Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asnesutikras

BAILEY, ar Tavo gyvenamu laiku yra tokių pasauliui daug nusipelniusių žmonių, kaip Steve Jobs, Bill Gates ar panašių? Ar vienas žmogus dar gali būti revoliucionierius?

BENAS

Bailey, tarkime jog jūs esate iš ateities. Man norėtūsi sužinoti:
1.Ar į NSO visuomenė bus svarbiau žiūrės negu dabar 2014-aisiais.
2.Kokios gali būti technologijų pažangos (išskyrus laiko mašiną ir jei tau galima atskleisti jei tai nepaslaptis).

D.W. I know

Aš čia pagalvojau... ar nesakei kažkur, kad tau negalime atskleisti mums to, kas bus ateityje, neileidžia taisyklės ir tie, kurie čia atsiuntė?
Bet juk dar pats pparašei "Aš paklausiu savo laikų mokslininkų, kodėl mano IP buvo toks". Bet argi tai ne taisyklių pažeidimas, kad vienoje interneto svetainėje pasakoji apie ateitį?

Benamis

Citata iš: D.W. I know  sausio 26, 2014, 01:17:38
Aš čia pagalvojau... ar nesakei kažkur, kad tau negalime atskleisti mums to, kas bus ateityje, neileidžia taisyklės ir tie, kurie čia atsiuntė?
Bet juk dar pats pparašei "Aš paklausiu savo laikų mokslininkų, kodėl mano IP buvo toks". Bet argi tai ne taisyklių pažeidimas, kad vienoje interneto svetainėje pasakoji apie ateitį?


Jis apie savo uzduoti nieko konkretaus papasakoti negali, o ne apie ateiti. Pirma pranesima jo perskaityk.

lietuvis002

Iki bailey, saugios ir jaukios kelionės! Gal forumas kiek aprims, bet nemanau.

la.benas

Tai taip ir iškeliaus neatsisveikinęs?

Teroras

Taigi anksti dar. O zinant, kad jis ne Lietuvoje, tai laiko juostos gali skirtis daug valandu.

mal4ik

Tas zodis "pnš" viska ir pasako apie tave niolikini dunduk is DABARTIES.. :D

Benamis

As irgi daznai vartoju si sutrumpinima :o

Tikiuosi, manes neitars niekas, kad tai buvo mano projektas ;D :D

Teroras

Jeigu visi tokie "niolikiniai dundukai" butu Lietuvoje, tikriausiai buciau labai laimingas :) Deja daug "niolikiniu" zinios pasibaigia ties tokiais sakiniais:

"Nu tu pavarei"

"einam cj geraj bus"

"Kubilius blogas"

"aj krc"

ir t.t. :)

mal4ik

#625
sausio 26, 2014, 12:08:45 Redagavimas: sausio 26, 2014, 12:13:31 by mal4ik
Citata iš: Teroras  sausio 26, 2014, 11:45:05
Jeigu visi tokie "niolikiniai dundukai" butu Lietuvoje, tikriausiai buciau labai laimingas :) Deja daug "niolikiniu" zinios pasibaigia ties tokiais sakiniais:

"Nu tu pavarei"

"einam cj geraj bus"

"Kubilius blogas"

"aj krc"

ir t.t. :)


Nu mintis jis tikrai gerai desto (ko gero klases pirmunas:D), bet tas zodis "pnš" keistai nuskambejo. Nejaugi zmogus is tolimos ateities atvykes i praeiti zinos kokie yra musu kalbos paaugliu vartojami zodziu trumpiniai (kai jis siuo metu net gimes nebuvo)?? Ir isvis jeigu jis istikruju butu kazkokios ten tarnybos agentas atvykes i praeiti atlikti tam tikra uzduoti, jis tai darytu "tyliai", nieks nieko net neuzuostu kad jis yra keliautojas laiku (tuo labiau is rimtos organizacijos). O cia dabar prasom, atkeliavo is ateities, prisedo prie PC, susirado tinklapi ir raso AS IS ATEITIES, klauskit. :D

