Kontaktai su ateiviais

Pradėjo akeboshi, sausio 24, 2012, 15:06:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

akeboshi

Sveiki, sukūriau šia temą norėdamas sužinoti ar jus turėjote keistu potyrių gyvenime. Turiu omenyje kontaktus su ateiviais(skandinaviškais, pilkaisiais, reptilijom), šviesos būtybėmis, angelais ankstyvoje vaikystėje ar dabar?
Jei taip ar tos būtybės bendravo su jumis, rodė jums kokius vaizdus, galbūt pakeitė jūsų pasaulėžiūrą? Kokia emocinę reakcija kelia tam tikros jų grupės? Gal matėte šviesos kamuolius, skraidančias lėkštes? Aš galiu užtikrintai pasakyti, kad esu turėjęs kontaktų su jais nuo pat ankstyvų metų iki dabar. Taip pat prisimenų keistus, neaiškios kilmės vaizdinius.
Aš turėjau tiek daug keistų potyrių, kad nemanau kad gali būti tiesiog mano fantazija. Galių papasakoti detales ir įdėt piešinių, jei domina.

Benamis

Asmeniskai neturejau jokiu potyriu su tavo isvardintomis butybemis, taciau butu idomu isgirsti tavo pasakojima :)

akeboshi

Išdėstysiu viska chronologine tvarka. Ankstyvieji potyriai:
1) Pirmąjį kontaktą turėjau su šviesos kūnu būdamas dar kūdikis. Oranžinis humanoidas tiesiog išlindo iš sienos. Žiauriai išgąsdino, dėl to mama net išnešė iš ten, pati nieko nematė.
2) Kontaktas su "dievybe". Aš mačiau vakaro danguje permatoma moters veidą, aplink galva buvo balta aura. Tada man kilo mintis. kad jį keičia dieną į naktį, todėl ir pavadinau dievybe.
3) Vizija dienos metų(~12val). Ant kalvos mačiau nuostabų reginį: tarp paprastu medžių buvo auksinis medis su vaisiais. Pats skleidė auksine šviesą, o aplink buvo balta šviesą, atrodė kaip 2D. Kažkas panašaus http://www.geoffreyhodson.com/Angelic-Contacts.html
4)Vizijos: 4 švytintis skirtingomis spalvomis kamuoliai, naktiniam danguje. Baltame kambaryje didelė eilė stalų, ant jų sudėti kūnai, kurie uždengti baltais audeklais, matosi tik pėdos. Jos nežmogiškos - du didelį, gelsvai-pilkos spalvos pirštai ir tų būtybių ūgis mažas. Jau temstant mane tempia per pieva, stambus humanoidas, jis dėvi
rausvai oranžinį skafandrą, šalme matosi žalia šviesa apšviestas ateiviškas veidas, mažomis raudonomis akimis. Atrodo taip http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrMHO2TVT_qKlUCXJFyztNjmsCvOsrri-ouuuGf2W2bQoAOgPC2TWOyBx3
Šalia eina dar 1-2. Geležinkelio stoties vaizdas iš paukščio skrydžio.
Tikrai negalėjau pamatyti to per tv, nes jis rodė juodai-baltai ir tiek kanalų kiek leido antena.

