Mano filosofija (klajuno skyrelis)

Pradėjo klajunas, balandžio 18, 2016, 11:53:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

#645
gruodžio 16, 2018, 12:58:24 Redagavimas: gruodžio 16, 2018, 13:05:40 by elteide
CitataPuiku, pabandyk su manim "in direct", su jėga pasidalinti savo tiesa, kurią semiesi iš tam tikros senovinės istorijos. Pažiūrėsim kaip gausis palyginus ką turi savo galvoje ir kas iš to lieka pribarškinus kringeliukų ant ekrano.
matai, aš nesu tokia įsitikinus savo atrastoje tiesoje ,kaip kad tu esi...taip juk teigi ..
ir neturiu jėgos..dar
o tai parodyčiau , kur vėžiai žiemoja :)

CitataArba kaip saldumas naudojamas kaip tiesos kriterijus (kai turi būti atitikimas)? Nesaldu vadinasi melas.
nesąmonė
čia nebent veidmainiai, melagiai ir uzurpatoriai taip savo tiesą vertina.

sakai, nukryžiuotasis tau netinka ir jo pasekėjai
bet ar žinai, kad Jėzus sako , kad turi NUMIRTI sau, imt kryžių ir nešt jį , kaip kad Jis.? saldu?

klajunas

#646
gruodžio 16, 2018, 13:26:16 Redagavimas: gruodžio 16, 2018, 13:56:30 by klajunas
Citata iš: elteide  gruodžio 16, 2018, 12:58:24matai, aš nesu tokia įsitikinus savo atrastoje tiesoje ,kaip kad tu esi...taip juk teigi ..
Turėkit kantrybės. Nesakau, kad niekada nieko neparodysiu. Tačiau reikia išpurenti dirvą, paruošti sąmonę, be paruošimo tokio žingsnio daryti negalima, tai būtų neatsakinga. Be to viešas variantas visada gali būti tik supaprastintas, suprimityvintas variantas, kurio paskirtis atkreipti dėmesį, visa kita gaunama individualiai. Tačiau šiuo metu, kol kas pasiūlyti nieko negaliu. Produkto jokio nėra. Vyksta procesas.

Citata iš: elteide  gruodžio 16, 2018, 12:58:24bet ar žinai, kad Jėzus sako , kad turi NUMIRTI sau, imt kryžių ir nešt jį , kaip kad Jis.? saldu?
Tačiau ar rinktumeisi tai, jeigu tau nežadėtų dangiškų dovanų ir žinotum, kad mirtis - beprasmybė. Taip gaunasi, kad mirtis yra investicija į ateitį, kurią turi susigrąžinti danguje. Saldumėlis - 100000000 proc. amžinybės palūkanų.

Citata iš: elteide  gruodžio 16, 2018, 12:58:24sakai, nukryžiuotasis tau netinka ir jo pasekėjai
Man netinka tik tie, kurių galvoje loginis charakiri, pvz. @Mekabciel . Visi kiti nemaišo. Tie, kas supranta, kad jei esi krikščionis, tai turi teisę kurti kalėjimą sau, bet neturi teisės į kalėjimą kišti kitą žmogų. Tai yra mokymas teisingas tik tuo atveju, kai taikomas sau. kaip lasas pagauti kitą žmogų yra loginė savižudybė. Taip, deja šiuo metu tokia bažnyčios padėtis, kuri tik medžioja vergus išnaudojimui.

Jeigu tau asmeniškai patinka gyventi beprotybės kalėjime, aš neturiu nieko prieš. Bet tai antrankiai tau, ne man.

PS. Galiu duoti nuorodas į tris pirmus mano apreiškimus, kurie turėtų paaiškinti mano elgesį. Jeigu nieko nepaaiškins, tai toliau kalbėti bus labai sunku

http://www.psytechnologijos.lt/religija/begalybes-kelias/
http://www.psytechnologijos.lt/mk-brigados/keletas-metodiniu-patarimu/
http://www.psytechnologijos.lt/reinkarnacija/gyvenimu-medis/

