Mistinėje HAARP stotyje – atvirų durų diena

Pradėjo Linas Esu, birželio 28, 2017, 10:58:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

O tu ar ateisi įsitikinti, ar Aukšto Dažnio Pašvaisčių Tyrimo Programos radijo siųstuvų tinklas Aliaskoje, užuot tyrinėjęs jonosferą, iš tikrųjų formuoja uraganus ir taifūnus, kelia žemės drebėjimus, numušinėja lėktuvus ar kosminius aparatus ir net kontroliuoja mūsų protus?



Ne vieną dešimtmetį ant atmosferinių tyrimų stoties HAARP antenų Aliaskoje buvo kariamos visos negandos - neva mistinės HAARP stoties darbuotojai moka sukelti uraganus, žemės drebėjimus. Ką ir kalbėti apie, pvz., lėktuvų ar orbitinių stočių ar erdvėlaivių numušinėjimą, žmonių minčių kontroliavimą - vieni niekai. Žodžiu, HAARP buvo ir galbūt tebėra laikomas siaubingu ginklu. Tačiau jau rytoj į jį kviečiami visi smalsaujantys - slaptajame XX a. ginkle ryt rengiama atvirų durų diena.

"Tikimės, kad žmonės supras mokslinę šios stoties atliekamų tyrimų reikšmę, - sakė Aliaskos universiteto (JAV), kuris dabar koordinuoja HAARP stoties veiklą, atstovas spaudai. - Viliamės įrodyti žmonėms, kad šia stotimi kontroliuoti žmogaus minčių ar turėti įtakos meteorologiniams reiškiniams neįmanoma."

Pranešama, kad universitetas tikisi sulaukti ne tik smalsuolių, bet ir mokslininkų dėmesio. Ypač HAARP atvirų durų dienoje laukiami sąmokslo teorijų išpažinėjai.

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program - Aukšto Dažnio Pašvaisčių Tyrimo Programa) - aukšto dažnio radijo siųstuvų masyvas, siunčiantis koncentruotus radijo bangų energijos pliūpsnius į pašvaisčių zonas atmosferoje.

Pernai, užuot uždarius šią legendomis ir būtais, nebūtais dalykais apipintą mokslinių tyrimų stotį, JAV Karinės pajėgos pardavė ją Aliaskos universitetui. Šio iniciatyva ir rengiama atvirų durų diena.

Lankytojai HAARP stotyje laukiami rugpjūčio 27 d., nuo 9:00 iki 15:00 vietos laiku. Atvirų durų dieną bus surengta ne tik ekskursija po stotį, bet ir bus galima apsilankyti mobiliajame planetariume, pamatyti amžino įšalo ekspoziciją, dalyvauti mokslinėse diskusijose ir pokalbiuose, pasimėgauti po atviru dangumi rengiama kepsnių iškyla. Renginys nemokamas ir rekomenduojamas įvairaus amžiaus lankytojams.

Be kita ko, atvirų durų dienos išvakarėse, rugpjūčio 26 d. t.y., šiandien) Vrangelio-Šv. Elijo Nacionalinio parko lankytojų centrinėje auditorijoje 19:00 vietos laiku vyks paskaita "Jonosferos radijomodifikacijos arba kam iš tikrųjų skirta HAARP". Paskaitą skaitys dr. Chrisas Fallenas.

http://www.technologijos.lt/n/mokslas/idomusis_mokslas/S-56731/straipsnis/Issukis-samokslo-teoretikams-sestadieni-mistineje-HAARP-stotyje--atviru-duru-diena

.L.U.T.H.O.R.

Bent naujieną galėjai įdėt, o dabar metų senumo :D Dėl šių metų tai:

CitataOPEN HOUSE
We have set the date for the next open house at HAARP: August 19, 2017. Mark your calendars! More information to come as we plan this year's event.

klajunas

Ką čia spekuliuoti jeigu yra faktai. Pažiūrėk į šį patentų susijusių su HAARP technologijomis sąrašą

http://www.fourwinds10.com/siterun_data/science_technology/new_technologies_and_inventions/news.php?q=1267570385


Arba konkretų vieną geoinžinierijos patentą:

Artificial ionospheric mirror composed of a plasma layer which can be tilted (Dirbtinis jonosferos veidrodis, sudarytas iš plazmos sluoksnio, kurį galima pakreipti)

https://patents.google.com/patent/US5041834A/en


Linas Esu

Citata iš: Legionas  birželio 28, 2017, 11:07:39Bent naujieną galėjai įdėt, o dabar metų senumo :D Dėl šių metų tai:


