Ar Žemė - plokščia ? ( Flat Earth )

Pradėjo Linas Esu, rugpjūčio 29, 2017, 13:43:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

This Flat Earther owes me $100,000 - I completed his challenge - pay up buddy.


San IL

"There's flat-earthers all around the globe"

Simuliux

Siaip man idomu del kokiu priezasciu zmones tiki? Dar man idomu koks tikslas butu visuomenei zmonems nesakyti kad zeme plokscia? As pats netikiu kad zeme plokscia, bet kiekvienas turi teise tiketi kuo tik nori.

vytra

#153
lapkričio 29, 2018, 15:11:10 Redagavimas: lapkričio 29, 2018, 15:14:07 by vytra
Citata iš: Simuliux  lapkričio 26, 2018, 20:04:41Šiaip man įdomu: dėl kokių priežasčių žmonės tiki?
- yra "žinojimas", tačiau bet kuris žinojimas begalinėje erdvėje remiasi tam tikra tikimybe (tikėjimu), nes neturim galimybės žinoti visą begalybę.

CitataDar man įdomu, koks tikslas būtų visuomenei nesakyti, kad Žeme plokščia?
- plokščios Žemės idėja naujaisiais amžiais atėjo iš Australijos. Naujieji europiečiai nelabai suprato ką kalba vietiniai australai, o Jie tiesiog pasakojo "ateiviams" apie savo gimtąją Australiją, kad jų žemė "yra plokščia ir plaukioja vandenyne". Apie visą planetą jie net negalvojo kalbėti! Kurie ten buvo (yra?) pasipūtę kvailiai, spręskite patys.

:)

Linas Esu

Citata iš: Simuliux  lapkričio 26, 2018, 20:04:41Siaip man idomu del kokiu priezasciu zmones tiki?
Dalis tikrai miegaujasi dėmesiu, kita yra neišsilavinę/neapsiskaitę ar šiaip 'išskridę'. Įrodymų kad žemė nėra plokščia - begalės, tai ne tikėjimo klausimas, bet savikritikos trūkumas.

CitataDar man idomu koks tikslas butu visuomenei zmonems nesakyti kad zeme plokscia?
Tokiu atveju turėtų būti susimokę visi pasaulio fizikai. Gali išgalvoti nesąmoningų tikslų, bet jie faktų nepakeis. Pvz : jog egzistuoja gravitacija, ar aplink Žemę skraido TKS.


SPACE

šitas žmogas video kliedi, nėra nė 1 įrodymo, kad Žemė - rutulio formos. Aukštesnieji fizikai, kurie tikrai žino, kas yra fizika, priklauso tam tikrai organizacijai, kiti fizikai tik kartoja, ką tie pasakė.
Pats Kopernikas ir Niutonas sakė, kad tai geriausia, ką mes sugebėjome išvesti, formuodami heliocentrinę sistemą, galaktikas. Tai - tik modelis.

vytra

#156
gruodžio 05, 2018, 10:01:32 Redagavimas: gruodžio 05, 2018, 10:04:50 by vytra
Citata iš: SPACE  gruodžio 04, 2018, 07:17:41Aukštesnieji fizikai, kurie tikrai žino, kas yra fizika..
- Ribotų pažinimo galimybių protas negali teigti, kad tai "juoda", nors mato juoda. Kodėl? Todėl, kad mato labai siaurą spektro dalį, matantiems plačiau, tas "juodas" gali būti ultrasupermarinas!

Paaiškinimas: tas pats su rutulio formos planeta, pagal mūsų jusles ji yra rutulio formos, bet išėjus iš šio pasaulio, Žemę galim pamatyti sakykim keturkampio CPU chipo formos. Jei mes matom 3D suformuotą virtualų pasaulį, tai jį formuoja išorė, neturinti nieko bendro su ta rutulio formos 3D erdve! Rimti fizikai vis daugiau randa požymių, kad taip būti, kaip dabar yra, įmanoma tik dėl išorės palaikymo.

:)

San IL

Citata iš: vytra  gruodžio 05, 2018, 10:01:32Jei mes matom 3D suformuotą virtualų pasaulį, tai jį formuoja išorė, neturinti nieko bendro su ta rutulio formos 3D erdve! Rimti fizikai vis daugiau randa požymių, kad taip būti, kaip dabar yra, įmanoma tik dėl išorės palaikymo.[/i]
Galima plačiau, kur čia tokią informaciją girdėjot?

Kar

Aš suprantu, kodėl seniau žmonės taip galėjo manyti. Tačiau man keista, kodėl šiais laikais abejojama, jog žemė apvali? Kaip jau minėjo vienas šios temos dalyvis - koks tikslas būtų nuo mūsų slėpti, jog žemė plokščia?

kiskis

Citata iš: Kar  vasario 01, 2019, 14:14:30koks tikslas būtų nuo mūsų slėpti, jog žemė plokščia?
Labai paprastai, zmogu per daug , lysnus privilioji prie krasto(tipo nieks to nesitiki(krasto)), ir grazei nustumi ir zmogu jau tiek kiek reik :) .

Atpirkėjas

Citata iš: Kar  vasario 01, 2019, 14:14:30Aš suprantu, kodėl seniau žmonės taip galėjo manyti. Tačiau man keista, kodėl šiais laikais abejojama, jog žemė apvali? Kaip jau minėjo vienas šios temos dalyvis - koks tikslas būtų nuo mūsų slėpti, jog žemė plokščia?
Jei tai būtų tiesa, kiltų žmonėms dar daugiau klausimų, kiltų sąmyšis. Nu pasidarytų totalus bordakas.
Tas pats būtų, jei atsirastų kažkokie nenuginčijami faktai, kad ateiviai egzistuoja, kad pomirtinis gyvenimas egzistuoja ir t.t.

vytra

Citata iš: Atpirkėjas  vasario 12, 2019, 15:37:48.. kad pomirtinis gyvenimas egzistuoja.
-  tas faktas, kad tu esi, reiškia pomirtinis gyvenimas egzistuoja.

Paaiškinimas: jei nebūtų pomirtinio gyvenimo, nebūtų  tavęs, nes tu (miręs?), gyveni vietoje seniai mirusiųjų kaulų.

:(

SPACE


Niekur nepabėgsit nuo flaty earthhh




San IL


SPACE

Gerb. San IL, būdamas 3D, t.y. fiziniame pasaulyje, žmogas gali įrodyti tik kad žemė yra plokščia, t.y. horizontas plokščias, ir paviršius, kur žmogus arba laivas randasi yra tolygus, žmogas arba objektas negriūna ant šono.
Paprašyk TKS, ESA arba kitos kosmoso agentūros, kad atsiūstų nuotrauką, kaip mėnulis meta šešėlį ant žemės per saulės užtemimą ir jie negalės.

Aukštyn