Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

indigo

Citata iš: inkognito  birželio 26, 2012, 22:54:55
Indigui- šios vasaros gale Lietuvoje galimas labai didelis kraujo praliejimas,tad kas galite neškite savo mėsą iki rudens iš čia. Gali įvykti revoliucija,tačiau dar yra šansų, kad neįvyks- jeigu valdantieji galutinai nepames proto ir pradės galvoti ką daro,aš tai  planuoju tam laikui išvykti į Ispaniją arba Angliją.

as negaliu palikti sau brangiu zmoniu ce..

Karolis

To Šešėlis. Net Einšteinas teigė, kad tai yra neįmanoma. Tai prasilenkia su mūsų protu, manyčiau net su visa visata. Pagalvojus logiškai, jei nežemiška civilizacija turėtų tokia galimybe ar tada reiktu tokiu pagrobimu ir panašiai. Tiesiog jie vienu šuoliu galėtų pakeist savo gyvenimą į jiems reikiamą puse, ištaisydami savo praeities klaidas ir nepakenkdami kitoms civilizacijoms. Ir apskritai kelionės laiku, tai sugebančias civilizacija paverstu nenugalimomis.

.L.U.T.H.O.R.

Tai kas, kad Einšteinas teigė, jisai iš pradžių sakė, kad kvantinė fizika yra nesąmonė. Ir kad niekas negali judėti greičiau už šviesą. Jisai buvo žmogus, žmonės klysta. Jei viskas būtų taip lengva tai manau ir darytų, bet tokie šuoliai tikriausiai reikalauja nemažai energijos išteklių. O šokinėti po kiekvienos padarytos klaidos nematau naudos. Juk ateities mes nežinom, ir po kiekvieno sprendimo nešokinėsi su mintimi, o gal tuo atveju būtų geriau buvę. O ar šokinėjimas laiku jas paverstų nenugalimomis čia kitas klausimas. Galbūt kažkurioje laiko linijoje jos ir yra nenugalimos, bet ne mūsiškėje :)

inkognito

Aš pats bent tris kartus įsitikinau kad jie žino ateitį,nes viskas ką jie pasakė kaip bus 100 proc. išsipildė.
Dėl laiko paradokso tai aš pats ir pakišau jiems tokią mintį, nes jie laive mane grąžinant svarstė ką su manimi daryti,tarėsi gal mane išlaipinti Amerikos žemyne įteigti anglų kalbą ir duoti pradžios verslui 50 000 dolerių,o taip pat įdiegti neeilinius biznio sugebėjimus.Jie prie manęs tai tarp savęs svarstė o aš jiems pasiūliau kad grąžintų mane atgal laiku į tą pačią vietą iš kur paėmė tačiau keliomis valandomis vėliau,tada grįžčiau į ta pačią aplinką kurioje buvau įpratęs gyventi ir nieko daugiau nereiktų.
Atsimenu vienas iš jų pasakė mane pagirdamas,kad mane reikėtų sugrąžinti vien jau už tokią įdėją ir jie energingai ėmėsi ją realizuoti. Nors dabar pagalvoju, kad durnas buvau ir verčiau būčiau patylėjęs,gal dabar koks milijonierius jau būčiau? O kai žmogui tėra 25 metai sunku pasakyti, kad jis paseno 5 metais,bet yra pavojus pas juos praleidus kokius 20 metų grįžti atgal į ta patį laiką ir niekas tavęs jau nepažintų jame.
Juk jeigu sugeba keliauti laiku (nes iš kur tie tikslūs jų atsakymai ir perspėjimai?) tai įmanoma kad aš ir dabar jau būdamas 63 metų amžiaus sugrižčiau į tą pačią laiko vietą kur buvau 1974 metais,tačiau nemanau, kad tuometinė mano žmona mane dabar priimtų į lovą :D :D :D nors galėčiau grįžti kokiu pusvalandžiu anksčiau nei tada grįžau... Reiktų paprašyti jų padaryti tokį eksperimentą.

inkognito

Nors atsimenu vieną keistą pokalbį su mano seneliu mirusiu 1967 metais, kai aš paskutine jo gyvenimo vasarą atvykau per atostogas pas jį  į svečius. Jis mane pasitiko kažkoks keistas ir pasakė, kad prieš kokias 5 valandas aš pas jį buvau su kažkokiu vyru ir kad ateityje čia viskas bus labai gerai ir kad rankose turėjau kažkokį tai laikrodį, kuris galėjo rodyti visokius vaizdus,groti muziką ir t.t. Dabar galvoju, kad tai galėjo būti mobilusis telefonas, kuris tuo laiku kai jis pasakojo tai tikrai buvo virš fantastikos ribos. Bet aš dar niekada nebuvau pas jį bent jau šiais pastaraisiais metais, kai tie telefonai atsirado ir aš jį jau turėjau,tad dabar galvoju gal dar pabuvosiu? O gal ir ne už bausmę kad visa tai papasakojau.