elteide

Citata iš: klajunas  gruodžio 16, 2018, 13:26:16Turėkit kantrybės. Nesakau, kad niekada nieko neparodysiu. Tačiau reikia išpurenti dirvą, paruošti sąmonę, be paruošimo tokio žingsnio daryti negalima, tai būtų neatsakinga. Be to viešas variantas visada gali būti tik supaprastintas, suprimityvintas variantas, kurio paskirtis atkreipti dėmesį, visa kita gaunama individualiai. Tačiau šiuo metu, kol kas pasiūlyti nieko negaliu. Produkto jokio nėra. Vyksta procesas.
puiku...
CitataTačiau ar rinktumeisi tai, jeigu tau nežadėtų dangiškų dovanų ir žinotum, kad mirtis - beprasmybė. Taip gaunasi, kad mirtis yra investicija į ateitį, kurią turi susigrąžinti danguje. Saldumėlis - 100000000 proc. amžinybės palūkanų.
kadangi tikiu į pomirtinį gyvenimą, amžinybę, tai be abejo rūpi jo klotis. Rūpi ir šis gyvenimas čia nemažiau. O kaip kitaip? žuvis renkasi kur giliau, žmogus kur geriau. Nedaužai juk sau per rankas,  nevalgai iš pamoijkes, eidamas gatve - apsidarai , kad nesuvažynėtų auto ...ty rūpiniesi savo gerove,
Yra ir kitas motyvas, tiesiog  norisi ir dėl to , kad tau artimi tie Dievo ir Jėzaus išsakyti standartai - artimo meilė , užuojauta, atleidimas, šventumas, šviesa...
CitataMan netinka tik tie, kurių galvoje loginis charakiri, pvz. @Mekabciel . Visi kiti nemaišo. Tie, kas supranta, kad jei esi krikščionis, tai turi teisę kurti kalėjimą sau, bet neturi teisės į kalėjimą kišti kitą žmogų. Tai yra mokymas teisingas tik tuo atveju, kai taikomas sau. ..
čia dėl to , kad tave jis pakandžiojo, išjuokė tavo pasaulėžiūrą?
CitataJeigu tau asmeniškai patinka gyventi beprotybės kalėjime, aš neturiu nieko prieš. Bet tai antrankiai tau, ne man.
kodėl beprotybės kalėjime?
..
p.s. ačiū, žvilgtelsiu nuorodas


[/quote]

klajunas

Citata iš: elteide  gruodžio 16, 2018, 14:13:36
CitataMan netinka tik tie, kurių galvoje loginis charakiri, pvz. @Mekabciel . Visi kiti nemaišo. Tie, kas supranta, kad jei esi krikščionis, tai turi teisę kurti kalėjimą sau, bet neturi teisės į kalėjimą kišti kitą žmogų. Tai yra mokymas teisingas tik tuo atveju, kai taikomas sau. ..
čia dėl to , kad tave jis pakandžiojo, išjuokė tavo pasaulėžiūrą?
Ne, čia todėl, kad prašiko savo pasaulėžiūrą...  :D  :D  :D

elteide

#649
gruodžio 16, 2018, 16:31:01 Redagavimas: gruodžio 16, 2018, 16:36:26 by elteide
Savo poste apie Edena tu rasei apie Elohim , kad tai dgs. Daiktavardis ir kad tai irodo, kad buvo,yra daug dievu, kurie yra tiesiog ateiviai- kitu civilizaciju, planetu butybes,  kurios ir sukure zmones.

Taip Elohim yra dgs., bet nebutinai...
sakei myli tiesa, tai paskaityk:
 
The noun Elohim is plural but it is always used with a singular verb when it speaks of the true God. This indicates a unity and diversity within the nature of God. This unity and diversity is revealed in Scripture as the doctrine of the Trinity.
....ir dar :
Gali reiksti vien tik moteriska gim. Dgs.
Elohim is used for a female goddess in the following verse.

For Solomon went after Ash'toreth the goddess [Elohim] of the Sido'nians. (1Ki 11:5, RSV).

.....dar:
Skirtinga lytiskuma- prigimti.
In the first chapter of Genesis we receive our first glimpse of the nature of Elohim's gender.

So God created man in his own image, in the image of God created he him; male and female created he them. (Genesis 1:27, K...
.....ir dar:
Kaip balansas dvieju teigiamo ir neigiamo.
 In the following two verses we can see this balance of positive and negative within the actions of Elohim.

