Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

gret@

galim susitikti ?

Benamis

Citata iš: gret@  sausio 21, 2014, 17:35:11
galim susitikti ?


Gerai butu vyra tureti kuris laiku keliauja, ar ne? ;D :D

Bailey

Kiekvieną kartą prisijungęs prie forumo matau atsiųstas man privačias žinutes. Aš į jas tikrai nespėčiau atrašyti, todėl nepykite. Dabar stengiuosi atsakyti į visas žinutes temoje.

Citata
Įtariu, kad "vieno vaiko politika" nereiškia, kad negalima turėti daugiau. Gal tiesiog toms šeimoms, kurios turi po vieną vaiką, daromos nuolaidos pašalpų ar kitomis formomis :)


Tikrai ne. Jeigu šeimos statusas yra teisiškai įformintas, tai nesvarbu kiek žmonių yra šeimoje, visvien vienai šeimai priklauso vienas vaikas. Su tuo yra susistaikyta ir tiek. Žinoma egzituoja šeimos kurios apeina šį įstatymą pvz. pasirašo, kad šeima susideda tik iš 2 žmonių, tačiau gyvena keturiese ir taip augina 2 vaikus, bet jos labai rizikuoja tiek vaikais tiek finansinėmis baudomis kurios grėstų jeigu kas nors tokią šeimą paskustų.

Citata
kokia pagrindinė rezervinė valiuta?


Kinijos Juanis ir Australijos doleris.

Citata
Kaip atrodo jusu namai? Kur gyvenate?


Sunku visus skirtumus nupasakoti, tačiau mano laikmečio namai nuo jūsų busto skyriasi kaip diena ir naktis. Mums nereikia rūpintis nei namų švara, nei kokiais nors buitiniais darbais - už viską atsako dirbtinis namo intelektas kuris buna integruojamas net ir pas tuos žmonės kurie gauna mažas pajamas ir robo-pagalbininkai (būna jų nuo vieno iki tiek kiek gali sau leisti namo ar būto šeimininkai). Čia geriausiai tinka mano laiko žmonių mėgiamas posakis: "Mano namas - mano tarnas". Namo intelektas kurį dar vadiname namo smegenimis yra susietas su namo šeimininkų vaizdatoriais arba elektrodais, dėka kurių mes namą valdome arba patys arba sistema prisitaiko prie mūsų. Jeigu šeimos yra didelės, tai dažniausiai jie valdo namą patys nuotolinių būdų, pvz. važiuojant namo gali įjungti "Grubsą" virtuvėje ir patikrinti ar užteks elementų norimam maistui, gali prileisti vandenį į džiakuzį ir t.t. Galimybės yra beveik neribotos. Taip pat jeigu šeimos nėra didėles galima pasirinkti intelekto prisitaikymą prie kiekvieno nario. Tada namo intelektas fiksuoja tam tikrą laiką visus jūsų pomėgius (kurią dieną ką darote ir t.t.) ir vėliau jau namas pats išmoksta pasiruošti jūsų priėmimui po darbo. Pvz. jeigu aš kas trečią dieną žiūrių sportą, tai namas automatiškai paruošią mano mėgstamą holo-programą ir padaro ką nors užkrimsti. Tad pačiam jau nieko netenka daryti. Net namo ar būto durys automatiškai atidaromos, kai jus fiziškai jau esate arti jų. Papasakojau tik mažą dalėlę namo sugebėjimų, nes jis prisitaiko ne tik prie mano režimo, bet ir prie nuotaikos, savijautos, nuo to ar namo važiuojame vieni ar su draugais ir t.t.

Citata
Ar Jungtine karalyste subyrejo ? t.y. skotija atsijunge ar ne ?


Paprašysiu patikslinti klausimą, nes jeigu turima omenyje ar Škotija mano laikais yra suvereni valstybė, tai atsakymas neigiamas.

Citata
Koks Lietuviu kalbos statusas baltijos valstijose ar kur ten ?


Jeigu klausi ar Lietuvių kalba neišnyko, tai galiu užtikriti, kad ne. Kiek man žinoma Baltijos Valstijose dabartinėje Lietuvos teritorijoje gyvena šeimos kuriuos puoselėja Lietuviškas tradicijas ir savo kalbą. Aiškų tokių šeimų tik mažas procentas. Pačiuose valdžios Baltijos valstijų istaigose vyrauja Lenkų kalba. Kai nagrinėjami procesai kurie liečia lietuvių šeimas, visa informacija yra verčiama, bet tik todėl, kad toks yra bendras visų valstijų reikalavimas, o ne todėl, kad kas nors nesuprastų kas ten parašyta. Bet tokia padėtis visur: sukurtuose valstijose visur pagrindinė kalba yra tą kurią daugiausia žmonių ją suprantą statistiškai.

