Išsipildantys sapnai

Pradėjo deividas.petrauskas.50, rugsėjo 11, 2015, 20:57:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

deividas.petrauskas.50

Sveiki. Eisiu iškart prie reikalo, be jokių ilgų istorijų. Turiu mergina. Jin yra kitokia nei kiti žmonės, jin jaučia daugiau nei kiti ir turi tokią dovaną/prakeiksmą: visi jos sapnai pildosi. Viskas ką jin susapnuodavo taip ir atsitikdavo. Kolkas tai mums netrugdė, kol galiausiai jinai nesusapnavo kaip ją prievartaują. Ir dabar man vis neramu, ar išsipildys tas sapnas ar ne, ar įmanoma tam užbėgti už akių? Jin netiki, kad tas sapnas išsipildys, taip pat kaip netikėjo kitais sapnais, bet anksčiau ar vėliau jie išsipildydavo, todėl negaliu būti tuom tikras. Galbūt kažkam yra tekę susidurti su panašiu dalyku, gal kasnors kąnors patars... Ačiū iškart!

paragraf 78

Išsipildantys sapnai jokia mistika. Tiesiog empatiški žmonės nesąmoningai pramato kai kuriuos dalykus kas liečia santykius, situacijas, ligas ir t.t. tad kartais tas situacijas jau iš anksto susidėlioja ir po to susapnuoja, o tada kažkas panašaus nutinka. Kitas dalykas tai kad jei žmogus ar aplinkiniai mano, kad sapnai pildosi, tai jie nors kiek panašų sapną pritempia prie situacijos ir tada atrodo kad sapnas išsipildė
Nemanau, kad šis išsipildys. Labai tikėtina kad čia jos baimė reiškiasi.

Benamis

Tik asmeniniai dalykai pildosi ar ir globaliniai?

Visažinis

#3
rugsėjo 11, 2015, 21:29:45 Redagavimas: rugsėjo 11, 2015, 21:34:07 by Visažinis
Toks empatiškas vyras vardu Davidas Boothas tikriausiai irgi nesąmoningai sapne pamatė (10 naktų iš eilės) kaip konkretus lėktuvas patiria katastrofą: https://en.wikipedia.org/wiki/American_Airlines_Flight_191



Maža to net įspėjo oro uosto atstovus (FAA) kurie patvirtino, kad šis vyras jiems skambino dar PRIEŠ tai, kai įvyko lektuvo katastrofa.

Labai įdomus įvykis. Vėliau Davidas turėjo daug problemų dėl to, nes pareigūnai ir spec. tarnybos galvojo, kad jis prisidėjo prie katastrofos. Tačiau po ilgų tyrimų buvo paleistas nes niekas nerado menkiausios užuominos į tai, kad jis galėtų būti sisijęs su katastrofa.

Katastrofą įvyko berods dėl kažkokio pažeidimo variklyje.

Pats Davidas iki šiol sau neatleidžia, kad jis neišgelbėjo tų žmonių.

Čia tik vienas iš autentiškų (taip, taip David Booth premonition debunked šioje vietoje neegzistuoja) įvykių kuriuos žmonės dėl niekam nežinomų priežasčių numatė savo sapnuose.

Citata iš: paragraf 78  rugsėjo 11, 2015, 21:12:11Išsipildantys sapnai jokia mistika.
Tad vėl klausimas. Iš kur toks kategoriškas atsakymas?

Kaip mes tada turime vadinti tokius įvykius kaip mano paminėtas? Atsitiktinumas? Nuo šiol kas išeina už mūsų supratimo ribų vadinsime atsitiktinumu? Ar tiesiog kvailai ir be jokio pagrindo viską neigsime?

paragraf 78

Taip, manau kad gali būti tokių sapnų kurie yra mistiški, bet apskritai manau, kad jei tokie ir egzistuoja jie būna itin reti. Tad kalbėjau apie tokius asmenis kurių sapnai dažnai "išsipildo". O dėl tos istorijos, tai kažkada šiek tiek ja domėjausi. Kaip supratau nėra nei vieno rimto fakto paliudijančio jos autentiškumą, apart straipsnelių seriją žiniasklaidoje. Na bent jau man nepavyko rasti jokių dokumentų nuorašų, bet jei tokie egzistuoja būtų labai įdomu juos pamatyti.

