Mano istorija

Pradėjo Kalbokas, rugpjūčio 14, 2012, 12:30:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Kalbokas

Sveiki.Tai įvyko maždaug prieš 3 metus kai ėjau iš draugo link namų,eidamas kaškaip pakėliau galvą į žvaigždėtą dangų,nes dažnai mane traukia naktinis dangus,jo grožis.Ir netikėtai akį kliudė labai ryškus objektas skriejantis greitai,bei keičiantis kryptį,iš pradžiu pamaniau jog tai palidovas ar meteoritas(ar dar koks velnias)bet apėmė labai nemalonus jausmas ir netekau sąmonės(bent taip galvoju) poto nieko nepamenu.Tik žinau,kad manes visą naktį nebuvo o gryžinėjau apie 1:00 valandą o atsibudau maždaug 5:00 ant žolyno priepat miškelio,jau kitoje vietoja kur stebėjau objaktą.Beja tai nebuvo vienintelis kartas kai mačiau NSO.Vaikystėje Palangoje mačiau virš jūros pakibusi gal už kokių 5 kilometrų sunku tiksliai pasakyti.Atrodo jis buvo sidabrinės spalvos.Tada mačiau ne aš vienas manau daugybė žmonių matė.Pakabėjas koki 10-15 min.objektas pradingo.Tai tokia mano istorija

Skunk

Tikrai negirtas buvai ?

Kalbokas

Lengvai išgėres,bet jau netokioi stadijoi,kad poto nieko neprisiminčiau.Beto dar tas objektas kuris tikrai neskrido tiesiai,visa tai kaškaip keista. ???

Skunk

Gal tu zigzagais ejai ?  :D ok, juokauju. Na, tikrai idomu jei net samones netekai.  ???

Kalbokas

Kas keisčiausia,kad atsibudau už kokio puskilometrio nuo namų visai kitoje pusėje,kad ir kiek girtas esu buves,bet kelia namo rasdavau.

TinSoldier

Tu nematei ateivių. Tavęs ateiviai nebuvo pagrobę.
Tu nieko nežinai kas tau įvyko. Bet padarei išvadą, kad tave pasivėžiojo ateiviai?
Ne per daug drastiška išvada?

Pamatei skraidantį objektą(visiškai neaišku kokį) trumpam praradai atmintį ir sąmonę.

Nei vienas iš šitų įvykių nėra neįprastas, keistas, nežemiškas ir pan.

Vis dėl to, kažkodėl viską susiejai su ateiviais. Pats tame problemų nematai?

Kalbokas

Ar tu matai,kad kurnors bučiau paminėjas jog mane tikrai pagrobė,bet tokio varianto neatmetu,nes perdaug viskas keistai buvo.Beto kiekvieno esminis reikalas tikėti ar netikėti ateiviais.Beto tokie žmonės kaip tu TinSoldier(skeptikai)erzina tuo jog nežinodami teigia savo:"Tu nematei ateivių. Tavęs ateiviai nebuvo pagrobę"Iškur toksai užtikrintumas?Turbūt tamsta patsai visiškai netiki ateiviais?

TinSoldier

Na, kitoje temoje tu rašei:

„Tada visas mano "iliuziju pasaulis"sprogo kaip burbulas kai isitikinau jog mes visatoje ne vieni"

Ir šitoje temoje parašei tą istoriją, kuri susprogdino tą tavo „burbula".

Aš tik sakau, kad tu nematei ateivių. Tu nežinai ką matei. Tu nežinai kas su tavimi įvyko. Tai kurių galų darai tokias kategoriškas ir aiškias(įsitikinai, jog visatoje mes ne vieni) išvadas?

Tik norėjau atkreipti dėmesį, kad dažniausiai tikintieji, kad matė ateivius nueina tokį kelią:

Net neįsivaizduoju ką aš mačiau -----> aš tikrai tikrai mačiau ateivius.

Visišką nežinomybę be jokių įrodymų staiga paverčia visiška žinomybe.

Negerai taip.. negerai :)

paragraf 78

Nenukrypkite į asmeniškumus ir žodžių karą. Diskutuokite gražiai, be matavimosi pas ką ilgesnis. Dėkui.

Kalbokas

Na iš dalies tu teisus,jog nespaudžiau rankos ateiviui ;) Bent nepamenu.Bet užteko pamatyti skraidantį objektą ir pajusti neapsakomai keistą jausmą(baimės ir sąstingio)man to pilnai užteko jog patikėčiau jų egzistavimu.Otu taip ir neatsakiai i klausymą ar pats tiki?

TinSoldier

Manau, kad statistiškai tikėtina, jog visatoje egzistuoja kitos gyvybės formos. Tačiau nemanau, kad yra pakankamai patikimų įrodymų tikėti, jog jos lankosi žemėje.

Kalbokas

O aš manau jog tų įrodymų pakanka tiesiog mūsų protas nelinkes juos priimti.Tarkim internetas knibžda tų NSO,bet tai neįrodo jog ne fake,todėl žmogus automatiškai svarsto gal tikra gal ne,o gal išvis tai žmonių slaptų tarnybų sukurti nauji skraidymo aparatai.Tai va taip ir blaškaus nežinodamas kuo tikėt,kaip sakant kol pats ateiviui rankos nepaspausi tai negali būti 100% tikras  :)

A.C.A.B

Na, in my opinion, reikėtų kažko tikrai solidesnio nei jūtubės video su šviesomis danguje.

O kas dėl tavo istorijos, na nežinau nežinau. Realiai tai aišku tik tiek, kad nieko neaišku. Gal koks vietinis buduliokas trinktelėjo per pakaušį? Čia, beje, nesišaipau, o rimtai klausiu  ;)

Kas dėl ateivių egzistavimo, tai, manau, jog tai yra gana realu, bet kaip jau buvo minėta, reikia žymiai solidesnių įrodymų.

Kalbokas

Kaip jau minėjau buteliokas tikrai nebuvo trinktelėjas,viso labo išgėriau 4 alaus.Būtent dėl ateivių egzistavimo įrodymo,manau kiekvienas bent kiek protaujantis žmogus supras jog mes ne vieni visatoje,tik kyla daugybe klausimų ar jie tarp mūsų,ar jie lanko žemę,aš linkes manyti taip jie čia,tik kodėl nepasirodo visuomeniai atvirai,čia jau kita tema.

paragraf 78

Tavęs ne to klausė. Klausimas buvo ar nuo nieko tada į galvą negavai :) atidžiau skaityk ;)

Aukštyn