Ar augintiniai(šunys) turi sielas?

Pradėjo NEXO, rugpjūčio 15, 2014, 15:01:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

exopolitics.lt

Kiekvienos fizines-biologines butybes fizinis kunas yra tik vienas is keliu, vienas kita persmelkenciu dangalu, (sudedamuju daliu). Viskas sioje Visatoje yra vienis, kyla is vienos, tos pacios sielos, taigi viskas turi siela. Mineralai turi kolektyvines sielas ir fizinius kunus. Augalai turi kolektyvines sielas, gyvybinius kunus ir fizinius kunus. Gyvunai turi kolektyvines sielas, gyvybinius kunus, noru kunus ir fizinius kunus, o zmogus be pastaruju turi dar ir ego bei jo siela individuali, suvereni. Zmogaus ego leidzia jam operuoti konkrecias ir abstrakcias mintis.

Mineralai evoliucionuoja i augalus, augalai i gyvunus, gyvunai i zmones, zmones i ''angelus'', ''angelai'' i ''arkangelus'', o sie i dar arciau Dievo esancias butybes.

CitataTas sielos priskyrimas gyvūnams iš esmės kyla dėl vairių ezoterinių ir į jas panašių grupių įtakoje, perinterpretuojant rytietiškus mokymus.


Gal galetum patikslinti ka tuo norejai pasakyti...nelabai supratau kas yra ar esa yra kazkieno itakoje :) Kazkokios vienos filosofines ar misticizmo sistemos manau nera niekuo ''geresnes'' (''ar teisesnes'') uz kitas. Kiekviena ju atlieka savo funkcija sios planetos zmoniu visuomenej ir jau kiekvienam pagal skoni pasirinkti kaip ir is kokio poziurio tasko zvelgti i ta pati.

Realybė

#16
vasario 10, 2016, 21:51:19 Redagavimas: vasario 10, 2016, 22:08:10 by Benamis
Citata iš: 001  rugpjūčio 15, 2014, 15:23:08
Citata iš: NEXO  rugpjūčio 15, 2014, 15:01:09Sveiki visi noriu paklausti ar šunys turi sielas? klausiu todėl ,nes netyčia nutrenkė kieme nors atrodė ,kad negreit važiavo jis buvo mylimiausias ir geriausias šuo jis buvo dar jaunas ,bet džiauguosi ,kad mirė greita ir neskausminga mirtimi be jokių kančiu be garso :( <...>
Net sugraudino. :'( Vaje, vaje...

1. Išmok kelias elementarias gramatikos taisykles prieš čia rašant, jeigu nori užvesti normalią diskusiją.
2. Pirmiau turėtų būti nagrinėjamas klausimas ne "ar šunys turi sielą?", o "ar toks dalykas kaip siela išvis egzistuoja?".
3. Nėra tokio dalyko kaip "geri dalykai", nėra gero ar blogo, viskas priklauso tik nuo perspektyvos, aš pvz. nekenčiu šunų, tai, kad ir tris kartus tą tavo šunį partrenktų - ašaros nenubraukčiau.
:) Ar atsakiau į klausimą?
Bet is kur toks nusistatymas pries sunis?  Patys istikimiausi padariukai zemeje. 😇   ( gausiu ir as pylos uz tai, kad netaisyklingai rasau. Deja, pasiteisinsiu- per telefona. Labai visu atsiprasau uz gramatines klaidas.  

tadas13

gal jau atsipeikek su tais gyvunais, zmogus kuris turi sasaja su kitu pasauliu tai ir yra ta siela, gyvunai to netures ir neturejo.

SPACE

gyvūnai turi tai, ką kai kurie žmogai bando išvystyti: astralines keliones, sąmoningus, nuspėjančius sapnus, gerą nuojautą.
o geri žmonės miršta anksti dėl to, kad jie ateina į pasaulį tik paliudyti dvasinio pasaulio. kai atlieka misiją, jie išeina.

Aukštyn