Dieviškas ir demoniškas gyvenimo stiliai

Pradėjo a.t.sielis, liepos 13, 2017, 11:49:49

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

kas tie demonai ?

a.t.sielis

Destruktyvūs ir galingi ateistai-materialistai. Tokie asmenys, kurie siekia būti dievais, kontroliuoti visatą, kuriems naudinga engti ir kankinti kitas gyvas esybes, jie to visai nesibaido.

Linas Esu

Citata iš: a.t.sielis  liepos 13, 2017, 21:59:47Destruktyvūs ir galingi ateistai-materialistai. Tokie asmenys, kurie siekia būti dievais, kontroliuoti visatą, kuriems naudinga engti ir kankinti kitas gyvas esybes, jie to visai nesibaido.
O kas like ne ateistai ? kaip juos apibūdinat ?

a.t.sielis

Tie, kas tokie nėra - paprasti žmonės. :)

Žmogus turi kažką žmogiško. Turi širdies. Geriausi iš jų, kurie nieko nekankina ir nieko negriauna, o tarnauja Aukščiausiam Gėriui, Dievui.

Linas Esu


Cerber

Citata iš: a.t.sielis  liepos 13, 2017, 22:06:07Tie, kas tokie nėra - paprasti žmonės. :)

Žmogus turi kažką žmogiško. Turi širdies. Geriausi iš jų, kurie nieko nekankina ir nieko negriauna, o tarnauja Aukščiausiam Gėriui, Dievui.
gal turi koki realiai egzistuojanti pavyzdi?

a.t.sielis

Turiu, bet tau nesakysiu, per mažas dar :)

Cerber

Citata iš: a.t.sielis  liepos 13, 2017, 23:31:46Turiu, bet tau nesakysiu, per mažas dar :)
taip ir maniau..

Linas Esu

#53
liepos 17, 2017, 20:45:16 Redagavimas: liepos 17, 2017, 23:15:17 by Linas Esu
Citata iš: tadasas99  liepos 13, 2017, 19:50:54Nu apie nepurkstus obuolius.
 
 Ankstyvam "alyviniam" obuoliui 3 dienos nera mazai bet ne isukis, atsparesniems rudeniaims obuoliams menesis ne stebuklas, zieminius bobutes rusiuose iki pavasario islaiko nepurkstus.
 
 Tu speju ne is kaimo, nezinai kad sandeliavimui obuolius reikia skinti o ne kritusius rinkti, krite yra pazeisti, sumusti, ta sumusta vieta ir pradeda gesti ir sugadina visa obuoli.
 Obuolius purskia ne del sandeliavimo laiko o del transportavimo ir sandeliavimo patogumo, del patogumo, nes ant obuolio negalima uzkrauti daug svorio, pries 20m mociute pamenu laikydavo mazdaug 20 cm aukscio medinese dezese, obuolius dedavo atsargiai, ir vidurziemiperrinkdavo, dezes sukrovus viena ant kitos obuoliai netrinami bet uzima daugiau vietos nei furos priekaba ispilstyta i kubines dezes.
Srry dabar tik pamačiau .
Na minint obuolius kalbėjau bendrai . Nesigilinau į vasarines , rudenines rūšis . Reikėtų naują temą kurti , jeigu vien apie obuolius ... :D kad yra rūšys , kurios gali gulėti sklepe net nebejoju . Yra vėlyvo rudens obelys , kurių vaisius galima per žiemą laikyti .

Ne aš ne iš kaimo , bet turiu du . Viename jų daug vaikystės vasarų esu praleidęs , neesu baltarankis .
Galiu pridėti dar kad obuolius galima dėti vieną ant kito . Esu rinkęs į dideles dėžes , kurias vėliau pristatydavo   obuolių tyrei spausti . 1 dėžės svoris su ubuoliais iki pusės tonos . O rūšys tokios kaip jonagold , granny , fuji ir t.t.

sara

#54
spalio 11, 2017, 08:52:31 Redagavimas: spalio 11, 2017, 09:17:28 by sara
Labas! Jusu komentarus dar tiktais perskaitysiu, bet noriu pasakyti kad nesvarbu i ka zmogus tiki i Dieva ar i setona ir reikia baigti tuos zaidimus, as zinoma tikiu i Dieviskoja trejybe bet religija daug ir nesamoniu raso. O setono irgi pilnai nepateisinu. Tiesiog reikia is abieju ( Dievo ir setono) issirinkti tai kas geriausia yra, tai kas graziausia. Tai tiek.
O apie ukius galiu pasakyti kad jie turetu buti vidutinio dydzio, t.y. nei mazi nei dideli. Bet kas taip darys kai yra globalizmas?

Aukštyn