Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Bailey Fan

Na ką gi. Mažai kas pamena, bet ponas sensacija Bailey jau tada sakė kokios spalvos Plutonas. Kaip tą paaiškinsit, sceptikai?

CitataKlausimas: KOKS GI TAS PLUTONAS? juk šiais laikais kiekvienas penktokas iš bendro išprusimo žino, kad Marsas raudonas ir šiai dienai miręs pasaulis. Na tai žmogus-keliautojas iš ateities, turėtų žinoti iš bendro išprusimo koks jis).

Atsakymas: Supratau, kad klausiama apie Plutonos spalva ir ar jis gyvybingas? Plutonas nėra vientisos spalvos kaip mes galime apibrėžti Marsą. Dėl savo cheminės sudeties Plutonas yra gelsvai-pilkas ir nėra tinkamas organinėms jungtims.

paragraf 78

Tai kad ta plutono spalva žinoma bent jau 15 metų, taip kad čia jokia sensacija. Tokias žinias galima susižinoti vos ne bet kurioje astronomijos enciklopedijoje

Bailey Fan

Gal galima šaltinį kur jau prieš 15 metų buvo kalbama apie Plutono spalvas? Nes žodžiais aš irgi galiu pasakyti, kad kokie babilioniečiai žinojo...

paragraf 78

#873
liepos 07, 2015, 23:22:24 Redagavimas: liepos 07, 2015, 23:24:27 by paragraf 78
Citata iš: Bailey Fan  liepos 07, 2015, 22:42:11
Gal galima šaltinį kur jau prieš 15 metų buvo kalbama apie Plutono spalvas? Nes žodžiais aš irgi galiu pasakyti, kad kokie babilioniečiai žinojo...


Prašau, maždaug 12-13 metų senumo nuortauka



Prie jų rašoma: Pluto's surface as viewed from the Hubble Space Telescope in several pictures taken in 2002 and 2003. Though the telescope is a powerful tool, the dwarf planet is so small that it is difficult to resolve its surface.
Daryta Hubble teleskopu

Šaltinis: http://www.universetoday.com/13872/interesting-facts-about-pluto/

O knygose dabar neturiu galimybės ieškoti. Tai tiek tos pilkai-geltonos mistikos iš ateities

paragraf 78

Na tai, Bailey Fan, ar bus koks atsakas?

house_armin

Bailey fanas isskrido i ateiti pas savo myletoja ;D

PHPSQL

Citata iš: paragraf 78  liepos 09, 2015, 10:11:25
Na tai, Bailey Fan, ar bus koks atsakas?

Nebus, nes žmogus tikriausiai nebeturi argumentų. Apskritai, Bailey Fan argumentai juokingi.

Taip jau būna, vieni bendrauja su ''galaktikos taryba'', kiti ''keliauja laikų''. Kas toliau?
Tikriausiai:
Sveiki, aš iš paralelinio pasaulio. :D :D

Bailey Fan

Atsakas bus, tiesiog neturiu galimybės prie forumo būti ištisą parą.

Hubble nuotraukos seniai žinomos, tačiau kažkodėl nepaminėjai fakto, kad jos buvo nufotografuotos su tam tikrais filtrais kurie jokių būdų negalėjo nusakyti kokia yra tikroji planetos spalva.

Visuomet mokslininkai darė prielaidą, kad Plutonas greičiausiai yra mėlynos spalvos (t.y. tokios spalvos jis būtų žiūrint pro žmogaus akis).

P.S. Visai neseniai sužinojau, kad buvo dvi pagrindinės versijos, t.y. mėlyna spalva arba pilka spalva. Niekas, pabrežiu niekas nežinojo 100% kokios spalvos yra Plutonas iki šių metų. Bailey jau praeitais metais užtikrintai atsakė į šį klausimą.

