Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

"Zmones zaizdoti nuo UV, nes ozono sluoksnio nebera".

Ties sia vieta ir baigiau ziureti :)

paragraf 78

Na taip :) yra ten lepsusų irgi, bet šiaip man labiau patiko. Tokia fantazija apie gamtos išsaugojimą. Šiaip nemažai fantastinių filmų tokia tematika yra, tad šitą "Laišką" vertinu kaip fantatstikos kūrinį

Benamis

Jeigu ziureti i pranesima kaip tiesiog i raginima tausoti vandeni, tada viskas ok. Taciau jeigu ziureti moksliskai, tai stai naujausios dziugios zinios apie vandeni: http://www.15min.lt/mokslasit/straipsnis/laboratorija/vandens-ateityje-nepristigsime-mokslininkai-tikina-kad-po-zeme-gali-buti-susikaupe-milziniski-kiekiai-vandens-650-405662 - manau iki 2070 sugebes ji isgauti, jeigu stebuklingu budu taip drastiskai sumazetu dabartinis rezervas pasaulyje :)

.L.U.T.H.O.R.

#723
kovo 17, 2014, 07:21:24 Redagavimas: kovo 17, 2014, 07:24:08 by Druwis
Jooo, nuo ozono prasideda tikra fantastika :D

paragraf 78

Tai taip ir žiūriu, tiesiog kaip į raginimą.
Be to, toks fantastikos žanras man patinka, priskirčiau šitą pranešimą antiutopinei fantastikai.
Metai pasirinkti netinkami, tas iškart akivaizdu, daug lepsusų, bet kaip raginimas išties neblogas, ta prasme tikrai geriau už Bauley kalbėjimą

idenmeyou

Perskaičiau komentarus po video, jų buvo nedaug, bet atrodo žmonėms susidaro įspūdis, kad vanduo nesibaigs niekada ir jie saugūs, jei mokslininkai neras išeities jis baigsis, nes kažkokiu būdu mažinti, tausoti vandenį ateičiai būtų beprasmiška su žmonių dabartiniu požiūriu.
Gamta funkcionuoja pati ir be žmogaus įsikišimo, tik žmogus nuolatos iš jos ima, ima, ima, kol galiausiai ištekliai senka ir gamta nespėja atsinaujinti, o tada žmogus užmiršta, kad į gamtos procesą įsitraukus ir imant reikia kažką duoti, gražinti, tad žmogus turi neužmiršti, kad imant reikia kažkaip ir atstatyti.

Kira

 Ne, nužudymas nekeičia absolučiai viso pasaulio ateities, tačiau tam tikro regiono, valdžios įtakos pakeisti gali.
Tarkim nužudoma prezidentas ir valdžios įtaka nepakeičiama? Tai prezidentas, zombio forma toliau tesia valdžios valdyma? Kažkaip kalbi paradoxais

domisrim

ir jūs rimtai patikėjot šitais skiedalais? vaikų pasakos prieš miegą. pats skaičiau, ir galvojau, ar čia žmogus iš kvailumo, ar iš neturėjimo ką veikt taip rašo. galit vadint mane "tiesmukišku" - toks jau aš ir esu. iš pradžių ir aš buvau beveik patikėjęs, bet kai jis apie ligas pradėjo rašyt, garsu nusijuokiau. gaila, kad jis išvyko į savo laiką :(( būtų įdomu su juo dar padiskutuoti.. :DDD

Asasinas

Nesakyk, vistiek smagu tokius dalykus pasiskaityt.

Ma Deuce

#729
balandžio 02, 2014, 13:45:43 Redagavimas: balandžio 02, 2014, 14:16:23 by paragraf 78
ne nesmagu. nebent tau 12 ar esi visiskas [cenzūra]

paragraf 78

Citata iš: Ma Deuce  balandžio 02, 2014, 13:45:43
ne nesmagu. nebent tau 12 ar esi visiskas [cenzūra]


Prašau nevartoti nenormatyvinės leksikos

domisrim

Citata iš: Asasinas  balandžio 02, 2014, 01:01:28
Nesakyk, vistiek smagu tokius dalykus pasiskaityt.


smagu, nesakau, ir įdomu net sakyčiau. pažiūrėsim ar 2017 kils ta krizė ir ar rimtai iširs ES :)


Benamis

Kiek pamenu jis savo istorijoje apie globalesni ivyki pasakojo :)

czech-kuolis

pastebėjau, kad anomalija nepraleido progos vėl paeskaluoti šitos istorijos, paskaičiau, gal yra prognozių šiems laikams. Yra.

"2019 metais Europa liko be ES, nes per krizę didžiosios šalys tiesiog atsisakė tempti visas nares iš paskos. Tam turėjo labai daug įtakos tokių šalių įstojįmas į ES kaip Ukraina."

"ES pamatai pradėjo drėbeti dar prieš pirmąją krize 2017 metais kuri tesesi iki 2022".

Čia galima daug rašyti, bet užteks gal tiek, kad rytų Europos šalims periodas nuo paraiškos tapti nare pateikimo ir oficialaus įstojimo kaip taisyklė yra 9-10 metų. Galit pasidaryt matematiką. Gal padės faktas, kad Ukraina netgi nėra pateikus tokios paraiškos.

Aukštyn