Klausimas forumo dalyviams

Pradėjo Anomalija, sausio 27, 2012, 15:26:29

« ankstesnis - sekantis »

Ar būtų patogus toks forumo išdėstymas?

Taip
Ne
Man vienodai
Žemyn

Anomalija

Sveiki visi gerb. Anomalija.lt forumo dalyviai :)

Norėtume, kad Jūs atiduotumėte savo balsą šioje apklausoje, pagal kurią nuspręsime ar reikės šiek tiek pakeisti forumo išdėstymą :)

Klasimas: ar būtų patogus toks forumo išdėstymas koks pavaizduotas paveikslėlyje žemiau (prie kiekvienos kategorijos atsirastų atskiros sukonkretintos skiltys)?


Benamis

Prabalsavau ant "Taip". Zinoma sunku pasakyti ar tai butu geriau, kai dar to nemaciau, bet pagal viska, forume tiesiog butu legviau susiorientuoti. Nes pvz. dabar kategorijoje "NSO ir ateiviai" labai daug visko pripostinta ir naujokams manau sunku susigaudyti + manau forumas dar augs tai kuo toliau tuo gali buti blogiau (kalbu apie betvarke :)) Cia tik mano tokie pamastymai :)

paragraf 78

Na pripratus prie tokio forumas koks yra dabar, reikės tam tikro laiko adaptacijai, tai žinoma sukels tam tikrų nepatogumų, bet jie manau bus laikini.

Benamis

#3
sausio 27, 2012, 15:36:25 Redagavimas: sausio 27, 2012, 15:38:04 by Benamis
Jeigu pakeis foruma tai manau man ypac reikes daug laiko adaptacijai (zinant koks as konservatyvus ???) ;D

Teroras

Jeigu nuo to bus tik patogiau tai as uz.

TinSoldier

Bent jau mane tai erzina per didelis tvarkingumas, toks sukonkretinimas. Taip viskas sukategorizuota, sudėliota į stalčiukus, kad net neįdomu. Truputis gyvo chaoso, laisvės forumą padaro jaukesniu.

Tuo labiau, manau, mažai žmonių, kurie į forumą ateina paskaityti tik būtent apie marsą, arba tik apie kokią OBE. O pastoviai vaikščioti iš kategorijos į kategoriją būtų nepatogu. Geriau atsidarai vieną puslapį ir matai įvairesnes temas, įvairesnias diskusijas vienoje vietoje.

Teroras

Is dalies sutinku. Nebent tai butu galima igyvendinti jeigu forumas ateityje dar labiau issiplestu :)

Asasinas

Balsavau ne. Man labiau patinka klasikinis stilius, nes kai viskas skirstoma į subkategorijas pasidaro dar sunkiau susigaudyti. Niekada nemėgau tokių potemių paskirstymų.

Anomalija

Jeigu ir keisime forumo išdėstymą, tai tikrai negreitai :)

RoxiO

Citata iš: Anomalija  sausio 29, 2012, 00:26:39
Jeigu ir keisime forumo išdėstymą, tai tikrai negreitai :)

O gaila :(

OKULTISTE

#10
sausio 30, 2012, 20:49:49 Redagavimas: sausio 30, 2012, 20:54:57 by OKULTISTE
Man patinka, kai būna kuo tvarkingiau ir aiškiau. Kadangi apie tuos formatavimus ar pan. nelabai ką teišmanau, tai pasisakau už bet ką, kas varžytų trolius ir oftopintojus...
Tad, jei gerai supratau, kas čia bus daroma, tai teisingai balsuosiu - už...

(Soldieri, kaip supratau "Rodyti žinutes nuo paskutinio apsilankymo" - liks, todėl po kategorijas nereikės daug landžioti. Sakau iš patirties...)

Teroras

Na jeigu butu kaip dabar cia padaryta, tai manau galima legvai priprasti :)

Asasinas

Tik nesugalvokit dabar taip su visu forumu padaryt. :)

Anomalija

Kol kas su visu forumu to neketiname daryti, apsistosime ties kategorija "NSO ir ateiviai". Norime, kad susidarytų bendras vaizdas kaip tai atrodytų :)

Jeigu patiks - keisime, jeigu ne - atstatysime į pradinę būseną ;)

Kam to mūsų manymu reikia? Ogi tam, kad pvz. kategorijoje "Parapsichologija" atsirastų konkrečios sub-kategorijos (OOBE, sąmoningi sapnai ir t.t.). Tokiu būdu forumo naršytojai greičiau galėtu susiorientuoti ir rasti ieškomą temą :)

Benamis

Man tai vienodai :) Pliusas gal tik tame, kad forumas butu labiau isplestas :) Jeigu reiketu, priprasciau 8)

Aukštyn