akeboshi

Vėlesni potyriai:
1) Kontaktas su pilkuojų (2005). Tą naktį miegojau didžiajam kambaryje. Kažkodėl pabudau vidurnaktį ir pamačiau šalia stovinti 1,5 metro ūgio pilkajį, šviesia oda, didelėmis juodomis akimis, veidas be emocijos. Toks vaizdas mane įbaugino, aš tiesiog užsidengiau kaldra. Tuo laikotarpių dažnai nemiegodavau naktimis, girdėdavau kažka vaikštant namuose, kartais mane paliesdavo.
2) Sapnas: naktis, giedras dangus, matau krentančia kometa, aš kažkur bėgų tuščiomis gatvėmis.
3) 2007m. vakare 21.30val. danguje mačiau 7 nso lanko formos formaciją, kelį persigrupavo. Skrido labai greitai, švytėjo oranžine šviesa, palaipsniui atsirado ir išnyko.
4) Kelis kartus nakti aš sklandžiau 40cm virš lovos ir kai pabusdavau nukrisdavau, jautėsi kritimo smūgis.
5) Galimas pabrobimas 2010. Paralyžius, 3 pilkiejų virš manes viziją. Tada man buvo 20m, tokiam amžiuje dažnai grobia kiek skaičiau.
6) Ryškiausias ir labiausiai paveikęs mane sapnas. Pakybęs viduryje gatvės aš pajutau norą pažiūrėti į dangų. Debesų properšoje aiškiai pamačiau tai kas man pasirodė kaip karas kosmose. Du didelį balti sferiniai laivai sklandė vietoje, o šalia chaotiškai skraidė daugybė matytų oranžinių taškelių, atrodė kad jie bombardavo apsauginį 2 laivų lauką. Pažvelgiau žemiau ir vidury gatvės buvo pakybusi skraidantį lėkštė, vos tilpo gatvėje 7m skersmens. Paviršius buvo metališkas, atrodo apačioje oras turėjo rausva švytėjimą. Tada iškart atsidūriau didžiajam kambaryje. Ten pamačiau šviesiaplauke mergina, apsirengusia mėlynu skafandru. Parodė šokiruotai mamai kažkoki popierių, paėjo į šoną, pažiūrėjo į mane. Aš susijaudinęs paklausiau "Ar tu iš plejadų?", jį parodė gestu ir žodžių "taip". Čia staiga užsibaigė sapnas. Tuo metų pradėjau studijuoti Bilį Majerį, tai galėjo būti tiesiog fantazija. Bet idėja, kad kosmose gali vykti karas ir matytos merginos veidas buvo visiškai nepažįstamas. Tai buvo 2010m. žiema. Priedo prisimenų kad matydavau ją sapnuose, vienam jų paklausė ar atsimenų ją ir iš tiesų nemažai kartų sustikdavau ją šioj plotmėj.
7) Praktikuodamas meditacija pradėjau matyti keistas hypnogogines(ar hyperdimensines) vizijas. Ilgai budamas tamsoje, ramybės būsenoje matydavau keista geometrija, fraktalus. Kartais matydavau tokio pasaulio būtybes. Tyloje vos vos girdisi garsai primenantis, vėjo varpelius ar morzės abėcėlę. Beto karta pabūdęs, mačiau toki vaizdą: reptilija spokso į mane, už jo dešinėje matėsi didelis violetinis apskritimas, primenantis 7 chakros simbolį.
8 ) Kaime 2011 rūgsėjo mėnesį mačiau nso. Artėjant vakarui mačiau skraidančia lėkštė (~300 metrų nuo manęs), paviršius refleksiškas. Stebėjau 3s, bet pradingo kol ieškojau telefono nufotografuoti. Vėlai 9-10val danguje mačiau praskrendant milžiniška oranžinį kamuolį, kuris skrido tokiu pat greičiu ir pasirodė/išnyko kaip matyta formacija. Dar vakare kaime važiuodamas mašina toli mačiau juoda nso, kuris buvo pakybes vienoje vietoje, deja daugiau nemačiau kai pravažiavom pro medžius.
9)Temoje "Trumpai pasirodantis nso" matyti objektai
10) Prieš 3 dienas matytas šviesos kūnas. Atsibūdęs vidurnakti priešais mane skraidė oranžinė-auksinė permatoma moteris. Jį atrodė būtent kaip tą dievybė, turėjo garbanotus plaukus, dėvėjo senovinius ilgus drabužius. Naturalaus dydžio. Palaipsniui pradingo keičiantis sąmonės būsenai.

