Sveiki, aš iš ateities

Pradėjo Bailey, sausio 15, 2014, 12:22:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Citata iš: idenmeyou  sausio 17, 2014, 16:36:03
Bailey, kad pats seniausias žmogus 2077 metais buvo pripažintas sulaukęs 168 metų, atėmus iš 2077 m. 168 , gaunasi, kad jis gimė 1909, tai kur kas seniau nei esame dabar 2014. Taip išeina, kad jam 2014 turi būti 105 metai, tai jau stebėtinai ilgas amžius šiais laikais, labai mažais kas tiek išgyvena, taigi jo gyvenimas kažkokiu būdu turi būti prailgintas jau dabar ar pora metų vėliau, faktiškai jis dabar labai jau senas, o kur dar 2077 m.


Taigi diskutavom jau apie tai... Kokia cia anomalija, kad zmogus turi 105 metus? Vel apie ta pati pradedam...

Bailey

Didžiulės pastangos mestos tam, kad būtų įrodyta, jog aš meluoju. Kai kurie net neturėdami tiesioginio kontakto su manimi teigia, kad aš rašau netiesa. Įdomu tai, kad net 2077 metais su žmonėmis turime turėti tiesioginį kontaktą, kad būtų galima atsakyti į klausimą ar žmogus meluoja ar ne. Bet nieko kito aš ir nesitikėjau. Nesu jūsų kailyje, o jus nesate mano kailyje.

Be to, kodėl jus taip atkakliai analizuojate mano vardą? Jis tikrai nieko neslepia, o tuo labiau aš neslėpiu jokios užslaptintos jame žinutes. Tai tiesiog mano mamos man suteiktas vardas ir tiek.

Citata iš: Benamis  sausio 16, 2014, 23:11:07
Jo idomu su 2001 ir 2005 metais ;D Dar esme tame, kad GPS startavo 1978 metais, o visa sistema pradejo veikti net 1994 metais, taigi nesuprantu kodel butent jam anksciau 2005 metu negalima? :D


Keliautojas keliautojui tikrai nėra lygus. Aš net nežinau nuo kada apskritai šios kelionės įmanomos (tikriausiai jau minėjau tai, bet nesinori man tikrinti visos temos), be to esu tik pirmos pakopos keliautojas. Mums neduodamos jokios sunkios užduotys. Apie jas daug nerašysiu, bet viskas susideda tik iš to, kad sėdime ir stebime, einame ir stebime arba važiuojame ir stebime. Čia visas mūsų darbas, kalbu apie I pakopą. Mano pakopai leidžiamos vėliausios kėliones iki 2005 metų, II pakopai iki 1995. Pirmųjų dvejų pakopų daliniai yra sujungti, todėl vienas kitą pažįstame. III pakopa yra paskutinė už kurią daugiausiai mokama. Kur ji yra, o tuo labiau kas III pakopos keliautojai aš nežinau, tačiau kalbama, kad jiems jau duodami įrenginiai su savimi. Bet čia tik kalbos, nes kai buvo apmokymai tai visuomet buvo kartojama viena ir tą patį frazę: joks keliautojas nieko su savimi negali turėti išskyrus pinigus. Nežinau ar šie dalykai jums įdomus nes realiai tai čia tik mano darbo ypatumai, bet kitaip nepaaiškinčiau jums dėl tų metų.

Citata
Tai jam turėtų būti dabar 105 metai. Nei karto nepaminėjo viešai savo vardo bei pavardės. Pavardė iš viso kažkokia unikali, niekur intike nerandu. Geriau paminėtum kokia artimiausių metų įžymybę.


Nežinau kodėl 2014 metais jus negalite surasti apie jį informacijos. Aš naujienas skaitau anglų kalba kuri niekur nedingo ir 2077 metais todėl parašiau vardą ir pavardę taip kaip ji buvo minima, tik tiek. Taip pat nesupratau klausimo dėl įžymybės, gal galėtum truputėli detalizuoti? Būčiau dėkingas.

Citata
Bet jugi yra daug laiko išsišakojimų ar ne? Tad kodėl turėtume pakliūti į būtent tą, kurį mums aprašo dėdė Bailė? Jei pas jį 2077 m. viskas gražu puiku, tai mūsų laiko juostoje gus bus visai kitaip - apokalipsė, karas ar dar koks briedas.


