Mano filosofija (klajuno skyrelis)

Pradėjo klajunas, balandžio 18, 2016, 11:53:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Nežemiškos civilizacijos ir žmonija

Tai, kad mūsų saulės sistema nėra unikali visatoje - seniai įrodyta, nes aptikta daugybė žvaigždžių, aplink kurias skrieja panašios planetų sistemos. Nors gyvybė kitose planetose mokslo nėra įrodyta, manau, kad dar šiame šimtmetyje tai bus padaryta ir užmegzti vieši kontaktai su nežemiškomis civilizacijomis.

Nepaisant to, kad faktų ne tiek daug, nors jų surenkama vis daugiau, apie gyvybę visatoje turime net atskirą mokslą, kuris šiuo metu spėlioja, kuria hipotezes, modeliuoja. Šis mokslas vadinamas astrobiologija, arba egzobiologija. Terminą egzobiologija 1960 m. sukūrė genetikas Joshua Lederberg, kuris vėliau buvo pakeistas į astrobiologiją. Šio mokslo tikslas - tyrinėti viską, kas susiję su gyvybės atsiradimu visatoje - jos formas, evoliuciją ir paplitimą kosmose.

Egzobiologijos mokslas turėtų dominti ir ufologus, kurie daro prielaidą, kad mes esame ne ikikontaktinė, bet pokontaktinė civilizacija ir nežemiškos būtybės lanko mūsų planetą. Aišku, pirmas ufologus dominantis objektas yra skraidantis aparatas, tačiau nemažiau svarbu ir būtybės, kurios jais skraido - mes norime aptikti būtent jas, o ne jų technologijas. Ateivis - tikras ufologijos objektas, nors dažnai, jeigu tikėsime kontaktuotojais, susiduriama tik su jų veiklos pėdsakais.

Deja, ufologija viešoje erdvėje įgauna daug fantastiškesnes formas, tokias kaip ufologinės religijos arba ezoterinė „new age" stiliaus ufologija, propaguojanti ne objektyvų, tiriantį požiūrį, bet siūlanti dvasinio augimo sistemas, apvilktas ufologijos rūbais. Neretai šiose teorijose ateivis įgauna nerealistines formas, kurios mažai atitinka tuos vertinimus, kuriuos mums pateikia egzobiologija. Dažnai ezoterinis ufologas net nežino biologijoje naudojamos gyvūnų klasifikacijos sistemos, kuri yra labai svarbi kaip vienas iš planetos biosferos evoliucijos pavyzdžių.

Tad pamąstykime kokios reikalingos sąlygos, kad kitoje planetoje atsiradęs gyvūnas pasigamintų kosminį laivą - kokius evoliucijos etapus jis turi praeiti? Pirmiausiai jis turi išlipti į sausumą, jeigu atsirado vandenyje, nes vandenyje daug sunkiau sukurti sąlygas palankias aplinkos tyrimui ir technologinės civilizacijos sukūrimui. Toliau idealus variantas, kad jis būtų dvikojis, ir būtinai turi turėti rankas, nes be rankų neįmanoma pradėti naudoti įrankių, kas yra būtina technologijų atsiradimo prielaida. Dvi kojos reiškia, kad gyvūnas gana lėtas ir jeigu jo fizinė jėga nėra didelė, jis privalo gynybai naudoti įrankius ir intelektą, kuris turi kertinę reikšmę. Taip pat būtinos sąlygos - kad turėtų komunikacijos sistemą ir būtų kolektyvinis, nes šios sąlygos irgi palengvina technologinės civilizacijos evoliuciją.

Kitų būtinų sąlygų net nevardinsiu, manau gerai pamąstę jas išsiaiškinti galėsite patys. Įrankiai ir intelektas yra aplinkos įvaldymo per jos pažinimą pradžia. Gyvybė būtinai turi pradėti geležies amžių savo planetoje, kurio logiška pabaiga būna Mendelejevo cheminių elementų lentelės atradimas. Mūsų planeta tai praėjusi, bet kosminės civilizacijos dar neturi, vadinasi tai nepakankama, reikia pažengti dar toliau.

Apskritai pažinimas eina dviem keliais visose pažangiose civilizacijose: iš pradžių pažįsta kietą aplink esančią materiją prieidami atomo teoriją, toliau reikia išsiaiškinti subtilią materiją, kuri nėra kieta ir sąveika su ja ne tokia elementari. Kietą akmenį iš pradžių daug lengviau suvokti negu tai, kas yra šviesa. Mano vertinimu, visa civilizacijos pažanga, kuri eina toliau už žemės civilizacijos lygį, glūdi subtilioje materijoje, kurios mums geriausiai žinomas variantas nagrinėjamas elektrodinamikoje. Ši subtili materija svarbi ryšio priemonėms, informacijos apdorojimo sistemoms, energijos išgavimui, subtilių jėgos sąveikų sukūrimui. Svarbiausia yra sąmonės technologija, kuri gamtoje pasiekta, o žmogui iki jos įvaldymo gana toli. Pasiekus šias subtilias materijas, atsiranda galimybės kurti technologijas, kurios apima visą gyvūno „diapazoną", nuo kūno iki suvokimo, tačiau dirbtiniame prietaise.