Visada galite ištrinti jei kas neįtinka :D Ką darau , tą įklėliau

Linas Esu

#4
liepos 07, 2017, 20:00:42 Redagavimas: liepos 07, 2017, 20:02:49 by Linas Esu
JAV kariuomenė uždaro orus kontroliuojantį „mirties spindulį"





„Dabar įstaiga apleista. Tai buvo pinigų klausimas. Mes jų neturime", - sakė Dr. J. Keeney. HAARP pastatuose žmonių nėra, privažiavimo keliai užblokuoti, pastatai užrakinti su grandinėmis, elektros tiekimas nutrauktas, HAARP puslapis Aliaskos universiteto svetainėje nebeprieinamas - programos biudžete pinigų nebeliko niekam. „Viskas užkonservuota", - sakė mokslininkas, pridūręs, kad tokioje būsenoje įstaiga išliks 4-6 savaites. Per tą laiką JAV valdžiai priklausančios įstaigos valdymą turėtų perimti naujas rangovas, rašo aarl.org.

HAARP finansinės problemos žiniasklaidoje pirmą kartą buvo minėtos prieš dvejus metus - tuomet jau buvo skelbiama, kad programa bus nutraukta ir finansavimo 2015 metams neprašo. Tiesa, tuomet, daug visuomenės dėmesio ši žinia nesusilaukė. O dabar, kai išjungimas tapo faktu, pasipylė skundai: Dr. J. Keeney jau susilaukė užklausų net iš JAV kongreso. Nuskriausti liko ir universitetai, kurie gavo dotacijas už mokslo tyrimus, priklausomus nuo HAARP.

Dabar vienintelė prošvaistė HAARP horizonte - JAV kariuomenės mokslinio padalinio DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), kuri ketina tapti HAARP infrastruktūros naudotoju ir šių metų rudenį bei žiemą pabaigti tam tikrus tyrimus. DARPA biudžete 2014 metams beveik 8,8 mln. JAV dolerių yra skirti „natūralių gamtos reiškinių - tokių, kaip magnetosferos sub-audrų, gaisrų, žaibų ir geofizikinių reiškinių fizikinių aspektų" tyrimams.

HAARP finansinius sunkumus iš dalies lėmė ir sugriežtinti ekologiniai reikalavimai: Dr. J. Keeney teigimu, įstaigoje naudojami dyzeliniai generatoriai neatitinka naujų reikalavimų neatitinka, o jų modifikavimas kainuotų 800 tūkst. JAV dolerių. Be to, įstaigos bazinis veikimas kainuoja 300 tūkst. dolerių per mėnesį, o 10 dienų trukmės darbas visu pajėgumu kainuoja pusę milijono dolerių.

Kolektyviai JAV Karinių oro pajėgų tyrimų laboratorijos ir JAV Karinio jūrų laivyno mokslinių tyrimų laboratorijos finansuojama HAARP programa yra skirta jonosferos moksliniams tyrimams. Labiausiai pagarsėjęs šios programos instrumentas yra didelio dažnio (maždaug 3-10 MHz) 3,6 MW galios jonosferos tyrimų instrumentas, kuriam priklauso didelis 180 antenų elementų tinklas, kuris „suaktyvina" tam tikrus jonosferos segmentus. Kiti įstaigoje esantys instrumentai naudojami suaktyvinimo poveikiui matuoti.

Kol kas įstaigos nuosavybės teisės priklauso JAV Karinėms oro pajėgoms. Bet jei nepavyks HAARP išlaidomis pasidalinti su kokia nors kita agentūra, unikali laboratorija bus išardyta, sakė J. Keeney, pridūręs, kad sulyginti visą laboratoriją su žeme naudojant buldozerius būtų pigiau nei išardyti antenas.

Sąmokslo teorijų mėgėjai HAARP kaltino įvairiausiais dalykais - esą tik dėl šios laboratorijos veikimo uraganas Sandy nusiaubė JAV, HAARP sukėlė daug kitų stichinių nelaimių. Būta netgi kaltinimų iš Rusijos kosmoso agentūros, kuri ieškojo kaltų dėl nesėkmingų savo raketų startų.

1. Vis dėl to ar HAARP , atliko slaptus bandymus ?

2. Kokių tai patvirtinančių įrodymų turime šią dieną ?






Aukštyn