Gintaras Lunskis

Pradėjo Linas Esu, spalio 16, 2017, 16:20:41

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

#15
spalio 16, 2017, 17:57:47 Redagavimas: spalio 17, 2017, 02:00:50 by Linas Esu
Citata iš: Creative  spalio 16, 2017, 17:36:42Apie psichologija nieko nežinau, greičiausiai mokėsi pats, nes kam gaišti tuos 4 bakalauro ir dar 2 magistru metus jei galima išmokti eksternu per pora metų, tuo labiau kiek supratau jis šneka iš savo patirties todėl visai suprantama kad teko ir psichologija išmanyti kai susiduri su įvairiais žmonėmis.
Norint tapti psichologu neužtenka gyvenimiškos patirties ar nauduotis savo paties išgalvota metodika . Abejoju ar jis nusimano apie klininikę , medicininę , diferencinę ar net sporto psichologiją .

Čia tas pats kas išmokti svetimą kalbą dirbant Anglijoje paršelių fermoje , o grįžus į Lietuvon , visiškai žaliems dėstyti anglų gramatiką .

Offtopica's ir taip gaunasi. Tai neberašysiu apie tai . Jei įdomu kas yra psichologijos mokslas , info pilna .

CitataAš geras draugas ir jo paskaitų paprasčiausiai nežiūrėjau, viskas yra ar buvo internete sudėta.
Gal žinote už ką sėdėjo kalėjime Vokietijoje ir šiaip , kokį išsilavinimą turi ?

Citata iš: mcgyver  spalio 16, 2017, 17:42:19koks tolkas ispazinti judaizma, jei jie netiki pomirtiniu gyvenimu. :D
Nežinau , nesidomiu būtent judaizmu :D jei ne istorija , nieko apie juos nežinočiau . O kas liečia religinius klausimus , čia reikėtų teologo nuomonės , nes kaip žinome , iš gatvės visi savaip interpretuoja " dievų " aktualijas , retai pasitelkdami žinias .

Creative

Citata iš: Linas Esu  spalio 16, 2017, 17:57:47Norint tapti psichologu neužtenka gyvenimiškos patirties ar nauduotis savo paties išgalvota metodika . Abejoju ar jis nusimano apie klininikę , medicininę , diferencinę ar net sporto pichologiją .

Čia tas pats kas išmokti svetimą kalbą dirbant Anglijoje paršelių fermoje , o grįžus į Lietuvon , visiškai žaliems dėstyti anglų gramatiką .

Offtopica's ir taip gaunasi. Tai neberašysiu apie tai . Jei įdomu kas yra psichologijos mokslas , info pilna .
Gal žinote už ką sėdėjo kalėjime Vokietijoje ir šiaip , kokį išsilavinimą turi ?
Nelindau į dušę su šiais klausimais lai būna paslaptis , beto man tas pats ką baigęs ko nebaigęs, kur sedejęs ar ne, geriau žiūrėti į žmogų ir į tai ką sako, ką patyręs. Jei tau idomu paklausk jo paties.

Linas Esu

#17
spalio 16, 2017, 18:03:58 Redagavimas: spalio 16, 2017, 18:05:56 by Linas Esu
Citata iš: Creative  spalio 16, 2017, 18:02:14Nelindau į dušę su šiais klausimais lai būna paslaptis , beto man tas pats ką baigęs ko nebaigęs, kur sedejęs ar ne, geriau žiūrėti į žmogų ir į tai ką sako, ką patyręs. Jei tau idomu paklausk jo paties.
Man tiek nėra įdomu , kad rašyčiau jam asmeniškai :D domiuosi paviršutiniškai , tam ir užvedžiau šią temą jog kas pasidalintų info apie jį . Jeigu nenorite parašyti , jūsų reikalas . Tebūnie " paslaptis " :D

mcgyver

Jis sake savo video, kad daro konsultacijas ir vokietijoje sedejo uz cigareciu kontrabanda. As netikiu, kad jis nusvites, matau is jo kalbos ir elgesio, taip nusvite zmones nebendrauja kaip jis.

Creative

Citata iš: Linas Esu  spalio 16, 2017, 18:03:58Man tiek nėra įdomu , kad rašyčiau jam asmeniškai :D
Ką galvoji kad jis Dievas kad tiek nesidomi ir todėl nerašai? :D

Linas Esu

Citata iš: mcgyver  spalio 16, 2017, 18:10:30Jis sake savo video, kad daro konsultacijas ir vokietijoje sedejo uz cigareciu kontrabanda. As netikiu, kad jis nusvites, matau is jo kalbos ir elgesio, taip nusvite zmones nebendrauja kaip jis.
Na va , " paslapties " kaip nebūta :D buvęs cizų mafijozas :D

Kaip nušvitę bendrauja ? kokius skirtumus matote tarp jo ir nušvitusio ?