Teroras

Na matai, jeigu zmogus mokesi lietuviu kalba is kokiu nors internetiniu archyvu, tai daug zodziu gali vartoti kuriu musu oficialajame zodyne nera. Ta daro kiekvienas is musu. As neteigiu, kad jis is ateities, as teigiu, kad visa istorija kuria jis papasakojo, logiskai isdeliota. Net paaiskino kodel jis turi prieiga prie kompiuterio (tikrai nesusirado). Tik perskaityt reikia ir isiminti :)

TaipTaipTaip

Sveikas, norėjau paklausti ar pas jus muzikos stilius pasikeites? Ar atsirado kokiu nors tai nauju stiliu muzikos?

Demethos

siaip tai as jau seniai ieskau keliautoju laiku,internetas pilnas fake keliautoju,ypac jie kalba skambiai tipo va keliavau galiu pasakyt,kas bus ateity.Sizofrenikai ir tiek. Pavyzdziui Basiago,ateities ''prezidentas'' 2012 metais leptelejo,kad 2013 Washingtonas bus po vandeniu,nes jis ''mate'' tai.Tai jo ,globalinis atsilimas,kalbos internete apie tai jau nuo 2007 metu ir va atsirado didvyris su laiko masina,rinkit mane prezidentu as jums ''atskleisiu tiesa''.Kitas idejes video kur baltieji rumai aukstyn kojomis,o ,kad ten maketinis statinys turistams..o tas ziurekit as nukeliavau i 2022 ,rumai aukstyn kojom,kas cia ivyko? Mistika,begu is cia,akys pilnos baimes..atsiuskit man i asmenine dezute nors viena spejima,kuris identiskai pasitvirtino ,pvz keliautojas 2010 metais nurode tiksliai 2013 ivyki,tai jau turejo ivykt,ka ten pezet kas bus 2016 ar veliau,jei turi prieiga prie interneto gerbiamas keliautojau laiku pakopijuok googles naujienas paieskoje jie viska preciziskai datuoja,kad ir netolimas tarkim 2004 01 31 as uz keliu dienu paziuresiu.

Bailey

Tai paskutinė mano žinutė jūsų laike. Pasistengsiu, kad šios žinutes dėka, galetumėte susidarytį aiškesnį vaizdą ką aš darau, kodėl ir kam, nes interpretacijų pateiketė daug, bet ne vienos teisingos. Žinoma aš nieko nekaltinu, nes tiesiai šviesiai su visomis detalemis apie savo darbą irgi negaliu parašyti.

Citata
ka reiskia,padalino afrika?padalino ir fsio?be jokiu pasekmiu?eme kaip pyraga ir atrieke?


Jeigu jus įsivaizduojate, kad žemynas buvo padalintas kaip pyragas tada jus klystate. Afrikos žemynas buvo padalintas vandentakių sistemą kurių kiekvieno plotis siekia daugiau nei vieną kilometrą. Todėl ir panaudojau žodį padalintas, nes iš kosmoso atrodo taip tarsi žemynas būtų atskirtas 3 juostomis.

Citata
ar afrikoje neprasidejo depresijos protrukis?


Dabar Afrika išgyvena aukso laikus ir tikrai jokios nostalgijos neturi jūsų laikams. Žinoma žmonių darbo jėga ten yra pigi, o ir dirba sunkiai palyginus su Europos, Azijos ar Amerikos aljansais, tačiau dabar jie gali be vargo ir be kitų pagalbos pasirūpinti savimi. Žinoma ne visos problemos išspręstos, kad ir tas pats didėlis alkoholio vartojimas apie kurį minėjau, tačiau visos mano laiko problėmos tikrai kur kas mažesnes negu, kad buvo iki 2060 metų.

Citata
Kažkaip atsakymai ''skistyn'' ir ''skistyn''  nejau fantazija išsisėmė?


Mano atsakymai priklauso tik nuo užduodamų klausimų, o ne nuo mano fantazijų. Nerašau to, ko mano laike nėra.