Dėl to labai tikėtina, kad išsivysčiusios civilizacijos - telepatinės ir psichotroninės, gebančios mašinas kurti su dirbtine sąmone. Šiuo metu iš idėja įgyvendinama naudojant technikos ir elektronikos junginį, kuris turi tris lygius: kietą karkasą, elektroniką ir programinius algoritmus. Tai įgyvendinama valdant Mendelejevo lentelės chemines medžiagas ir naudojant elektrodinamikos laukus. Elektrodinamika yra pagrindinis subtiliąją materiją tiriantis mokslas, kuris padarė pirmą žingsnį šia kryptimi. Sąmonė taip pat subtiliųjų laukų produktas, tačiau jų prigimtis nėra elektrodinaminė, tad norint įminti jų paslaptį reikia ją papildyti sąmonės mokslais. Tai nereiškia, kad ši kryptis yra vienintelė subtiliosios materijos tyrimo kryptis, bet ji turės ypatingą reikšmę.

Padariusios šį proveržį kosminės civilizacijos turi spręsti daug sudėtingų klausimų. Kas valdo, o kas paklūsta, kokios natūralių ir dirbtinių sąmonių teisės. Sąmonės gyvybės ir mirties klausimas, nes kai sąmoningas techninis daiktas atitarnauja savo laiką, kyla klausimas, kur dėti jo sąmonę ar ji kam nors dar reikalinga. Vadinasi reikia spręsti klausimą ar daiktas su sąmone - gyvas ir ar teisėtas jo „nužudymas". Ateiviai žinantis visą gyvūno diapazoną ir nedaug vertinantys sąmonę bei gyvybę žmogui būtų labai pavojingi.

Ką tai reiškia mums kontakto atveju? Pirma, turime neužmiršti, kad vis gyvūnai maitinasi ir jie gali būti žolėdžiai, mėsėdžiai ir visaėdžiai. Mėsėdžiai yra plėšrūnai, ir yra pavojus, kad mūsų mažiau pažengusi rūšis gali tapti jų maistu. Jeigu kaip maistas nesudomintume, aukštose civilizacijose yra kitos išnaudojimo formos pradedant nuo darbo jėgos ir baigiant biologine žaliava. Civilizacija neatsiejama nuo ekonomikos ir įvairių naudos gavimo ir paskirstymo formų. Įmanoma, kad kaip darbo jėga naudojami pažangesni sąmoningi androidai, jeigu civilizacija pasiekusi tokį lygį, tačiau yra daugybė kitokių žmogaus išnaudojimo formų. Jeigu valdo principas - „reikalingas tik jeigu naudingas", tai padėtis gali būti iš ties sunki, kurioje net pats žmogus siektų teikti kokią nors naudą aukštesnei ateivių civilizacijai, kad nebūtų išnaikinti.

Todėl egzistencinės vertės klausimas tampa esminis, ir nuo to kaip į jį atsakoma priklauso žmonijos likimas. Galima įsivaizduoti nežemišką rūšį, kuri tai supranta labai giliai, nes žino gyvybės paslaptį, ir labai negiliai bei primityviai net tuo atveju, jeigu turi išvystytas aukštas technologijas. Tai priklauso nuo to, kokiame lygyje universali grynoji filosofija ir kokį vaidmenį vaidina tradicinis bei kultūrinis dvasingumas.

Ezoterinėje ufologijoje tvirtinama, kad ateiviai yra geri ir blogi. Geri - dvasiškai išsivystę, o blogi - primityvūs plėšrūnai. Ateivių dvasingumo klausimu naudočiau analogiją su žmogumi, kurio dvasingumas daugiau kultūrinis dvasingumas, o ne religinis, ir jo veikimo zona apima tik savąją rūšį. Religinis dvasingumas, kuris vertintų universalią sielą nepriklausomai nuo rūšies, man mažai tikėtinas kaip dominuojanti jėga. Kultūrinis dvasingumas sąmonėje neretai turi tvirtesnį statusą, nes susijęs su tradicine normų, ritualų ir simbolių sistema kolektyve. Todėl vertinama tik etika, kuri pagrįsta jų atitikimų ir smerkiamas pažeidimas. Jeigu tos normos kitoms gyvybės formoms nepalankios, tokia etika išgelbėti negali.