inkognito

Einšteinas kai kur gerokai pramovė pro šoną,nors ir visas teorijas kūre ne jis o jo žmona,kuri turėjo tiesioginius kontaktus su ateiviais,o jis buvo nevykėlis ir visą gyvenimą kūrė vieningojo lauko teoriją, kurios taip ir nesukūrė.
Kiek žinau jos tautybė buvo Serbė.  Paprasčiausiai jos darbą jis paskelbė už savo nes jie buvo ta pati šeima,todėl daug ko jis nežinojo ir kalbėjo iš galvos.
Jau vien kelionė civilizacijų laivais kai 35 šviesmečių atstumas įveikiamas per mūsų 48 valandas ką pasako? Tai kad laikas yra labai releatyvus suvokimas jis vienoks yra bakterijai kuri per sekundę gimsta užauga subręsta turi palikuonis ir sugeba numirti ir drambliui kuris per tą sekundę tepadaro pusę širdies dūžio....O ką jau kalbėti apie žemės -saulės ir galaktikos masių skirtumus.Galaktikos sekundė mums tetrunka apie pusę milijono metų o visatos sekundė galaktikai trunka apie 4 milijardus  jos metų. taip kad jeigu imsime teorijos pagrindu tai kad  visata plykstelėjo ir užgeso per vieną sekundę mums vis vien tai bus amžinybė trunkanti net 4 milijardų metų,per kuriuos mes spėsime gimti ir numirti milijonus kartų,galvodami kad mes esame visatos bamba,nors iš tikro tebūsime apgailėtini planetiečiai, nesugebantys ištrūkti iš savo gimtosios žvaigždės glėbio,o su tokiais primityvais jokia save gerbianti civilizacija neturės nieko bendro,kaip kad mes nenorime bičiuliautis su skruzdėlėmis nors jos irgi turi savo civilizaciją... Manau kad čia ir glūdi atsakymai į daugelį iš jūsų klausimų.

inkognito

Nors gal ir nevisai esu teisus,pavyzdžiui vakar net du kartus perėjau per veją ą su žoliapjove kur tos nelemtos skruzdės spėjo susinešti savo skruzdėlyną ,o šiandien jei nebus lietaus išardysiu galutinai ir išpurkšiu Kobros preparatu tam, kad jis ten galutinai sunyktų ir negadintų vejos... Gal ir jie apie mus taip mano?

Dratas

Del kraujo praliejimo tai daug nereikia, visa Europa kybo ant plauko, kai tas plaukas nutrūks, va tada ir pamatysim visus ivykius.

Jonexeris

Sveikas Inkognitai, norėčiau paklausti kokio tipo tu NSO matei (turiu omeny tik su mirgančiom švieselėm ar kokį dar kitokį), nes aš manau, kad mačiau NSO. Tai maždaug atrodė į diską tik buvo be šviesų išskyrus, kad iš jo ėjo ugnis tiesiog į žemę ir buvo garsas kaip liepsnosvaidžio. Skrido maždaug 300metrų aukštyje. Gal tai galėjo būti koks apšaudytas NSO? Plačiau apie man istoriją: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=587.0

Phoenix

Kas nors gali patvirtinti, jog šita istorija nėra iš anksto sugalvotas puslapio administracijos triukas, siekiant pritraukti daugiau lankytojų? Kažkaip per daug keistai čia viskas vyksta :D

TinSoldier

Citata iš: Phoenix  birželio 27, 2012, 11:16:52
Kas nors gali patvirtinti, jog šita istorija nėra iš anksto sugalvotas puslapio administracijos triukas, siekiant pritraukti daugiau lankytojų? Kažkaip per daug keistai čia viskas vyksta :D


Inkognito istorija internete plaukiojo seniai prieš anomalija.lt egzistavimą :)

Phoenix

#116
birželio 27, 2012, 11:34:57 Redagavimas: birželio 27, 2012, 11:36:49 by Phoenix
Aš tą istoriją jau seniai žinau, bet ar gali būti taip kad administracija susikūrė "inkognito" nicką, juo prisidengdama išgalvojo naujų detalių, dalykų apie tą pagrobimą, ateivius, ir taip sėkmingai kelia puslapio lankomumą? To ir norėjau paklaust. Čia taip gali būti, dėl lankytojų srauto didinimo dar ne tokie dalykai daromi, todėl laukiu patvirtinimo iš administracijos, kad tai nėra jų triukas :)

Karolis

Kiek žinau didesnio greičio už šviesa ir nėra. Inkognito, tu vis nukrypsti nuo savo tikrosios istorijos, dėl ko čia tiek daug pritraukei naujų forumiečių. Žinau, kad labai sunku atsakinėt į visus, bet pasistenk :). Kai tu grižai į praeiti, tai tas tu kuris jau joje buvo iškeliavo ?? Ar boom ir išnyko ir likai tik tu ? Nes kaip suprantu turėjo būt 2 X, vienas kuris tave kvietė eksperimentui, kitas kuris tave pasitiko, taip pat ir du tu, iškeliaujantis ir atvykstantis ? Nes kitaip laiku keliaujant ir negali būt ? Jei tas X tave pasitiko, tai reiškias jo nebuvo kartu su tavim, kai turėjai iškeliaut. Tu ir neiškeliavai. Tad abu turėjot gyvent tam laike, tik vienas 5metais senesnis. Nes tas X kartu su tavim i praeiti grįžt negalėjo. Man to pakanka, kad skeptiškai žiūrėčiau į tavo pasakojimą...

Benamis

Phoenix, siaip inkognito tikrai aktyviai dalyvauja forumuose, tiesiog anomalija palyginus visai neseniai susikure, gal todel jo cia ir nebuvo. Ir jeigu patvirtintu administracija, kad tai nera ju triukas, cia tikrai nebutu irodymas :) Meluoti kiekvienas sugeba.

inkognito

Karoli, tu užknisai savo  teiginiais pasiskaityk "pagrobimo anatomiją" visą ten viskas aprašyta ir neklausinėk tokių dalykų kaip koks tardytojas. Neprivalau tau nieko aiškinti.

Aukštyn