Citata
Sakai kad jus esate visi prijungti prie vieno tinklo taip ? tai kur jusu privatumas ir asmeninis gyvenimas ? taip gaunasi kad jis nelabai egzistuoja tu esi stebimas kaip koks nusikaltelis ar as netaip supratau ?
jus esate prie tinklo prijungti ir jei nusizenksi tavo pinigus uzsaldys ir gali tave istrinti duomenis asmens is sistemos ir taip gausis kad tu neegzistuoji ,baley neatrodo kad tai kaip ir diktatura ?


Jokios diktatūros mano laikais nėra. Einu kur noriu, keliauju kur noriu, sakau ką noriu. Svarbiausia nepažeidintetį įstatymų. Jeigu žmogus gyvena pagal įstatymus tave tikrai nestebės kiaurą parą, o ir eilinio žmogaus gyvenimas spec. tarnyboms mažai rūpi. Iš sisteminio tinklo niekas žmogaus netrina, nes tam nėra jokios prasmės. Žmogus mano laike turi 3 pagrindinius statusus: laisvas, miręs ir kalėjime. Ištrintas jis negali būti.

Citata
Bailey,kokia programa naudoji,kuri taip gerai ir vaizdingai vercia zodzius i lietuviu kalba?


Rašau pats. Kartais pasinaudoju internetinių vertėjų kai koks nors žodis "užstringa" ir negaliu prisiminti jo.

Citata
Labai butu idomu suzinoti ar zmones buvo sucipuoti ar buvo idetas Cipas i kaire ranka kaip buvo rasoma Biblijoj?


Čipai yra elementarus dalykas kuris žmonėms mano laikais yra įvedamas du kartus gyvenime. Pirmą kartą kai gimsta naujagimis (per injekciją), antras čipas įvedamas į smegenis sulaukus 14 metų amžiaus. Du čipai atlieka vienodas funkcijas, tiesiog vienas yra atsarginis. Be čipų žmonės negali egzistuoti mano laike, nes čipas tai jūsų laikų paso atitikmuo. Jų dėka mes galime keliauti po pasaulį nebijodami pamesti savo asmens dokumenų, taip pat pvz. skenavimo aparatai nustato kas būtent įeina į parduotuvę ar į kitą įstaigą, todėl jeigu koks nors pilietis slapstosi, spec. tarnybos iš karto gauna informaciją apie tokio žmogaus buvimo vietą. Nusikalstomo pasaulio žmonės, dažnai daro nelegalias operacijas kuriuos kainuoja labai brangiai - per jas pašalinami čipai. Tada tokių piliečių "nemato" skeneriai, tačiau jeigu toks žmogus pakliūną per policininkų patikrą ir išaiškėja, kad jis neturi čipo, yra iš karto atimama laisvę pusmečiui. Tai savotiška prevencine priemonė.

Kaikurie iš jūsų, tekste kuris yra apačioje surasite atsakymus į savo klausimus. Tikiuosi dabar suprasite kodėl į kaikuriuos klausimus aš neatsakinėjau, o atsakau tik dabar - klausimai kaip ir atsakymai susiję, trumpai atsakant į juos, jus nieko nesuprastumete.

Visata yra sukurtas organizmas (taip teisingai, organizmas), kas mano laike patvirtinta. Organizmas kuriame beveik niekas nevyksta chaotiškai arba atsitiktinai. Kiekvienas žmogus kuris gimė, jis ir turėjo gimti, kiekviena jūsų mintys kurį gimė galvoje tam tikrą valandą, minutę ir sekundę ir turėjo gimti būtent tą valandą, minutę ir sekundę. Beveik viskas yra dėsninga ir beveik viskas "užprogramuota". Kas šios visos mūsų "programos" autorius nėra žinoma.

Dabar jums pasistengsiu kuo suprantamiau paaiškinti apie laiko savoką arba tai, kodėl visos iki šiol sukurtos teorijos yra klaidingos.

