Mano filosofija (klajuno skyrelis)

Pradėjo klajunas, balandžio 18, 2016, 11:53:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Citata iš: cs  spalio 28, 2017, 14:16:38Tai nuorodos į PTD struktūras nebus(apart tentyvo ir strujų)? Ką tai atneša, arba kokiomis koncepcijomis paremta PTD viršutinioji arba svarbioji dalis?
Šiuo metu nuorodos nėra, bet tai nereiškia, kad nebus vėliau. Mano kelias yra ilgas, iš anksto paruoštas gatavas rezultatas neduodamas. Tik tai, kas tam momentui reikalinga. Tokia taktika yra geriausia.  ;D negaliu demonstruoti lygio, kuris lengvai konvertuojamas į technologijas. Geriau tegul žmonės laiko pasaka. Kas turi akis, tas atsirenka.

Taip yra todėl, kad PTD klausimas yra šalutinis. Jis nebus atsakytas tol, kol nebus tam reikalui paruoštas pagrindas.

cs

Citata iš: klajunas  spalio 28, 2017, 14:58:59ad PTD klausimas yra šalutinis. Jis nebus atsakytas tol, kol nebus tam reikalui paruoštas pagrindas.
Viskas savaime priimta, kad kovertuojasi ir skaitmenizuojasi, analogijos - skaitmenizuojasi, bet pati filosofija nevisada. Galima sakyti, tai kažkokio minčių chaoso ar minčių valdymo žalos atneštų, bet jei neatneštų būtų kaip informacija idomi išgirsti, bei versija.

Kadangi nepasiruošęs apie tai kalbėti, negaliu nieko pridėti, prie PTD, nors pats irgi turiu versiją susijusią su tokiomis nagrinėjimo vietomis.

Pagal mano nuostatą landos yra "iš" ir "į" ir jų pagrindu atrandamos analogijos pradžios išvestis arba netgi funkcija. Landos taip pat kuria save, bet tuo pat metu ir veikia analoginė funkcija, kuri kuria atskirtį tarp vidaus ir išorės. Technologiniame pagrinde landos "iš" ir "į " yra skaitmenizuotos. Tai leidžia daryti vidines ir išorines išvestis elektronikoje. Tačiau, analogiškai yra ir su mintimis ir su pačia minčių analogine pradžia.

Kaip tu tvarkai skaitmenizaciją ir analogiją ir kaip jas perskiri? Ar įkvėpimas susijęs su minčių technologija kyla daugiau iš skaitmenizacijos lygio, ar daugiau iš analoginio? Ar tarp jų yra alternatyvus lygis?

klajunas

Citata iš: cs  spalio 28, 2017, 19:19:03Kaip tu tvarkai skaitmenizaciją ir analogiją ir kaip jas perskiri? Ar įkvėpimas susijęs su minčių technologija kyla daugiau iš skaitmenizacijos lygio, ar daugiau iš analoginio? Ar tarp jų yra alternatyvus lygis?
Šita skirtis pradiniame etape pas mane yra klasikinė kaip kokybės ir kiekybės principas. Kokybinė yra visa tikrovė (bent jau taip pirmuose įsigilinimo etapuose atrodo), sukiekybinimas yra dirbtinis. Mokslas yra sukiekybinta kokybė. Kiekybė atrandama kontinuume, kurį apibrėžiu kaip kaip tapatybės laužmenį (fraktalą), kurio pagrindnis elementas yra 1. Eksperimentuoju su tapatybės pašalinimu ir deformacijų įvedimu į laužmenį. Tai leis kitokiom formom sukiekybinti kokybę (analogijos pagrindą). Ką duoda kiekybė analogijai? Primeta tam tikrą pulsavimą ir ritmą, į kurį galima įdėti papildomą informaciją (morfizmus).

Dėl to ar minčių technologija daugiau siejasi su analogija ar skaitmenizacija, neturiu tvirto atsakymo, nes variantas greičiausiai mišrus. Galiu tik tiek pasakyti, kad "kokybių/analogijų mokslas" labai sunkiai randasi, ir technologija randasi daugiau siejant su skaitmenizacija. Tačiau prie to galima pridurti, kad aš to ir nesiekiu, nesu tikras technologijos kūrėjas asmeniškai, todėl galiu pabūti ir menininku, užsiimdamas kokybiniu aspektu.

