Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

Viskas, mano kantrybė išseko. Sekantys offtopikai bus trinami be atskiro perspėjimo.

x

Klausimas Inkognito pries kiek mazdauk metu Antlantu civilizacija gyveno zemeje ?

inkognito

#497
liepos 14, 2012, 07:34:25 Redagavimas: liepos 14, 2012, 07:49:11 by inkognito
Atvirai pasakius net neatėjo į galvą  toks klausimas,juo labiau kad Torniečių laiko atskaitos sistema visiškai kitokia nei mūsų,jie neturėjo Kristaus atėjimo todėl ir neskaičiavo metų tuo pagrindu. Kadangi mokslininkai nustatė, kad paskutinis atominis karas žemėje siautėjo maždaug prieš 30 000 metų,tai liudija ir milžiniški 120 km skersmens krateriai Afrikos žemyne ir kitur(šaltinis ufolog.ru) kurių radioaktyvumas ir šiandien ganėtinai aukštas manyčiau ,kad tada ir įvyko jos saulėlydis,o prieš ją buvo dar dvi civilizacijos, kurių pagrindu ji iškilo tai Mū ir Lemūrijos civilizacijos,kuri susidarė primityvioms žemiečių gentims susivienijusiems su ateivais patyrusiais katastrofą savo planetoje ir prieglobsčiu pasirinkusiais žemę.Pradžioje jie puldinėjo ir naikino ateivių įtvirtinimus žemėje, tačiau ilgainiui susidraugavo ir matyt to pasekoje ir iškilo Atlantida,bet kada tai tiksliai buvo sunku pasakyti.Datos yra labai subjektyvus dalykas jų atskaitos sistemos žemės planetoje nuolat kito,net ir ši mūsų nėra jau tokia objektyvi ji sukurta religiniu pagrindu nuo Kristas atėjimo,musulmonai skaičiuoja metus kitaip ir vienu žodžiu toje srityje didžiulė netvarka kaip ir kitose.
Kiek supratau Lemūrijos civilizacija išsivystė iš pirmykščių bendruomenių kariavimo tarpusavyje rezultatų,kada pavienės šeimos pagrindu  sudarytos grupės pradėjo kolektyviai ginti savo turimas teritorijas nuo konkuruojančių dėl gyvybinių išteklių kitų genčiu ir pradėjus žemėje vystytis žemdirbystei bei amatams.Tada atsirado vadai ,tie kuriems sekėsi kariauti sėkmingiau,- sukūrė karalystes.   Šalia vienos iš jų,nieko nesiklausę nelaimės ištikti ateiviai įsikūrė savo bazę, kuri buvo nesėkmingai kelis kart bandoma sunaikinti ,o jos gyventojus išžudyti,tačiau ateivių ginkluotė greitai nuvylė tuos bandymus. Tokiu tad principu kiek žinau ir prasidėjo ta draugystė tarp ateivių ir žemiečių, ko pasekoje  gal būt ir gimė Atlantida, o jie visi ateityje tapo viena iš galingiausių civilizacijų paukščių tako galaktikoje. Tačiau kiek laiko truko visi šie etapai atvirai pasakius nežinau,mano asmenine nuomone tai galėjo trukti keltą šimtų tūkstančių metų,Platonas teigia kad Atlantida žlugo  prieš 10 tūkstančių metų,galimas dalykas, kad iki to laikotarpio dar egzistavo šios civilizacijos atskiri trupiniai  senovės miestų pavidale.

Manevras

http://anomalija.lt/2012/07/buvai-pagrobtas-ateiviu-ar-tikrai/comment-page-1/#comment-19982

Čia šeip, jeigu kas neskaito komentarų tai paskaitykite, aišku jeigu ten tas pats Inkognito...

Benamis

Skaiciau ;D Inkognito ten tas pats :)

PusiauŽmogus

Sakykit ką norit, bet nuo proto nušokęs diedukas. :) Tikrai, kažkas su psichika jam negerai, ir tai supratau vos perskaitęs jo istorija ir tuos atsakymus forume. Įdomu kokios būtų psichologų išvados pasikalbėjus su juo... Vat tiesiog, šiaip įdomumo dėlei.. :)

