Energijos nutekėjimas?

Pradėjo Fatal, liepos 09, 2018, 23:24:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Fatal

Sveiki, nežinau ar čia tikrai ta tema, bet pabandysiu glaustai išdėstyti savo bėdą. Gal būt kažkas turėję patirties su energetika ir energetiniu vampyrizmu.  Probema ta, kad turiu artimą žmogų, kuris akivaizdžiai daro įtaką mano energetikai ir tokiu būdu stipriai veikia - blogina mano savijautą. Manau jis tai daro nesamoningai, to turbūt nežinodamas ir manau, kad linki gero. Nepaisant to man esant šalia pasireiškia labai aiškūs požymiai, kuriuos aš galiu  pakankamai plačiai nupasakoti, bet manau pradžioje nesileisiu į smulkmenas. Pasakysiu tik tai, kad mano savijauta smarkiai pablogėja tiesiog esant netoli tam žmogui. Nepaaiškinamas nuovargis kylantis iš vidaus, viską daryti tampa sunku, darausi irzlus ir nepatenkintas, dingsta bet koks džiaugsmas, apima apatija. Tarsi viską aptrauktų migla. Noris nusimesti kažkokia naštą, bet negali  - nes tai neapčiuopiama. Nebūtina net itin artimai bendrauti, kas yra įdomu, nes visur apie eneregetinį vampyrizmą dažniausia rašoma, kaip kito žmogaus bendravimo metu iššauktą energijos nutekėjimą. Savijauta pabūvus su žmogumi būna labai prasta, o tenka dažnai būti. Išsiskyrus praeina bent jau para, kol vėl savijauta grįžta į savo įprastą normalią būklę. Bet kai tik vėl susitinkama - tas pats kartojasi. Pasireiškia ir fiziškai. Pradžioje galvojau, kad čia tik mano vaizduotė, bet kai akivaizdžiai matai pokyčius, o savijauta tai signalizuoja - supratai, kad tai tikrai egzistuoja. Ir deja man tai yra laba rimta problema, kurios sprendimo visiškai nematau. Kol kas su tuo žmogumi sieja artimi ryšiai, todėl įdomu ar kas nors turėjo panašios patirties. Kažką turiu keisti ir daryti, nes toliau  tokios  būklės negaliu būti, norisi normaliai pilnavertiškai ir gerai jaustis bet kuriuo momentu. Gal yra kažkokios realios technikos, ką būtų galima išbandyti šioje situacijoje ar pas kažką kreiptis reikėtų, gal  būt biolaukus pasitikrinti irgi  reikėtų. Tad jei kas turės kažkokių pastebėjimų ar patarimų, labai mielai išklausysiu.Ačiū   

Creative

#1
liepos 15, 2018, 23:06:08 Redagavimas: liepos 16, 2018, 01:06:50 by Creative
Čia tik iš savo patirties ir žinių:

Bendravimas yra naturalus psicho-fizinis apsikeitimo procesas.

Gali būti kad jis pažeidė tavo ribas, asmeninę erdvę, kaip sakai "artimas", gali būti per arti įleidai. Pasižiūrėk kas tiksliai nepatinka tau tavo drauge ten elgesys, emcijos, mintys ir pnš (gali būti mišiniai). Gali būti, kad jis tave slegia (tiesiogine to žodžio prasme, žiūrint iš nematerialaus pasaulio, na ir perkeltine prasme irgi).

Kad to nebūtų bandyk pasikelti savo ribas valios pagalba. Čia žinoma reikėtų žinoti kur tksliai kelti, t.y. kai tavo draugas kažką padaro ar pasako ar pasielgia netinkamai tada parodyk kad ten tu nepramušamas. Ribas kelti tai energetiškai emocijų pagalba, valios, kaip kad sieną iš žemės ištraukti prieš save, tik nepersistenk nes gali būti, kad pažeisi jo ribas/sieną, o reikia tik tokiu pat stiprumu pakelti ir tiesiog parodyti, kad irgi moki gintis, nesužalok jo. Čia priklausys kaip mokama mokytis ir jis ir tu, nes jis irgi turi savo ribas, nepramušk, tik priliesk, taip tu ji gali būti nubaidysi, nesužalok jo.

Blogai, kada tiesiog tai, kad jau pasirodo akiratyje tave nuo jo verčia (pažįstamas jausmas), Šiuo atveju gali bandyti visą laiką išlaikyti ribas, gal kai kur atstumti jį jei jis lįs prie tavęs t.y. į tavo vidų, t,y, į tavo asmeninę erdvę. nesužalok jo. Greičiausiai jis iškart supras ir nustos daryti (gali būti ir nesamoningai). Visą laiką išlaikyti sieną tau tieisog nepavyks, tiesiog jegų tiek niekas neturi, todėl paskui ir peikėtis reikia kūrį laiką.

Blogai gali būti kad jis tavo ribas palaikys atstumimu ir nebebendraus su tavimi, na arba mažins bendravimą geriausiu atveju. Geriausiu atveju tai priims tavo ribas.

Čia kaip sakei ir aš irgi sakau energetiniai/emocionalus/pasamoningi/4ar5 dimensijos ar dar kažko nematerialaus žaidimai.

Suplakiau į vieną krūvą nes man pasirodė kad tos teorijos gan tapačios tik kitaip vis vadinasi, nes kaip sakant pabandyk tu savo emocijas visas išvardint tiksliai gi tai nelabai jau ir materialu tačiau veikia (nors ir nevisada).