In the beginning Elohim created the heavens and the earth. (Genesis 1:1, LT)

I (Elohim) will destroy all [flesh] with the earth. (Genesis 6:13, LT)

 Saltinis :
https://www.blueletterbible.org/faq/don_stewart/don_stewart_1303.cfm
,........
Kaip matai dgs. gali reiksti daugiau nei kieki :)
Ir susiubuoja toks argumentas , kad zmogu sukure ateiviai - a LA dievai



klajunas

Citata iš: elteide  gruodžio 16, 2018, 16:31:01,........
Kaip sakoma su tavim viskas aišku, o maniau, kad pabandysi mąstyti savo galva. :)

Mano kelias ne tau.

elteide

Citata iš: klajunas  gruodžio 16, 2018, 16:41:23Kaip sakoma su tavim viskas aišku, o maniau, kad pabandysi mąstyti savo galva. :)

Mano kelias ne tau.
Nieks neaisku...
Tu perskaitei? Ar as cia veltui vargau, telefe maigydama :)

OK. Pasikartosiu , viena isskirsiu is galimu reiksmiu:
Gali reiksti , kad visgi vienas Dievas, Absoliutas nuostabusis, bet jis sajunga is dvieju ir poto triju.
Kodel ne? Pagrisk, jei tau NEA.

klajunas

Šiek tiek pasivarginsiu, bet nedaug, jeigu tu pasivarginai.
Ši diskusija visai ne apie tai - ne apie dievus ir vieną dievą absoliutą. Visai neteigiu, kad nėra vieno dievo, vietoj to yra dievai-ateiviai.
1) biblijiniai tekstai - ne originalūs, jie kurti tūkstantmečius, šimtus kartų perrašyti, iškraipyti ir klastoti, bet kai kuriose vietose ir dviprasmybėse yra užuominos į originalus;
2) dabartiniai variantai parašyti ant originalų, juos labai iškraipant, pritaikant prie savo naujų idėjų, perrašinėjant įterpiant sau reikalingus žodžius ir pataisymus, bet visų užuominų neištrynė;
3) bet tai nieko nesako apie naujų laikų monoteistinę teologiją, prie kurios buvo pritaikyti senoviniai mitai;
4) ST nėra joks originalus šaltinis, tai klastočių ir taisymų kratinys, perlipdytas politeistinis senovinis originalas;
5) tačiau to senovinio politeistinio originalo per tūkstančius metų liko ne tiek daug, nes viskas pakeista;

The book of gensis aiškiai rašo

CitataThen the man and his wife heard the sound of the LORD God as he was walking in the garden in the cool of the day, and they hid from the LORD God among the trees of the garden.
Vien šios eilutės užtenka transcendentinio metafizinio dievo vaizdinio atmetimui. ponas Dievai-as ėjo, skleidė žingsnių garsą, nuo jo-ų Adomas ir Ieva slėpėsi krūmuose ir t.t.

Tai reiškia, kad Jahovah Elohim, turėjo dvi kojas, buvo fizinis padaras ir t.t. Labai tikėtina, kad žodis Jahovah buvo į tekstą pridėtas vėliau žydų, klastojimo tikslu, pirmas variantas Elohim, kuris ir daugiskaita ir vienaskaita vienu metu todėl, kad "ateiviai" buvo telepatai arba kitaip - kolektyvinė sąmonė.

Bet čia kapstymasis paviršiuje, kuris manęs nedomina. Kai kalbėjom apie tiesą, kalbėjom ne apie tai. O pasirodo tenorėjai mane suvartyti;D

Kaip nerimta ir nekrikščioniška.

Der Bibel toks jovalas todėl, kad tai per daugelį amžių lipdytas ir klastotas kratinys, perėjęs per tūkstančius interpretatorių rankų.

Neskaitau šito veikaliuko todėl, kad tiesioginiam ryšiui čia ir dabar, tokio atbulinio lanksto per senovines istorijas nereikia. Senžmogiai šiais laikais mums neturi ką pasakyti.

elteide

Citata.variantas The book of gensis aiškiai rašo

    Citata
    Then the man and his wife heard the sound of the LORD God as he was walking in the garden in the cool of the day, and they hid from the LORD God among the trees of the garden.

