Nibiru

Pradėjo Tomas, sausio 04, 2012, 20:35:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Rugsėjo 23-27  visiems galas :D @Vytautas ką sako Tėvai Kūrėjai? :D

Vytautas

Citata iš: Legionas  rugsėjo 05, 2017, 21:01:28Rugsėjo 23-27  visiems galas :D @Vytautas ką sako Tėvai Kūrėjai? :D
Na pagal mano teoriją už mėnulio orbitos tėra puiki 3d iliuzija ir nieko daugiau. Tai ir nėra kam ir iš kur atskristi. :) O visi signalai sklindantys iš kažkada paleistų palydovų ar marsaeigių tiesiog pakeisti kūrėjų sukurtais su tarsi tikra informacija. Tai atskristi nėra nei kam nei iš kur nes nieko daugiau apart  žemės, mėnulio ir saulės nėra. Tiesa saulė ir ta kažkaip tik projektuojasi tame 3d vaizde. Čia labai gerai dera mokslininkų nustatyta "blogio ašis" kada visa visata tarsi sukasi apie saulės judėjimo kryptį. Saulės vaizdų taip pat gauna įdomių su visokiais kvadratais :) https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=dCtKQUW6Bvs

Tai tokia mano teorija :) Nueiti ir pačiupinėti neįmanoma. O kad vieną signalą galima pakeisti kitu tai žemės šnipų žaidimas įprasta. Na o jei kažkas sukūrė šį pasaulį sukurti ir pasiųsti žmonėms tarsi jų prietaisų siunčiamą signalą paprasčiau ir būti negali. 

elteide

Vytautai, čia kalba ne apie mėnulį, bet apie planetą Nibiru ir kad rugsėjį amen, pasaulio pab.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: elteide  rugsėjo 06, 2017, 00:30:16Vytautai, čia kalba ne apie mėnulį, bet apie planetą Nibiru ir kad rugsėjį amen, pasaulio pab.

Tai sako, kad nėra tokios pagal jį :)

Vytautas

#19
rugsėjo 06, 2017, 09:35:22 Redagavimas: rugsėjo 06, 2017, 09:42:55 by Vytautas
Šiaip tai yra vienas labai "praktinis" niuansas dėl JAV. Kadangi žmonės originalai gyvena tik Lietuvoje, Baltarusijoje, Rusijoje ir keli šimtai Latvijoje o kitur pasaulyje nėra nei vieno tai koks nors  iš likusio pasaulio darymas blogo toms šalims kvepia didelėmis problemomis. Tiesiog tėvai kūrėjai rūpinasi savo vaikais ir keliančius jiems problemas pastato į vietą. O kadangi JAV spaudžia Rusiją tai kūrėjai "paspaus" JAV štai tokiu pavidalu https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=E-EYnNCdqnw


Arba JAV greituoju būdu turi normalizuoti santykius su Rusija. Aišku tai niekaip neįtikėtina. Na tuomet nuo lapkričio iki 2018 kovo JAV turėtų nelikti po puokštės uraganų. Kaip tai atrodys kukliai pademonstruota. Čia kur kas realesnis ir patikrintas praktiškai variantas nei kažkokie Nibiru. :)
Ir čia dar tuo klausimu savotiška info https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=xfDdgc1_miQ

a.t.sielis

Vytautai, laikas tiksi, jau rugsėjo 6 d. Primink, kada jau bus aišku, ar tavo "kontaktų" pažadai išsipildė ar ne?

Vytautas

#21
rugsėjo 06, 2017, 13:30:29 Redagavimas: rugsėjo 06, 2017, 14:12:27 by Vytautas
Jei viskas gerai tai rugsėjo 18 turėčiau atsiimti rezultatą. :) Aišku jis sumenkęs bet pakankamas. :) Iškilo apsprendimo klausimas ar pasiimu pinigus ir ramiai sėdžiu nieko neviešindamas ar kalbu viešai. Galiausiai pasirinkau viešą variantą. Taip kad žiūriu kas čia bus. Pačiam įdomu. Keistai viskam gerai pasiruošęs. Domenas užregistruotas, serveris pakurtas, tinklalapis jame padarytas. Viską pasidariau pats. Lieka tik paskausti mygtuką ir viską paleisti. Nejaugi tai tik beprasmis pasiruošimas? :) Ai dar darbe spaudžiu valdžią dėl atlyginimo padidinimo. Ir nebudingai sau sakau viską kas nepatinka nevyniodamas į vatą. Tiesiog prašausi išmetamas. :) 

elteide

o kas turi pas jus atsitikti, kieno rezultatas? kad net domenas,serveris, tikrai idomu  ...revoliucija kvepia  :)

elteide

#23
rugsėjo 07, 2017, 17:20:30 Redagavimas: rugsėjo 07, 2017, 22:32:10 by elteide
Vytai, sakoma kad laime reikia  džiaugtis tyliai... ;)
idomiai jūs mąstot, kur asmeniška jūsų laimė, jūs pasiryžęs visiem paskelbt ..o kai kitiem ko reikia- patarimo, pagalbos, žodį reikalingą pasakyt, pasiteiraut ir tt..tai čia jau tipo kito valia , į kurią negalima kištis, nevalia  ..moja xata s kraju , tpsk.... kam žmonės reikalingi argi ne kad vienas kitam padėt ?

