Ar bijote to kas laukia musu po mirties?

Pradėjo Benamis, rugsėjo 09, 2011, 16:17:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vagydarnuor

Nezinau ar tai sofizmas, nenemgstu klijuot etikeciu. Beabejo sablonu i astrala nenusinesi. Tik energija. Todel zmones ir bijo mirt, mano kad kazka praras ka cia susikure..EGO. Taciau mes esam daug didesniam rysi, nei tiesiog prisirisimas prie daigtu it kt.

Vytautas

Po komos būklės labai gerai suvokiu kad yra 3 atskiros esybės. "Aš" esu aš tas kuris masto. Kūnas yra sudėtingas biologinis bemintis mechanizmas kurį šiuo metu "vairuoja" "Aš". Siela sunkiai "apčiuopiama", bet kai supranti kad ji atskira esybė, visai nesunkiai gali pabendraut per saulę simbolių pagalba arba švytuokle. Dar "Aš" ir Sielos bendradarbiavimo pvz. nuojauta, pirma mintis ir sielos "suorganizuota" palanki įvykių seka bei kritiškais atvejais - kūno valdymo perėmimas. Tiesiog tuos dalykus teko patirti. Dabar esu 100 procentu tikras, kad man nieko blogo negali nutikti. Paanalizavus savo visą netrumpą gyvenimą neišvengiamai peršasi tokia išvada ir aišku kodėl taip yra. Mėgstama tai vadinti angelu sargu, bet su religija aš niko bendro neturiu. Atvirkščiai iš jos pusės tik buvo keliamos problemos iki pasikėsinimo į nepriklausantį krikščionybės agregorui. Netikinčius reikia naikinti - tokios krikščionybės ir ne tik agregoro nuostatos. Malonu kad tai jau praeitis ir agregorai neegzistuoja.

paragraf 78

Egregorai egzistuoja tol kol egzistuoja reiškinys. Tu priskiri krikščioniškam egregorui visai ne tas savybes kokios iš tiesų jos yra.
Priskiri vieną siauro laikotarpio ir tai ne visuotinai paplitusio reiškinio savybes visam egregorui, visiškai neįsiklausydamas kad prieš tai šimtus metų ir po to šimtus metų viskas buvo kitaip.

Vytautas

Tai kas veikė mano kūną stipriai į neigiamą pusę esant bažnyčioje ar šalia jos pavadinimas ne esminis dalykas. Kiek dabar suprantu tai ne kokia esybė o kažkoks žmonių minčių laukas. Maža to tas laukas protaujantis, nes kažkaip reik sugebėt atskirt savus nuo svetimų, nepriklausomai kad išoriškai jie elgiasi kaip savi. Žodžiu turėjau nemažai problemų su tuo kažkuo. Dabar veikimas nutrūkęs. Galiu būti bažnyčioje jokio poveikio. Su baime, bet pasitaręs su siela, patikrinau. Mano ryšys su tikėjimais ir anuomet ir dabar toks pat. Normaliai viską tikrinu savimi. Visokie išmintingi tekstai nieko verti. Perskaityt galima bet reik tikrinti. Pasirodo net pasaulėdara nėra statinė. Viskas keičiasi gana esmingai.

inkognito

Vytautai,iš kur traukei info kad nuo 2012 kažkas pasikeitė? Mane jie tiesiog išjuokė kai to užklausiau.

Vytautas

Citata iš: inkognito  sausio 18, 2013, 18:01:39
Vytautai,iš kur traukei info kad nuo 2012 kažkas pasikeitė? Mane jie tiesiog išjuokė kai to užklausiau.

Ko užklausai ir kaip užklausiai?

inkognito

Na užklausimas yra labai paprastas,perskaičiau tavo info ir paklausiau mintimis ar tai tiesa. Jie man parodė per regėjimą, kad visos ateivių struktūros tiek mėnulyje tiek žemėje liko kaip buvę,NSO kaip skraidė taip ir tebeskraido tiek žemėje tiek mėnulyje. Visos jų bazės po okeano dugnu ir  po didžiaisiais miestais  taipogi funkcionuoja ir niekas neketina keistis. Vakar visą naktį per sapną buvau priverstas su jų generolu kartu  bastytis po tas bazes ,o šiandien pabudau ryte labiau pavargęs, nei vakare nuėjau miegoti. Niekas niekur nesikeičia,erdvėlaiviai patruliuoja ištisą para virš ekvatoriaus netoli neskraidymo zonos .

Vytautas

Na sapnai jau beveik pusmetis kaip nieko nereiškia. Pasapnuoju ir aš visokias nesąmones, bet tai tik miego trukdis ir nieko daugiau. Vien pagalvojimas neparemtas niekuo daugiau labai panašu į fantaziją. Aš praktiškai prisimenu kaip per nasos teleskopus matėsi zujantys ateivių laivai aplink saulę, o dabar nieko tokio nėra. Visiška ramybė. Ypač įspūdingi tie burbulai siurbiantys saulės energiją. Tai buvo tikra ir patvirtinta praktiškai. Visa ko pabaigai buvo iškreipta žmogaus veido forma. Tai buvo ateivių atsisveikinimas. Jie visiems laikams prarado žmonių ir visatų kontrolę.

anonymusas

Citata iš: Vytautas  sausio 19, 2013, 13:26:39Aš praktiškai prisimenu kaip per nasos teleskopus matėsi zujantys ateivių laivai aplink saulę, o dabar nieko tokio nėra. Visiška ramybė. Ypač įspūdingi tie burbulai siurbiantys saulės energiją. Tai buvo tikra ir patvirtinta praktiškai. Visa ko pabaigai buvo iškreipta žmogaus veido forma. Tai buvo ateivių atsisveikinimas. Jie visiems laikams prarado žmonių ir visatų kontrolę.
Youtube pilna siemet nufilmuotu NSO. Pasiaiskink.
Citata iš: Vytautas  sausio 19, 2013, 13:26:39Visa ko pabaigai buvo iškreipta žmogaus veido forma
Nesupratau. Mano isliko kokia buvo  :)

Vytautas

Čia turėjau galvoje viena iš saulės nuotraukų.

Vytautas

Youtube pilna siemet nufilmuotu NSO. Pasiaiskink.
[/quote]
Nasos teleskopų šiemečių rezultatų nesutikau, nebent vieną kuriam akivaizdi techninė klaida. Mėgėjiškai delfyje buvo foto. Pasirodo fotoaparatai turi tokia funkciją. Žmogus sąžiningai išsiaiškino kur problema.

anonymusas

Nusispjauti i NASA, pasakok kas skraido su NSO, jeigu jau rasei, kad ateivius ismete is visatos.

Vytautas

Jei kas ir skraido tai tik žemiškos kilmės objektai  :)

anonymusas

Citata iš: Vytautas  sausio 19, 2013, 14:03:39
Čia turėjau galvoje viena iš saulės nuotraukų.

Citata iš: Vytautas  sausio 19, 2013, 14:22:12
Jei kas ir skraido tai tik žemiškos kilmės objektai  :)
O cia kas?


Vytautas

Labai jau primena praeitais metais matytus vaizdus. Įspūdis kad tik data pakeista. Reiktų atidžiai  peržiūrėt praeitus ir palygint. Švytuoklė sako kad tai klastotė. Tiesiog laikas parodys. Tinklalapio palaikymui galima ir "paredaguoti" kitaip juk užsidaryt reiktų.  >:(

Aukštyn