Vien šios eilutės užtenka transcendentinio metafizinio dievo vaizdinio atmetimui. ponas Dievai-as ėjo, skleidė žingsnių garsą, nuo jo-ų Adomas ir Ieva slėpėsi krūmuose ir t.t.

Tai reiškia, kad Jahovah Elohim, turėjo dvi kojas, buvo fizinis padaras ir t.t. Labai tikėtina, kad žodis Jahovah buvo į tekstą pridėtas vėliau žydų, klastojimo tikslu, pirmas vElohim, kuris ir daugiskaita ir vienaskaita vienu metu todėl, kad "ateiviai" buvo telepatai arba kitaip - kolektyvinė sąmonė
nebūtinai, kad buvo fiziniam apvalkale.Gali būti, kad dvasiškai , nes padžioj labiau dvasinis buvo pirmasis žmogus kaip kad ir Dievas yra Dvasia , pirmiausia ...Taigi gal dvasiškai girdėjo , jautė atėjimą pvz. eteriu :) .
O rašė šią istorija taip žmonėms, kad suprastų.

CitataBet čia kapstymasis paviršiuje, kuris manęs nedomina. Kai kalbėjom apie tiesą, kalbėjom ne apie tai. O pasirodo tenorėjai mane suvartyti.  ;D
velnias slypi smulkmenose...gyvenimas susideda iš smulkmenų , mažmožių ir tt .
nenorėjau suvartyt, noriu suprast kaip mąstai, išgirst argumentus, nes esi toks tikras kuo tiki ir gal tu žinai Tiesą :)

klajunas

Citata iš: elteide  gruodžio 16, 2018, 18:57:39noriu suprast kaip mąstai, išgirst argumentus
Tai kaip, jau praėjo noras suprast ir išgirst argumentus? Nepakomentuosi trijų nuorodų, kurias įdėjau?
Atsitraukimu savo intencijų užmaskuoti vis tiek neįmanoma. Paneigimas nereiškia, kad klydau.

elteide

#655
gruodžio 17, 2018, 16:30:25 Redagavimas: gruodžio 17, 2018, 16:47:52 by elteide
Citata iš: klajunas  gruodžio 17, 2018, 14:08:30Tai kaip, jau praėjo noras suprast ir išgirst argumentus? Nepakomentuosi trijų nuorodų, kurias įdėjau?
Atsitraukimu savo intencijų užmaskuoti vis tiek neįmanoma. Paneigimas nereiškia, kad klydau.
ką aš supratau, tai rašai apie valdomus ir valdančiuosius ir nesisteminius žmones/sąmones/ sielas, kaip juos skirti ir pan. Apie kontrolę iš esmės.
Begalybės kelias , piramidės- sistemos apačios kelias, kas į jį pakviečia tais ženklais? ir kokiais ženklais?
ypač šį mėnesį matau laikrody lygius skaičius 11:11, 14:14, 14:44 16:16 ir pan. čia ženklai?:)

klajunas

Citata iš: elteide  gruodžio 17, 2018, 16:30:25kas į jį pakviečia tais ženklais?
Begalybės suvokimas, kurio esmė ta, kad vietoj "apeirono" (https://lt.wikipedia.org/wiki/Apeironas) negalima statyti jokios begalybės beždžionės ir jos pagrindu kurti jai tarnaujančią piramidę, nes tai sielą uždaro į stagnuojantį kalėjimą. Visos piramidinės organizacijos yra tokios sistemos, o šis kelias yra gyvenimas anapus jų.

Ir žinoma toks gyvenimas labai nesaldus, kas nori paprastos laimės, renkasi vergo kelią. Mano kelias yra laisvės.

Kaip jau paaiškinau, būna trys etapai a) reaktyvusis - kuris prasideda kaip nepasitenkinimas prievartine sistema, b) racionalusis - pasipriešinimo ideologijos atradimo ir kovos etapas, ir c) ezoterinis - kuris atsiranda tada, kai peržengiamas maištininko sindromas ir atrandama dvasinė pusiausvira, kuri atsiranda supratus šio pasaulio paslaptis - o būtent, kad visa žmonijos istorija yra viršaus kelio ir apačios kelio kova, kuri sukuria žmonėms kančių pasaulį. Kai tai pamatai, supranti, kad tokiame pasaulyje, nesukūrus atsvaros, jis juda link sunaikinimo. Tada renkiesi tapti ta atsvara.

