Kreipimasis į Inkognito!

Pradėjo Vilnietis, birželio 26, 2013, 22:53:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

gakeris

Del dievo meiles ir taip aišku kad visa inkognito istorija farsa melas ir pievos dabar prisijunges sedi o temoj nei puse žodžio

lietuvis002

Aš neutralus, neužstoju jo, bet pagalvokit - ar žmogus turi būtinai daryti viską ko paprašai ir dar rizikuoti?  kiekvienas žmogus turi savo nuomonę ir yra nepriklausomas nuo kitų . :) bet nuotraukas labai norėčiau pamatyti, tik čia ne man spręst ar jas matysiu ar ne.

A.C.A.B

Manau, kad galima dėti tašką šioje istorijoje  8)

Neiprastas

Palaukite jis dar prisijungęs ir kuria pasaką su rimtais argumentais ir atsakymais nusverenčiais visu kitų nuomones :D  8)  :P

Strategas

Inkognito - nerimta :(  Taip negalima, užsuki reikalą ir dedi į krūmus. Gėda. Vėliau argumentuoji, neva Tave kažkas per aštriai užsipuolė. Nereikia. Kvepia negerai... Gaila....

Shark

Nusivyliau Inkognito, nes jis buvo priežastis kodėl aš čia užsiregistravau, tikėjausi, kad bus tikrų įrodymu įrodančių NSO ir ateivių fenomeno egzistavimo tikrumą.  :-\

paragraf 78

Man nuo pat pradžių ši istorija panašėjo į farsą. Ir kuo toliau, tuo labiau ji tokia virsta.
Inkognito, niekada nepateiks įrodymų nes jų nėra, tik žodžiai

PusiauŽmogus

Nuo pat pradžių, kai tik perskaičiau jo istoriją, netikėjau. Įdomu būdavo skaityt jo žinutes forume, jo atsakymus į klausimus. Bet net neabejojau, kad jokių apčiuopiamų įrodymų niekada nebus. Kuo toliau, tuo labiau tuo įsitikinu. Pats inkognito bando visus įtikint jo istorijos tikrumu, kurie netiki, išvadina kvailiais ir visokiais kitokiais žodžiais. O kai atsiranda reali galimybė įrodyti, jis atsisako... Ką tai galėtų reikšti?

Ezekiel

Tai gal kas turite be inkognito ateivių implantų? Turėję kontaktų žmonės čia tikrai gali užsukti.

rutulys

Taigi yra implantų, netgi ištrauktų, nuotraukų internete. Ar jie būtų, ar nebūtų - vis vien neįrodytų inkognito nuotykių Mėnulyje ar AIDS išplatinimo istorijos Afrikoje.

Kaip greit visi linkę padėti tašką. Negi tikrai manot, kad skeptikai pamatę kažkokius mažyčius svetimkūnius rentgeno nuotraukose sustos? Sakys nuotraukų defektai ar kad pats inkognito sau į galvą vinių prisivarė, kad patvirtintų savo pasakojimus.

Nesu nei inkognito fanatikas, nei kvailys (anot paragrafo), tiesiog jums reikia priežasties žmogumi patikėti, o man reikia priežasties žmogumi netikėti. Ne šiaip priežasties, bet tikros.

CareSin

#55
birželio 28, 2013, 20:05:53 Redagavimas: birželio 28, 2013, 20:10:40 by CareSin
Labai puikus pasiūlymas, kreipimasis į Inkognito.
Tikriausiai pasiūlymu nepasinaudos, bet Inkognito pats turi suprasti, jei nori įrodyti savo teisingumą, būtinai turi priimti šį pasiūlymą, antraip liks „kvailio" vietoje.

Marius

Viskas manau paprasčiau..Tiesiog žmogus kaupiasi ''fantastinės'' knygos išleidimui ir taip po truputį ją reklamuoja,bei kuria ažiotažą..Aš jo knygą tikrai pirkčiau,nesvarbu tikiu,ar ne jo istorija,tiesiog tai būtų Lietuviško autoriaus knyga susijusi su tokiais dalykais..

preacher

Citata iš: PusiauŽmogus  birželio 28, 2013, 14:45:53
Nuo pat pradžių, kai tik perskaičiau jo istoriją, netikėjau. Įdomu būdavo skaityt jo žinutes forume, jo atsakymus į klausimus. Bet net neabejojau, kad jokių apčiuopiamų įrodymų niekada nebus. Kuo toliau, tuo labiau tuo įsitikinu. Pats inkognito bando visus įtikint jo istorijos tikrumu, kurie netiki, išvadina kvailiais ir visokiais kitokiais žodžiais. O kai atsiranda reali galimybė įrodyti, jis atsisako... Ką tai galėtų reikšti?

Bet inkognito teige, kad yra implantas galvoje, ir jei rentgenas tai patvirtintu, tai būtu gan tvirtas argumentas, nes vargu ar žmogus į smegenis kyšis vinis ir t.t

inkognito

#58
birželio 29, 2013, 08:36:16 Redagavimas: birželio 29, 2013, 08:42:50 by inkognito
Perskaičiau jūsų pilnus emocijų bet neprotingus patarimus padaryti tą nuotrauką,tokia nuotrauka jau yra tačiau aš jos nespausdinu viešai. Paklausite kodėl,-ogi būtent tai, kad abejojete ar aš sakau tiesą ar meluoju ir garantuoja mano sąlyginį saugumą, šioje kontraversiškoje gyvulių visuomenėje ,-išdidžiai vadinančioje save Homo Sapiens rūšimi.
Tai, kad spuoguoti paaugliai patenkintų savo smalsumą,nemanau, kad privalau rizikuoti savo asmens saugumu,bet daugelio iš jūsų maumonėliai ant tiek minkšti,kad jie to tiesiog negali suvokti. Mano pasakymas, jog pas mane yra implantai yra skirtas ne jūsų auditorijai,o rimtiems mokslo  specialistams, kurie išlaikys mano asmeninę  paslaptį apie mano organizme esančius  svetimkūnius-implantus,ir jūsų auditorijos smalsumas vis vien nebus patenkintas. Tokie forumai kaip šitas gal ir nėra geriausias kelias skleisti šią info kol ji galų gale pateks tam kam ji labiausiai reikalinga ir yra skirta. Šis pasiūlymas vilniečio už kelius litus atskleisti viešai šią paslaptį,kuri neprivalo jokiais būdais būta paviešinta,dėl asmens saugumo tikrai turi būti atitinkamai finansuojamas ne mažiau 1 milijono eurų,tam  kad turėdamas tokias lėšas aš vėliau pats galėčiau pasirūpinti savo saugumu,nes už šio provokacinio pasiūlymo iš  Gintaro pusės galimai slypi kriminalinis pasaulis,kuris norėtų žinoti tikrus faktus tam kad paskui galėtų parduoti manyje slypintį ateivių egzistencijos  materialų įrodymą. Jis privalo atsiūsti į mano PM  visus savo asmens duomenis įskaitant ir asmens kodą tam kad aš savo kanalais galėčiau patikrinti kas jis per paukštis ir su kuo paklaiko ryšius. Jei tokių duomenų nesulauksiu aš jį laikysiu paprasčiausiu banditu,šitą forumą naudojančiu savo žvalgybiniams tikslams ir ieškančiu kvailių ant šios žemelės.

Benamis

Garantuoti sauguma nuo ko? :)

Aukštyn