Kreipimasis į Inkognito!

Pradėjo Vilnietis, birželio 26, 2013, 22:53:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Labai sveikintinas pasiūlymas. Tikrai džiaugiuosi kad toks atsirado. Bet abejoju ar inkognito atsilieps.

eternal.bliss

Kad jau toks pasiūlymas buvo seniau kiek pamenu, tik atomazgos nesekiau.

inkognito

Galima būtų ir susitarti jei tai būtų rašoma ne tokiu ultimatyviu tonu,su tokiais žmonėmis kaip šis asmuo aš paprasčiausiai neturiu jokio noro bendrauti.

la.benas

Na, esu įsitikinęs, kad jam taip išėjo netyčia. Inkognito, prašau, sutik padaryti tą nuotrauką. Pažiūrėk, kaip to nori visi forumo nariai. Nenuvilk tų, kurie tavim tiki (skeptikai aišku irgi laukia) :)

eternal.bliss

ir paimk pinigų Jeigu atras implantą dėl to, kad taip kalbėjo  :D

TinSoldier

Na, inkognito, juk ne į draugus tau siūlosi žmogus. Ir tu, spėju, ne draugų čia ieškai :)

Juk tau siūlo rentgeno nuotraukas pasidaryti, o ne visą gyvenimą kartu praleisti. Nebūtina taip kritiškai atmetinėti žmones, pagal jų charakterį ar kalbos manieras ir pan. Ant manęs, po siūlymo pasitikrinti viešai, supykai, nes aš netikiu visa ta ateivių istorija. Šitam žmogui atsakai, nes jis per daug tiesmukiškai parašė. Bet juk koks skirtumas? Tiesiog dalykiškai susitinkat, pasitikrinat ir išsiskirstot.

Tavimi dėtas, kaip tik užsidegčiau noru įrodyti tokiems neišmanėliams, kas čia teisus :)


preacher

Inkognito, taigi su tuo vyrų galite susitikti Kaune, plius liudininkai, padaro jums klinikoje tas nuotraukas, vilnietis sumoka ir baigtas kriukis, gi jums nereikia šiltų jausmų ar draugiščių ir t.t. Jei jūs sakote tiesą tada nėra ko bijoti ar išsisukinėti, tačiau jei ne, tada aišku galima atmazus rašinėti ir t.t

Strategas

Inkognito, mes Tavim tikim, neapvilk :)

lietuvis002

Nesupykit, bet aš irgi nenorėčiau eiti su kitu žmogumi rentgenas daryt. O jei randa implantus? temos autorius praneš draugams, jie dar kitiems ir taip  sužinos kogero ne tik Lietuva. Pagalvokit ką darytų aukštesniojo lygmenio žmonės ir šalys sužinoję tai? ir dar beje nežemiečiams nelabai tai patiktų. Noriu pasakyti, kad ne vien į gerą pusę tai gali išeiti, bet čia jau jums spręsti :) Sėkmės! ( gal ir nublūdo mano mintys, nepykit :D )

Ezekiel

#24
birželio 27, 2013, 17:07:52 Redagavimas: birželio 27, 2013, 17:10:50 by Ezekiel
Citata iš: lietuvis002  birželio 27, 2013, 16:55:31
Nesupykit, bet aš irgi nenorėčiau eiti su kitu žmogumi rentgenas daryt. O jei randa implantus? temos autorius praneš draugams, jie dar kitiems ir taip  sužinos kogero ne tik Lietuva. Pagalvokit ką darytų aukštesniojo lygmenio žmonės ir šalys sužinoję tai? ir dar beje nežemiečiams nelabai tai patiktų. Noriu pasakyti, kad ne vien į gerą pusę tai gali išeiti, bet čia jau jums spręsti :) Sėkmės! ( gal ir nublūdo mano mintys, nepykit :D )


Na jis jau žymus už savo skelbiamus kontaktus su ateiviais. Jei nori privatumo galima bendrauti privačiai, su patikimais žmonėmis.

illuminati

Iskart labai atsiprasau , nes matau zmogus gan aikstingas , bet pagalvokim taip - situos forumus skaito daugybe zmoniu , ponas Inkognito tikrai ganetinai zymus taigi apmastykim toky varijanta :
jeigu pas jy tikrai yra ateiviu implantai tai tarnybos , organizacijos ar , kad ir paprasciausios sektos jau senei jy butu supakave isiveze ir isdarineje kaip varle ... kita vertus zmogus tikrai ydomus ir gan megstamas ir turi savo pasekeju taigi , kodel gi jam neyrodzius savo teisybes ir netapus tikrai pripazintu , manau tuomet jo apsauga taip pat butu pasirupinta ...

la.benas

illuminati kažkodėl priminė 2pac'ą... Bet šiaip sutinku su jo žodžiais.
Taigi, Inkognito, mes tavim tikim. Tikim, kad sutiksi pasidaryti tą rentgeno nuotrauką. :) Mane asmeniškai irgi laaabai sudomino tavo istorija, todėl išstudijavau ją visą detalių tikslumu. Pats visada tikėjau ateiviais, todėl tikiu ir tavim. Na, galbūt ne visiškai viskuo, bet tikiu. Su nekantrumu lauksiu tavo sprendimo.


paragraf 78

Na paprastai visi kontaktuotojai visada ieško atmazų, kai kas nors bando prispirti į kampą ir pateikti akivaizdžius įrodymus. Žodžiais pakalbėti bet kas gali, tačiau įrodyti savo žodžių tikrumą, retas kuris kontaktuotojas sugeba. Vieni tai daro dėl šlovės, kiti dėl kitokių priežasčių.
Kiek tokių pasiskelbusių pagrobtaisiais buvo, nei vienas nesugebėjo pateikti savo istoriją pagrindžiančių akivaizdžių faktų.
Tačiau tie kas tyli ir nesiskelbia tokių dalykų, ufologai randa keisčiausių dalykų patvirtinančių jų istorijas papasakotas privačiai.
Žodžių istorijoje daug žodžių, bet nei vieno įrodymo. Ir vistiek atsiranda fanatiškai ja tikinčių. Kur pasidėjo žmonių kritinis mąstymas? Tikėti be įrodymų gali tik fanatikas arba visiškas kvailys.

preacher

Citata iš: paragraf 78  birželio 27, 2013, 20:04:08
Kur pasidėjo žmonių kritinis mąstymas? Tikėti be įrodymų gali tik fanatikas arba visiškas kvailys.

Bet gi tu Dievų tiki? Ne?

Aukštyn