Mane domina gal ne tiek mintis, kiek sąmonė kaip visuma. Mintis yra tik šios visumos komponentas. Turbūt atsimeni mano piramidę a) fizinė brana, b) gnostinė brana, c) luksorinų laukas (egzistenciatas). Sąmonė atsiranda kai fizinėje branoje susiformuoja biologinių smegenų raigas, gnostinėje branoje kokybinių ekranų raigas, ir egzistenciate - suvokimo raigas. Kai visi šie raigai sujungiami per visus aukštus triaukščiu (?) rišliu - gaunama psichinė realybė. Sakoma "sąmonė".

Esmė tame, kaip šį procesą atkartoti dirbtinai, technologiškai. Juk žmogus atsiranda iš tos substancijos, kuri yra aplinkui. Todėl šioje substancijoje turi būti visi egzistenciato komponentai. Klausimas tik kaip prakišti raigą iki egzistenciato aukšto materijoje, jį suorganizuojant, kad būtų galima pamėgdžioti sąmonę.

Dabartinio mokslo visa teorija leidžia sukurti elektroninius prietaisus, kurie yra raigas tik fizinėje branoje. Tačiau elektronika niekaip nesusieta su gnostine brana ir egzistenciatu. Elektroninis raigas naudojamas skaitmenizuotas, kad pulsavimo ritme būtų galima koduoti informaciją. Ar ta skaitmenizacija perkeliama į aukštesnius aukštus - negaliu pasakyti. Kokybių pradžia yra gnostinių branų ekranų "chemijoje", ar šios kokybės išskaidomos kiekybiškai - sunku pasakyti.

Tokių idėjų su tiksliom formuluotėm nesinori taip paprastai išmesti į eterį.

cs

#438
spalio 28, 2017, 20:12:00 Redagavimas: spalio 28, 2017, 20:45:11 by cs
Citata iš: klajunas  spalio 28, 2017, 19:54:46Elektroninis raigas naudojamas skaitmenizuotas, kad pulsavimo ritme būtų galima koduoti informaciją.
Pavyzdys su pulsavimo ritmu yra technologinis pasiekimas, kuris skaitmenizavosi, bet pirmasis atradimas buvo analoginės krypties. Kada analogija pradėjo skaitmenizuotis, vadinasi įvyko perversmas, kuris pakeitė sąmonės struktūrą ir sąmonė grečiau ir jautriau pradėjo suvokti tikrovę ir pažinti viską su pagalba arba atvirkščiai.

Tiesiog turi būti duodama nauda, tokio perversmo rezultate pasilieka nemažas kiekis panaudojamų eksperimentų ir įsitikinimas turi svarbią naudą.

Galbūt, dėl skaitmenizacijos proceso, sąmonė neatsilikdama kuria savo raigo prietaisinius objektus ir kalboje maskuojama už veiksmažodžių ir daiktavardžių efektų sukėlimų? Kokia tavo teorija, kaip panaudojama skaimenizacija ir kaip analogija?

klajunas

Citata iš: cs  spalio 28, 2017, 20:12:00Galbūt, dėl skaitmenizacijos proceso, sąmonė neatsilikdama kuria savo raigo prietaisinius objektus ir kalboje maskuojama už veiksmažodžių ir daiktavardžių efektų sukėlimų? Kokia tavo teorija, kaip panaudojama skaimenizacija ir kaip analogija?
Apie skaitmenizaciją ir analogiją - nenoriu labai plėstis, nes man tai nėra artima tema. Galiu tik tiek pasakyti kiek suprantu paviršutinišku žvilgsniu. Skaitmenizacija yra dirbtinė, analogija - natūrali. Dirbtinė reiškia, kad tai dirbtinė kalba, kuri įmaišoma į natūralų procesą. Vadinasi natūraliai viskas turi būti pagrįsta analogijos principu, kuris priklauso nuo geometrinių simetrijų. Dėl jų analoginis procesas visada dėsningas. Tačiau į šį procesą galima įvesti skaitmeninę kalbą, kuri įveda savo dirbtinę tvarką. Todėl skaitmenizuoti procesai nėra gryni, jie visi sumaišyti su dirbtine kalba. Jeigu natūrali tikrovė savo pagrinde turėtų skaitmeninį procesą, tai reikštų, kad ši tikrovė ne natūrali bet dirbtinė. Suradus šį kodą, būtų galima iššifruoti visus procesus. Bet kaip jau sakiau "jeigu". Tikimybė kad procesas pagrinde yra grynas, su kalba jį sumaišo žmogus, gaudamas dirbtinius daiktus.