Tai tiek kolkas... gal įmesių kelis piešinius vėliau. Turėjau dar kelis keistus kontaktus, bet dar neesų visiškai dėl jų tikras. Įdomu, ką dar rasčiau pąsamonėje atlikus hypnozę :)

mastyrukas

#4
sausio 24, 2012, 17:58:36 Redagavimas: sausio 24, 2012, 18:01:54 by mastyrukas
Cool story bro  . Ne, rimtai, cool story   :)

O i tema - kontaktavau su jais, maciau ju 'namus' tiktais  sapnuose. Matyt 'Videokaukas' padare savo  :D

Ir akeboshi, dek piesinius greiciau  :)

Vytautas

#5
sausio 24, 2012, 20:41:15 Redagavimas: sausio 24, 2012, 20:49:27 by Vytautas
Kontaktuoti su ateiviais nepatartina. Mes jiems esam laboratorinės žiurkės ir nieko daugiau. Gerų ateivių nėra, nes jie paprasčiausiai negali pažeidinėti visatos laisvos valios principo. Pagal http://www.eniology.org/kniga-eniologiya.html mumis naudojasi apie 80 civilizacijų. Jų tikslas eksperimentai su žmonėmis tobulinant save, mūsų  potencialo nuėmimas bei savo karminių problemų permetimas mums. Padarom mažą kvailystę, o atidirbinėjam ir už proto brolius.  Tikėti tuo ar ne - laisva valia. Pateikiamas eniologijoje pagrindimas viso to bent man atrodo gan patikimai. Net kai kuri šeimos narių praktinė probleminė patirtis visai logiškai tampa paaiškinama. Išvada - reik pasirūpinti savo laisvos valios saugumu ir nedaryti kvailysčių, gyventi sąmoningai. Be to pripažinti padarytas kvailystes ir atsiprašyti ne dievo, o konkrečių žmonių, kieno laisvą valią esam pažeidę, bei atleisti visiems pažeidusiems mūsų laisvą valią. Naudojuosi tais principais ir kažkaip neturiu nei sveikatos, nei kitų problemų.

Benamis

Idomi zinute :)

Citata iš: Vytautas  sausio 24, 2012, 20:41:15
Išvada - reik pasirūpinti savo laisvos valios saugumu


Pavyzdziui kaip? :)

RoxiO

Vau! Kai kurie faktai skamba tikrai neįtikėtinai! O be tavęs kažkas pastebėdavo iš šeimos narių, draugų tuos keistus reiškinius? Pasvarstyk rimtai apie hipnozę, gal atrasi savyje dar ir tai, ką pamiršai.

unco

Man iškart kyla klausimas - kodėl tobulesnės rasės padarai siejami su blogiu, žiaurumu?

Aišku daugumos teorijų autoriai - kino filmų kompanijos -, tačiau iš kur kitos teorijos?
Nežinau ką jūs laikot tobulu individu, tačiau mano nuomone, tas padaras turėtų lengviau  atlikti  funkcijas būdingas žmonėm, neturėtų pagrindinių gyvuliškų instinktų, pvz. energijos gautų ne iš maisto, o lengvesniu būdų, taip pat ją kauptų ne taip ilgai kaip mes miegodami, galėtų daugintis ne mejozės būdų, o kokiu nors mums nežemišku, galbūt panašiu į mitozės ir t.t... Taigi kam tokiam tobulam padarui žiauriai iliustruojami eksperimentai su žmonėm? Man tai panašiau į eilinį sužmoginimą, kai iš čia kylantis blogis persismelkia visur - juk tiek daug galios įgijusi žmonija pati imtų daryti eksperimentus su kitomis rasėmis.Taip pat nereikia pamiršti teorijų, grindžiamų išlikusia info. iš senovės, kuriose ateiviai yra "geriečiai" padėję žmonijai pragyventi pravojingą priešistorę ir t.t.  ;D