Klaidingas įsitikinimas. Egzistuoja tik vienas laikas ir tai buvo įrodytą po to kai buvo vykdomos kelionės laiku. Apie tai parašysiu prieš išvykimą, nes čia labai daug turėčiau rašyti. Chaoso teorija keliavime laike galite iš karto nurašyti, nes tai netiesa.

Citata
Geriau susitelk į įrodymų pateikimą, nes kolkas nepristatei nieko kas įrodytų, kad neesi paprastas pokštininkas. Ar esi tik šiame forume paskelbęs šią žinią? Kai kuria informacija pvz. apie misijos tikslus, perspėjimus apie pavojus ir fotografijas galėtum pateikti anonimiškai, kaip įrodys kad kaltas juk internete pilna visokių pranašų.


Materialių įrodymų aš jums nepateiksiu jau rašiau kodėl. Maža to jeigu ir galėčiau irgi nepateikčiau, todėl jeigu kam nors atrodau pokštininkų tikrai nesuku sau dėl to galvos nes labai gerai suprantu kodėl jiems taip atrodau. Bendrauju jūsų laikotarpyje apskritai pirmą kartą virtualiai, dėl laiko stokos nesugebėčiau bendrauti dar kur nors tinkle. Keliautojai laiku nėra tam, kad keistu ateities įvykius, nesuprantu kodėl jus galvote, kad mes tą privalome daryti?

Citata
Kas žmonėms žinoma apie gyvenimą po mirties?


Senųjų religijų aprašus, kad kiekvieno žmogaus sielą keliaują pas Kūrėją įrodyti nepavyko. Bet mano laikais tikima, kad tas kiekvieno žmogaus atsijungimas apie kurį rašiau anksčiau ir kuris būna kiekvienam žmogui skirtigame amžiuje yra didžiausias įrodymas, kad žmogus padarė tai ką turėjo padaryti žemėje ir jo individualybę pasiema Kūrėjas. Man šį teoriją toli gražu ne prie širdies, bet tuo tiki labai daug žmonių mano laikais.

Citata
''Sveiki, aš iš ateities'' negalima, nes zmones negali taip lengvai to priimti tai reikia kazkaip subtiliau pateikti, kad nebutu atmetimo reakcijos


Aš tikrai nebijau atmėtimos reakcijos. Aš kurdamas temą puikiai suvokiau ką rašiau ir kaip rašiau.

Citata
Ar vaikai vis dar pradedami natūraliu būdu? Koks požiūris į šeimą?


Kiekviena šeimą gali sukurti kūdikį kaip jai labiau priimtina. Dabar sparčiai populiareja 3+ tėvų vaikai. Ką tai reiškia? 3+ tėvų kūdikiai gimsta su jau pakeista genetinę informaciją. Po genetinių pakeitimų įvairias ligas lemiantį DNR lastėlę yra pašalinama ir pakeičiama į sveiką DNR ląstelę iš trečio o kartais ir ketvirto žmogaus (šie žmonės vadinami papildomais tėvais). Nuo to ir kylo pavadinimas 3+. Kiti mėgsta pasikliauti vien savo jėgomis. Pasiturinčiai gyventantys pas genetikus suformuoja jiems patinkantį kūdikį ir moteris apvaisinama mechaninių būdų. Mechaninio būdo suformuoti vaikai gali atrodyti taip kaip nori matyti juos tėvai. Nors visuomet pabrežiama motiniška meilė pastebima tendencija, kad gėjų poros labiau nori susilaukti vaikų (daugmaž 60% gėjų porų turi savo atžalas), negu lesbietės.

Labai sudėtinga antra klausimo dalis, nes mažai žinau apie jūsų požiūrį į šeimas (išskyrus tai, kad jus šeimomis vadinate vyrą ir moterį gyvenančius kartu). Galiu pasakyti tik tiek, kad nebeliko vestuvių (nekalbu apie religines sektas, ten daug kas vis dar egzistuoja). Egzistuoja labai laisvas požiūris į šeimą. Aš turiu kol kas tik vieną draugę, tačiau galvojame, kad ateityje būsime tryse, gal dar apsigyvens mano draugės pažistama kartu. Daug mano draugų gyvena šeimose po 5 ar net daugiau narių. Pasiseka tiems kas randa panašių į savę, bet taip būna labai retai, todėl skyrybos (tiek žodinis tiek formalus) dažnas procesas.