P.S.
Prie to paties dar prisiminiau kad klausiai apie mano "naujus terminus": brundukcija, grindukcija, grindrukcija ir t.t. Jie susiję su gynybines psichotronikos priemonėmis. Čia prisimink triaukštę raigo struktūrą ir rišlį, kuris aukštus sujungia. Jeigu psichotronika yra tik fizinės branos, vadinasi poveikis daromas pirmame aukšte, galima padaryti, kad šis poveikis per rišlį nepereitų į kitus aukštus. Tai yra jeigu stimuliuoja smegenų neuronus, fosfenas pereina iš pradžių į gnostinį aukštą, tada į egzistenciato slają. Tačiau galima padaryti, kad ryšlys būtų užblokuotas ir stimuliavimas pasiliktų tik pirmame aukšte, ir nepereitų į sąmonę. -dukcija yra signalo perėjimas, -drukcija yra filtruojamas perėjimas, -trukcija yra uždarymas, kaip žodyje obstrukcija. Iš to seka terminai kaip "brundukcija", "grindrukcija", "trintrukcija" ir t.t. Tai žodžiai aprašantys būdus, kuriais gynybinė psichotronika valdo rišlį.

elteide

ačiū už šią temą kaip ir cs temą, nors pasijuokiu :)
p.s.:  siūlau dar naujądarą - burundukcija- gal pritaikysit kur ;)

klajunas

Citata iš: elteide  spalio 29, 2017, 10:11:58ačiū už šią temą kaip ir cs temą, nors pasijuokiu :)
p.s.:  siūlau dar naujądarą - burundukcija- gal pritaikysit kur ;)
Geriau eik palesti, o tada galėsi komentuoti sau tinkamose temose. Brunkducijos tikras variantas yra брундукцыя, ir čia nėra joks naujadaras, greičiau skolinys.

elteide

google. ru rezultatai
CitataYour search - брундукцыя - did not match any documents.
:D

klajunas


elteide

Citata iš: klajunas  spalio 29, 2017, 11:51:33Pabandyk ieškoti darknete...  :D
bėgu..
melagis per tiltą važiavo...:)

cs

Citata iš: klajunas  spalio 29, 2017, 08:24:31Tačiau galima padaryti, kad ryšlys būtų užblokuotas ir stimuliavimas pasiliktų tik pirmame aukšte, ir nepereitų į sąmonę. -dukcija yra signalo perėjimas, -drukcija yra filtruojamas perėjimas, -trukcija yra uždarymas, kaip žodyje obstrukcija.
Gana vaizdingas išsireiškimas! Tiriama sąmonė yra būtent užfiksuojama iš stadijų ir gebėjimų, bet jų įminimas nėra tiesiogiai prieinamas, arba prieinamas kai pakylama virš to lygio. Dabartinėmis sąlygomis sąmonės formavimas priklauso nuo sąlygų, kurias įvardyti galima iš kūrybingosios pusės. Tačiau, kaip ir bebūtų, kūrybingumas neretai atspindi žodyno ir kalbos modeliavimą, bei demaskavimą.

Citata iš: klajunas  spalio 29, 2017, 08:24:31Vadinasi natūraliai viskas turi būti pagrįsta analogijos principu, kuris priklauso nuo geometrinių simetrijų. Dėl jų analoginis procesas visada dėsningas. Tačiau į šį procesą galima įvesti skaitmeninę kalbą, kuri įveda savo dirbtinę tvarką. Todėl skaitmenizuoti procesai nėra gryni, jie visi sumaišyti su dirbtine kalba.
Visada galioja kalbos plėtimas, bet žinoma, kad kalba labiau plėtojama ir formuojama klasikiniu būdu ir būtent nepriimamos strutūros neretai su laiku išnyksta, jei neatranda tinkamo panaudojimo. Skaitmenizacija yra žengimas į sąmonę ir perdarymas analogijų į greitesnes, pakylesnes, lygines, matematines struktūras. Jos artimiausiu bruožu - iškelia pagalbinę detalę, kuri ištiesų pagal fizikines teorijas sąveikauja ir kartu susilieja, bei kuria kaip ir analogija. Bet skirtumas yra neryškus, kūryba greitesnė ir tobulesnė.

Suprasti galima, kad sąmonė priversta turėti -dukcijos dalymetį. Tačiau dalymetis tai vartai į tobulesnes dimensijas, kurių nežinant galima pasimesti, bet pasimesti tik ta prasme, kad sekti kitokesniu keliu. Gerai, kad atvaizduojamos dalymečio dalys, turinčios -dukcija dalymetį.

