Ar bijote to kas laukia musu po mirties?

Pradėjo Benamis, rugsėjo 09, 2011, 16:17:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Master

Tiesa Sharikovai, senatve liga.
Kodel zmogaus metus gali nusikyti pagal isvaizda, o su gyvunais to nepadarysi? (subrende jie visi suvienodeja). Problema, kad mes isties niekada nemokejome tinkamai isnaudoti savo kuno, jo priziureti. Taciau nemanau, kad vaistai tai isprestu.
Taip pat... koks butu gyvenimas be mirties? Jei gerai pagalvoji.... butent tai ir butu beprasmiska... O ir ekonomiskai/ekologiskai nenaudinga...

TinSoldier

Citata iš: Master  liepos 11, 2014, 17:05:13
Tiesa Sharikovai, senatve liga.
Kodel zmogaus metus gali nusikyti pagal isvaizda, o su gyvunais to nepadarysi? (subrende jie visi suvienodeja).<...>


O tai nekilo mintis, kad jie tik tau suvienodėja? :) Kad galbūt patys gyvūnai lengviau gali nusakyti savo rūšies atstovo amžių? Nes, pvz, jie priklauso tai pačiai rūšiai? Kaip ir kokie 2 drambliai lengviau vienas kitą atskirtų, nei kad tu atskirtum 2, atrodytų, vienodus dramblius?

paragraf 78

Na dalį gyvūnų net nepatyręs žmogus gali pasakyti kad jis jau senas, pvz. šunys, matosi kada jis pasenęs

Sharikovas

Sunu ir kaciu amziu gan lengva is isvaizdos nustatyti, nes mes juos gerai pazystam taip sakant, kitu gyvunu gal kiek sunkiau, bet senejimo pozymiai matosi pad visus, netgi ir zoledzius.

Master

Nes mes juos seriam :D
Beeeeet cia ne apie tai :>

exdead

Net jei ir butu galimybe gyventi amzinai, manau, kad nusibostu. Tas pats per ta pati. Laikui begant gyvenimas taptu rutina.

Trance

Bijot beprasmiška.. Tai neišvengiama, kam visą gyvenimą laukt ir bijot, čia jau nebe gyvenimas, toks žmogus apniktas tokių baimių ir minčių jau yra miręs. O kas lauks, tas, vistiek kažkas po jos vyksta. ;)

Master

Citata iš: Trance  liepos 12, 2014, 11:22:40
O kas lauks, tas, vistiek kažkas po jos vyksta. ;)

Tampi žemos sąmonės traša ? :o

Trance

Iš kur tokios išvados? :) Juk niekas nežinom, kas būtent po jos įvyks, yra tik spėliojimai, teorijos, kad ir kas įvyktų, taip yra lemta.

Master

#219
liepos 12, 2014, 21:56:40 Redagavimas: liepos 13, 2014, 00:29:12 by Master
Na žinoma, kad tikėti pomirtiniu pasauliu yra daug racionaliau nei manyti, kad kažkuri mūsų dalis supūs ir ją pasisavins kokie skaidytojai ar augalėliai (nebesismulkinu su kas ir kaip)  :)
Žodžiu, mes, organinės medžiagos toliau judėsime grandine. Reinkarnuosimės taip's sakant.
Bet va, faina manyti, kad perimame savo maisto emocijas, sąmonigumą (kas buvo įrodyta su keleta ekspermentų), tačiau vis tik užsimerkiame prieš tai, kas mūsų požiūriu yra negatyvu ir nužemina mūsų nežemišką narcizišką prigimtį :>.

exdead

Citata iš: Master  liepos 12, 2014, 21:56:40
Na žinoma, kad tikėti pomirtiniu pasauliu yra daug racionaliau nei manyti, kad kažkuri mūsų dalis supūs ir ją pasisavins kokie skaidytojai ar augalėliai (nebesiskulkinu su kas ir kaip)  :)
Žodžiu, mes, organinės medžiagos toliau judėsime grandine. Reinkarnuosimės taip's sakant.
Bet va, faina manyti, kad perimame savo maisto emocijas, sąmonigumą (kas buvo įrodyta su keleta ekspermentų), tačiau vis tik užsimerkiame prieš tai, kas mūsų poziūriu yra negatyvu ir nužemina mūsų nežemišką narcizišką prigimtį :>.

Riebus zodziai. Ko gero palankiausia tiketi astralo teorija, vienaip ar kitaip mes esame energija. Vien tik kiek zmoniu kalba apie isejima is kuno. Master, jeigu netiki pomirtiniu pasauliu, tada kodel isvis matai prasme gyventi?

Sharikovas

Citata iš: exdead  liepos 13, 2014, 00:23:24
Master, jeigu netiki pomirtiniu pasauliu, tada kodel isvis matai prasme gyventi?


O, tai koks tau skirtumas kur gyventi ar sitam pasauli ar pomirtiniam ? Nori amzinai egzistuoti ? Bet gi pats rasai, kad :

CitataNet jei ir butu galimybe gyventi amzinai, manau, kad nusibostu. Tas pats per ta pati. Laikui begant gyvenimas taptu rutina.

Master

Ačiū exdead, kad pacitavai. Turėjau galimybę dar kartą permesti akimis savo tekstą ir išsitaisyti klaidas :)
O Sharikovas labai teisingai pasakė, todėl nieko nebepridursiu :)
Ir man įdomu, o koks tikslas gyventi ateitimi? :3 Būtent tai nepagarba gyvenimui.

NEXO

Aš tikiu ,kad po mirties kaškas bus ir įra ,nes kodėl yra dvasios ir egzistuoja vaiduokliai ,bet mes jų nematome,nes yra kitame platmeje šalia mūsu ir todėl galime juos matyti. Jei numirtume tai mes irgi patektume į ta kitą platme žinoma yra mažesiu lygiu kaip možemiai ar dar kas ? ...  .bet gali būti renkarnacijos kurie gali po mirties gyventi dar viena gyvenima tik kitame kūne? ,bet čia tik teorijos :) tik pats miręs tai sužinosi o mires nepraneši visam pasauliui kas kitoje pusėje (platmėje) dedasi :D ,bet  žmonyja tobulėja ir maždaug žino kas dedasi. :) MELO TEORIJOS :DD

mcgyver

NEXO nemanau, kad galima sužinoti ar yra reinkarnacija. Juk smegenys jau kitos.

Aukštyn