Ir išvis jei susižinojai kas tiksliai tau nepatinka, ten elgesys, žodžiai  tai bandyk pašnekėti apie tai, kad nepatinka ir rasti sprendimą bendrą.

Pasižiūrėk kas tiks. Čia tik mano patirtis ir mano asmeninė nuomonė.

Fatal

Didelis dėkui, nes daugiau čia matau niekas net susidūręs nebuvo su kažkuo panašiu.Todėl reiks dar kažkur bandyti ieškoti pagalbos. Pabandysiu kažkiek išbandyti tai apie ką rašei, bet kiek aš susidūręs  ir stebėjęs energetiškai kažkokie procesai vyksta nepaisant to ar aš kažką bandau daryti ar ne emociniam lygmenyje. Tiesiog pagrindinis faktorius - buvimas arti, dėl ko pradeda prastėti savijauta. Net miegant aš jaučiu tą iš vidaus kylantį, keistą nepaaiškinąmą nuovargį, ir realiai  visą laiką būnant šalia nėra tikro poilsio. Po to tik supranti ant kiek išsikrovęs būni, nes tenka atsigavinėti kelias dienas, kol vėl atsiranda normali savijauta. Žodžiu keista ir nepaaiškinama, kažkodėl mane ištikusi bėda. Iki šiol dar nesutikau nieko ir negirdejau, kad  kažkas patyręs būtų tą patį. Tad nėra ko ir klausti

   

edita288

Aš esu susidūrusi su energijos nutekėjimu bendraujant ar esant šalia kitam žmogui. Mano energijos netekimo priežastis - močiutė. Po susitikimo su ja, aš dažniausiai blogai miegu, sapnuoju košmarus ir pan. Net mintys išsidraiko ir sunku blaiviai mastyti. Todėl kreipiausi į bioenergetikus. Jie man padėjo susitvarkyti. Kaip ir viskas vėl buvo gerai ir savijauta puiki iki to momento kol vėl su močiute nesusitikau. Man bioenergetikas aiškino, kad ji pasiima mano energijos dalį, todėl aš jaučiu nuovargį ir liepė vengti susitikimų su šiuo žmogumi. Bioenergetikas močiutę pavadino vampyru. Ir jei noriu išlikti geros savijautos, gerai miegoti ir pan turiu apriboti bendravimus su šiais žmonėmis.

Tai va patarimas ir jums, jei jau susidūrėt su tokia situacija, geriau paanalizuokit pačius žmones, gal tikrai neverta jums pradėti su jais gyventi ar bendrauti jei blogai jaučiatės. Tikriausiai tokia situacija nepasikeis ir vampyras mis jūsų energija nuolatos, o jūs jausitės visuomet išsekę.

Su energijos nutekėjimais geriausiai sutvarko bioenergetikai, bent jau man jie labai padėjo ir davė nemažai patarimų.

boba

@edita288, tiesiog tavo močiutė gali būti velnias- demonas. Vienu žodžiu tarp žmonių vaikšto žmonės ir vaikšto velniai - demonai. Ypač kai tau reikia vystytis, mokytis, tie velniai - demonai labai maišo ir maišo susikaupti, jie tiesiog verčia visą dėmesį sukoncentruoti būtent į juos...Ir tų velnių - demonų nereikia gundyti kad jie patektų į dangų, tai padarys pats Dievas. O tu jų geriau pasisaugok...Velniai - demonai gali būti ir labai geri ir raugintų agurkėlių pasiūlyti ir viską ir patys žmonės nuostabūs - tiesiog prie širdies dėk. Bet  Dūšios neapgausi - dūšia jaučia, kad yra kažkas ne taip. Dūšia net suserga.... Signalizuoja - bėk, bėk, bėk kol nevėlu...

vytra

Citata iš: boba  spalio 07, 2018, 08:46:33Velniai - demonai gali būti ir labai geri ir raugintų agurkėlių pasiūlyti ir patys žmonės nuostabūs - tiesiog prie širdies dėk. Bet  Dūšios neapgausi - dūšia jaučia, kad yra kažkas ne taip.
- Dažnesni atvejai, kai žmogus yra apsėstas ir klaidingai gerai jaučiasi, bet tokie priartėję prie šventų senelių/prosenelių ar šiaip šventų žmonių, pasijunta savo tikram supuvusiam kaily.

Išvada: matyt esi ligonis sunkus, o kažkas tau padarė "gera", užburdamas pas komercinius būrėjus?

:(

boba

Na aš suprantu, kad tu, @vytra, dar tik bandai mąstyti, bet tu, bent mano atveju, padarei neteisingas išvadas. Man viskas aišku. O tau aiškintis nenoriu, nes reiktų visą gyvenimą išpasakoti, o gyvenimas yra neįtikėtinai sudėtingas jame sudėtingai yra persipynęs gėris su blogiu ir reikia būti nepaviršutinišku  - labai giliu žmogumi, kad galų gale galėtumei perprasti kas yra kas. Tai yra pernelyg sudėtinga net patiems profesoriams. Tad neprivalau stengtis tau to išaiškinti. Tu ir taip esi daug pažengęs. Ir klajunas yra daug pažengęs ir a.t.sielis yra daug pažengęs. Ir visi yra pažengę. Čia net profesoriams yra sudėtinga. Tad neprivalote suprasti. O aš jau savaitę kaip vaistų nuo šizofrenijos negeriu, ogi todėl kad teisingai mastyti pradėjau( išsirutuliojo...). Bet vaistus turiu, ne duok Dieve kas atsitiktų tai reiktų išgerti...

Aukštyn