Anonimai

Pradėjo unco, sausio 27, 2012, 20:41:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

la.benas

Damn...Kaip ir sakiau,Anonimai per daug siejami su hackeriais...Ko gero taip yra,kad hackeriai prie jų veiklos prisidėjo daugiausiai,ir veikė realiausiai,netuščiažodžiavo.Ir dabar,kai technologijos ir internetas aprėpia vis daugiau dalykų,hackeriai tampa vis galingesniais ir įtakingesniais.Anonimai yra laisvės ir tiesos siekėjai.Kiekvienas tai daro taip,kaip moka geriausiai.Hackeriai laužys,žmonės netylės,bet vienaip ar kitaip,visi to sieks.Anonimus galima įžvelgti visur.Žmogus gali būti Anonimu to net nežinodamas.Pasipriešinimas,teisybės siekimas,štai kas leidžia vadintis žmogui Anonimu.Taip kad skleiskit žodį.Kuo daugiau žmonių supras,kas jie tokie,ir ko jie iš tikro siekia,tuo bus geriau!

Iron Tara

Bet ir tą žodį reikia skleisti ne bet kaip, ne taip tiesmukiškai, tačiau kiekvienam žmogui prieinama filosofija. Nereikia aiškinti tiesų, kitaip jis tiesiog kaip avis seks paskui tiksliai nežinodamas kodėl jis taip daro. Reikia remtis pavyzdžiais, iškelti klausimus, kad žmonės patys turėtų galimybę svarstyti, rasti savus būdus įveikti problemas ir svarbiausia, kad suprastų kodėl taip elgiasi. Ir kad išmoktų numatyti pasekmes. Tai nėra taip paprasta, todėl kiekvienas žmogus negali būti, kaip aš sakau, tikru anonimu. Tie kur prieš kažką prieštarauja, tėra avytė, kuri seka paskui kitas avytes, vedama tikrų anonimų, kurie joms nurodė 'teisingą' kelią. Bet jei jie labai gerai pasitiki savimi, yra mąstantys ir lydimi gerų ketinimų, į jų kiemą ateis pergalė.

Ezekiel

Reikėtų daugiau hakerių kaip jis:



Aš gerbių anonymous jei jie iš ties siekia veikia prieš valdžios tironija ir viešina užslaptinta informaciją. Internetinėje erdvėje yra anarchija ir laisvė saviraiškai, pažinimui - taigi taip ir toliau turėtų būti. Būtų gerai jei iš mūsų visuomenė tokią būtų, nes žalinga sistema turi griežtą hierarchiją, informacijos slėpimą ir kompartmentalizaciją.

la.benas

Tie anonimai dabar tokie paiki atrodo. Idėja gal ir graži, bet nieko neišėjo jiems.  Reikėtų kam nors tą patį daryti, bet kitaip.

eternal.bliss

O ko tau reikia?  ;D
Va kiek informacijos suteikia, kiek žinių, tas pats wikileaks kiek išviešino.

Bet ateina va kokie snobai ir sako ateivių nėra  :D jau žiauru ką daro tv išplautos smegenys.  :D

la.benas

Wikileaks tai ten niekai palyginus su tikrai slapta info. Reikėtų kam nors nutekint.

Ezekiel

Wikileaks nepateikė nieko įdomaus ir išsamaus kalbant apie NSO, ateivius ar bent jau dabar.

la.benas

Gal man ko apie NSO paieškot? Ko nors, kas internete taip nesimėto... Kažkada žadėjau įdėt dokumentų iš area - 51, bet dabar nebeturiu. Kaži ar pavyktų vėl gaut?

preacher

cžv, ftb yra taip užslapstine info ir medžiaga su ufo, kad joks geek'as hackeris tikrai nieko ne  nuhackins.

la.benas

Tą ypatingąją medžiagą tai taip, juk jų serveriai net neprijungti prie interneto, taigi šansų pasiekt nėra. Tačiau yra nutekintos medžiagos, ir ją jau galima pasiekti internetu. Ir taip, Google čia tikrai nepadės. Vaikšto ji tik nedideliam žmonių rate, taigi galiu pamėgint paieškot ko nors. Jei pasirodys nepavojinga, ir tinkama masiniam peržiūrėjimui, tai pasidalinsiu.

Ezekiel

Tokia informacija nebent gali būti dedama atskyrame internete. Vis tik nemanau, kad įmanoma idealiai nuslėpti tokia informacija.
Informacija apie ateivius jau gali internete, tačiau ją dar reikia rasti. O kai informacijos ir visokių teorijų, žmonių pranešimų tiek daug tai čia laimės ar didelio vargo pastangomis randama. Beje dar tą pati valdžia, CŽV gali skleisti dezinformacija.

Savo paties ar gerai pažįstamų potyriai yra tikras lobis norint patikrinti informacija ir rasti mažiau žinomų faktų

Beta

#41
balandžio 21, 2013, 00:51:27 Redagavimas: balandžio 21, 2013, 00:53:37 by Beta
Citata iš: preacher  balandžio 20, 2013, 21:10:52
cžv, ftb yra taip užslapstine info ir medžiaga su ufo, kad joks geek'as hackeris tikrai nieko ne  nuhackins.

Citata iš: la.benas  balandžio 20, 2013, 22:01:46
Tą ypatingąją medžiagą tai taip, juk jų serveriai net neprijungti prie interneto, taigi šansų pasiekt nėra.


Šansų yra, padaryti taip pat įmanoma. Jei jau Jūs nežinot, tai dar nereiškia, kad tai neįmanoma... Nebūkit naivūs...

la.benas

Na taip, nebent su flash drive'u eit į jų bazes. Jei serveris neprijungtas prie interneto, jo internetu pasiekti neįmanoma. Na žodžiu čia sudėtingas reikalas.

Ezekiel

#43
balandžio 21, 2013, 11:34:37 Redagavimas: balandžio 21, 2013, 13:40:42 by Ezekiel
Komunikacijos ne visada gali būti laidinės ir bevielis ryšis patogesnis naudoti, bet bangas galima pagauti. Kažkada žiūrėjau, kad galima pasigaminti žemų dažnių bangų radiją naudojant specialią anteną ir naudojant kompiuterine programa gauti karinių komunikacijų signalus. Aišku jis gali būti šifruotas, jei slaptas. Tokius dažnius naudoja kareiviai, sekimo implantai.

Va pavyzdys:


la.benas

Na tai tuo labiau neįmanoma. Jei ir teoriškai tai galima atlikti, tai praktiškai tikrai ne.

Aukštyn