Citata
Koks JAV Likimas? ta prasme ar suzlugo ar vis dar Supervalstybe?


Auksinis JAV amžius mano laikais yra nurašytas į istorijos vadovėlius. Dabar JAV yra sąjungoje su Kanada ir tik Kanados dėka jai pavyko palyginus be labai didėlių nuostalių išlipti iš duobės po 2027 metų pilietinio karo. Į didžiausią duobė JAV nuvarė kaip ne keista net dvi kadencijas prezidento poste išsilaikės Rikas Santorumas kuris padarė kelias didžiausias klaidas kurios JAV kainavo labai daug. Pagrindinės buvo bendra Pietų Korėjos ir JAV invazijos misija į Šiaurės Korėją 22 metais, bei subsidijų žemės ūkiui didinimo programą tada, kai visas pasaulis galvojo, kaip didinti maisto atsargas be įnvesticijų į naturalius produktus.

Citata
Rusijos itaka toms baltijos valstijons


Rusija neturėjo jokios įtakos.

Citata
koks Kinijos vaidmuo jūsiškėje ateityje?


Labai teigiamas ir jeigu kas nors manęs dabar paklausys, aš jums duosiu patarimą kuris jūsų laiko žmonėms galbūt pasirodys labai kvailas: pradėkite mokytis kinų kalbą arba dar geriau pagalvokite apie emigraciją į Kiniją už kokio dešimtmečio po pirmos finansinės krizės. 77 metais Kinija yra pagrindinė Žemės valstybė kuri lyderiauja nesuklysiu pasakęs visuose frontuose: pradedant nuo taikos palaikymos Žemėje iki biotechnologinių naujovių bei Kosmoso programų.

Citata
ar NATO blokas vis dar egzistuoja?


Nuo 2026 m. vidurio (ganėtinai greitai po ES griūties), NATO blokas buvo uždarytas.

Citata
kaip baigėsi skalūnų revoliucija ir kodėl nepasiteisino? pagal BP skalūninių dujų ir naftos išgavimo prognozes iki 2035 paklausa energonešėjams rinkoje turėjo padidėt 41% atitinkamai ir gavyba, kaip suprast "išseko atsargos" jei pagal pačias pesimistiškiausias prognozes jų turėjo pakakt keliems šimtmečiams kaip minimum?


Aš tikrai negalėjau rašyti "išseko atsargos". Aš tikriausiai rašiau, kad pasibaigė iškastinis kūras (ar panašiai), o mūsų laikais skalūnų dujos, nėra laikomos iškastiniu kuru - blogai interpretuojate mano informaciją. Skalūnų gavyba buvo uždrausta net prieš tai, kai pasibaigė iškastinis kūras: 2033 metais, po to kai dabartinės jūsų laiko Brazilijos teritorijoje įvyko didžiulio masto ekologinė katastrofa (į aplinka pateko užteršti chemikalai). Prie draudimo prisidėjo ir ankstesnės mažesnio lygio katastrofos kurios įvyko Prancūzijoje, bei Indijoje. Be to, skalūnų atsipirkimas bei nešama nauda, pradėjo blėsti po naujų mokslininkų atradimų, kaip pvz. beta ir alfa gravitacinių variklių.

Citata
Kiek skaiciau, tokioj liberalioj iskrypusioj visuomenej manau viena paklausiausiu med. profesiju venerologo...?


Aš labai tikiuosi, kad laikui bėgant toks tavo požiūris pasikeis, nes skaudu skaityti tokias žinutes. Mūsų visuomenė tikrai nėra iškrypusi, tik labiau pažengusi už jūsų laiko visuomene.

Citata
Ar kuri nors valstybė palaikė kokius nors slaptus santykius su ateiviais?


