Suzymeti?

Pradėjo indigo, birželio 02, 2012, 17:33:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

indigo

pries puse metu man toptelejo i galva mintis turi buti kazkas daugiau tuomet pradejau ieskoti mano isekojimas ilgai netruko ir atradau siuos tinklapius nors to visai neieskojau, kai susidomejas pradejau atidziai viska skaityti narplioti suvedineti faktus. viena vakara atcigules i lova uzmigau pabudau toje pacioje vietoje pazvelges sau pro peti pamaciau balta sviesa pabandziau jai istarti zodi bet iskart uzmigau prisimenu tai puikiai ir zinau kad tai nera sapnas nes spejau pajusti ju skleidziama energija... sakoma kad dauguma musu aplanko musu (broliai) ir suzymi mus kad galetu mus stebeti. Ka apie tai manot? galbut kazkam buvo panasiai nutike?

.L.U.T.H.O.R.

Niekada neteko to girdėti. Gal gali papasakoti plačiau? Ar pateikti kokių nors šaltinių?

vitake

Manau supranti žodi Indigo, ir jei ištiesų tu toks, tai nenuostabu,kad jį matei. Man buvo panašiai tik mačiau ką kitą.

indigo

Na matymas ce buvo niekuo detas as ji pajutau, noreciau ir pats zinoti daugiau kas tai buvo ir ka tu turi galvoje ka tu matei ar tie vaizdiniai kazkaip susija su ateities vizijomis?

advena

na jokios sviesos nesu macius. kokia jos energija?

vitake

Na bent jau man tai nutiko nakti kai tiesiog miegojau, snūduriuodama bandžiau  persiversti ant kito šono pasirėmus alkūnėm ir staiga šmėkštelėjo akis tokia aiški, didžiulė akis , tai truko tik kelias akimirkas kol apsisukau . Nors išsigandau bet tik spėjau apsiversti užmigau.
Žinau ,kad tai ne sapnas,  nes kai sukausi buvau prasimerkus, tik per vieną akimirksnį kai akys užsimerkė tai išvydau, vėl prasimerkiau sunerimusi ir kai galva vėl atsidūrė ant pagalvės staigiai užmigau.

Beelzebub

Kai buvau mažas (gal kokių 3 metų, nepamenu). Mes su mama sėdėjom ant lovos ryte ir staiga prieš mus atsirado akinančios baltos šviesos kamuolys, po kelių sekundžių jis dingo. Ar tai apie ką jūs kalbate? O gal tai kamuolinis žaibas ar kažkas panašaus? Mes abu su mama tai labai aiškiai prisimename, tai man įrodo, jog tai nebuvo vaikiška fantazija ar kažkas panašaus.

Markamis

Jūs gal nustokit vartoti narkotikus... Arba jūs turit rimtų problemų su akimis...

Beelzebub

Nu aš tai nevartojau jokių narkotikų kai man buvo kokie 3-4 metai. :D

Markamis

Citata iš: Beelzebub  birželio 04, 2012, 07:10:24
Nu aš tai nevartojau jokių narkotikų kai man buvo kokie 3-4 metai. :D


Ne tau ir skirtas šis pasakymas buvo...

indigo

Bet as labai norejau susitikti su musu broliais mintimis prasiau mane aplankyti ir nakti pasirode sviesa bandziau jai kazka pasakyti bet nespejau ir atcikeliau jau tik ryte

vitake

Tai ko čia stebėtis, prašei, ir še tau. Tiesiog bandydamas kažką pasakyti, įsijungė tavo kūniški receptoriai, o norint bendraut su "broliais" reikia juos jausti dvasiškai, jausti ir bendrauti savo siela, o ne fiziškai.

indigo

Geras pastebejimas verta susimastyti anksciau nebuvau to pagalvojes :)

Master

Gerai neįsąmoninau, ką jūs ten rašėte, bet galiu pasakyti :
Yra ir man taip buve, anksčiau siejau su nepavykusiu spiritizmo seansu, bet manau tai buvo kas kita. (Tarp kitko galvojimas, kad kaltas spiritizmas labai padėjo, net ir dabar nešauna ni jokia mintis pakartoti :) ) Miegojau kol sapne pradėjo mane žadinti mano katinas kuris teigė, kad jau laikas keltis .Na atsikėliau ir išvydau didžiule geltona/oranžine gal kokiu 2 metru figūra moters pavidalu... Mane išpylė prakaitas, aš užsimerkiau ir bandžiau tai ignoruoti, veliau atsimerkiau ir išvydau padara jau kitoje vietoje. Tai truko 4 valandas. Yeap, tiek laiko stengiausi lėtinti kvėpavima ir sulaukti ryto.. veliau visa laika buvau užsimerkusi, bet girdėjau garsus..
Išvada: Tai taikoma Pabrėžiu- Kai mes nesame pilnai prasibudine ir mūsų smegenys lieka kažkiek sąmoningos, o kūnas užmigęs , tada mes patiriame haliucinacijas. Tai tiek :)

la.benas

Citata iš: vitake  birželio 03, 2012, 18:24:46
Na bent jau man tai nutiko nakti kai tiesiog miegojau, snūduriuodama bandžiau  persiversti ant kito šono pasirėmus alkūnėm ir staiga šmėkštelėjo akis tokia aiški, didžiulė akis , tai truko tik kelias akimirkas kol apsisukau.


Viskas aišku. Tu matei Sauroną. Ar esi įsitikinus, kad nemūvėjai Žiedo?

O jeigu rimčiau, tai aš jums visiems pavydžiu, nes nieko panašaus man nėra nutikę. :(

Aukštyn