Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Benamis  birželio 26, 2012, 16:08:39
Inkognito, jeigu kitos rases zino apie GT, kitas rases ir t.t. Kodel Zemes gyventojai nera informuojami apie ateivius? Tarkime to nenori pasaulio valstybes, bet pvz. as, nematau jokiu tiesioginiu kliuciu ateiviams patiems apsiskelbti Zemes gyventojams. Kodel jie nenori mums suteikti informacijos apie save? Apie tai, kad visatoje irgi yra kita protinga gyvybes forma/formos?


Nu tu įsivaizduok, ar eitum pas čiabuvius kažkokius rodytis, kad egzistuoji? Pas mus čia kaip zoologijos sodas jiems tikriausiai. Atvaro pasigrobia darbininkų :D Visokius kitokius bandymus daro.

Benamis

;D

Kazkaip liudna butu, jeigu mes butumem visoje visatoje bukiausia civilizacija... Nors is kitos puses, tai mes dar labai jauni, kosmoso mastais ziurint ... :)

Sharikovas

Turiu ir as asmenini klausima inkognito, ar esi kada nors gydesis psichiatrinej ligoninej ? Ar esi kada nors vartojes kokius nors vaistus nuo sizofrenijos ? Tik neisizeisk cia rimti klausimai.

РЭБ

Citata iš: inkognito  birželio 26, 2012, 10:56:37
Kaip jau minėjau kad pusmetį bendravau su RSA atstovu o taip pat su Nohobo iš jų ir gavau didžiają dalį šios info ir dar didesnę, kurios net jums negaliu pasakoti dėl bazių ir visa kita.
Sveiki. Kelinta diena su smalsumu seku sia tema. Vien del jos uzsiregistravau siame forume.
Inkognito istorija esu skaites, kaip ir skaites daugybe jo zinuciu ivairiuose forumuose. Norejau paklausti del minetojo Nohobo. Ar stai cia kalbama apie ta pati asmeni? http://www.ufo.onsy.xz.lt/viewtopic.php?p=2315

Anunuki

vienam ziurnale maciau kad yra projektas daugelio saliu sutverti robotai (is viso apie 50) bet skris 25 tiksliai nepamenu  y menuly kazin kaip sureguos menulieciai kai ju zeme vazines musu robotai ?

Dave

Sveikas Inkognito. Perskaičiau tavo istoriją ir.. žinok, kaip aš norėčiau visiškai 100% būti užtikrintas ir tikėti tavim, bet visad yra toks "stabdis" pasamonėj, jog tu blevyzgoji ir iki galo neina žinot užtikrintai.. ech. Galėtum kaip nors galbūt pateikt ar man ar ir kitiems kažkokių apčiuopiamų įrodymų? Man tai iš tikrųjų svarbu, nes aš iš tų kuris visad sakydavo - " galėsiu numirt ramus, kuomet įsitikinsiu savo akimis jog jie (ateiviai) egzistuoja.. "

indigo

Kiek man pavyko nustatyti savo asmenine patirtimi,tai pagrinde vyksta priešprieša tarp norinčių mums paskelbti karą Torno rasės atstovų

inkognito ar torno rase kartais nera musu kurejai?

indigo

#82
birželio 26, 2012, 20:51:22 Redagavimas: birželio 26, 2012, 21:00:04 by Benamis
Citata iš: inkognito  birželio 26, 2012, 12:30:59
O dėl 2012 metų specialiai teiravausi savo šaltinių tai sakė kad tikrai galite būti ramūs tuo metu nieko nebus,čia tik gandas paskleistas kažkieno ir viskas.


noreciau inkognito tuomet taves paklausti ka daugumai is musu paprastu zmoniu jaucia. kad kazkas ivyks vasaros gale?

Phoenix

Dar šiek tiek klausimų inkognito- Kas sukūrė pirmuosius žmones? Ar gali būti, kad mes esame ateivių eksperimentų su genais rezultatas? Ar egzistuoja anunakiai, elohimai? Būtų labai įdomu išgirsti nuomonę iš žmogaus, turinčio patirtį tuose dalykuose, jei tik mūsų neapgaudinėji.

inkognito

Indigui- šios vasaros gale Lietuvoje galimas labai didelis kraujo praliejimas,tad kas galite neškite savo mėsą iki rudens iš čia. Gali įvykti revoliucija,tačiau dar yra šansų, kad neįvyks- jeigu valdantieji galutinai nepames proto ir pradės galvoti ką daro,aš tai  planuoju tam laikui išvykti į Ispaniją arba Angliją.

Benamis

Citata iš: inkognito  birželio 26, 2012, 22:54:55
Indigui- šios vasaros gale Lietuvoje galimas labai didelis kraujo praliejimas,tad kas galite neškite savo mėsą iki rudens iš čia. Gali įvykti revoliucija,tačiau dar yra šansų, kad neįvyks- jeigu valdantieji galutinai nepames proto ir pradės galvoti ką daro,aš tai  planuoju tam laikui išvykti į Ispaniją arba Angliją.


Su kuo gali buti susijes tas kraujo praliejimas? Su dabartine situacija Lietuvoje? Kaip jis gali atrodyti? Vidaus karo pavidalu ar bus kazkokios kitos jegos? Nes lietuviai tai ne graikai, nemanau, kad patys gali sukilti...

Teroras

Inkognito tikriausiai issigando tiek demesio gaves... ;D O siaip tai kuo daugiau inkognito pasakoja, tuo daugiau klausimu kyla... :-\

inkognito

Kiek supratau ,kad tai gali būti sukilimas peraugantis į pilietinį karą,mačiau vaizdinius kaip per 10 minučių nuteisiami žmonės,jų grupės kažkokios ir sušaudomi tiesiog gatvėje pastačius prie kažkokios betoninės tvoros,o mane patį pagauna aerouoste bebandantį išskristi į užsienį  lėktuvu irgi patenku į teismą...-kuris trunka 10 minučių ir esu su visais pasmerkiamas myriop. Bet mane pastebi vienas iš sukilėlių vadų atpažįsta nors jo bendrai išsireikalauja, kad stebėčiau egzekuciją kaip sušaudomi mano likimo draugai... Viskas dvokia lavonais ir krauju... Todėl dabar neketinu laukti tų įvykių pradžios, o važiuosiu anksčiau pas savo vieną iš vaikų,pagyventi ten kol viskas baigsis.
Duok dieve kad tai būtų tik jų pajuokavimas ir neteisybė bet kiek stebiu situaciją viskas linksta prie to.

.L.U.T.H.O.R.

Visus kurie žino apie ateivius, gaudys ir šaudys.

Teroras

#89
birželio 26, 2012, 23:16:10 Redagavimas: birželio 26, 2012, 23:18:09 by Teroras
Citata iš: inkognito  birželio 26, 2012, 23:11:08
Duok dieve kad tai būtų tik jų pajuokavimas ir neteisybė bet kiek stebiu situaciją viskas linksta prie to.


Ju, tai ko butent? Kokiu budu matei vaizdinius matei?

Beje inkognito, zinau, kad sulauki daug klausimu, taciau gal galetum perzvelgti tema ir i kai kuriuos atsakyti? Nes manau daug kam idomu butu isgirsti atsakymus... Dekui is anksto. Nuo manes tau lekia + vien del to, kad sugebi sudominti. Nezinau tiesa tai ka tu pasakoji ar ne, taciau velniskai idomu :)

Aukštyn