P.S. Nesuprantu, kaip tu sugebi kategoriškumą įžvelgti paprastame teiginyje :) pradeda kilti įtarimas, kad tu moteris, nes jos paprastai ir toną, ir emocijas ir kategoriškumą įžvelgia rašytiniame tekste. Tai buvo tiesiog teiginys ir tiek. Kategoriškumą pats (pati?) susigalvojai :)


O dabar siūlau offtopiką baigti, nes tema yra apie konkretaus žmogaus klausimą, o ne apie tai ar pranašingi sapnai būna ar ne. Tad jei neturime ką į tai pasakyti, tada prašom nerašyti :) dėkui už dėmesį

deividas.petrauskas.50

Citata iš: Benamis  rugsėjo 11, 2015, 21:12:59Tik asmeniniai dalykai pildosi ar ir globaliniai?
Dabar kiek prisimenu tai pagrinde asmeniniai, kas susija su ja. Naujas žmogus - aš, išsiskyrimas su ex, močiutės mirtis dar prieš jai susergant ir mirštant, keliais mėn anksčiau na ir t.t

Visažinis

Citata iš: paragraf 78  rugsėjo 11, 2015, 21:51:23O dabar siūlau offtopiką baigti, nes tema yra apie konkretaus žmogaus klausimą, o ne apie tai ar pranašingi sapnai būna ar ne. Tad jei neturime ką į tai pasakyti, tada prašom nerašyti :) dėkui už dėmesį
Jeigu tamsta užduoda n klausimų (maža to net vedančių prie asmeniškumų) temoje, o vėliau draudžia į juos atsakyti, nes tai bus off-topas... Ką čia bepridurti.

Jus administratorius ir jeigu matote, kad diskusija vyksta kita linkme tiesiog atskirkite temas, sukurkite iš žinučių naują ir leiskite žmonėms pabaigti pokalbį. Kam toks nereikalingas kišimas į rėmus? Nesuprantama. Ar geriau kai visi tyli nes bijo, kad neduok die į off-topą nukeliausiu?

Atvirkščiai jūsų vietoje skatinčiau diskusijas, kurios yra bent jau susijusios su pagrinde mintimi. Žinutese nieko blogo nerašau, nesikeikiu, neįžeidinėju, išsakau savo nuomonę ir pateikiu kontr-argumentus, o čia toks jausmas tarsi norima užtildyti tuos, kurie nepritaria.

Keiskit mąstysena ir požiūri į diskusijas - pamatysite, kad pritrauksite naujų žmonių ir naujų diskusijų. Nes dabar forume konclageriškos taisykles ne laiku ir ne vietoje.

Keista. Labai keista ir nemalonu.

Benamis

Citata iš: deividas.petrauskas.50  rugsėjo 11, 2015, 21:54:44Dabar kiek prisimenu tai pagrinde asmeniniai, kas susija su ja. Naujas žmogus - aš, išsiskyrimas su ex, močiutės mirtis dar prieš jai susergant ir mirštant, keliais mėn anksčiau na ir t.t
Tikrai nemanau, kad nera mistiko sapnuose ar panasiai, bet tavo pamineti dalykai ganetinai zemiski. Be to, tokius sapnus kaip tarkime: issiskyrimas su ex, ar naujas zmogus jos gyvenime (siuo atveju, tu) - neimanoma patikrinti.

Nes isivaizduoju, kad apie tai ji tau pasake, jau po fakto (logiska sioje vietoje).

Jeigu ji sapnuotu mazai tiketinus dalykus, tarkime susapnavo, kad jos darbo vietoje prakiuro kanalizacija ir uzliejo visas patalpas, o veliau toks ivykis is tikruju nutiktu - tada jau butu labiau tiketina.

O sie atvejai kuriuos paminejai prie tokiu dalyku nepriskirciau, nebent apie kazka nutylejai.

Tad manau jai ir tau nereiketu per daug nerimauti del to isprievartavimo.

deividas.petrauskas.50

Na sapnas kur jinai mato močiute karste buvo žinomas abiem prieš jai susergant ir paliekant šį pasaulį. Dar keistas dalykas, prieš nutinkant kažkam blogam jinai kokią savaitę prieš tai bus be nuotaikos, nebus apetito, o likus dienai prieš tą įvykį jinai bus geros nuotaikos, sugrįš apetitas ir bac kita diena jin patenka į avariją, kur per plauka nieks nenukentėjo apart sprogusios padangos. Tas pats buvo prieš jos kumino mirtį. Nejaugi sutapimas?
Dauguma jos sapnų dabar yra į ateitį, kurie dar turi įvykti, belieka tik laukt ir stebėt ar išsipildys jie ar ne.
Dar jinai kaip pati teigia, bet čia jau toks dalykas jog nori tikėk nori ne, jog jinai seniau matydavo žmonių auras, dabar irgi būna jog pajaučia mano energija ir aš tai pastebiu iš jos reakcijos, kaip jin staigiai atsitraukia, pasikeičia veido išraiška ir pan.