Kaip dalymečio dalys atranda priešmetines dalymečio vaizdymečius iš skaidymečio dalių? Sakau tai apie --dukcija -drukcija -trukcija. Kaip mintis dalymečių geometronų trajektorijose sąveikauja ir iškelia savo analogines poveikio "statybas"?

klajunas

#446
spalio 29, 2017, 18:41:55 Redagavimas: spalio 29, 2017, 18:44:23 by klajunas
Citata iš: cs  spalio 29, 2017, 12:10:08Kaip mintis dalymečių geometronų trajektorijose sąveikauja ir iškelia savo analogines poveikio "statybas"?
Apie geometronų trajektorijas atsakyti galima tik žinant kiekvieno aukšto raigo struktūrą. Mokslininkai šiuo metu aktyviai tyrinėja tik neuronų lygio raigą. Šiame lygyje jų informacija teisinga. Bet jie nežino gnostinio ir suvokimo raigo. Nevaizduosiu, kad man šių struktūrų klausimas pilnai atsakytas. Pirmame lygyje, žiūrint į jį kaip į procesą, - tai birkščių (geometronų) tenkmės ir šuorai. Ypač šuorai į aukštesnį lygį perduodami per ryšlio recepciją, kuriai turi būti svarbi šuoro vieta ir šuoro struktūra. Pirmam aukštui nefantazuoju jokių fantastikų, remiuosi tikra smegenų vizualizacija. Pirmas raigas - tik informacijos pratekėjimo geometronai.



Klausimas toks: kaip suprasti raigo struktūrą? #422 įraše paaiškinau, kad mokslą ir pažinimą suprantu kaip tautologiją. Ji paaiškinta schemoje. Tiesa ir tikrovė visada yra 1 atšakoje, antra atšaka visada yra "tas pats" tik užmaskuota forma. Pažinimo užduotis yra tą formą atmaskuoti ir sugrąžinti tautologiją.


cs

Citata iš: klajunas  spalio 29, 2017, 18:41:55Tiesa ir tikrovė visada yra 1 atšakoje, antra atšaka visada yra "tas pats" tik užmaskuota forma.
Tam vertinimui gilinimosi ir aplinkybių deriniai, turi būti sekiniai, nes viskas kyla detalių pavidalu, todėl atspindės tokias pat detales. Pirminiais atvėjais demaskuojama struktūra yra kvilsekinė. Kvilsekinė vadinasi maskuojama pagal iškreipiamą simetriją (IS). IS - tai galinių tentekstų atvėjai, kurie sutinka ir kurie demodeliuoja costumized sekas.

Dar šiek tiek, tai negali būti pirminė dalis, nes tai viena iš dalių, kuri keisdama polinkį pasikeičia. Pasikeitimas turi apibrėžimą - galinių tentekstų - stotis yra nesukuvirijuotų dalykų balansinė ir substodinė, atvėjai.

Citata iš: klajunas  spalio 29, 2017, 18:41:55Pirmas raigas - tik informacijos pratekėjimo geometronai.
Ar tikrai "vaikčiojimo takai" gali būti pirmenybėje? Daugeliu atvėju pirmenybėje yra stotys, kurios stabdo ir krečia balansiniais tentekstais. Norint suvokti tikrajį balansą, nėra keitimo pagrindo, kuriam tektų po žinomiausią atvėjį. Nežinomiausieji atvėjai yra atrandami pagal balansines "stotis". Tada nugromiruojama paskirtis.

Galbūt informacija neteka, bet spiduliuojama, perkeliama šviesinio pagrindo atomais, protonais, neutronais...

Kokios ribos yra tautologijos pažinimo susikūrimas? Kiek tautologija gali plėstis ir kaip atradimo būdas būti patikimas?

elteide

:)) jūs susikalbat, suprantat vienas kitą ?..ar neskaitot beveik kits kito?  ką atrašė cs , tai griuk negyvas, man atrodo jokio ryšio su prieš tai buvusiu klajuno postu ..:D nereikia ir komedijos :)

klajunas

Citata iš: elteide  spalio 29, 2017, 22:18:14:)) jūs susikalbat, suprantat vienas kitą ?..ar neskaitot beveik kits kito?  ką atrašė cs , tai griuk negyvas, man atrodo jokio ryšio su prieš tai buvusiu klajuno postu ..:D nereikia ir komedijos :)
Vėl lendi į kadrą. Turbūt mažai įspėjimų dar turi.

Aukštyn