Apokalipsė

Pradėjo Andreliooo, gegužės 19, 2016, 18:06:39

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Andreliooo

Sveiki, norėjau jūsų paklaust ar tikite, kad artimiausiu metu prasidės kokia nors apokalipsė? Kadangi aš pats tikiu zombių apokalipse tad norėčiau surasti bendraminčių ir apie tai pasikalbėti plačiau.

Mekabciel

Citata iš: Andreliooo  gegužės 19, 2016, 18:06:39Sveiki, norėjau jūsų paklaust ar tikite, kad artimiausiu metu prasidės kokia nors apokalipsė? Kadangi aš pats tikiu zombių apokalipse tad norėčiau surasti bendraminčių ir apie tai pasikalbėti plačiau.
Pagal grafika siais metais pro saules sistema praskrenda planeta-X, tai zombiu apokalipses vargu ar sulauksi. :/

paragraf 78

Va nors vienas mano bendramintis kuris tikisi kad bus zombių apokalipsė. Jei ką į PM

inthelight

#3
gegužės 19, 2016, 19:06:32 Redagavimas: gegužės 19, 2016, 19:10:22 by inthelight
2016 metams einant į pabaigą bus labai daug pokyčių. Jau dabar bruzda po truputį viskas: kalafiorai, korupcijos skandalai. Iki metų pabaigos didelė tikimybė, kad Amerikoje įvyks kažkas panašaus į Phoenix Lights įvykį dar kartą. Pažiūrėsim ar tai tiesa ir ką tuomet medijos rašys :)
https://en.wikipedia.org/wiki/Phoenix_Lights

Žinoma čia ne apokalipsė (lol), tik progą radau pasidalinti :D

paragraf 78

@inthelight tai kad kiekvienais metais kažkas vyksta, kiekvienais metais girdžiu: va šiemet tai baisu, kažkas bus, bet kažkaip nieko neįvyksta. Kuo šie metai ypatingi? Kalafiorais? Kad apart mūsų niekas apie tuos kalafioruss nežino, tai sakyčiau čia tas pats kas netyčinį pirstelėjimą viešoje vietoje pavadinti antrąja Černobylio katastrofa :)

Mekabciel

Ivyks, kai zmones supras, kad niekas neivyks. :)

Vitus

Citata iš: Andreliooo  gegužės 19, 2016, 18:06:39Sveiki, norėjau jūsų paklaust ar tikite, kad artimiausiu metu prasidės kokia nors apokalipsė? Kadangi aš pats tikiu zombių apokalipse tad norėčiau surasti bendraminčių ir apie tai pasikalbėti plačiau.
Nesu matęs nei vieno zombio, tai tokie pareiškimai man skamba daugiau nei keistai.
Bet ką gali žinoti...
Tikriausiai jau laikas pradėti prekybą "Zombie Apocalypse Survival Kit". Tuoj bus paklausa :)





Vytautas

#7
liepos 05, 2017, 15:14:48 Redagavimas: liepos 05, 2017, 15:16:21 by Vytautas
Užkliuvo toks video  o naujos temos kurti nesinori.

Esmė kažkada garantuotai turi baigtis nafta. Ir tas kažkada visiškai neaiškus ir gausis netikėtai, nes realūs naftos ištekliai sakyčiau pati didžiausia valstybinė valstybių paslaptis. Jau 100 metų pumpuojama. Labai logiška kad viskas prie pabaigos. Naujų rimtų naftos telkinių praktiškai nerandama. Na o be naftos šis pasaulis praktiškai žlugęs. Visokie asteroidai kur kas mažesnė problema nei visiškai realus naftos dingimas. Visokios alternatyvos kol kas beviltiškos.


.L.U.T.H.O.R.

Ne tai kad baigsis, bet taps taip sudėtinga išgaut, kad neapsimokės. Sako, kad užteks dar ~50 metų, aišku, kad kuo mažiau liks tuo ir kaina labiau kils, bet technologijos irgi nestovi vietoje.

elteide

Volvo paskelbė, kad po poros metų iš jų  bus tik elektromobiliai ir hibridai ...persiorentuoja jau po tr pasaulis

Aukštyn