Velnias katalikų bažnyčioje

Pradėjo klajunas, spalio 23, 2019, 23:55:38

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

vytra

Citata iš: Vytautas  spalio 26, 2019, 22:37:41Tik mažytė problema kad jokių požymių kad tas kitas gyvenimas egzistuotų..
- Na "mažytis požymis" yra.. Tas požymis, tai tu pats.. Tu egzistuoji jau kitame gyvenime, nei egzistavo tavo proainiai.. Taip pat egzistuos ateities kartos kitame gyvenime, kaip išėjusių šiandienos kartų "kiti gyvenimai"..

p.s.
.. aišku, jei nori išsaugoti savo "mėsą", tai tikriausiai nepavyks..

:(

Vytautas

Citata iš: vytra  spalio 30, 2019, 13:28:25.. aišku, jei nori išsaugoti savo "mėsą", tai tikriausiai nepavyks.
"mėsa" ir "ne mėsa" susieti neatsiejamai. Taip kad suirus "mėsai" "ne mėsa"  taip pat dingsta negrįžtamai. Nėra jokių įrodymų kad yra kitaip. :)   

vytra

#17
spalio 31, 2019, 09:18:15 Redagavimas: spalio 31, 2019, 09:20:47 by vytra
Citata iš: Vytautas  spalio 30, 2019, 19:41:44"mėsa" ir "ne mėsa" neatsiejami. Suirus "mėsai" ir "ne mėsa"  dingsta.
- pagal dabartinį mokslą "mėsa" yra analogas PC geležiai, o "nemėsa" yra analogas PC softui-duomenims. Jei ši sistema pas apsileidusį "šeimininką", ir nesilanko pas "atsarginių kopijų" bažnyčią - ji gali dingti amžiams.

CitataNėra jokių įrodymų kad yra kitaip.
- atsižvelgiant į pirmą punktą, Kristus sakė: "Kas gelbės tik save, tas save paražudys. O kas žus kaip teisus, tuos aš atstatysiu".


Vytautas

#18
spalio 31, 2019, 09:39:09 Redagavimas: spalio 31, 2019, 09:42:02 by Vytautas
na jei pc užlūžta hdd tai ir softo neatstatysi. O kopija nėra originalas. :) "geležis" miršta kartu su softu. :) Be to netyčia sunaikinsi laikmeną su softu ir jį prarasi negrįžtamai. :) Taip kad pačio pvz buvo silpnas. :)

Galima tikėti pasakomis apie Jėzų bet man įdomesnė brolių Grimų paskos. :) Šiaip robotams žmonės nekuria pomirtinio pasaulio. Bet žmonės keistai naiviai tiki kad jiems kažkas pomirtinį pasaulį sukūrė. Naivumas daugiau nieko. :) Aišku makaronus kabinti vieni kitiems apie pomirtinį gyvenimą niekas nedraudžia. :) Arba - viltis durnių motina. :)

vytra

Citata iš: Vytautas  spalio 31, 2019, 09:39:09pvz buvo silpnas, robotams nieks nekuria pomirtinio pasaulio.
- dar ir kaip kuria!

p.s.
.. visi serveriai savo duomenų-softo turinį periodiškai siunčia į atsarginę laikmeną, o atsarginių laikmenų saugykla siunčia net į  "debesis".. Teisingus ir gerus mirusius robotus visada prikelia gyvenimui angelai-remontininkai. Aišku blogus robotus priduoda ugniai perlydyti į metalą!

 :)


Vytautas

Citata iš: vytra  spalio 31, 2019, 13:56:43siunčia net į  "debesis".
o "debesys" yra tie patys pc :) Viskas vyksta šiam materialiam pasaulyje o ne kažkaip kitaip. :) 

vytra

Citata iš: Vytautas  spalio 31, 2019, 20:16:44Viskas vyksta materialiam pasaulyje..
- nėra visai "materialaus pasaulio".. čia tik riboto proto ribotų atėjistų ribota abstrakcija, tinkanti aprašyti ribotas sąveikas.


Mistas

Sena kaip žemė tema.... "velnias" infiltravo Vatikaną. Protestantiška anti-propaganda, kuri kaltina Vatikaną esant Raudonosios Babalon irštva.

idenmeyou

Užtenka pasidomėti kokius turtus valdo Vatikanas, sekti popiežiaus, kitų aukšų kardinolų pasisakymus ir taps aišku kas yra tie žmonės. Priminsiu tik tiek.. Jie savo poziciją, batus keis visada taip, kaip judės globalinis karavanas. Jeigu pažiūrėtume ką jie šneka tai vienas prie vieno sutampa su pasauliniu globaliniu elitu.

Be to, tikintieji į religinį dievą gali tikėjimo ar dievo ieškotys patys, nereikia, kad juos vestų organizacija. Vatikaną ir bažnyčią reiktų vadinti organizacija ir ne kitaip, turi savo kapitalą, savo hierarchiją, kur vieni yra aukštesni už kitus.

arkliukas

Gali turėti, kokius tik nori turtus, gali turėti, kokį tik nori IQ, gali turėti bet ką, ką tik nori pagal išorinį standartą, bet vis tiek tai nereikš absoliučiai nieko.

Įdomiai vieni žmonės apibrėžia kitų žmonių vertę. Va tu vertingas, jeigu esi ten milijonierius, dar geriau - jeigu milijardierius. Tu esi vertingas, jeigu turi aukštą IQ. Bet kas iš tikrųjų iš to? Kas šį standartą sugalvojo? Turtus galima sukaupti, IQ galima padidinti kiek tik nori, kad ir iki begalybės, nes tikroji esybė, kuria esi, yra daug daugiau nei turtai, IQ, šis pasaulis ar net visa visata.

Tai va ir klausimas. Kodėl žmonės užsimano save apriboti tokiose draskančiose, pjaustančiose mentalinėse dėžutėse? Kokia tokios patirties prasmė? Kol kas matau tik vieną - patirti to pakankamai, jog suprastum, kad to patirti nebenori, ir iš tikrųjų nori kažko kur kas daugiau.

Informacija

Citata iš: idenmeyou  gruodžio 28, 2020, 13:07:58Užtenka pasidomėti kokius turtus valdo Vatikanas, sekti popiežiaus, kitų aukšų kardinolų pasisakymus ir taps aišku kas yra tie žmonės. Priminsiu tik tiek.. Jie savo poziciją, batus keis visada taip, kaip judės globalinis karavanas. Jeigu pažiūrėtume ką jie šneka tai vienas prie vieno sutampa su pasauliniu globaliniu elitu.

Be to, tikintieji į religinį dievą gali tikėjimo ar dievo ieškotys patys, nereikia, kad juos vestų organizacija. Vatikaną ir bažnyčią reiktų vadinti organizacija ir ne kitaip, turi savo kapitalą, savo hierarchiją, kur vieni yra aukštesni už kitus.
Kardinolai ir popiežius, nors ir dvasininkai, bet visi yra politikai, todel tikrai judės su globaliniu karavanu.

Aukštyn