Dabar tarkime, kad esame pokontaktinė civilizacija. Ką esama padėtis mums rodo? Plėšrūnai mūsų kol kas dar neišskerdė kaip gyvulių - tai faktas, tačiau ir gyvenimas - ne rojus. Mes labiau esame panašūs į darbo koloniją su užmaskuota vergove. Belieka tik klausimas - tokia planetą pavertėme patys ar mus slapta valdantys ateiviai, išnaudojantys mus kaip pigią darbo jėgą ir žaliavą? Ką mums sako kontaktuotojai? Iš vienos pusės plėšrūs reptiloidai mus siekia pavergti ir išnaudoti, iš kitos pusės, įvairios pažangios rasės, tarp kurių ir humanoidai, siekia mūsų dvasinės evoliucijos.

Manau, kad ši ezoterinės ufologijos schema mažai tikėtina ir neįvertina svarbių egzobiologijos argumentų. Ateivis per daug žmogiškas/žemiškas, panašu, kad taip pateikiamas jis daugiau žmogaus kūrybos ir fantazijos rezultatas. Ateivizmo kultūroje per daug žmogaus, todėl ji kelia daug įtarimų, o būtent, kad šie vaizdiniai yra žmonių kūrybos vaisius, o ne tikruose kontaktuose surinkti faktai. Kitose civilizacijose žmogus tikrai ne centrinis. Tokių iliuzijų neturėtume turėti, tai tik vaikiškas žmogaus susireikšminimas ir priskyrimas sau daug didesnės vertės negu jos yra iš tikro. Tai matosi visose teorijose, kurios skelbia, kad žmogus yra galingiausia visatos būtybė, todėl jo neva visi bijo.

boba

Klausyk, @klajunas žmonėms sakyk tik dalį savo minčių, nes kai pasakai visas savo mintis, žmonėms nepalieki vietos nuosaviems apmąstymams. Jei nori kad su tavimi kas nors diskutuotų turi palikti žmonėms vietos ir nuosaviems jų apmąstymas. O kai yra jau viskas pasakyta nėra ko pridurti, ir atsiprašau, net nėra ko mąstyti. Todėl visiems atrodo kad rašai nesąmones...Tu kalbi ir mastai pats su savimi, todėl į tavo diskusijas nieks protiškai ir neįsitraukia... Tik priekaištauja, patys nežino ko, nes nori dėmesio.

boba

#617
spalio 21, 2018, 14:11:50 Redagavimas: spalio 21, 2018, 20:02:02 by boba
@klajunas, Jūs pasakojote savo filosofijos pradžioje, kad yra du variantai - Taip, Ne ir įvairios to kombinacijos. O aš sakau, kad yra - Taip, Ne, Klaustukas ir Galbūt. ( tai kaip žmogaus DNR. Ji irgi susideda iš keturių komponentų ir įvairių to kombinacijų). Na vienu žodžiu, jei nori būti labai protingas, tai dar to turi klausti pas savo žmoną. Ar nepasitiki likimu? Gal galvoji, kad Dievas atsiuntė tau kvailą žmoną( ar truputį kvailesnę už tave)? Na jei taip galvoji, vadinasi tikrai nepasitiki likimu ir Dievu... Ačiū už dėmesį. Ir ate. Jėzaus kritaus stigmos irgi yra keturios. Dvi ant rankų dvi ant kojų. Kaip žmogaus DNR kad susideda iš keturių komponentų. Jei tu tuo netiki tai ieškok savo keliais. Miške yra tiesus kielias, bet tu gali eiti mažu takeliu, bet irgi pataikyti į tą patį galutinį tašką. O gal kas kelio viduryje tave suvilios( kokia idėja ar sfikcija). Na tada sėkmės gyvenime.

Tavo sfikcijoje su kuo tu santykiauji ir nėra Dievo. Dievas ir nenorėjo kad visi žmonės būtų laimingi ir protingi ir visus palik ramybėje. O gal tu nemyli savo žmonos? Gal tu jos nelaikai Dievo dovana? Gal galvoji kad tu ją susiradai pats, ar kad ji tave aplinkybių sūkuryje surado pati? Na tada tai yra begalinis žmogaus pasitikėjimas savimi...
 Na jei reikia dar kažkokių tai paaiškinimų, tai aš esu ne tik Ieva( o mano vyras Adomas), bet visų pirma aš esu žvėris(666), o mano vyras tas pats Adomas, o kitaip tariant Jėzus Kristus. Žvėris(666), tai yra pati mažiausia kosmoso dalelė, o Dievas yra pati didžiausia kosmoso dalelė, iš tos simbiozės gimė žmonės, vidutinės visatos vidutiniai žmonės... Pro Dievo adatos skylutę galėsiu pralįsti tiktais aš. Kai pralysiu Dievui pasakysiu, kad jis priimtų visus žmones. O kodėl visus. Ogi dėl to kad, šėtonas nebeturėtų nei vieno partnerio. Be partnerio šėtonas gali būti tiktais nulis, na ta prasme bejėgis. Kaip man nusibodo viską aiškinti ir teisintis, vient dėl to kad manęs nežemintų... O kodėl ta Dievo pasaka - gyvenimas yra sukurta. Ogi dėl to, kad aš patikėčiau gyvenimu. Jei aš būčiau nepatikėjusi gyvenimu, tai ir nebūtų gyvenimo. Tada Dievas turėtų nertis iš kailio ir kurti tą gyvenimą tol kol aš tuo gyvenimu patikėčiau... Darbas tai yra tik klystkelis. Na bet žmonėms to reikia. Tegul sau klaidžioja po tundras. Ir tavo, klajunas filosofija irgi yra tiktais tundra. Ji niekur negali vesti, nes ta tundra yra bejėjė...