Teroras

Isvados manau butu nedziuginancios... ;D

Nezinomas

na mano nuomone, jis arba matė tai ko paprastu protu nesuvoksi, arba ganėtinai gerai sukurta istorija, nes pvz iš skype, iš čia rašytų komentarų galima matyt jog yra gan išsilavines, tik tiek, jog per daug jį užsipuola, ir nervai nebelaiko, patys pabuvokit jo vietoj, daleiskim matėt tai ką jis, ir bandot tai papasakot kitiems, ir jumis visaip gražiai išvadina, ir toli toli siučia, tad gerbiamiji, išklausytumėt, tai bent patys paieškokit kokios info, kad nuneikt tai, ar įrodit, klausinėkit jį, tam jis visa tai rašo, o ne kad **** išvadintas būtų, jau vien gerbtumėt už tai kad kiek ilgai jis tuom su jumis užsiiminėja pasakodamas ir atrašinėdamas, gerbkim vieni kitus, ir nesigadins nei nervai, nei reiks pyktis. Aš pavidžiui knygose apie NSO ir pan, radau jog randama kaukolių buivolų man atrodo, kurioms 13tūks. metų, su šautinėm žaisdom, padarytom jam gyvam. Dar radau jog Afrikoj aptinkamos Aukso, deimantų ir pan kasyklos, kurioms maždaug 10 tūks. metų kiek pamenu, jei ne daugiau, ir tokių dalykų kurių protu lengvai nepaaiškinsi pilna, tik paieškokit, ir foruma čia tam jog tokius reiškinius aptart, paklausinėt inkognito gal kažką apie tai žino, išgirst jo nuomonę, ir pan, tai elgitės taip, kam šis forumas sukurtas, ir nebus jokių problemų, bei nervų gadinimo nei jums, nei jam.

Teroras

Nezinomas, sutinku, kad gali nervai nelaikyti, todel gal kartais isvadina zmones ivairiais zodziais... Taciau c'mon... Paskaityk kitas jo zinutes... Jam kazkokie baznycios agentai vaidenasi, jis mano, kad cia visi pries ji susimoke ir panasias paranojiskas zinutes... Tai vien is to galima spresti apie, hmm, svelniai tariant pakrikusia psichika...

Manevras

#504
liepos 23, 2012, 02:47:32 Redagavimas: liepos 23, 2012, 02:49:28 by Manevras
Citata iš: Nezinomas  liepos 23, 2012, 00:24:14
Aš pavidžiui knygose apie NSO ir pan, radau jog randama kaukolių buivolų man atrodo, kurioms 13tūks. metų, su šautinėm žaisdom, padarytom jam gyvam. Dar radau jog Afrikoj aptinkamos Aukso, deimantų ir pan kasyklos, kurioms maždaug 10 tūks. metų kiek pamenu, jei ne daugiau, ir tokių dalykų kurių protu lengvai nepaaiškinsi pilna, tik paieškokit, ir foruma čia tam jog tokius reiškinius aptart, paklausinėt inkognito gal kažką apie tai žino, išgirst jo nuomonę, ir pan, tai elgitės taip, kam šis forumas sukurtas, ir nebus jokių problemų, bei nervų gadinimo nei jums, nei jam.


O prie ko šitie dalykai? Gi jeigu viską jis išsigalvoja, tai lengvai bet kuria tema pasakų privelti gali, jau jo pačio istorija, jeigu padirbta, tai fantazijos jam tikrai netrūksta, ir manau apie viską jis gali gana vaizdžiai pafantazuoti.

O dėl jo pačio tai kažkaip man vistiek keistai atrodo, kad nuo kelių žmonių pasakymų, kad jie netiki jo istorija, kuri tikrai nėra viena iš tų kuria patikėti lengva, jis visus užsipuola ir dar visokiais sinonimais išvadina... Kažkaip nežinau, netiki tai netiki, nemanau kad paprastas žmogus tiek imtų į galvą... Visai neseniai jis ir pats rašė kad nerūpi jam tie, kurie netiki, bet kai pradėjo čia forume atsirast daugiau žmonių, kurie norėjo jam padėti, tada kažkodėl visus ryšius uždarė ir labai ant visų piktas paliko, tada jau pasipylė žinutės, kad mažvaikiams neiaiškinsi, ir t.t. Manau paprasčiausiai nenori kad kas arčiau tiesos prisikastų.


Nezinomas

Kaip tai prie ko, juokingas klausimas, jug jei gu tokius dalykus randa tai kažkiek patvirtina jo istorija. Ir nemanau jog kabinėdamiesi prie jo, kažkaip prie tiesos priartėtumėt, jis papasakojo tai ką patyrė, arba žino, ir savo jis kaip ir atliko.

Manevras

#506
liepos 23, 2012, 19:30:50 Redagavimas: liepos 23, 2012, 19:34:01 by Manevras
Citata iš: Nezinomas  liepos 23, 2012, 12:24:02
Kaip tai prie ko, juokingas klausimas, jug jei gu tokius dalykus randa tai kažkiek patvirtina jo istorija. Ir nemanau jog kabinėdamiesi prie jo, kažkaip prie tiesos priartėtumėt, jis papasakojo tai ką patyrė, arba žino, ir savo jis kaip ir atliko.


