Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

#480
sausio 23, 2014, 17:36:33 Redagavimas: sausio 23, 2014, 17:43:59 by Marius
Na ir visur savo vardo,kartojimas parodo ,jog žmogus savim labai nepasitiki,jaučiasi nepastebimas ir apleistas,todėl tokiu būdu bando parodyti ,jog jis yra,jog jis irgi matomas..O pykčio priepuoliai tai eilinė nevilties išraiška..

O beiliaus atveju,manau kažkas laisvalaikiu smaginasi ir jaučia malonumą,kai yra dėmsio centre,kai žmonės vos ne pranašu laiko.

P.S. NINASTRA . Sutinka taip,kaip ateini.

ninastra

Nu o aš ateinu raudonai.
Ir ką? :D
Ir sutikite kaip norite.  Jūsų reikalas.
Lyg nuo jūsų emocijų priklausytų mano gyvenimas.

Manęs jus net nepažįstate ir teigiate visokias teorijas, lyg čia profesoriai kokie būtumėte.
Realiai žmogaus nematote ir  sakote kad pasakyti žodžiai agresijos išraiška.
Nebejuokinkite svieto .
Ir tikrai neketinu tęsti jūsų čia išvedžiojimo.
Seniau kiekviename laiške (t.y. paprastame, ant popieriaus lapo rašomame) pasirašydavai kiekviename laiške ir ką, tada irgi sakysi dėmesio stoka? :D
Esu jaunas žmogus, kuris turi ir senų įpročių.
Norite taikykitės, norite smerkite.

Bieliaus atveju nežinau kaip ten yra iš tikro. Aš tik pasakiau savo nuomonė ir tiek.


gigapudi

Galit aiskintis savo santykius pm? As laukiu Bailey

Benamis

Geriau baikime off-topa. Kiekvienas norintysis gali save prisistatyti kitiems dalyviams stai cia: http://anomalija.lt/forum/index.php?board=76.0 ;)

Kaip sakoma daznai pirmas ispudis buna klaidingas :)

Marius

gigapudi Lauk ,kad ir paskutinio teismo dienos..tik nepradėk aiškint ,kur kam ką čia daryt..

O tas tavo laukiamas beilius greičiausiai ir nebepasirodys,nes matyt atsibodo šitas žaidimas..Tik ,kaip visad net ir mirus sektų vadovams,ar kokiam diktatoriui,vis dar kūrį laika lieka pasišventusiūjų ir tikinčiūjų.

ninastra

Citata iš: Benamis  sausio 23, 2014, 17:30:09
Pikti mes :(

Nera uz ka :)

P.S. Tiesiog neetiska keisti visa zinute, kai i ja atsako kitas zmogus. Galima ja papildyti arba parasyti nauja, nes kitu atveju kito zmogaus zinute netenka "vertes". Tiesiog nerasytos taisykles - su laiku zinoma viskas ismokstama :)


Nereikėjo skubėti atsakyti.
Kaip sakoma "neskubėk ir būsi pirmas".
Juk esu naujokė. O  pas jus čia daugmaž pažįstami, bent jau braižą, stilių vienas kito daugmaž žinote.
Nespėjus man pertvarkyti atsakymo, iškart puolat komentuoti.
Aš juk moteris, aš nepastovi. Galiu ir apsigalvoti :DD

Dėl raudonos spalvos. 
Žinau, kad juoda spalva geriau akims. Bet juoda juk tokia niūri ir verčia depresuot.  Nesakau visi pradedam vaivorykštėm spalvom rašyti. Bet jeigu žmogus pvz mėgstą tą spalvą, ir jeigu galima ja rašyti, tai kokios problemos? Juk čia tinklalapis, ne mokykla, kur tik mėlynu parkeriu terašoma.

Linas

Nerašyk kelių žinučių iš eilės, naudokis funkcija "Keisti" .. Palengvinu darbą kai kam :D

paragraf 78


ninastra

#488
sausio 23, 2014, 18:09:28 Redagavimas: sausio 23, 2014, 18:50:38 by ninastra
Citata iš: Linas  sausio 23, 2014, 18:06:12
Nerašyk kelių žinučių iš eilės, naudokis funkcija "Keisti" .. Palengvinu darbą kai kam :D

Viskas savu laiku, broluži :D
Aplamai ŽMONĖS, tema ne apie naujokę. Eikit savo blevyzgas ir rašykit kitur.
VSIO BAIGIAM APIE MANE>
Rašykit savo tam "Visažiniui".