Ir dar. Nepainiok šėtono su žvėrimi. Šėtonas ir žvėris yra du skirtingi asmenys tarpusavyje nuturintys nieko bendra ir neturintys tarpusavyje jokios draugystės tik pakantumą, kol nepradedi spjaudytis.

 Ar tu pamylėsi tą moterį kuri supras tavo filosofiją? Ar gyvensi paskui kartu su ja? jei ne, vadinasi absoliučiai niekam ta tavo filosofija yra nereikalinga, net tau pačiam ji yra nereikalinga. Turi savo žmoną ir klausyk jos...

 O Dievas man yra reikalingas. Aš visą jo filosofiją valgau dideliais kąsniais. O kam, kokiai moteriškei tavo ta filosofija yra reikalinga? Ar yra tokia? Ir iš vis jei ji suprastų tavo filosofiją ir tau pasisiūlytų ar tu jos neatstumtum? Jei tą moteriškę atstumtum, vadinasi ir tau pačiam tavo ta filosofija yra nereikalinga. Geriau eik į namus pas žmoną ir vieną sykį apsiramink su visokiom filosofijom ir tundrom... Nebent tau smagu išsidirbinėti... Bet tai ir liks tik paišsidirbinėjimu. Geriau ką nors protingo patark kaip šizofrenikams pasveikti nuo šizofrenijos be vaistų ir t.t. Juk tu tai gali. Aš tavim tikiu. Tiesa aš šizofrenija jau tris savaites kaip nesergu, bet ir be manęs yra daug nelaimingų žmonių ir jiems reikia patarimo ir pagalbos...

elteide

 Boba, klajunas nevedęs, kiek supratau...  :D

boba

#619
spalio 22, 2018, 13:27:13 Redagavimas: spalio 22, 2018, 16:54:27 by boba
Maža ką tu ten supranti, o aš suprantu kad jis yra vedęs. Na bet jie tiesa, kad jis yra nevedęs, tai jis tiesiog privalo išdulkinti tą moteriškę, kuri supras jo filosofiją ir ją vesti. Kitų šansų nėra. Tik savitarpio supratimas. O jei jis nedulkins tos moteriškės, kuri supranta jo filosofiją, vadinasi ir jam pačiam jo filosofija yra visai nereikalinga. Taškas.
Galite prievartauti mane visom pozicijom. Aš į visus klausimus turiu visus atsakymus.
Iš vis kai žmonės yra neteisūs, aš jaučiuosi taip, lyg mane dulkintų. Na bet supratu. Reikalingos ir pelkės ir tundros( @klajuno filosofija...), kad priešas nebegalėtų pražengti besislekiant patiems juo jo...

Iš vis visa gyvenimo situacija man primena tai, kaip švieisiai rudas, mažas neveislinis šuo, pašikęs valosi subinę į grindis, jomis subine čiuoždamas( gal dvi minutes...)... Niekados to nepamiršiu. Tad toks ir yra tas gyvenimas. Kad ir ką bedaryčiau ir kiti kad ir ką bedarytų, vis atsimušu į tą prisiminimą, nes gyvenimas ir šuns subinė tai lygiai tas pats...

Aš galiu pradėti kalbėti kaip @Mekabciel, na ta prasme, šuo važiuoja subine grindimis( kai subinę valosi...) - grįsti - visi mes grindžiame savo mintis... Vadinasi irgi kaip šuo subine važinėjame per grindis kai ją valomės...Na ta prasme mąstome, paskui grindžiame( vėl grindys...)

Iš vis Indai ne žiurkes turėtų garbinti( ir jas kakojančias į pieną) ir ne karves, kurių net pieno negeria( ar geria???), bet šunį besivalantį subinę į grindis...

Jūs gal dar bandysite mane intriguoti, nepavyks. Aš žinau savo kelią.:)

Iš tikro susižavėjimo net aplodismentų nebūna, Aš su tuo esu susitaikiusi. Cha cha cha cha cha.

