Kritika

Pradėjo Kritika, liepos 12, 2013, 12:54:19

« ankstesnis - sekantis »

Ar sutinkate su išsakyta kritika apie Paragrafą?

Taip, tai visiška tiesa. Metas jam atsistatidinti.
Ne, tai kliedesiai - jis turi likti administratoriumi.
Žemyn

Kritika

Citata iš: paragraf 78  liepos 13, 2013, 10:31:26
Šiaip visi kaltintojai yra tie kurie pridirbę nesąmonių forume. Tad nenuostabu jog pyksta jausdamiesi neteisingai nubausti ir dabar bando atsigroti.


Klysti dėl 'prisidirbimo' forume :) Be to, aš nekaltinu, tiesiog išsakau savo nuomonę. Tikriausiai ir tu pastebėjai, kad yra daug dalyvių kurie su manimi sutinka. Kai kurie net pasisake, kiti tiesiog tyliai prabalsavo :)

Visgi gerai, kad sukuriau temą apie paragrafą :) Kiekvienas iš mūsų galėjo pagalvoti apie bendravimo subtylybes. O ir šiokius tokius pakitimus pastebėjau:

Citata iš: paragraf 78  liepos 13, 2013, 13:46:09
Smagu, kad keli tuos straipsnelius. Tik be kėlimo, dar ir diskusiją būtų gerai pavystyti :)


Jeigu tai ir ne dėl šios temos, tai visgi smagu matyti kai forumo administratorius gerą žodį dalyviui parašo ;)

Tikiu, kad žmonės gali pasikeisti, todėl stengiuosi visuomet turėti viltį.

varpainis

toks jausmas kad paaugliu mergaiciu forumas cia butu, nes visi tik verkti, skustis, anonimiskai uzstumti ar i sikna sulysti tesugeba.

Anomalija

Forumas nėra cenzūruojamas. Kiekvienas dalyvis gali laisvai diskutuoti šiame forume jeigu tik nepažeidžia taisyklių. Administratoriai lygiai taip pat kaip ir kiti forumiečiai gali laisvai reikšti savo mintis. Žinoma asmeniškumai turėtų pasilikti už durų.

Niekas nėra tobulas. Kiekvies iš Jūsų turi teigiamų ir neigiamų savybių, bet jeigu koncentruosimės vien tik į neigiamas savybes - nepamatysime teigiamų žmogaus bruožų. Nepamirškime to ;)

Paragrafas pats pripažįsta, kad kartais suklysta, tačiau tai yra žmogiška - mes visi klystam. Svarbu, kad žmogus to aklai neneigia ir tikiu, jog des visas pastangas dar labiau tobulėti administratoriaus rolėje.

Priminimas visiems anomaliečiams, tiek dalyviams, tiek moderatoriams, tiek ir administratoriams: kiekvieno nuomonė turi būti gerbiama. Diskusijų metu privaloma laikytis visų etikos normų: nesikeikti, neįžeidinėti, negrasinti, neprovokuoti, nežeminti... Elementari etika suteikia galimybę kiekvienam būti išgirstam ;)

Kristupas.

Aukštyn