos interneo platybės. Ir apie veidų nulupimą ir apie mirtis ir dar beleką, tiesiog maži vaikai patys nesupranta reikšmės ką sako. O čia atsitiktinai prisidėjo dar, kad tėvas "satanistas". Galbūt ir koks sutrikimas vaikui, gal netgi klajuno minima psichotroninis poveikis, nors pats asmeniškai sudvejočiau. Ir prasidėjo pritempinėjimai.

Žinoma, jei istorija tikra. Mano nuomonė.

klajunas

Kodėl aš kalbu apie psichotroniką ar bent įtariu, kad kažkas ne taip. Nes žinau tam tikrus triukus pagal save, kad ir minėtam pasakojime apie tai, kad girdi kaip kūdikis verkia suaugusio vyro balsu, o kai nueina stovi lovoje ir į kažką rodo.

Man irgi darydavo tokio tipo haliucinacijas, kai pavyzdžiui, stoviu virtuvėje ir girdžiu kaip motina kambaryje verkia. Aš greitu žingsniu nueinu į kambarį pažiūrėti, o ji ramiai sau sėdi ir šypsosi. Taip buvo kelis kartus. O paskui po kurio laiko klausia manęs, kodėl be jokios priežasties greitu žingsniu buvau kelis kartus priėjęs ir žiūrėjau į ją įsmeigęs žvilgsnį.

Tai čia šioje istorijoje lygiai tas pats atvejis, iš kurio matosi, kad knisamas protas.

Taip pat girdėdavau, kaip šnypščiančiu balsu mano galvoje deklamuoja poemą ar šneka beprasmius žodžius, lyg tai būtų kokie velniai.

Ir galų gale dabar šneka kaip paprasti kriminalinės žvalgybos operatyvininkai.

Teroras

Idomu nuo kada cia delfistai su anomalija pradejo biciuliautis? :D Viska parodo komentaru skaicius: jau virs 1000 komentaru susilauke sios mamos istorija, kai tuo tarpu analitiniai straipsniai susilaukia po 15-50 komentaru :)

Istorija idomi. Jeigu visa tai tiesa, butu gerai, kad anomalija suzinotu kaip klostysis toliau visa situacija is mamos.

klajunas

Citata iš: Teroras  balandžio 10, 2016, 15:57:07Viska parodo komentaru skaicius: jau virs 1000 komentaru susilauke sios mamos istorija, kai tuo tarpu analitiniai straipsniai susilaukia po 15-50 komentaru
Komentarų gal ir daug, bet dauguma siūlo "į šulinį mesti kol neužaugo ir nepradėjo daugintis", pagal Delfi lygį.

Kitiems tai augantis "Gestapas"... Nevispročių armija.

Aukštyn