Tam, kad nebūtų tušti mano plepalai, štai jums paskaitymui: http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/pluto-is-red-new-horizons-images-throw-out-previous-understanding-of-dwarf-planet-10377994.html

paragraf 78

Na taip, kai pilnas internetas pilkai gelsų Plutono nuotraukų kažkaip labai ir sunku jį kitaip įsivaizduoti ar ne?
Štai jei egzistuotų tik mėlynos nuotraukos, o staiga pasirodytų kad jis iš tiesų yra rožinis ir Bailey tai būtų pasakęs tada būtų verta pasvarstyti kas ir kaip, o dabar tiesiog panašu kad paklausus kokos spalvos Plutonas, asmuo prisistatęs keliautoju laiku, tiesiog padarė štai ką: ask google; mm, tai štai koks jis, taip ir užrašysiu.
Aš suprantu, kad tau norisi gauti bet kokį patvirtinimą kad Bailey buvo teisus. Tačiau gal tada derėtų paieškoti kiek rimtesnės argumentacijos? Na bent jau manęs niekaip neįtikintų toks įrodymas.

Darius

Kitais metais bus aišku. Ar Vokietija atsisakys euro? Tuomet  nebeliks abejonių, o dabar tik dar vienas iš daugelio propagandistų.  :D

paragraf 78

Šiaip gana įdomų eksperimentą ieškant keliautojų laiku buvo surengę porelė mokslininkų. Čia va rašiau apie tai:
http://paranormaleco.blogspot.com/2015/06/laiko-keliautoju-paieska-internete.html

Synkas

Jeigu tarkim ir yra tie keliautojai laiku (as sakau tarkim jei yra), tada nei jie ka cia pasakos nei ka. Nes manau jeigu nori kazka ir papasakoti, gali dideles zalos padaryti. Nu tarkim imam pvz, keliautojas laiku atvyksta pas jaunu savo tevu i praeiti. Ir jiems pasako kad tada ir tada gims sunus ir pan. o kas butu jeigu tie tevai zinos kad gali gimti, bet susipyks ir nieko nedarys? Tas keliautojas laiku praeityje nebegims. (na galbut supratot ka noriu pasakyti???)

Taip kad as sutiksiu su tais, kas sako jog cia pezalai.

P.s vanga ispranasavo kad bus 3 pasaulinis karas ir baigsis 2014m. Na gal truputi atspejo kad bus radioaktyviu nuosedu 2011m (fokusima), nes as tas pranasystes skaiciau iki fokusimos avarijos, del to sakau galbut atspejo :)

http://www.delfi.lt/news/daily/hot/vangos-ateities-pranasystes.d?id=20982572 parasytas 2009 m. kovo 14 d. 00:10

Citata2011 - dėl radioaktyviųjų nuosėdų Šiauriniame žemės pusrutulyje nebeliks gyvūnijos ir augmenijos. Paskui musulmonų radikalai pradės cheminį puolimą prieš likusius gyvus europiečius.


https://lt.wikipedia.org/wiki/Fuku%C5%A1imos_I_atomin%C4%97_elektrin%C4%97

CitataPo 2011 m. kovo 11 d. žemės drebėjimo ir cunamio sutrikdė reaktorių aušinimo sistemų darbą, kuris neatstatytas iki šiol. Dėl gresiančios avarijos iš apylinkių buvo evakuoti žmonės.


Bet galbut tai tik sutapimas :)

.L.U.T.H.O.R.

Jeigu tos pranašystės tikros, tarkim kažkas gali pamatyti ateitį, tai nemanau, kad jos ateina, kaip koks youtube klipukas iš kurio tiksliai viską pasakyti gali. Gali būti padriki vaizdiniai, garsai dar kažkas, o tu po to jau interpretuok kaip nori :D Tikriausiai nemato tuose vaizdiniuose datos ar laiko O.o Kitas atvejis tai keliautojai laiku, kurie viską turėtų žinoti gana tiksliai, bet vėl gi, gal čia pas mus paralelinė visata ir viskas vyksta kitaip :D

Dimes

O nebutu galima pagal IP susekti is kurios vietos buvo rasytos zinutes ar kazkas panasaus?

Benamis

Citata iš: Dimes  liepos 25, 2015, 13:16:12
O nebutu galima pagal IP susekti is kurios vietos buvo rasytos zinutes ar kazkas panasaus?


Jis arba jam pakeite IP. Isvada viena, arba buvo isibrauta i serveri, ka jis pats neige, arba tai administratoriu darbas. Diskutuota sioje temoje apie tai jau buvo ne karta :)

Aukštyn