Anomalija.lt

Žemiški dalykai => Off-Topic => Apie viską => Temą pradėjo: violetpink1 rugpjūčio 14, 2019, 15:39:44

Antraštė: Sutemoms artėjant... ...kas jums praskaidrina ir-ar pakelia į aukštesnį lygį?
Parašė: violetpink1 rugpjūčio 14, 2019, 15:39:44
Po šios paros bus praėjusios pirmos dvi rugpjūčio savaitės.
Artėja ruduo ir po jo sekanti žiema - sutemų ir šalčio metas.
Nors mūsų platumos nėra tamsiausios, vistik nesvetimas poreikis papildomos šviesos, šilumos ir jaukumo šiuo metų laiku ir mums.
Šioje temoje - trumpai parašysiu apie tai, kas padeda netik praskaidrinti, bet ir pakelti patį tamsos ir šalčio metų laiko buvimo faktą į aukštesnį jo priėmimo ir pajautimo lygį.
O tai yra: teigiamos, pozityvios informacijos klausymas, skaitymas (pvz. paskaitų dvasine tematika, dvasinės literatūros), muzikos klausymas, ramus protas, ramiai leidžaimas laisvalaikis, ypač namuose; arbata; stebėtojo išsaugojimas tiek aplinkos, tiek savo vidaus; knygų ar kokių nors tekstų skaitymas apskritai.
Esu patyręs, jog nuolatinis buvimas 'online' kur nors nevisuomet padeda, o kartais net deharmonizuoja šį taip pat ypatingą metų laiką - tuomet būna tam tikrų momentų, kartais trunkančių net dienas, kuomet man patinka būti atsijungusiam nuo internetinių realaus laiko platformų;
beje: net šiuo metų laiku, apie kurį rašau, aš nežiūriu televizoriaus ir netgi nebežaidžiu kompiuterinių žaidimų, nepaisant to, jog gyvenu mieste.  :) ką galiu pasakyti - laikas prabėga tikrai harmoningai...  ;)
Tiek norėjau parašyti apie šį metų laiką dabar.
Jei kils dar kokių minčių apie tai, parašysiu šioje temoje.
Antraštė: Sutemoms artėjant... ...kas jums praskaidrina ir-ar pakelia į aukštesnį lygį?
Parašė: elteide rugpjūčio 14, 2019, 20:26:14
nenoriu dar rudens ir žiemos,kokio šilto mėnesiuko dviejų trūksta, bet niekur nedingsi , jau 9 val vakaras sutemose..
kas padeda , ką mėgstu darganotais tamsiais vakarais..patinka  žvakę aromatinę užsidegt, faina ir kalėdinės švieselės, jas labai myliu:) dar jo..tikrai gerai yra kvapni arbata vakare, graži muzika, kartais geras filmas ar  serialas...
Antraštė: Sutemoms artėjant... ...kas jums praskaidrina ir-ar pakelia į aukštesnį lygį?
Parašė: violetpink1 rugpjūčio 17, 2019, 14:30:16
Muzika ir meditacija ypač.  :)
Žinoma, yra visokių požiūrių ir norų, bet man tai bent jau kol kas nieko nėra, kas galėtų pakeisti ramią meditaciją namie, klausant mėgiamą muzikinį kūrinį.  :) Dabar yra tų ilgų, valandinių, tai jie labai tinka, arba galima ir kokį albumą ar mix'ą klausyti, irgi gaunasi kaip valandinis kūrinys, visumoje.