Citata
Kokia iš tavęs nauda? Net jei ir tu "keliautojas laiku" ar trolis, iš visko išplaukia tik viena išvada, tau begalo trūksta dėmesio, ir esi išaukštinęs save virš kitų.

Tavo "žinios" niekam nereikalingos, Jos neturi JOKIOS NAUDOS. Negali pateikti jokių žinių kurios būtų vertingos dabar, negali net sukurti idomios teorijos.


O ar visuomet iš žmonių bendraudamas tikiesi naudos? Aš čia nerašau jokių žinių, nes negaliu jų rašyti ir nežadėjau jų rašyti. Aš tiesiog nupiešiu jums įsivaizdavimui ateities pasaulio paveikslą ir viskas. Skirtumas tik tame, kad aš jokių teorijų nekuriu, o tiesiog rašau taip kaip gyvenu. Jeigu jus nuvylia ateities pasaulio paveikslas tikrai nesiruošiu jo keisti ar kažko išsigalvoti vien tam, kad jis jums patiktu. Deja tokia realybė su kuria kaip matau kaikuriems sunku susitaikyti. Be to ar žmogus gali jaustis kažkaip išskirtinai jeigu jį laiko melagiu? Nemanau.

Citata
AR MARSE EGZISTUOJA GYVYBĖ? KOKIA JI?


Marse sėkmingai gyvena žmonės, o gyvenamųjų bazių plotas kiekvienais metais po truputį plečiasi. Jeigu klausi ar Marse buvo rasti "marstietiškos" gyvybės įrodymai, tai atsakymas neigiamas. Nei bakterijų nei kitų aktyvių junginių rasta nebuvo.

Citata
KOKS GI TAS PLUTONAS? juk šiais laikais kiekvienas penktokas iš bendro išprusimo žino, kad Marsas raudonas ir šiai dienai miręs pasaulis. Na tai žmogus-keliautojas iš ateities, turėtų žinoti iš bendro išprusimo koks jis).


Supratau, kad klausiama apie Plutonos spalva ir ar jis gyvybingas? Plutonas nėra vientisos spalvos kaip mes galime apibrėžti Marsą. Dėl savo cheminės sudeties Plutonas yra gelsvai-pilkas ir nėra tinkamas organinėms jungtims.

Citata
Nors kaip tu sakai,tu negalėtum iš anksto pranešti apie tarkim kažkieno sprogdinamą namą. Bet gal tada įmanoma,lyg netyčiom,lyg atsitiktinai?


Tikriausiai kiekvienoje savo žinutėje rašau, kad aš nekeičių likimų. Net jeigu žinočiau, kad mano draugas bus nušautas, aš jam to nesakyčiau ir jo tikrai neįspėčiau apie tai. Jums tai sunku suvokti ir galbūt atrodo nežmogiška, tačiau mes negalime to daryti, kad ir kaip būtų gaila.

Citata
O ar čia kai dabar esi,kokiame mieste ,ar kaime esi ? Ar bendrauji su žmonėmis ?


Nežinau kodėl jums įdomu, bet jeigu klausiate, tai atsakysiu. Esu mieste. Su žmonėmis bendrauju tik esant reikalui. Pvz. šiandien jau nusipirkau du GPS navigatorius, tai bendravau su pardavėju ir taksi vairuotoju.

Žinau, kad dar palikau neatsakytų klausimų, tiesiog palieku tuos kur turiu daug rašyti. Paskutinė diena darbe laisvesnis grafikas todėl atsakysiu ir į juos.

Sleeping_angel

#212
sausio 17, 2014, 16:56:18 Redagavimas: sausio 17, 2014, 17:05:31 by Sleeping_angel
Citata
Egzistuoja labai laisvas požiūris į šeimą. Aš turiu kol kas tik vieną draugę, tačiau galvojame, kad ateityje būsime tryse, gal dar apsigyvens mano draugės pažistama kartu. Daug mano draugų gyvena šeimose po 5 ar net daugiau narių.

