Mano istorija

Pradėjo Kalbokas, rugpjūčio 14, 2012, 12:30:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

A.C.A.B

Na taip, man irgi neatrodytu jog tu meluoji ir išsigalvoji. Bet, čiūju, tau nori pasakyti jog yra ir kitų viso to paaiškinimų  :)

Alkoholis gali turėti labai įvairų poveikį žmogui, tai ne vien tik 'apsinešimas'. Gal yra kažkokios sveikatos problemos, kurios, sudirgintos alkoholio, lėmė apalpimą ar panašiai.

Man šiaip net NSO virš jūros istorija būtų įdomesnė, deja, senokai tai įvyko...

TinSoldier

Citata iš: Kalbokas  rugpjūčio 14, 2012, 21:23:34
Tai tada pateik koki logiška paaiškinima kas ir kaip galėjo nutikti,jei jau toks protingas,nes aš nesugalvoju ir tiesa pasakius jau pavargau galvoti. :-[


Tai aš nepateiksiu tau 100procentinai tinkančio paaiškinimo. Juk nebuvo ten manęs ir aš ne medikas. Ir ne aviatorius.

Bet yra ne viena dešimtis medicininių priežasčių, kurios galėjo sukelti tavo organizmo reakcijas. Ir yra ne viena dešimtis įvairių skraidančių aparatų, iš kurių vieną tu galėjai matyti.  Tik tiek :)

Sharikovas

Na jei man asmeniskai tokia situacija pasitaikytu, tai as pirma pagalvociau, kad kazkas is sugerovu(ar

bare) i alu klofelino imaise, nes draugeliui buvo panasus atvejis bare, isejo is baro normaliai tik bum

sviesa ir atsikelia kazkur krumuose be pinigines, odinis striukes, laikrodzio ir panasiai. Cia gal irgi

panasiai, norejo apvogt, arba kai ka padaryt dar blogiau :).



P.S. geras rasau komentara ,o winampe gabaliukas isimete is keliu simtu kitu :D
http://www.youtube.com/watch?v=hr4-MIbMwRQ

Kalbokas

#33
rugpjūčio 14, 2012, 21:36:19 Redagavimas: rugpjūčio 14, 2012, 21:40:34 by Kalbokas
Neturiu jokių sveikatos sutrikimų kaip,kad epilepsija,lunacizma koki tai dar velnia nieko panašaus.Ka aš jums noriu pasakyti,kad nebuvau girtas tikrai ir prieš tai nieko panašaus kaip samonės praradimo nesu bei tokio keisto jausmo turėjas,net sakyčiau pasijutau siaubingai prieš netekdamas samonės ,beto toks "sutapimas" būtent tada praradau samonę kai stebėjau objekto skrydį,ar nekeista?
Too Sharikovas
Niekas nieko neprimaišė,nes geriau pas geriausią draugą kuriuo pasitikiu 100% beto buvome tik dviese,ir beja niekas nedingo nei piniginė nei mobilus

Nezinomas

Na mano pusbroliui buvo panaši situoacija, jis su draugais buvo prie ežero, ir kai išėjo nusilengvint, parėjo kai jau visi palapines paryčiais krovės, jis visa naktį dingęs buvo, draugai jo net ieškojo, ir kai namo ruošės važiuot lyg niekur nieko jis išlindo, įdomus faktas jog jei būtų atsijungęs tj pirma neatsigautu atsistojes, antra nebuvo tiek girtas, trečia tą naktį lijo, o jis gryžo sausas, jis neteigia jog buvo pagroptas ar pan, tik sako, jog tikrai sunkiai suprast, kai jam pačiam atrodė, jog nuėjo ir neužilgo gryžo.

Aišku kaip visada mūsų TinSoldier nei daktaras, nei kas, bet aiškina lyg viską išmanytų, visur jam matai žmonių ligos, aišku dauguma nutikimų jom galima paaiškinti, bet jis taip ir mirs nepripažinęs jog ne viską galima paaiškinti sveiku protu;] 

Aukštyn