Kosmoenergetika

Pradėjo Faunas, sausio 23, 2016, 10:48:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sheila

Man antro video nuorodos nerodo.

kiskis

https://www.youtube.com/watch?v=csapF0xRUSc&feature=youtu.be

Kiek suprantu sio zmogaus komentarai tinka tik budizmui, o iduizmui nelabai. Ir idomu gal kam teko susidurt su energetiniu gydymu, ar istikruju jis padeda tik trumpam.

a.t.sielis

Citata iš: kiskis  sausio 16, 2017, 13:55:39Kiek suprantu sio zmogaus komentarai tinka tik budizmui, o iduizmui nelabai. Ir idomu gal kam teko susidurt su energetiniu gydymu, ar istikruju jis padeda tik trumpam.
Tinka budizmui, hinduistiniam monizmui (majavada, advaita), ir bet kokiems religingumams, kurie yra iš esmės ateistiniai, t.y. kur nėra Dievo Asmens.

Nežinau, kaip ilgai padeda, bet sveikata gi nėra pastovus dalykas, metai bėga, vėl ligos atsiranda. Kad ir kaip gydytumeisi. Galiausiai ateina senatvė, ir sveikata prarandama.

kiskis

Cia konkreciai sake, kad 15 dienu, poto atsiranda kitas negalavimas.

a.t.sielis

Esmė tokia: bet kas, kas imama iš ateistų rankų energetiškai, negali būti tikras dalykas, nes per ateistus neina tikra Dievo galia.

Kita pusė: pas gydytojus ateistus tai gydomės.

Taigi, jeigu ten kažkokie stebuklingi išgydymai iš ateistų pusės, tada skamba visai įtikinančiai, kad po kažkiek laiko vėl ateis liga.

Bet jeigu tai panašiu lygmeniu kaip gydytojai ateistai, kažką pakoreguoja, tai galima panašiai ir žiūrėti.

kiskis

#20
sausio 16, 2017, 14:23:15 Redagavimas: sausio 16, 2017, 14:32:48 by kiskis
O jei neateistai energetiskai gydo? Is kur man zinot ar jis ateistas? Ateistas pas mus paprastai=materialistas, budistai saves ateistais man atrodo nelaiko. O tokiu kaip hinduistiniai monistai Lietuvoj turbut irgi ner.

a.t.sielis

#21
sausio 16, 2017, 14:33:36 Redagavimas: sausio 16, 2017, 14:37:19 by a.t.sielis
Jeigu gali paklausti, paklausk, jeigu gali išnagrinėti iš informacijos, išnagrinėk.

Žmones paperka žodis "energija", bet reikia suprasti, kad religijoje energija yra stipresnė, tik taip ne visada vadinama. Jeigu Dievas negali duoti išgydymo dvasiškai, tai kas yra stipresnis, kas gali duoti išgydymą dvasiškai? Nelogiška. Nėra stipresnių. Vadinasi, gydymas turi būti žolelėmis arba alopatinėje medicinoje.

Vadinamam "energetiniam gydyme" gydo aukštesnės esybės, jeigu jos ateistiškos, nieko gero. Jeigu tai angelai, no problem.

CitataO tokiu kaip hinduistiniai monistai Lietuvoj turbut irgi ner.
Dauguma ezoterikos yra paremta monizmu, nebūtinai hinduistiniu, bet tai monizmas. Ne vienas šiame forume dalyvaujantis remiasi vienokiu ar kitokiu monizmu.

Klausti reikia ne taip: "Ar tu ateistas?", o "Kas tau yra Dievas, tai Asmuo?"

kiskis

Citata iš: a.t.sielis  sausio 16, 2017, 14:33:36Žmones paperka žodis "energija", bet reikia suprasti, kad religijoje energija yra stipresnė, tik taip ne visada vadinama. Jeigu Dievas negali duoti išgydymo dvasiškai, tai kas yra stipresnis, kas gali duoti išgydymą dvasiškai? Nelogiška. Nėra stipresnių. Vadinasi, gydymas turi būti žolelėmis arba alopatinėje medicinoje.
Kodel gi nelogiska, pats rasei
Citata iš: a.t.sielis  sausio 16, 2017, 14:33:36Vadinamam "energetiniam gydyme" gydo aukštesnės esybės, jeigu jos ateistiškos, nieko gero. Jeigu tai angelai, no problem.
Taigi su aukstesnem esybem man pabendraut problematiska. Demonas ateistas, kazkaip keistai skamba...




a.t.sielis

Aš nežinau, ar energetiniam gydyme veikia angelai. Žiūrint, koks ten kelias, iš kur tai ateina. Pvz. hinduizme man neteko girdėti tokių praktikų. Girdėjau apie stebuklus, išgijimus, bet apie tokio pobūdžio gydymą neteko.

Krikščionybėje yra malda už sergančius.

Budizmas yra ateistinė religija.