Kita galimybė - rinktis piramidę, daryti karjerą arba gyventi vergo gyvenimą.

Kas konkrečiai pakviečia - neįsipavidalina, kad netaptų begalybės beždžione ir duoda kelią tau pačiai, t.y., neturi niekuo aklai sekti, niekam melstis, niekam tarnauti, niekieno prašyti dovanų ar pagalbos ir pan. Tai sąmonę atidarantis nušvitimas, kuris neuždaromas jokiame apibrėžtume.

Todėl principai suvokiami kaip vartai, per kuriuos galima laisvai vaikščioti, o ne kaip stulpai, prie kurių esi pririšta.

O tai reiškia, kad esi laisva kurti, įkvėpimo semdamasi iš kur nori. Jeigu nori prie ko nors prisirišti, tai rodo, kad siela vergiškos prigimties, nelaisva.

elteide

Citataatrandama dvasinė pusiausvira, kuri atsiranda supratus šio pasaulio paslaptis - o būtent, kad visa žmonijos istorija yra viršaus kelio ir apačios kelio kova, kuri sukuria žmonėms kančių pasaulį. Kai tai pamatai, supranti, kad tokiame pasaulyje, nesukūrus atsvaros, jis juda link sunaikinimo. Tada renkiesi tapti ta atsvara.

Kita galimybė - rinktis piramidę, daryti karjerą arba gyventi vergo gyvenimą.
o Dievas ? kurioje Jis vietoje toje apačios ir viršaus kovoje...kokia įtaka Jo?
Jis kviečia?

klajunas

Citata iš: elteide  gruodžio 17, 2018, 17:02:06o Dievas ? kurioje Jis vietoje toje apačios ir viršaus kovoje...kokia įtaka Jo?
Jis kviečia?
Realiai tik dievas ir gali kviesti, bet jis man sulipdytas ne iš begalybės beždžionių. To niekaip neįmanoma apibrėžti ir iš čia kyla žmogaus laisvė.

Villkiuke

Citata iš: elteide  gruodžio 17, 2018, 16:30:25ką aš supratau, tai rašai apie valdomus ir valdančiuosius ir nesisteminius žmones/sąmones/ sielas, kaip juos skirti ir pan. Apie kontrolę iš esmės.
Begalybės kelias , piramidės- sistemos apačios kelias, kas į jį pakviečia tais ženklais? ir kokiais ženklais?
ypač šį mėnesį matau laikrody lygius skaičius 11:11, 14:14, 14:44 16:16 ir pan. čia ženklai?:)
elteide,
neskaitau jūsų susirašinėjimo, nes man čia per sudėtinga, bet užmetu akį truputį.
Mane irgi domina klausimas dėl tų pasikartojančių skaičių laikrodyje, norėčiau, kad koks išmintingas žmogus tą konkrečiai paaiškintų. Gyvenau paprastai, žemiškai, į nieką per daug nesigilinau, panašių forumų neskaičiau. Man kaip ir tau lygiai prieš metus gruodžio mėn. pradėjo nuolat rodytis tie pasikartojantys skaičiai. Jų nepastebėti buvo tiesiog neįmanoma, net savo draugui rodžiau, sakiau, nesuprantu, kas čia yra, kodėl juos nuolat matau. Tuo metu ir internete info paieškojau, bet nieko visai neradau apie tai. Nežinau kiek tai tęsėsi tiksliai, gal porą mėn., paskui susapnavau baisų sapną ir po kelių savaičių mano gyvenimas pabiro į šipulius. Tai, kas vyko lyg ir buvo mano veiksmų pasekmė. Vėliau kai pradėjau viską atgaminti supratau, kad visko keista pradžia buvo tie skaičiai...Kaip juos paaiškinti, kaip interpretuoti, ką jie reiškia neįsivaizduoju, bet manau, kad kažką reiškia. Irgi labai norėčiau tikslaus atsakymo, bet jo niekur ir neradau, tik tiek, kad neva ženklai, kurie gali reikšti nuo a iki ž. :/ ir dabar atrodo, kad tie skaičiai nuolat eina kartu, bet dabar gal jau specialiai juos matau :/

Aukštyn