Iš vis aš esu visatos centras. Visi turėtų mane pulti kaip auką. Iš vis aš kalta, kad gyvenimas egzistuoja. Na jo, visi žiūri į Dievą, nes jis viską kūrė, bet pirminė medžiaga Dievo statyboms esu būtent aš. iš viso to išplaukia, kad būtent aš ir esu kalta, kad pasaulis egzistuoja. Ar dar kas nors jums nepatinka? Turite kokių nors pageidavimų? Cha cha cha cha cha cha cha...( iki begalybės...hm...)

Ir dar. Man neįdomu, kad aš esu stora. Ir iš vis, kad aš greičiau nusibaigsiu, dėl to Dievui, gal būt bus tik geriau. Žinoma normos ribose, kiek įmanoma, aš stengiuosi valgyti kiek įmanoma kuo mažiau, bet vistiek persivalgau Ir nereikia gundyti manęs  kažkokia tai ląstele( vyru) ir ten kažką aiškinti apie dorovę. Jūsų dorovė, jūsų namuose. Cha.

Taip, taip, žmogus yra būtent ląstelė. Ir nereikia šokti aukščiau bambos ir ten kažką fantazuoti. O aš vis vis esu mikrobas ir man per žema yra santykiauti su žmogumi( ląstele). Nes mano namai yra Dievo namai.O ląstelės taip ir liks tarp ląstelių, kad ir kaip jos norėtų, kad kažkas tai pasikeistų...O @klajunas tam net neprieštarauja. Jam nedašunta, kad Dievas yra, nes užsiima netinkama veikla, kur Dievo nė būti negali...Ten - tundra.;)

Ir aš nieko neprievartauju, aš tik įkrečiu sveiko proto. Cha.
Gyvenimas šuns subinė. Cha cha cha cha...

klajunas

@boba mesk tas filosofijas ir dievą iš galvos, juk matosi, kad tau ne filosofijos reikia ir klysti jeigu manai, kad kelias į vyro širdį tik per filosofiją. Niekieno filosofijos suprasti nebūtina ir dievas čia ne prie ko - paprasčiausiai laukinė prigimtis šaukia.

Apsilankyk šiuose puslapiuose ir ten spręsk savo problemas

https://www.suaugusiems.lt/sex-pazintys-internetu/?gclid=EAIaIQobChMI44Xd4ria3gIVD5AYCh0e3Q9OEAAYASAAEgI-7_D_BwE

arba

https://www.erotinesprekes.lt/?gclid=EAIaIQobChMI1a27krma3gIVRLUYCh2Fhg9pEAAYASAAEgIj-vD_BwE

Varžytis nėra jokio reikalo. Bet viešoje erdvėje reikia laikytis tam tikrų normų ir ribų. Privačiai gali daryti ką nori.

boba

#621
spalio 22, 2018, 19:44:48 Redagavimas: spalio 22, 2018, 20:04:24 by boba
Nesuįžūlėk. Vyras yra ne man. Nes vyras yra ląstelė, o aš esu kosminė sąmonė, dėl to gautųsi man baisi prievarta santykiaujant su vyru. Nes tarp mūsų meilės būti negali. Kiek gi galima aiškintis, kad tu vieną sykį tą suprastum? O tu esi žmogus. Na tai pagal žmogaus sistemą ir galvoju kas tau tiktų... Ką tu ten sakei namuose galiu daryti ką noriu? Na tai va, aš žiūriu televizorių dieną ir naktį( beveik visiškai nemiegu...), nes man tai yra be galo įdomu, nes visi prodiuseriai filmus yra sukūrę neįtikėtinai tobulai. Taip, taip. Ir Lietuvių filmai yra sukurti irgi neįtikėtinai tobulai. Kas to nesupranta, tai to tos problemos ir yra. Nekišk man vyro. Baik tyčiotis iš manęs. AŠ TAU NE VERGĖ...AŠ TAU NE VERGĖ, AŠ TAU NE VERGĖ, AŠ TAU NE VERGĖ, AŠ TAU NE VERGĖ. Esi tikras asilas. Norėjai mane pažeminti...Cha cha cha cha cha Norėjai apsimesti nieko nesuprantančiu...