Master

Nemandagu šitaip. Tai, kad esi naujokė jokių privilegijų negauni. Esi atsakingas už save. Ir niekas aplink tave nešokinės ir nesiaiškins kas ir kaip... ;/ Gal gyvenimo nesi gyvenusi?
Šiaip užsiregistravus visada reikia perskaityti taisykles. :)
Ir šiaip mano pastabos-
Būti moterimi nėra lengvata. Visi priklausome vienai ir tai pačiai bendrijai- žmonijai. Kas reiškia, kad visi esame lygūs. Toks pasisakymas aš moteris, man galima skamba siaubingai. Net nežinau ką begalėčiau į tai atsakyti... Rimtai, o po to skundžiamės iš kur ta lyčių nelygybė...
Būti jaunu nereiškia būti kvailu ir neatsakingu.
O į tai, kad pakeitei žinutę ir verti kaltę kitiems yra absurdiška. Tiesiog.. pati pagalvok... Ar galima kaltinti vėją, jog jis egzistuoja? (čia ta pati situacija)
''Jeigu lauki tinkamo vėjo grūdams sėti, tu niekada nesulauksi derliaus" - mano žodžiais. Jei vis ieškosi kaltininkų niekuomet neturėsi progos būti savarankiška. Šiuo atveju tesi aplinkybių marionetė.  (bent jau taip save pateikei) :)

O dabar į temą.. Žiūriu Baley nebedaug laiko turi :/ Kažin kas bus kai viskas pasibaigs...? Negi visi taip paprastai išsiskirstys :?

Benamis

Citata iš: Master  sausio 23, 2014, 18:32:06
O dabar į temą.. Žiūriu Baley nebedaug laiko turi :/ Kažin kas bus kai viskas pasibaigs...? Negi visi taip paprastai išsiskirstys :?


Dar gal vienas kitas islys su savo klausimais... Arba kitas variantas: pats Bailey islys ir pasakys, kad dar karta ji atsiunte i musu laika ;D

Man tai labiau noretusi, kad kas nors padarytu jo zinuciu analize (ar nera paklydimu tarp datu, faktu ir t.t.) kaip, kad buvo viename paranormaliu reiskiniu angliskame forume padare su John Titor pasivadinusiu keliautojo laiku prognozemis :)

paragraf 78

Citata iš: ninastra  sausio 23, 2014, 18:09:28
Viskas savu laiku, broluži :D


Prašau baigti offtopiką.
Ninastra, prašau rašyti normaliu šriftu, t.y. juodai ir nedidinti raidžių.
Gal tau taip ir smagiau, bet skaityti nepatogu, taip kad gerbk diskusijos dalyvius ir neišsidibinėk, neatsikalbinėk ir t.t.

Sekantis offtopikas bus trinamas be atskiro perspėjimo

Atsakymas

O Anomalija.lt nenoretų surenkti geriausios istorijos konkurso? Tada visos tokios istorijos nesulauktu tiek daug skeptiku nes visi tai skaitytu kaip isgalvota istorija. Be to zmones išlietu savo fantazija  ;) (Atsiprasau uz off topic'a)

amida

gerbiamas administratoriau,gal tada panaikinkite srifto keitimo funkcijas,uzuot aukleje,kad taip negalima.esat baisus konformistai,dristu pasakyti.
o Bailey,matyt, suseke kokios slaptosios spec tarnybos  ;D ;D

crystal

#494
sausio 23, 2014, 19:01:29 Redagavimas: sausio 23, 2014, 19:08:12 by crystal
Citata iš: Master  sausio 23, 2014, 18:32:06
Būti moterimi nėra lengvata. Visi priklausome vienai ir tai pačiai bendrijai- žmonijai. Kas reiškia, kad visi esame lygūs. Toks pasisakymas aš moteris, man galima skamba siaubingai. Net nežinau ką begalėčiau į tai atsakyti... Rimtai, o po to skundžiamės iš kur ta lyčių nelygybė...

Geras postas, Master ;) Šiaip, nemėgstu oftopinti apie kitų žmonių išsireiškimus ar net daryti iš jų psichologines analizes, bet šį kartą Master pastabom noriu pritarti. Asmeniškai tiesiog negaliu pakęsti merginų, kurios savo kvailumą, žioplumą, silpnumą, negebėjimą koncentruotis ar dar kokias kitas neigiamas, tik savo asmenines savybes nurašo visai moteriškai giminei. Nekenčiu. Iš to gimsta stereotipai, o dar vėliau tai perauga į diskriminaciją. Viskas, baigiau, tiek to mano oftopo ;D

Aukštyn