Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Delan

Iš  ateities  ;D ir laisvalaikiui rašinėja šitam forume... taip taip :D nesveikas

Asasinas

Ne, ne, iš tikro čia aš, o Beta ir Beiley yra mano kiti 2 vartotojai ;D

la.benas

Geras, patiko! Tik pasakyk, kaip taip su IP sužaidei?

Marius

Asasinas,beta ir beiley yra mano sukurti personažai..dariau eksperimentą GT užsakymu..

snofru

gale paaiškės, kad forume tėra kokie trys nariai, o visi kiti jų virtualūs klonai :)

Benamis

Baigiam off-topa.

Chronos

#261
sausio 17, 2014, 22:22:50 Redagavimas: sausio 17, 2014, 22:26:37 by Chronos
  Gal ne ten pataikiau? Taip atrodo, lyg čia susirinko dauguma forumo skeptiku/demaskuotoju. Toks įspudis, kad daugiau nei pusei forumo narių labiau rūpi Bailey'aus demaskavimas, nei rimtas temos aptarimas (kad ir kaip nerealiai pati tema skambėtu). Jum gal nusispjaut, kad yra žmonių, kuriems ištiesų įdomu sužinoti "keliautojo laiku" atsakymus nepriklausomai nuo to, feikas jis ar realus? Čia gi "anomalija" forumas... Į viską reikėtų žvelgti atviru protu. Ir taip visiems aišku, jog be rimto įrodymo patikėti šiuo veikėju praktiškai neįmanoma, bet jis sakė, kad tokių nepateiks, tai kam vargti ir įrodinėti, kad jis feikas?
  Lyg dalis delfio trollių persikeltu čia su savo sarkastiškais pranešimais ir beprasmiais komentarais... Dėmesio ieškotojai ar kaip Jūs suprasti? Gal dar Paragrafą pridėkit prie Bailey'jaus sukurimo, nes šia tema jis irgi nieko neparašė. Kaikurie forumo nariai ištikrujų pasistengia ir parodo tam tikras galimai kompromituojančias detales apie temos autorių (be akivaizdžių) ir dėl jų aš neturiu jokių priekaištų. Bet kai pila iš tuščio į kiaurą... Kam to reikia?
  Žodžiu aš noriu, kad kelionė į ateitį tęstusi.


Calibrae277

ir ka zin kiek ji tesis iki tol kol koki menknieki isdiskutuos per kelis puslapius, o rupimus klausimus neatsakis,Chronos tu tiki juo? as ne, bet idomu kur baigsis jo fantazija jei visa tai issipildis ka jis sake gal senatvej prisiminsiu sia tema:)

Chronos

Citata iš: Calibrae277  sausio 17, 2014, 22:49:21
ir ka zin kiek ji tesis iki tol kol koki menknieki isdiskutuos per kelis puslapius, o rupimus klausimus neatsakis,Chronos tu tiki juo? as ne, bet idomu kur baigsis jo fantazija jei visa tai issipildis ka jis sake gal senatvej prisiminsiu sia tema:)

Šiaip savo nuomonę buvau išsakęs savo paskutinėje žinutėje. Bet realiai mane visada domino tokios temos, tai galvoju panašiai kaip Tu.

snofru

Citata iš: Chronos  sausio 17, 2014, 22:22:50Jum gal nusispjaut, kad yra žmonių, kuriems ištiesų įdomu sužinoti "keliautojo laiku" atsakymus nepriklausomai nuo to, feikas jis ar realus?
čia pas tave kažkokia anti-logika. jeigu nėra didelio skirtumo tikras ar netikras transliuotojas - Marius va prieš porą valandų siūlė pateikt atsakymus apie ateiti, kodėl jam klausimų neuždavėt?
Citata iš: Chronos  sausio 17, 2014, 22:22:50Ir taip visiems aišku, jog be rimto įrodymo patikėti šiuo veikėju praktiškai neįmanoma, bet jis sakė, kad tokių nepateiks, tai kam vargti ir įrodinėti, kad jis feikas?
na vienas dalykas - vargu ar čia kas labai smarkiai vargsta, man pvz nėra intrigos giliai kažką kapstyt vien dėl to jo pasakymo, kad: "jokių irodymų nebus", neužkabina. jau nuo pat pradžių buvo akivaizdu, kad čia eilinė (jau kaip ir tradicija) provokacija-žaidimas. na bet tiek to, aš pvz visada už, jei yra kažkokia mįslė, užduotis, kur tenka šiek tiek pasukt galvą. man net gaila, kad jis neparašė tarkim: vėliau bus įrodymai, ar ten kažkokim užuomonom bandytu nukreipt kažkur. o aptarinėt hipotezes jums niekas nemaišo, ar maišo? nemanau. uždavinėkit prašom jam klausimus, pageidautina kuo suktesnius, o mes va monitorinam temą ir analizuojam, gal kur užkabinsim. jis skaito tai ir stengsis nedaryt klaidų, ir automatu žaidimas tampa realesnis. tai gerbiamas Chronos tu nepyk, šios temos skeptikai tau tik į naudą  :)
 