Čia tai žiauru....

Bailey, o kada gimė tavo seneliai, kokie jų vardai ir pavardės ir kur jie gyveno? :)

Marius

Didžiulės pastangos mestos tam, kad būtų įrodyta, jog aš meluoju. ''

Kur man jau tai girdėta..?hmm..


idenmeyou

Citata iš: Benamis  sausio 17, 2014, 16:54:13

Taigi diskutavom jau apie tai... Kokia cia anomalija, kad zmogus turi 105 metus? Vel apie ta pati pradedam...


Kaip tai kokia čia anomalija, tas neva žmogus iš ateities rašė, kad žmonės ten pas jį išgyvena biologiškai ilgiau, nežinau kas ten pas juos oras švaresnis, maistas geresnis. Tas ilgiausiai išgyvenęs turi 105 metus dabar 2014, pergyveno žmogus ir Černobylio katastrofa ir genetiškai modifikuotą maistą turbūt ne sykį paragavo ir staiga kažkaip sugebėjo dar daug metelių nugyventi, netgi 63. Taigi aš matau tik vieną būdą, kažkuriuo metu, maždaug dabar, keliais metais, vėliau ar ankščiau turėjo su juo ar kažkokias operacijas ypatingas daryti ar vaistais stebuklingais maitinti, kad dar jis tiek ilgai pragyveno.

Bet žinoma tai viena iš temų, kai turinys paremtais pasakos motyvais :)

Master

Turiu vieną vienintelį ir paskutinį klausimą.
Kodėl neatsakinėji į visus klausimus? Daugumą praleidi, sau tinkamus atsirenki?...
( ir dar žodelis autoriui... Nemanyk, kad ši tema tokia populiari todėl, kad sugalvojai gan įtikinamą istoriją ir esi velniškai dėl to kietas.. Ne... žmonėms visais laikais buvo įdomu pasiklausyti pasakų. Ar iškreiptos pasaulėžiūros.... :) )

Benamis

Citata iš: idenmeyou  sausio 17, 2014, 16:58:47
Taigi aš matau tik vieną būdą, kažkuriuo metu, maždaug dabar, keliais metais, vėliau ar ankščiau turėjo su juo ar kažkokias operacijas ypatingas daryti ar vaistais stebuklingais maitinti, kad dar jis tiek ilgai pragyveno.


Tai pagal tave ir tie 130 metu senukai kurie mire 2013 metais irgi kazkokias operacijas perejo?

Citata iš: Master  sausio 17, 2014, 16:59:42
Turiu vieną vienintelį ir paskutinį klausimą.
Kodėl neatsakinėji į visus klausimus? Daugumą praleidi, sau tinkamus atsirenki?...


Citata
Žinau, kad dar palikau neatsakytų klausimų, tiesiog palieku tuos kur turiu daug rašyti. Paskutinė diena darbe laisvesnis grafikas todėl atsakysiu ir į juos.

idenmeyou

Citata iš: Benamis  sausio 17, 2014, 17:00:12

Tai pagal tave ir tie 130 metu senukai kurie mire 2013 metais irgi kazkokias operacijas perejo?


Tai kur 130 kur beveik 170, be to ar labai daug žmonių nugyvena pas mus tą 130, vidurkis žymiai mažesnis, o pas jį vidutiniškai gycena visi po 120 metų. Na gerai tarkim paimkime tą, kuris 120 gyvena, tai jei mirė 2077, jo dabartyje, tai tas žmogus turėjo gimti 1957 kažkur, taigi mūsų laike 2014 jam turi būti apie 57 metus, taigi dauguma dabartinių senyvo amžiaus atstovų kažkaip sugebėjo vidutiniškai ilgiau išgyventi, taigi mano klausimas rutuliuojasi, kada buvo imtasi su jais kažkokių veiksmų, kad jie taip ilgai pragyveno, nes natūraliai pagalvokite dabartiniai 60 metų senoliai labai mažai tikėtina, kad gyvens 120 metų, pažiūrėjus pagal sąlygas apskritai atrodo neįmanoma.