Citata iš: kiskis  sausio 16, 2017, 15:06:43Demonas ateistas, kazkaip keistai skamba...
Ateistas=demonas. Visos ateistinės dvasios yra demonai. Ateistinės ta prasme, kad galvoja, jog Dievas yra netikras, neamžinas, pavaldus materijai, galvoja, kad yra lygūs Dievui ir gali Jam pasipriešinti.


kiskis

#24
sausio 16, 2017, 15:24:33 Redagavimas: sausio 16, 2017, 15:30:21 by kiskis
Tai TinSoldier, Klajunas ir kitipo mirties bus demonai? Ar jiem dar teks sustipret ar cia tipo kita evoliucijos saka?

a.t.sielis

#25
sausio 16, 2017, 15:45:35 Redagavimas: sausio 16, 2017, 15:53:39 by a.t.sielis
Žiūrėk, aš terminą "demonas" vartoju kaip sinonimišką "sąmoningam ateistui". Tai labai bendras terminas. (nemaišyti su "demono" sąvoka krikščionybėje). Asmuo gali turėti ateistinę dispoziciją, gali turėti teistinę. Gali pasikeisti. Niekas nežino, kas kuo bus ateityje, nes ateitis keičiasi, šiandien žmogus ateistas, rytoj agnostikas, o poryt teistas.

Žmonės sąmoningi ateistai yra "demonai" labai silpna prasme. Pats žodis labai stiprus, mes įsivaizduojame kažką labai galingo, demonas. Hinduizme demonai turi mistinių galių, kartais jie užvaldo visą visatą, ir nugali pusdievius. Tada Dievas turi apsireikšti, ir užmušti tą demoną, kurio niekas negali įveikti.

Kad būtų aiškiau, visatoje yra 14 lygmenų, vienas iš jų yra Žemė, tada 6 yra aukščiau, ir 7 lygmenys žemiau. Gyva esybė gimdama vis iš naujo gali atsidurti kuriame nors iš tų lygmenų. Visas esybes iš 14 pasaulių galima skirti į dvi rūšis: ateistiškos ir teistiškos.

xsistemax

@a.t.sielis ,pagal tave aš-visiškas demonas.Bet tuo džiaugiuosi,nes esu kur kas geresnis,nei teistai.
Nesimeldžiu už sergančius ar alkstančius.Padedu jiems viskuo,kuo tik galiu.Ir iš to yra žymiai daugiau naudos...

cs

#27
sausio 17, 2017, 01:44:23 Redagavimas: sausio 17, 2017, 02:11:43 by cs
Citata iš: a.t.sielis  sausio 16, 2017, 15:45:35aš terminą "demonas" vartoju kaip sinonimišką "sąmoningam ateistui". Tai labai bendras terminas. (nemaišyti su "demono" sąvoka krikščionybėje)
Kas tau pasakė, kad vartoti šį terminą tik tokiu būdu? Čia jau gaunasi, kaip pritempinėjimas ir ieškojimas panašių sąvybių (nors jų nėra).

Vėl įsitikinimas, kuris reiškia, kad betkoks pažinimas yra antraeiliškai panaudojamas pritempinėjimui (panaudojant labiausiai įstrigusius terminus, arba tuos, kurie labiausiai 'užkliūva'). Net jei ir sukėlei sąlygą: nemaišyti su krikščionybe", šaltinis iš ko kyla demonas (terminas) yra pati krikščionybė.

Labai aišku, kaip krikščionybėje demonai vaizduojami. Demonais vadina tuos, kurie nepatinka ir nepaklūsta 'taisyklėms' (iš mažos perspektyvos nustatymo). Neapibrėžus problemos, gali visus išvadinti demonais, dėl menkiausio nepaklusimo. Bei bandoma užkirsti kelią religijos tikslo išdavimui.

Jau žinomas metodas, kai menkiausia 'klaida' gali sunaikinti betkokį iki šiol vystytą procesą (dar neužbaigtą). Tas metodas priverčia kartu ir konkretėti, procesas savaime ima baigtis ir lieka tik svarstymai, kurie yra išvadiniai, prie jų daugiau niekas nebepridedama.

Panašiai kaip ir kalbu, religijos tikslas yra teikti dvasines vertybes, iki tol, kol atsisakoma. O kai atsisakoma tikėti religija (nesvarbu kuria), demonizavimas (atsisakiusiųju) yra bereikšmis. Tai vyksta, tik dėl to, kad sukeliama iliuzija (jog negalima rinktis), atrodo, kad religija pradų pradas, nepaneigiama tiesa.

(nors vis dažniau ir daugiau tik įrodoma, kad religija yra kaip papildoma sistema ir gali būti traktuojama, kaip dvasinis mokslas susijęs su emocijomis ir situacijomis, bei fiksuotomis galimybėmis, kurių kilmė eksperimentinė)

a.t.sielis

#28
sausio 17, 2017, 09:40:10 Redagavimas: sausio 17, 2017, 09:48:44 by a.t.sielis
Atsiprašau, jeigu tai kažkaip asmeniškai užkabina.

Mūsuose tas vakarietiškas žodis "demonas" yra labai negatyviai įkrautas, dėl velnio ir Šėtono vaidmens krikščionybėje. Verčiant, kažkokį žodį vis vien tenka naudoti.

Originalo kalba žodžiai Indijos religijoje yra sura (pusdieviai) ir asura (demonai). Kas įdomu, kad Irane terminai apsisuka: jie garbina asuras, ir nemėgsta surų. Irane - asurų pasekėjai :)

Kad būtų ramiau, aš pats esu labiau demonas, pagal savybes. Taigi, nėra čia jokio demonizavimo.

Apie dieviškas ir demoniškas savybes rašo hinduizmo šventraščiai, pvz. Bhagavad-gita: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4483.0

kiskis

Citata iš: a.t.sielis  sausio 17, 2017, 09:40:10Kad būtų ramiau, aš pats esu labiau demonas, pagal savybes.
Tikrai nuraminai...

Aukštyn