Teroras

Nieko sau analizuojat tema:

- Haha tai as rasau jo vardu.
- Ne, tai as rasau is siu 2 accountu.
- LOL
- Visi cia klonai.
- TinSoldieris raso (cia as apie save).

Gera analize.

idenmeyou

#266
sausio 17, 2014, 23:23:18 Redagavimas: sausio 17, 2014, 23:25:40 by idenmeyou
Tokios temos gerai užvelka, užtenka tik akis nukreipti į toki stiprų pavadinimą ir iškart įdomu paskaityti ka gi kažkas parašė. Nors spaudžiant ant temos ima juokas ir tikiesi kažkokių paistalų vistiek perskaitai iki galo pranešimą, o tada jau stoji arba į vieną barikadų pusę, kurie juo tiki, arba į skeptikus. Atrodo tema yra įgavusi pagreitį, kitiems ji jau nusibodo, bet atsiranda pasyvumas kitose rimtose temose. Tad  dabar smagu, žaidžiame to žmogaus sugalvotą žaidimą, kol jis neva išvyks į ateitį, bet nemanau, kad reikėtų vėliau daryti kažkokias analizes, mes tik sugaištumėme laiką ir apnuodintumėme smegenis nereikalinga informacija. Net jei jis ir iš ateities kokios naudos mes iš jo gausim, jis mums įvykių dar daugiau pasakys? tada jau po kelių metų vienam iš jų atsitikus, eitumėme į gatves su visokiomis demonstracijomis ir kalbėtume apie ateinančius įvykius, kurių autorius žmogus, kuris dar net nėra gimęs, bet jei bent viena ta data pasitvirtinų, sukeltų žmonių reakciją, susidomėjimą, ko greičiausiai tikrai nesiekia tie esantys ateityje.

Marius

chronai  Jei tau patinka fantastinės pasakos,nusipirk knygą.Anomalių reiškinių puslapis nereiškia,kad čia galima kurt fantazijas ir apysakas.kiekvienas norim rast yrodymų,jog paranormalūs reiškiniai egzistuoja ir jie yra tikri,o kiekvienas trolis su savo apysakom ir fantazijom tik diskredituoja,tai,ką bandom išsiaiškint ,o gal net yrodyt,per tokius veikėjus,paranormalūs reiškiniai tampa pajuokos objektu ir vertinami ,kaip svaičiojimai,negaliu pakęst visų tų foto,video ir kitų padirbinėtojų,kurie labai kenkia žmonėms,kurie tikrai pasišventę tikrų įvikių tyrimamas ir analizavimams,o kiekvienas demaskuotas trolis tik padeda visai bendruomenei atsikratyti šmeižikų ir dezinformatorių ir aš tai labai palaikau ir sveikinu,o jei tau nusispjaut į visa tai ir tiesiog mėgaujiesi tokiais rašinėliais,kaip jau minėjau nusipirk knygą,ar pažiūrėk star worsus,matyt ir ten surasi KAS GALBŪT YRA TIKRA.

Teroras

Paziureciau kaip tu i gatve iseitum...



Stai kaip tave matytu. O jeigu kas nors ir issipildytu, tai visvien niekas nepatiketu arba pasakytu, kad tai atsitiktinumas.

idenmeyou

#269
sausio 17, 2014, 23:28:55 Redagavimas: sausio 17, 2014, 23:30:53 by idenmeyou
Tai šis žmogelis dėmesį patraukė, bet jo plakato užrašas gi neįvyko, jokios pabaigos nebuvo. O užkabinti žmones užtektų bent vienos datos. Manau užtektų pasakyti kokio nors žymaus žmogaus mirties datą ir dėmesys tikrai būtų pakreiptas, jei norėtų ir turėtų ką pasakyti, tikrai dėmesį patrauktų.

Aukštyn