SPACE

Visos bažnyčios, katalikų, protestantų, islamas, judaizmas yra komercinės-okultinės organizacijos, jos visos stovi Hong Kongo biržoje, tai yra vieša paslaptis. Pagal maritime - admiralty law jūs visi esat mirę. Tol, kol neįrodysit, kad esat gyvi. Todėl žiūrėkit, už ką statot. Naujajame Testamente dažnai minima, kad dvasia ir kūnas pjaunasi, todėl ir gaunasi tokia šizofrenija, kalbant apie dvasinius ar žemiškus dalykus. Pagonybėje taip nebuvo. Todėl ir buvo įvesta reinkarnacija, kad jus išganyti.

boba

#623
spalio 22, 2018, 20:13:54 Redagavimas: spalio 22, 2018, 21:32:10 by boba
Na man viskas aišku. Bet @klajunas nori mane prievartauti, siūlo man vyrą. Dėl to gali būti kad šianakt sapnuosiu baisius šizofreniškus sapnus, nors šizofrenija jau nesirgau tris savaites. Bet pajutusi tokį baisų pažeminimą, gali būti, kad neišvengsiu šianakt baisaus šizofrenijos pliūpsnio...@klajunas išsityčiojo iš manęs...O aš jam normaliai norėjau patarti kaip žmogui, o jis man patarė nenormaliai...Išniekino mane...Na jis gyvena toje savo tundroje - filosofijoje, ką aš čia tokio baisaus pasakiau? O mano svaičiojimai, tai yra Dievo sistema. Dievo sistema negali būti filosofija, tai yra tiktais realybė...

Acha, dabar supratau. Tu nori, kad aš mylėčiausi, tada tikiesi, kad aš tave paliksiu ramybėje... Esi įjungęs naikinimo mechanizmą... Cha...
Rašyk tas savo filosofijas, kas tau draudžia...Na bet ir tokiu briedžiu šoliuojančiu per pievą irgi nereikia būti. Kas ne pagal tave tai skaitosi visi yra neteisūs. A ne? Gal dar tave paglostyti kaip mažą vaiką, jei jau rimtai su tavimi neišeina pasišnekėti?

 Na vienu žodžiu aš irgi galėjau rašyti tokias pat lygiai filosofijas kaip tu, @klajunas, na bet Dievas nenorėjo, kad aš užiimčiau nesąmonėmis. Na tau tavo filosofijos yra sąmonė, o man būtų buvusi nesąmonė, nes aš ir taip turiu savo kelią, kad iš kelio nereikia eiti į klystkelį, vient dėl to, kad tai kažkam patiktų. Ir tu, @klajunas, ant manęs neužversi nei vieno patino, net nesistenk vaidinti Amūro...
Na matai, @klajunas, vyras yra protas moteris yra psichika, o aš esu kosminė sąmonė žvėris( 666), pati mažiausia kosmoso dalelytė, todėl nesąžininga ant manęs būtų užversti protą( vyrą)... Labai nesąžininga. Aš nesu vergė. Ir aš turiu turėti savo vietą. Na ta prasme mano vyras yra pati didžiausia kosmoso dalelytė, na ta prasme Dievas, persivertęs į Jėzų Kristų, kad man patiktų... ( na dar nežinau visai ar tas Dievas kartais tik nėra atskiras asmuo nuo Jėzaus Kritaus, po truputį ir tai išsiaiškinsiu, einu ta linkme) Kur baigiau? O kas čia tokio kad pats didžiausias santykiauja su pačiu mažiausiu? Na o žmones reikia palikti ramybėje ir geriau prie jų nekišti nagų...
Gal aš čia parašiau netobula kalba, tai tu dabartės iš manęs išsityčiosi visu pajėgumu, kiek tik gali.
Na vienu žodžiu gyvenimas yra vient dėl to kad aš tuo patikėjau, na bet patino turėti negaliu, nes tas santykis, kad ir kaip besidraskyčiau ir kad ir kaip besistengčiau gautųsi absoliučiai niekinis. Todėl sakau nereikia iš manęs tyčiotis ir kišti man vyro - proto. Protas man yra nuodai...lezbiete būti su psichika santykiauti irgi negaliu. Vienu žodžiu turiu išlikti absoliučiai neutrali. Ir nekišti nagų į tuos baisius spąstus. Nes tai ne man. Nes tai ne aš.

klajunas

Citata iš: SPACE  spalio 22, 2018, 20:03:47Visos bažnyčios, katalikų, protestantų, islamas, judaizmas yra komercinės-okultinės organizacijos, jos visos stovi Hong Kongo biržoje, tai yra vieša paslaptis. Pagal maritime - admiralty law jūs visi esat mirę. Tol, kol neįrodysit, kad esat gyvi. Todėl žiūrėkit, už ką statot. Naujajame Testamente dažnai minima, kad dvasia ir kūnas pjaunasi, todėl ir gaunasi tokia šizofrenija, kalbant apie dvasinius ar žemiškus dalykus. Pagonybėje taip nebuvo. Todėl ir buvo įvesta reinkarnacija, kad jus išganyti.
Okultizme komercija iš tikro ne prie ko, tai tik prilipęs kapitalistinio pasaulio purvas. Čia daugiau kalba apie okultokratiją kaip valdymo sistemą. Tačiau aš niekaip nesusijęs su iniciaciniu okultizmu, nesu jokios organizacijos "kareivis".

