Gyvenimas po mirties egzistuoja. Aš jį mačiau.

Pradėjo Tadas_S, sausio 16, 2015, 00:26:50

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mekabciel

Citata iš: klajunas  vasario 22, 2016, 18:24:23@Mecabhiel užmiršti paprastą kaip plyta taisyklę, kad žmogus gali suvokti tik save. "Kito" mato tik oro birbesius arba kringelius, ir kartais turi nelaimę matyti eidosinę povyzą. Tame tikro žmogaus nėra nei kruopelytės.

Tad kuo tada nabagui remtis. Nes pirdalas yra kitas žmogus...  ;D
Kad pirdalas kitas zmogus tuo ir remiesi, vat ir suvokimas. :)

Yra dar viena taisykle, "zmogus viska jaucia savyje". Neimanoma jausti, o pojutis ta pati suvokimo sudedamoji, kazko ne savyje. O kiek as tave jauciu ir suvokiu priklauso nuo manes ir taves sutartu bendru tikslu, noru ir t.t. Juk nesitari su pirdalu(pagal tavos kriterijus, normas) siekti kazkokiu tikslu. Su juo veliau susitarsi.




Realybė

Vienaip ar kitaip, mano nuomone, šioje materijoje turime atlikti kažkokią misiją. Tik tada galime pereiti į kitą lygmenį. Bent aš taip sakau, kad jei žmogui teko pabuvoti TEN ir grįžti į realybę, Dievulis spyrė šiknon, kad permąstytų savo gyvenimo vertybes.

Dvidešimt Trys

Labai įdomus pasakojimas, kad ir kaip pesimistiškai galvojau, bet kita pusė, kuri sugeba pateisinti bet kokį neįtikimiausią dalyką nusvėrė ir tikrai sudomino pasakojimo tęsinys, kurio gaila nesulaukiau atsivertęs jau septintą puslapį. Sprendžiant iš pasakojimo ir norėjimo likti anonimišku susidarė įspūdis, kad galbūt žmogus yra jautresnės sielos ir galbūt nepatiko vienas ar kitas komentaras dėl to nepasiryžo tęsti pasakojimo. Kad ir kaip būtų, lauksiu! :)

Aukštyn