kiskis

Citata iš: elteide  rugsėjo 07, 2017, 17:20:30kam žmonės reikalingi argi ne kad vienas kitam padėt ?
Zmogus zmogi - vilkas. Taigi zmogus zmogui reikalingas , kad suest. :(

elteide

Citata iš: kiskis  rugsėjo 07, 2017, 23:09:41Zmogus zmogi - vilkas. Taigi zmogus zmogui reikalingas , kad suest. :(
čia taip mus išmokė...

Vytautas

#26
rugsėjo 08, 2017, 08:25:49 Redagavimas: rugsėjo 08, 2017, 08:54:16 by Vytautas
Citata iš: elteide  rugsėjo 07, 2017, 17:20:30idomiai jūs mąstot, kur asmeniška jūsų laimė, jūs pasiryžęs visiem paskelbt
Nepagavot paskelbimo esmės kampo. :) Pinigai šiuo atveju tik kaip priemonė parodyti kad šis pasaulis gali būti valdomas iš išorės. O pagrindinis tikslas suteikt žmonėms galimybę "pasitaisyti". Yra dar pakankamai laiko kad vieni kitiem nedaryti blogo ir nebūti žmogus žmogui vilkas. Pagal darymo kitam blogą tiesiog po gerų 5 metų žmonės išrūšiuojami kas lieka žemėje - rojuje, o kas keliauja į žemės kopiją ir gyvena kaip gyveno iki šiol. Viskas ne kažkada po mirties o čia ir dabar. Visi mano bandymai tą linkme sakyti be jokių apčiuopiamų įrodymų visiškai tuščias reikalas. Kažkaip reikia sukrėsti žmonių smegenis. Bandžiau ieškoti kažko geresnio nei pinigai,  bandžiau net klausti jūsų patarimo, bet nieko efektingesnio rasti nepavyko. Toks planas. Ar tai bus realizuota netrukus pamatysim.

Prie viso to iškyla mano atžvilgiu visai nepageidautinas momentas. Turi pinigų ir dar viešai sakai kad turi tikrai atsiras daug norinčių juos pasiimti jėga. Tokiems vienodai rodo tų pinigų paskirtis. :) Čia viso šito reikalo visai reali  nemalonioji pusė. Na bet žadama apsauga. Tokių žmonių "išjungimas". Ta pati komos būsena kurioje teko asmeniškai būti. Viskas gerai kai po paros laiko "įjungia". Kitu atveju padėtis būtų gan nemaloni. :)

Bendrai šitoje situacijoje man reikėjo pasirinkti. Abu variantai teisingi. Grynai skonio reikalas kurį pasirinkti. Vienu atveju pasiėmei fiksuotą sumą ir gražiai, laimingai ir tyliai gyveni. Kitu atveju finansai neriboti demonstraciniais tikslais bet viešumas ir kitų informavimas kame esmė. Visiškai laisvai pasirinktas šis variantas. Manu kad būtų neteisinga kad žmonės dėl savo nežinojimo prarastų geresnio gyvenimo galimybę. Jei kam nepatiks galima "prisidirbti" ir gyventi kaip gyvenus. O atvirkščias variantas nebus galimas.

Aišku gal čia viskas mano fantazijos. Bet asmeniškai man per daug įrodymų kad kažkas anapus yra ir, esant norui, viską gali pakeisti. Kad žmonės patys čia kažką iš esmės pakeistų visiškai neturiu vilčių. Nebent susinaikins. :) 

Benamis

Kaip aiskinsite situacija Vytautai jeigu visgi pinigu negautumete?

Vytautas

Citata iš: Benamis  rugsėjo 08, 2017, 11:25:51Kaip aiskinsite situacija Vytautai jeigu visgi pinigu negautumete?
Reikštų kad neteisinga linkme nuėjau. :) O kitokių variantų neturiu. Skirtingai nei ankstesniais atvejais. Liktų ramiai stebėti situaciją iš šono nieko nežinant kaip ir visi kiti. :) Šiaip nematau tame jokios problemos. Aišku tokiu atveju normaliai jau tikrai lysčiau į krūmus ir  užsikasčiau lapais, nes kažką pasakyti neturėčiau jokio pagrindo. Visai normalus variantas. Daugiau laiko buičiai.  :)

kiskis

Citata iš: Vytautas  rugsėjo 08, 2017, 11:41:10Aišku tokiu atveju normaliai jau tikrai lysčiau į krūmus ir  užsikasčiau lapais, nes kažką pasakyti neturėčiau jokio pagrindo.
Kiek atsimenu reiskiesi netik pranasystese, tai jas palik ramybej ir tiek, lapais nebutina uzsikast :D .

Aukštyn