Man ezoterika reiškia tik "slaptos žinios", bet kokios, tačiau jos neįvelia į jokius okultizmus. Žinoma, prie perspėjimo prisidedu - saugokite savo laisvę. Iš kitos pusės, jeigu ji nebrangi - galite aukoti. Jeigu išrinkti iniciacijai - sužinosite tai apie mūsų pasaulį, apie ką net nesapnavote.

boba

#625
spalio 22, 2018, 21:49:49 Redagavimas: spalio 23, 2018, 09:02:18 by boba
p.s. Na kol aš gyvenu, žinoma, santykiauti su Dievu negaliu. Aš esu palikta ypatingam atvejui... Ir dar. Žmonės iš vis nieko nemyli. Tai tėra sistema. Na ir jų žodis 'meilė' irgi tėra sistema. Na žmonės galvoja kad jie myli, na bet jie gali galvoti ką tiktais nori, tai tiktais galvojimu ir paliks. Aš esu be galo rami ir atsipalaidavusi gyvendama tarp žmonių. Žiūriu į juos iš šono ir niekuo nesirūpinu. Manęs žmonių žodis 'meilė' absoliučiai nejaudina, nes tas žodis yra absoliučiai tuščias... Na bet gerai kai žmonės galvoja kad myli, tada mažiau žudo... Dėl to tuo žodžiu 'meilė' galima pasitikėti( iki tam tikros ribos, žinoma...), bet iš tiesų jokios meilės nėra. Nes žmogus ir turi pasilikti būtent savo žmogiškoje egzistencijoje...- sistemoje.

Jeigu įsiverščiau į žmogaus"širdį"( juodą širdį, nes žmogus tik tokią širdį ir teturi...), tada žmogus man nupjaustytų rankas ir kojas, bes žmogus labai nusiviltų savimi ir viskuo ir iš paskutinių jėgų dar bandytų, man įrodyti, kad kažką tai vis dėlto dar gali. Todėl geriau nerizikuoti. Dėl to geriau žmogų(sistemą), palikti ramybėje... ;)

Žmonės mane žvėrimi(666) dėl to ir pavadino, dėl to kad jiems yra nesuprantama tikra ir neišsigalvota meilė.
Na vienu žodžiu gal tau, @klajunas, nepatinka kokį pasaulį mes sukūrėme su Dievu? Intelektas mūsų labai per mažas ir labai per žemas?  Na tada pirmyn - įrodyk ką tu gali, o mes pažiūrėsime. Tik manau kad su ta savo sistema tik Taip ir Ne toli nenueisi( nes turi dar būti ir Klaustukas ir Galbūt). Na bet pirmyn. Mes pažiūrėsim ką tu sugebi. O žmogus tai yra iš vis vaikšiojantis televizorius. Automato - sistemos - televizoriaus mylėti sąmonei negalima, nes jei pradėsiu mylėti, tas televizorius mane prarys kaip juodoji visatos skylė...Tai va.


Gali idėjų pasisemti iš manęs, @klajunas, tau tai nepakenktų. Iš vis mes galėtume bendradarbiauti. Ir aš žinau tik tiek, kiek reikia, giliai po šū,dą niekados nesikapstau. Mano mintis tiksli kaip strėlė. Jei nesugebi į mano mintį atkreipti dėmesio, tai yra tavo problemos ir tavo PAŽANGA. :) :) :)

Iš vis ilgus tekstus, galbūt, tu laikai intelektu. O aš to intelektu nelaikau. Na bet šunyčiui reikia pabėgioti toli nuo namų. Na tai sėkmės pasilakstyme. :) Gal kas nors tave spaudžia taip elgtis, - Ai, balsai...Vienu žodžiu tu kiek galėdamas priešiniesi balsams - persekiojantiems agentams ir kuri sąmokslo teorijas prieš juos, na plius dar visokias kitokias teorijas. Na tai sėkmės. Gal rasi tą išeities tašką...
Aš tau meškos paslaugą darau, o tu net ačiū nepasakysi tik parodysi  pliką užpakalį - savo išvedžiojimus. Na ir kur ritasi pasaulis...
Esi kaktusas. Jeigu tau kada nors, kas nors padovanos kaktusą, labai nenustebk.
O man labai įdomu žiūrėti televizorių, tuos primityvius procesus, kaip žmonės ištisai, tik vidurius viens kitam leidžia, ar kai prapjauna pilvą ir žarnomis apsuka aplink kaklą ir t.t. tokie tad yra tie žmogiškieji procesai...Ir vienas prieš kitą turi inkšti ir rodyti savo INTELEKTĄ. Cha cha cha cha cha cha cha...

