Karma Ir Reinkarnacija

Pradėjo Mekabciel, vasario 19, 2017, 21:51:03

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mekabciel

vasario 19, 2017, 21:51:03 Redagavimas: vasario 19, 2017, 22:14:00 by Mekabciel
Kaži jei pasakius jog, karma, žmogaus asmeninis gerinimas, taisymas kažkokių praeitų blogų veiksmų ar ydų ir reinkarnacija(jog mes turėjome praeitus gyvenimus ir greičiausiai turėsime būsimus, nes mes greičiausiai nespėsime sutvarkyt savo supratimo apie pasaulį ir santykį į jį) yra viso labo pririštas melas, iliuzijos, stabdis kurį taip pat reiktų išmesti iš galvos, nes būtent jis ir neleidžią žmogui jausti viso vientiso vaizdo/pasaulio, ar atsirastų nuomonių, komentarų šiam teiginiui pas ką nors? :)

Ir dar tuo pačiu būtų galima pridurti, jog lokalaus būvio pojūtis taip pat yra "pririšta" iliuzija nors mes visi ir dabar visą laiką esame viename dideliame glaudžiame tinkle, kurį būtų galima pavadinti sielų masyvu, klasteriu, ar Dievu. :)



Vitus

O apie kokį karmos ir inkarnacijos "vaizdelį" (jei taip galima pasakyti) eina kalba?
Juk kiek žmonių, tiek bus karmos variantų. Ką tokiu atveju bus galima aptarti ir išsiaiškinti?

Mekabciel

#2
vasario 19, 2017, 22:25:17 Redagavimas: vasario 19, 2017, 22:56:08 by Mekabciel
Aš karmos ir reinkarnacijos "vaizdelio" aptart nenoriu.
Noriu aptarti santykį į karmą ir reinkarnaciją.

"Karma ir reinkarnacija viena iš iliuzinių karmos ir reinkarnacijų problema, kurią žmogus turi išvalyt, sutvarkyt."

Ir būtų galima pratęsti.

"Su karma ir reinkarnacija irgi nieko daryt nereikia, nes tai irgi ne problemos - to tiesiog nėra ir į tai neturi būt jokio santykio."

Karmos ir reinkarnacijos paradoksas egzistuoja tol kol žmogus savo menamoje reinkarnacijoje neabstraguojasi nuo karmos ir reinkarnacijos. Ir tada karma ir reinkarnacija pati save suvalgo. "Gyvatė ryjanti savo uodegą". O tu tuo tarpu patyliukais palieki šitą nesąmonę ir įeini į sąmonę... :D

elteide

#3
lapkričio 09, 2017, 12:21:59 Redagavimas: lapkričio 09, 2017, 16:54:43 by elteide
aš žinau apie save beveik tikrai taip,( nes jei neužmiršiu) , kai ateis ta valanda ir nukeliausiu į dangų ir pasiūlys vėl eit atgal karmą pasitaisyt ar patirties ar tt...šįkart parodysiu špygą ir paklausiu o šito nenorit...
jei toliau darys spaudimą, kad mol jei negrįšiu , tai negausiu daugiau dovanų, apdovanojimų ir pan. , pasakysiu man ir nereik daug, nes kuklumas - didelė dorybė, to išmokau Žemėj..:)

mantukslisxxx

Matyt preitam gyvenime buvau blogas zmogus jog taip nesiseka

Aukštyn