Citata iš: Creative  spalio 16, 2017, 18:10:45Ką galvoji kad jis Dievas kad tiek nesidomi ir todėl nerašai? :D
Pakartokite klausimą tik kitais žodžiais , prašau .

Creative

Citata iš: Linas Esu  spalio 16, 2017, 18:15:20Pakartokite klausimą tik kitais žodžiais , prašau .
Matai aš jo nelaikau nie Dievu nei pusdieviu,ar net jis man ne dvasinis vadovas, ar mokytojas iš didžiosios raidės. Ir tiesiog pagal viską jis paprastas žmogus kaip ir mes visi. Tiesiog iš kiekvieno galima kažko pasimokyti ar šiaip pablevyzguoti. O yra lygis kiek reikia kad jam parašyrumėt, kitaip sakant jei laikytumėt jį paprastu žmogumi pats jam parašytumėt, o dabar atrodė kad šiek tiek bijote ir nenorite jį trukdyti kvailais klausimais. Suprantu ir jam būti žymiu nepyragai bet ką padarysi kai įsivelei.

mcgyver

Citata iš: Linas Esu  spalio 16, 2017, 18:15:20Kaip nušvitę bendrauja ? kokius skirtumus matote tarp jo ir nušvitusio ?
Paziurek youtubej Mooji, Echkart Tolle, Jiddu Krishnamurti ir kitu nusvitisiu video ir pamatysi, kad jie kalba labai tiksliai ir aiskiai, nesikeikia, nekalba apie konspiracijas ir panasiai.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: mcgyver  spalio 16, 2017, 18:23:34Paziurek youtubej Mooji, Echkart Tolle, Jiddu Krishnamurti ir kitu nusvitisiu video ir pamatysi, kad jie kalba labai tiksliai ir aiskiai, nesikeikia, nekalba apie konspiracijas ir panasiai.
Tai jisai kitoks. Dėl to populiarus, tarp paprastų žmonių. Nes keikiasi...

Linas Esu

Citata iš: Creative  spalio 16, 2017, 18:20:35Matai aš jo nelaikau nie Dievu nei pusdieviu,ar net jis man ne dvasinis vadovas, ar mokytojas iš didžiosios raidės. Ir tiesiog pagal viską jis paprastas žmogus kaip ir mes visi. Tiesiog iš kiekvieno galima kažko pasimokyti ar šiaip pablevyzguoti. O yra lygis kiek reikia kad jam parašyrumėt, kitaip sakant jei laikytumėt jį paprastu žmogumi pats jam parašytumėt, o dabar atrodė kad šiek tiek bijote ir nenorite jį trukdyti kvailais klausimais. Suprantu ir jam būti žymiu nepyragai bet ką padarysi kai įsivelei.
Aš jį visiškai netyčia aptikau youtube , prieš geras 5h valandas . Jo žinomumas tikrai ne pagrindinė vaidmenį čia atlieka . Man įdomu buvo išsiaiškinti ar kas nors apie jį daugiau žino , ar teko dalyvauti seminaruose , kaip rimtai apie jį galvoja tie , kurie užsiima dvasingumu , astralu ir t.t Atkreipė dėmesį ir tai , kad save laiko psichologu , nors kiek dabar aišku nieko bendro gyvenime nėra turėjęs su rimtomis mokslo studijomis .

Aš jį laikau paprastu bukagalviu , kuris dedasi tuo kuo nėra , skleidžia demagogijas , mėgsta būti dėmesio centre . Todėl ir neketinu jam rašyti . Tokią subjektyvią nuomonę susidariau dėl jo tariamos " dosje " čia -----> http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4993.0

Bei jo durnų citatų čia ----> http://www.pipedija.com/index.php/Gintaras_Lunskis

Žinoma , taip pat padėjot jūs bei dar pora narių šioje diskusijoje .

elteide

SPACE, o tu ką manai apie šį žmogų?

mcgyver

Citata iš: Legionas  spalio 16, 2017, 18:25:28Tai jisai kitoks. Dėl to populiarus, tarp paprastų žmonių. Nes keikiasi...
Jis populiarus, nes kalba apie dvasias, pomirtini gyvenima, vlenius, demonus, astralus.
Nusvitusieji apie tai nekalba, nes jie pasak ju neturi tokiu patirciu ir nefantazuoja apie tai. Jie bando isaiskinti ir kad zmones pajausti buvima be minciu.
O lunski matosi valdo ego, nes teisia kitus zmones, nusvite taip nekalba.

kiskis

Citata iš: mcgyver  spalio 16, 2017, 18:35:37nusvite taip nekalba.
O tai jis sako , kad nusvites?

mcgyver

Citata iš: kiskis  spalio 16, 2017, 18:36:38O tai jis sako , kad nusvites?
Jo jis save buda pavadines yra. :D

kiskis

Citata iš: mcgyver  spalio 16, 2017, 18:38:05Jo jis save buda pavadines yra. :D
Momenttais gal ir nusvinta , kas ji zino, pastovei gi nevadina?

Aukštyn