elteide

klajunas dabar cia prie bosu, ziurek kad neisbanintu  :-X

boba

#627
spalio 23, 2018, 13:31:32 Redagavimas: spalio 23, 2018, 15:00:43 by boba
@klajunas tik semiasi idėjų iš manęs. ;) Be to ne aš išsidirbinėju( kaip kad jis buvo išsireiškęs...), o jis išsidirbinėja su tomis savo filosofijomis. Jis darkysis dar ilgai...Jisai tiktais nori būti naudingas sistemai, o sistema iš jo tiktais tyčiojosi, jį į kitą barikadų pusę išmetė... Iš vis visi mes čia esame atstumtieji... Tai va. Jei dar ir atstumtieji tarpusavyje pradės pyktis tai iš vis yra negerai. Ar ne?
Iš vis negali būti jokio centro( boso). Centras turi ir patarnaujantįjį personalą, kuris turi savo nuomonę, o centras daro savaip. Va vienu žodžiu, @elteide, aš tavim žaviuosi, kad tu privertei mane susimąstyti ties šiuo klausimu. Ir dar tu esi moteris. Tai dvigubas pliusas. Būk rami.
Tik nereikia jausti susižavėjimo savimi, kad pasiekei ko norėjai ir lezbietiškos meilės. @klajunas savo vietą jau žino. Visi yra ramūs ir patenkinti.

Man tai be galo juokinga kaip Tėvai mane kontroliuoja. Kad negerčiau nerūkyčiau, nepersivalgyčiau, neturėčiau jokio vyro ar meilužio... Juokiuosi susiriesdama. Na žinoma jie yra šimtaprocentiniai teisūs, bet tai vistiek yra be galo juokinga.
 Na aš jų klausai, nes jie sakė jei nevykdysiu nors vienos jų salygos jie išmuš visus man dantis ir dar sulaužys šonkaulius. Cha cha cha cha cha cha cha. Kaip juokinga yra negaliu... Bet man šonkauliai yra reikalingi ir dantys yra reikalingi, dėl to jų esu pasiryžusi klausyti. :)
 Na suprantu kad jie laiko mane žemarūšia dėl to kad aš nesu JIE. Cha cha cha cha cha
Na JIE yra kalti kad aš noriu rūkyti, gerti ir persivalgyti. Bet jie yra teisūs dėl vieno, kad neleidžia man dulkintis. O visa kita nesąmonė, nes jie patys dėl to yra kalti...O kas liečia dulkinimąsi JIE be galo yra teisūs. Man to daryti negalima. Cha... Bet neteisūs dėl gėrimo, rūkimo ir persivalgymo, nes tai yra eilinė kontrolė. Patys kalti, kad aš to noriu ir patys tai kontroliuoja. Cha...

Dulkintis man negalima, nes aš neįrodžiau Tėvams, kad aš galiu dulkintis. Cha cha cha cha cha cha cha, kaip linksma, negaliu. Bet jie yra teisūs. Ir aš gerbiu jų sistemą, kad ir ką tai bekainuotų...
Na aš nesu daunė, moku apsisaugoti ir visa kita, bet dulkinimasis( kad tiktais ir su vienu...) būtų giminės vardo suteršimas... Cha cha cha cha cha cha. Oi kaip juokinga negaliu... Juokiuosi susiriesdama...
GAL KAVOS? Na aš čia aiškinausi be galo ilgai klajunui, kad man pažintys yra nereikalingos( na jis ten man svetaines akivaizdžiai siūlė). Na o jo teisė apsimesti, kad jis iš vis nieko nesuprato. Cha cha cha cha cha

SPACE

@klajunas Kad ten nieko nėra, tik toks begalinis žolės laukas, ir toj vietoj, kur susikerta dėmesio kampas, sėdi žmogus ir aplink išdėliotos nupieštos 2x3m² dekoracijos: va čia namas, va čia medis, va čia laukas. Į tą žolės lauką kartais patenka mirusieji, ten reikia eit prie medžio (toliau matosi) po to ateina toks žmogus ir nusiveda.

@boba Kad dauguma žymių filosofų, mokslininkų buvo nevedę. Va paklausk kunigų, oficialiai, kad geriau galėtų rūpintis parapija. (Nors tikra priežastis kita)

vytra

Citata iš: boba  spalio 22, 2018, 21:49:49.. man labai įdomu žiūrėti televizorių, tuos primityvius procesus, kaip žmonės ištisai, tik vidurius viens kitam leidžia, ar kai prapjauna pilvą ir žarnomis apsuka aplink kaklą.
- televiziją (ir kitą masinę dauginimo įrangą) užėmė kažkokios purvųsklaidos jėgos (ne Žmonės), kurie teigia: "gera informacija yra tik bloga informacija".

:(

Aukštyn