Benamis

Nenurasau visko atsitiktinumams. Nezinau kas taip galetu daryti :)

Tikiu, kad musu pasaulyje pasitaiko ivairiu nesuvokiamu dalyku.

Siulyciau tau padaryti toki eksperimenta: kiekviena karta kai ji susapnuoja tavo manymu pranasiska sapna, uzrasyti ji dienorastyje. Tokiu budu galesi stebeti kiek sapnu issipilde, o kiek ne. Jeigu procentas issipildziusiu sapnu bus labai didelis, tada tikra vertetu atkreipti i tai demesi.

Tas pats liecia ir tas dienas. Nenoriu, kad tau pasirodytu, kad as saipausi, bet PMS irgi gali buti atsakymas i tas be nuotaikos dienas. Veliau tiesiog zmones nesamoningai gali susieti kazkokius ivykius.

Tad pradziai kaip minejau tavo vietoje net jai nieko nesakant pradeciau nuo sapnu dienorascio. Tada galetum isitikinti ar tai kas vyksta galima racionaliai paaiskinti, ar visgi ne.

Teroras

Visazini, idomiai rasai, bet prie karo zonos anomalijoje turi priprasti :D Paragrafai, buk tu atlaidesnis, ir taip po vasaros forumas uzmiges, o tu ji kartais atrodo galutinai nori pribaigti.

I tema del to lektuvo: ivykis idomu, bet:

Citata iš: Visažinis  rugsėjo 11, 2015, 21:29:45kaip konkretus lėktuvas patiria katastrofą
deja nepasake koks butent. Pasake, kad amerikos liniju ir t.t. Taciau negalejo pasakyti reiso numerio ir panasiai. Be to, tavo idetas fragmentas is vienos Discovery laidos. Maciau ta serija, tai zmogus kuris pries katastrofa kalbejo su Davidu pats sake, kad labai gaila, jog nepavyko uzskirsti kelio katastrofai, taciau tam nebuvo jokiu galimybiu. Ir patys pagalvokite ar atidetu skridi tik del to, kad kazkas prisapnavo katastrofa?

Gaila tik Davido kuris net verke del to, kad jis niekam negalejo padeti. Matosi vyras labai pergyvena iki siu dienu del to.

Temos autoriui:

Kaip minejo Benamis, pradek visus nestandartinius ivykius ir sapnus uzrasineti. Gali tai daryti net sioje temoje. Veliau galesi bent jau procentaliai suzinoti kiek tavo drauges pranasystes issipilde. Gal tas skaicius ant popieriaus net neatrodys toks didelis kaip gali is pat pradziu pagalvoti.

paragraf 78

Dar vienas dalykas prie to ką rašė Benamis ir Teroras. Sapnus reikia užsirašinėti su visomis smulkmenomis, net pačiomis menkiausiomis. Tik bendrais bruožais užrašytą sapną labai lengva pritempti prie didelės įvykių dalies. Kuo bendriau aprašyta tuo labiau jis viskam tinka.

tadasas99

pirmiausia supraskim kas yra samone ir pasamone, toliau persasi nuomone kad samone galima sulyginti su tiksliuoju mokslu, pasamone tai daugiau speliones, prielaidos, tikimybiu teorijos, toliau nepaslaptis kad sapnai tai pasamones sukelti vaizdiniai.
 toliau pabandykim apginti nostardama sakydami kad pasamone galbut sugeba sudelioti tikimybiu eiga, t.y. susapnuojame ivykius kurie istikruju nera atsitiktiniai o realiai tiketini musu artimoje atmintyje, tiesiog samoningai mes negalime taip sudelioti yvykiu eigos tikimybes, kad samoningai tai zinotume.

 paprasciau tariant, mums aisku kad ziema bus salta, todel kad zinome busima klimata, cia vienas veiksnys ir viena isvada, galbut galima sudelioti 10 ar 10 000 veiksniu ir daryti isvadu seka? tai reikstu zinoti labiausiai tiketina savo ateiti, gal sapnuose butent tai ir pasireiskia?

SPACE

Pas ją yra absoliuti nuojauta. Galima pabandyti švelniai apgauti karmą. Pvz. ji nori išeiti į parduotuvę 8 val., reikia išeiti 10 min. ankščiau arba vėliau ir galbūt pavyks išvengti nelaimės.

.L.U.T.H.O.R.

Kitas dalykas, sapnus reiketu ivertinti is simbolines puses. Kokia emocija sapne buvo, spalvos, diena ar naktis ir t.t. kaip sake paragraf, iki detaliu uzrasyti viska.

Aukštyn