Po to kai įvyko pirmasis vienpusis kontaktas su ateiviais, bendru sutarimų net 6 senų šalių vyriausybės išslaptino dokumentus apie ateivių apsilankymus Žemėje: Rusijos, Ispanijos, JAV, Kanados, Kinijos bei Argentinos. Tačiau dokumentuose nebuvo užfiksuota jokių tiesioginių kontaktų su nežemiečiais, išskyrus tai, kad slaptos pajėgos tiksliai žinojo, apie jų apsilankymus mūsų planetoje. Didėles kritikos strėles buvo mestos į buvuvsią JAV valdžią (ne tik dėl to, kad nuslėpe 2 nežemiečių erdvėlaivių sudužimo faktą, tačiau ir dėl liudininkų bei savo spec. pajegų darbuotojų šalinimo operacijos - t.y. kaip paaiškėjo buvo duotas aukščiausio lygio nurodymas nužudyti tuos žmonės kurie galimai galėjo per daug papasakoti. Taip pat po to kai Rusijos Sibiro teritorijoje nukrito nežemiečių erdvelaivis, paaiškėjo, kad kariuomėne atliko žiaurius bandymus ant dar gyvų nežemečių savo poligone. Šis faktas pašiurpino žmonija labiau nei, kad amerikiečiai žude nepalankius sau žmonės.

amida

kodel isvis apsiskelbei,kad esi keliautojas laiku?kam tas aziotazas?

Teroras

Bailey, linkiu su savo istorija nusluostyti nosi inkognito ;D + uz netingejima :D

snofru

na Bailey dėkui, kad atsakei į klausimus kuriuos uždaviau. ir jeigu taip nekreipt dėmesio į tai kuo tu sakaisi esąs, tema gaunasi tokia visai prikolna (įdomi rus.) ir tikiuos, kad ji iki 26 pasipildys dar kokiom įdomiom detalėm.
p.s.
dėl naftos atsargų: rašiau iš atminties, visai gali būt, kad šiek tiek iškraipiau tavo žodžius.
ir nuo manes pliusiukas, nors suprantama, kad tau jis nesvarbus, bet žiūrėk į tai kaip į pagarbos ženklą už intrigos išlaikymą ir už kantrybę :)


Master

Baley, ar kartais tavo "erasmus" prasideda ne sausio 26? ::) (tik šiaip, žinai, klausiu.... )
(Gal tavo misijos pabaiga kartais turi realų atitikmenį.) Arba  galbūt vis dėl to aš klystu :) ...

Benamis

Kad ir ka temos autorius apie save kalba ir kuo jis save laiko, bet matosi zmogus tikrai nera siaip sau eilinis trollis, raso tikrai labai idomiai, maza to, tikrai nepasakyciau, kad raso visiskas nesamones arba absurdus kurie jokiu budu negaletu ivykti :)

Asasinas

1. Ar stomotologai vis dar naudoja tuos pačius skausmingus barbariškus metodus?
2. Ar moterys vis dar tokios pat žiaurios kaip ir dabar?
3. Kaip jūsų laikų vyrai užkariauja moters širdį? Praktiškai patikrinsiu jūsų laikų moterų užkariavimo subtilybes mūsų laikais. :D
4. Ar kiek pasikeitė teisėsaugos sistema ar vis dar ta pati korumpuota betvarkė?

;D

amida

gal kas gali numest nuoroda su inkognito istorija?

edmas18

Pavyzdžiui, kas, jeigu Jūs grįžtumėte laiku atgal, kad ir į praėjusius metus ir nužudytumėte jaunesnį save. Kas tada įvyktų? Ar Jūs paprasčiausiai išnyktumėte, jaunesniajam Jums nukritus ant žemės? Ir jeigu būtumėte numiręs pernai, kas Jus būtų nužudęs?

snofru


Zupas

Bailey, kaip ateityje žmonės linksminasi, kaip leidžia laisvalaiky? Ar yra alkoholiniai gėrimai? Šokių klubai, barai? Kaip supratau sportas vis dar yra, tai kaip lietuvis paklausiu ar vis dar yra krepšinis? Kokios naujos sporto šakos atsirado, kokios išnyko? Taip pat ar gerai supratau, kad tarp žmonių išliko didelė nelygybė, kad yra turtuoliai ir vargšai?

Asnesutikras

Noriu paklaust ar Tavo gyvenamu laiku yra tokių pasauliui daug nusipelniusių žmonių, kaip Steve Jobs, Bill Gates ar panašių? Ar vienas žmogus dar gali būti revoliucionierius?

Marius

#359
sausio 21, 2014, 19:16:12 Redagavimas: sausio 21, 2014, 19:19:33 by Marius
Netyčia uždėjau pliusą,ponui keliautojui fantastikos puslapiais..o taip norėjosi  pylt riebu minusa..ech..

Indėnai turi tokius žmones kaip-story talkers.Beiliu pavadinčiau-bullsh...talker..

Aukštyn