Laikas yra kaip ištempta iki begalybės guma (arba kam patogiau gali įsivaizduoti begalinę seno nespalvoto kino juostą su kadrais). Kiekviename tos gumos milimetre (arba kadre) jus darote ne skirtingą, o tą patį veiksmą tam tikroje akimirkoje. 2077 šis laiko modelis pavadintas "apeiros lapsus". Štai pvz. dabar jums niežti koją. Bet tai reiškia, kad koja jums jau niežtėjo, bei dar tik niežtės. Viskas jau vyko, vyksta ir vyks. Jeigu aš jums tai rašau dabar, tai reiškia, kad aš jums tai dar tik rašysiu nesuskaičiuojama sykį kartų, bei tai taip reiškia, kad aš jums tai jau rašiau nesuskaičiuojama sykį kartų. Iš ko galite padaryti išvadą, kad tai ką aš darau, aš ir turėjau padarytį pagal mūsų visatos sukurto organizmo planą. Jus gimstate ir mirštate ne tik kiekvieną sekundė, bet kiekvieną akimirą. Dabar stato piramides Egipte, dabar griūna Pizos bokštas, dabar kažkur aš mirštu. Jeigu jus pagalvosite: iššoksiu pro langą ir pakeisiu įvykių seką, tai irgi bus visatos organizmo plano dalis - jus absolučiai nieko nepakeisite. Kiekvieno iš jūsų mintys, norai bei galimybės tik iliuzija. Šios sąvokos neegzistuoja.

Daug kas čia rašė, kad aš grįždamas į jūsų laiką, keičiu praeitį ir dėl to, bus pakeista ateitis. Jus galvojate, kad dėl mano kaltės, kokią nors pora gali nesusitikti jeigu aš užimsiu jo arba jos vieta pvz. taksi automobilyje. Bet aš keisčiau ateitį būtent jeigu to nepadaryčiau (kas yra neįmanoma, nes kitaip tai irgi būtų plano dalis), t.y. jeigu neatkeliaučiau atgal. Taip pat neteisinga ir tai, kad aš keliaudamas į praeitį sukuriu paralelinę ateities laiko linija, bet tai irgi netiesa. Šį teoriją buvo sukurta tik tam, kad logiškai žmonės galėtų paaiškinti laiko paradoksus. Sunku suvokti iš pirmo karto, tačiau kai viską išanalizuosite, suprasite.

Aš suprantu, kad tai ką dabar parašiau griauną jūsų pasauležiūrą arba teorijas kurias skaitėte. Aš irgi suprantu, kad gal tos perskaitytos teorijos, hipotezes jums atrodo labiau logiškos arba patrauklios, bet aš rašau tai, kas patikrinta kelionių laike dėka. Tai ne teorija, tai faktas. Kad ir koks jis bebūtų, tenka su juo susitaikyti. Jus galite juo netikėti, galite galvoti, kad viskas vyksta ne taip, bet nuo to niekas nepasikeis.

