SOPA - kova su piratavimu ar interneto cenzura?

Pradėjo Benamis, sausio 19, 2012, 16:56:51

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2012

Nesenai kalbejau su drauge is UK, sakau turim linkomanija, duodu pakvietima parsisiusk zaidima ir zaisk. O jin man sako kam? as nueisiu ir nusipirksiu. Panasiai ir su antivirusinem, USA ar UK nueina i parda ir pasiema uz 20doleriu ka nori, o tu matei kad kas Lietuvoje pirktu antivirusine?  ;D

Bet, jeigu as buciau artistas muzikantas/aktorius man tikrai butu abidna, nes tarkim Lietuviu isleistas filmas Zero, na tas ten "noriu papu" :) turbut butu turejas ir tesini, jeigu zmones eitu i kino sales ir ji ziuretu, bet kam? isijungei kompa ir parsisiuntei.

RoxiO

Tas kur "noriu papu" tai ir yra tęsinys. Tai yra Zero 2.

snofru


mastyrukas

Kadangi Lietuva - nepriklausoma, demokratiska valstybe, visos sutartys daromos  su Musu, Lietuvos pilieciu,  palaiminimu.
Oh wait..

Benamis

Basta.

Tai pagal viska, dabar pvz. net ir kokia anomalija.lt gali uzdaryti del to, kad kazkas kazkam nepatiks/uzklius ir pns.?

Beelzebub


Benamis

Ziauru kas dedasi :-\ Stai pvz. Lenkijoje vyko nemazi protestai:



bet valdziai tai ne motais...

Asasinas

ACTA tai ne toks "žiaurus" kaip SOPA? Kaip suprantu ACTA įpareigos interneto tiekėjus imtis veiksmų prieš piratus, pavyzdžiui tris kartus įspėjimas, paskui atjungimas, panašiai kaip dabar veikia panašus įstatymas Prancūzijoje. Jei taip, tai aš palaikau tokį įstatymą. 

Beelzebub

Citata iš: Asasinas  sausio 27, 2012, 16:17:09
ACTA tai ne toks "žiaurus" kaip SOPA? Kaip suprantu ACTA įpareigos interneto tiekėjus imtis veiksmų prieš piratus, pavyzdžiui tris kartus įspėjimas, paskui atjungimas, panašiai kaip dabar veikia panašus įstatymas Prancūzijoje. Jei taip, tai aš palaikau tokį įstatymą.


Šiaip kiek suprantu tai atvirkščiai, ACTA yra dar blogiau už SOPA.

Štai gan geras paaiškinimas kas yra ACTA:


unco

Citata iš: Beelzebub  sausio 27, 2012, 15:39:38
Kažkaip nesitikėjau kad ACTA iš tikrųjų taip lengvai priims.  :o

Ir kiek supratau jau daromi veiksmai:
http://www.guardian.co.uk/technology/2012/jan/26/google-bing-illegal-music
http://www.newsday.com/business/twitter-may-censor-tweets-in-individual-countries-1.3482966


Visa esmė, kad Obama atsisakęs priimti SOPĄ, pats ištikro remia jos kūrėjus. Dar vienas video iš Mike kanalo YouTubėj, siųlau pažiūrėt, šis vyriokas retai kada nusišneka  :)



Kyla toks jausmas jog šitiek "gerbėjų" susilaukęs SOPA įstatymas tebubo įžanga ar kokia maskuotė visa tam kas vyksta ir vyks .

paragraf 78

Va kokia akcija planuojama:

RoxiO


unco

#42
sausio 31, 2012, 23:08:18 Redagavimas: sausio 31, 2012, 23:31:10 by unco
O, geras, net lietuviškai posterį išvertė  ;D

Dalyvaut sutikau, vos tik išgirdau apie black march http://black-march.com/
Lietuva pasirašė ACTA ir niekas viešai nė nekrustelėjo, tačiau mūsų "anonimai" pabudo, va kokia akcija skelbiama http://stop-acta.lt/veik/ :)

Daugiau naujienų, tas pats Mike, kurio video čia postinu pastaruoju metu, uždavė klausimą Obamai. Ogi akcija buvo tokia, Youtube bet kas galėjo užduod klausimą, o daugiausiai balsų sulaukęs, bus paskelbtas prezidentui. Taigi, Mike'o klausimas tarp daugybės Marichuanos legalizavimo klausimų pirmauja, bus labai įdomu ką į tai atsakys prezidentas:

Why are you personally supporting the extradition UK Citizen Richard O'Dwyer for solely linking to copyright infringing works using an Extradition Treaty designed to combat terrorism and to bring terrorists to Judgement in the USA?

paragraf 78


paragraf 78


Aukštyn