Marius

Gerai,prisipažystu,aš ir iš ateisties,iš 2078 .Atvykau čia tarplaikinio sekso turizmo..bet nieko jum negaliu pasakot,..hmm..bet galit manes visko klausinėt,nes man miegot nereik eit,tad galiu jum pasakas sekt kad ir kiaura parą..Na ,kas nori ko paklaust apie ateitį?

Benamis

Citata iš: idenmeyou  sausio 17, 2014, 17:04:44
dabartiniai 60 metų senoliai labai mažai tikėtina, kad gyvens 120 metų, pažiūrėjus pagal sąlygas apskritai atrodo neįmanoma.


60 metu nepasakyciau, kad zmogus jau yra labai senas. Be to, senyvo amziaus zmones kiekvienoje salyje labai skyriasi. Pvz. kai buvau anglijoje, tai ten 70+ metu senukai visa vezimeli produktu tampydavo is prekybos centru i savo masinas, ka labai retai pamatysi Lietuvoje.

Apskritai tai cia diskusija kas butu jeigu butu lygio :)

idenmeyou

Na, nesvarbu užsienyje ar Lietuvoje, bet net nėra nieko panašaus nei vienoje šalyje, kurioje visi vidutiniškai gyventų po 120 metų, todėl man ir įdomu kas turėjo būti padaryta su tais žmonėmis, kad jie labai netikėtai dauguma nugyveno labai ilgai, nes mūsų laikmečiu tai labai labai reti atvejai kuomet gyvenama virš 100, tuo tarpu pas jį ten yprasta, kitaip ir nelabai būti gali, toks vidurkis.

.L.U.T.H.O.R.

Taigi rašė, kad lengvai gali bet kokį organą sukurt. Išvystyta medicina kaip suprantu.

Linas

Įdomiai čia viskas vystosi, matosi, kad ne paprastas trolis už ekrano sėdi. Labai daug kartų keliautojas minėjo, kad negali keisti jokių įvykių tėkmės. Labai įdomu, kas atsitiktų jam ką nors pakeitus? Bauda? Išmetimas iš darbo? Mirtis?

idenmeyou

Na gerai tarkim gali pakeisti, bet kokius organus ir pratęsti žmogaus gyvenimą, bet kodėl vėliau viskas nustoja funkcionuoti, jei iki tol sekėsi viskas puikiai, keičiama detalė po detalės, o vėliau to nebepavyksta padaryti.

Jei iš tiesų tai būtų tiesa ir tas žmogus būtų iš ateities, tai vien jo buvimas pakeistų ateitį, o jei tiksliau jo dabartį. Nes visų žmonių gyvenimas ėjo viena vaga ir staiga atsirado galimybė keliauti atgal į praeitį, tai viskas iki tų kelionių nebuvo net minties, kad jų laikų žmogus buvo praeityje, bet kai tik prasideda linksmybės, kelionės atgal, tai jam gryžus atgal į savo 2077 ateitis yra kiek kitokia, nes jiems 2077 prisiminus 2014 metus, visi gali sakyti jog va tais metais turėjome savo žmogų tame laike nusiuntė jį į praeitį.
Žodžiu kol jie neišrado savo tunelių 2014 tokio žmogaus, keliauninko nėra.
Bet išradus tunelius , 2014 tampa kitokie ir ten jau yra buvojęs žmogus iš ateities.
Tad susiduriame su dvejais skirtingais scenarijais. Labai norėtųsi iš Bailey sulaukti kažkokio atsakymo dėl viso šito paradokso.

Benamis

Citata iš: idenmeyou  sausio 17, 2014, 17:32:49
Na gerai tarkim gali pakeisti, bet kokius organus ir pratęsti žmogaus gyvenimą, bet kodėl vėliau viskas nustoja funkcionuoti, jei iki tol sekėsi viskas puikiai, keičiama detalė po detalės, o vėliau to nebepavyksta padaryti.


Taigi rase, kad nenustate dar jo laike kodel atsijungia zmogaus smegenys tam tikru metu ir nereaguoja daugiau i nieka. Tada atjungia visa kuna ir hasta la vista.

Aukštyn