O dabar pereikime prie kito, svarbiausio dalyko. Tikriausiai pastebėjote, kad aš daug kur naudojau žodį beveik. Beveik užprogramuota, beveik tobula ir t.t. Štai čia prasideda svarbiausias dalykas - žmogaus mirtis arba išgelbėta gyvybė kurią sukėle keliautojai laiku. Jeigu aš atkeliavęs iš ateities numesiu kažkur popieriaus lapą - tai neįtakos visatos programos, žmonių likimų ar dar bala žino ką, nes viskas taip ir turėjo būti. Bet jeigu keliautojas laiku pvz. nužudo praeityje žmogų tai jis išnyksta. Išnyksta tada, t.y. po to laiko kai ji nužudo (jis bus nužudomas begalybė kartų). Jeigu pasidomėsite istorijos įvykiais, sužinosite, kad buvo aprašyti atvejai kai žmonės pradingdavo tiesiog liudininkų akyse. Jeigu tai buvo vienas liudininkas tai dažniausiai nurašoma psichinei ligai arba nuovargiui ir jo žodžius tyrėjai ignoruoja. Jeigu liudininkų buvo daugiau - grupinei haliucinacijai ir t.t. Todėl tie kurie žudo dažniausiai žino kada tą turi padaryti, kad viskas įvyktų be liudininkų. Štai šie nužudyti žmonės pradingsta be žinios ne dėl to, kad pakliuvo į atidarytą laiko tunelį, bet todėl, kad buvo nužudyti keliautojų. Štai šioje vietoje yra didžiausia visatos klaida, todėl pačią visatą vadinti tobula mes ateityje tiesiog negalime. Visi nužudymai suplanuoti visatos tik tų žmonių, kurie yra savo akimirkoje, tačiau tie kurie atsiranda ne savo akimirkoje, bet kitų akimirkoje, neturėjo turėti galimybės atimti žmogaus gyvybes. Sistemos klaida beveik tobulame kurinyje. Todėl pačioje pradžioje ir parašiau, kad visatoje beveik niekas nevyksta chaotiškai arba atsitiktinai. Dėl šių nužudymų arba išgelbėtų gyvybių keičiasi tai, kas buvo užprogramuota. Įsivaizduokite, kad rankoje laikote tobulai lygią liniuotę kurioje staiga, kažkurioje vietoje atsiranda išsikišimas, kuris padaro liniuote jau ne tokią tobulą, tačiau dar tinkama tam, kad nubrėžtį liniją. Būtent štai šis išsikišimas ir yra nužudymas, kuris keičia kiekvieną gumos laiko milimetrą arba kadrą (apie ką rašiau anksčiau) nuo to laiko kai yra įvykdytas tas nužudymas. Visatoje nieko neįmanoma pakeisti numetant akmenį atkeliavus į praeitį iš ateities, nes akmens numetimas buvo numatytas. Įmanoma pakeisti tik nužudant. Nužudymai kaip kompiuterinis virusas - t.y. pakeičia tai, ko neturėtų keisti. Ne, nužudymas nekeičia absolučiai viso pasaulio ateities, tačiau tam tikro regiono, valdžios įtakos pakeisti gali. Todėl jau net anksčiau nei 2014 metais žmonija negyvena taip, kaip buvo numatyta.

Mano laike (2077 metais) keliavimas laiku yra vyriausybinė programa, kurioje gali dalyvauti tik patikrinti žmonės. Tačiau mes turime įrodymų, kad ateityje kurį tiek jums tiek man dar tik bus (kalbu žiūrint iš mūsų laiko taško), kelionės laike tapo prieinamos žmonėms kurių tikslai toli gražu nėra dori. Todėl mano laike, prasidėjo katės ir pelės žaidimas, kuris nežinia ar kada nors bus pabaigtas. Dabar tikriausiai supratote, kam mus siunčia į tam tikrus praeities taškus. Ne tam, kad mes pakeistume ateitį, bet tam, kad pasiruoštume ateitį grąžinti į pradinę nustatytą būseną.

Per apmokymus, kai mane supažindino su pačiomis kelionių laike pradmenimis, įsiminė mano vado žodžiai kuriuos jis pasakė: Mes sukurti tam, kad kažkas galėtų sukurti geresnį mūsų variantą.

Tai buvo mano paskutinė žinutė Jūsų laike. Neverčiu nieko manimi tikėti, aš puikiai suprantu, kad visa tai skamba jums kaip kažkokia fantastika. Bet aš tikrai nesu tas žmogus kuris mokėtų ją kurti. Papasakojau apie savo laiką kuriame gyvenu ir tai ką žinau. Taip pat linkiu visiem nesipykti tarpusavyje dėl šios mano temos, neeikvokit brangaus laiko. Atsiprašau tų jeigu kam nors papasakojau ne apie tokią ateitį, apie kurią jie svajojo ar norėtų matyti. Taip pat atsiprašau už neatsakytus klausimus bei neperskaitytas privačias žinutes - tikiuosi ir manę suprasite. Grįžtu atgal. Sėkmės visiems ir galbūt net iki pasimatymo, nes kas ten žino pro ką mes ateityje praeisime gatve.

Aukštyn