Šitie dalykai jo istorijos vistiek nepatvirtintų. Šneki taip, tarsi vienintelė jo vieno istorija yra žmonėms žinoma ir tik jis gali sakyti tiesą. Istorijų, ir panašių, yra ganėtinai daug, o kaip tos kasyklos ir šautinės žaizdos atsirado, gali būti tūkstančiai paaiškinimų, gal ir gyveno protinga rasė kažkokia prieš mus, bet kad įrodymų jos nėra likę, taigi arba jie panaikinti, arba tie dalykai turi kitokius paaiškinimus. Taigi visokių teorijų yra, kad žemėje vyko kažkada senai branduolinis karas, ir visokių kitokių, bet niekas nėra įrodyta nes tikrų įrodymų, kad kažkokia protinga rasė čia gyveno seniau - nėra, arba nebeliko.

Vėlgi, Inkognito nei pirmas nei paskutinis kuris kalba kad gyveno kažkokios protingos gyvybės formos čia žemėje anksčiau, milijonai žmonių irgi tuom tiki, todėl tikrai nemanau kad tai turi ka nors bendro su jo istorija, apie tokius dalykus gali sėkmingai meluoti, kadangi visiškai paneigti neišeis, bet patvirtinti tuo labiau, nes tikrų įrodymų nėra.

Žinai iš dalies primena man šita diskusija Apple gaminius. Tų vadinamų "fanų" jų gaminių tikrai niekaip neįtikinsi, kad ji nieko neverta ir kad ne tik už prekės ženklą sumokama pusė prekės sumos, bet ir parametrai jų gaminių vienas nuo kito nelabai kuo tobulėja, bet čia offtopic... Žodžiu jeigu kažkas labai tiki Inkognito istorija, nemanau kad eis perkalbėti ir įrodyti kažką jam :)

omcikas

man kazkodel susidaro toks ispudis,kad apie torniecius zino tik vienas inkognito arba tie kurie jo istorija skaite kazkur kitur.. kaip cia taip gali buti. .

Nezinomas

Na tie torniečiai kitur pvz gali būti ir kitaip vadinami, todėl ir nerastum tokio pavadinimo.

Na randa įrodymų, jug buvo straipsnis ir apie tai jog archeologai rado statulėlių kuriose vaizduojami žmonės bendraujantys su dinozaurais. Aš galiu tik pasikartot, nesu nei užtikrintas jog jo istorija 100% tikra, nei esu užtikrintas jog netikra, vis dėlto jug randami įrodymai, jog kažkas tokio galėjo ir būti, pvz kad ir tai jog žmogaus kūnas labai greit prisitaiko prie kosmoso sąlygų, o gryžus į žemę šis procesas užtrunka gal 4 kartus ilgiau. Čia jau reiktų ieškot to straipsnio, kuriame apie tai kalbėjo NASA mokslininkas, kad pateikčiau tikslius skaičius.

Ir plius pažiūrėkite kaip žmogaus kūnas pasikeistų, jei ilgą laiką būtų kosmose, nuslinktų plaukai, nukristų nagai, sumažėtų nosis, padidėtų akys, oda pasidarytu blyški, yra netgi teorija, jog galimai NSO yra žmonės iš ateities, kurie atvyksta čia laiku.

Variantų daugybė, o jog kažkas vyksta, tuo labiau, jog vis daugiau žmonių pastebi NSO, Kinojoj pvz vien šiais metas ne vieną, ir ne du kartus buvo sustabdyti lėktuvų skrydžiai dėl NSO, ir tai yra OFICIALI informacija, nes ten politika šiuo klausimu gan atvirai dirba.

Ir turiu klausima inkognito, neseniai aptikau video kuriame kalbėjo žmogus dirbęs AREA 51, kuris sakė jog iš tiesų jie kontaktuoja su ateiviais, tačiau jog jie nėra taikiai nusiteikę, jog jie čia atvyksta karo tikslais, ir kad jie tai žino, bet nieko nedaro, ir jie netgi leidžia jiems statyti bazes žemėje, o jug tai jau kirstusi man atrodo su tavo istorija, jog ten yra tie, kurie mus saugo nuo kitų invazijos ir grobimu. Kaip tai pakomentuotum?

Benamis

Citata iš: Nezinomas  liepos 23, 2012, 22:47:17
Ir turiu klausima inkognito, neseniai aptikau video kuriame kalbėjo žmogus dirbęs AREA 51, kuris sakė jog iš tiesų jie kontaktuoja su ateiviais, tačiau jog jie nėra taikiai nusiteikę, jog jie čia atvyksta karo tikslais, ir kad jie tai žino, bet nieko nedaro, ir jie netgi leidžia jiems statyti bazes žemėje, o jug tai jau kirstusi man atrodo su tavo istorija, jog ten yra tie, kurie mus saugo nuo kitų invazijos ir grobimu. Kaip tai pakomentuotum?


Jis to nepakomentuos nes yra gaves bana 30 dienu :)

Aukštyn