Vytautas

Kaip su mumis gali bendrauti normaliai aukštesnė civilizacija kada mes nesugebam elementaraus dalyko - nežudyti į save panašių. Ir tai darome dievo vardu ir su dievo tarnų palaiminimu. Įtarimas kad dievu laikome ne tą ką reikia. Tai tiesiog tokių pat technokratų ateivių sukurta sistema kurioj aklai murgdomės ir meldžiamės. Nežinome tikrų visatos dėsnių ir tikros visatos sandaros. Kokias darom kvailystes? Tikim religijomis, užsiimam spiritizmu, būrimu, žudom vienas kitą vardan demokratijos, religijos, tėvynės ir šiaip savo malonumui, pačiais įvairiausiais būdais verčiam kitus žmonės tarnauti sau, kišamės į jų gyvenimus, gailim mirusių, stengiamės būti panašūs į kažką, naikinam viską aplink save ir t.t.. Už tai sulaukiam karminio neišvengiamo atpildo ir ligų pagal "nuopelnus". Kuo mes įdomūs nedraugiškiems kitiems? Galimybe kurti mintimis. Keistai greitai pildosi fantastų kūriniai. Jei labai pasistengsim tai pasaulio pabaigą prisiprašysim. Gyventi reikia sąmoningai ir kontroliuojant savo mintis. Kaip apsisaugoti nuo kišimosi į mūsų laisvą valią. Paprasčiausiai mintimis. Pvz. sukurti mintį "Mano laisva valia yra neliečiama, prašom visus išsiimti iš manęs įvairias zombinimo programas ir priemones. Tik aš pats atsakau už savo veiksmus ir mintis. Aš nepažeidinėju niekeno laisvos valios prašau nepažeidinėti ir mano. Prašau atleidimo visų, kuriems mano veiksmai ir mintys sukėlė problemų. Atleidžiu visiems man padarytas skriaudas". Viskas. Pradedam gyventi sąmoningai, taip kaip priklauso žmogui.  :)

Teroras

Vytautai, ar kartais nebusite toks zmogus kaip Saulius Krulickas (pravarde Soleadas)? Nes jusu zinutes man labai ji primena.

akeboshi, arba cia tavo nereali fantazija arba net nezinau. Gali piesinius imesti?

Vytautas

Visuomet naudojuosi tik savo tikru vardu. Anksčiau neturėjau tam paaiškinimo dabar suprantu, kad visa informacija pasaulėdaros informaciniuose ir įvykių laikuose adresuojama pagal vardą.  Viską darau savo vardu ir prisiimu už tai atsakomybę. Bent prieš pora metų tuo kuo domisi Saulius Krulickas mane taip pat žavėjo. Bet konstatavimas sąmokslo teorijų faktų ir tikėjimas kad kažkas ar savaime mus ištemps į "pakylėjimą" manau naivu. Reikia čia ir dabar gyventi sąmoningai, nedaryti kvailysčių, džiaugtis kiekviena pragyventa minute ir atėjus laikui ramiai išeiti su maksimaliai dideliu gyvenimo žemėje patyrimu.  :)

akeboshi

Citata iš: mastyrukas  sausio 24, 2012, 17:58:36
Ir akeboshi, dek piesinius greiciau  :)

Štai dalis piešinių:

Matyta lėkštė


Hipnogoginė reptilija su violetinių tūkstantlapio lotoso simboliu


Svečias iš plejadų


Šviesos būtybė matyta nakti


Beje dar prisimenų tokį sapno vaizdą iš vaikystės. Aš buvau sodyboje pas pažįstamus. Toli pievoje prie miško krašto, auksinis švytintis permatomas keičiantis formą (priminė geltona želatina) kūnas skraidė pievoje ir atrodo vaikėsi paskui stirną.

TinSoldier

mhm.. gražiai pieši.. Tik svečiui iš plejadų galėjai didesnę krūtinę nupiešt..

Benamis

Citata iš: TinSoldier  sausio 26, 2012, 12:07:29
mhm.. gražiai pieši.. Tik svečiui iš plejadų galėjai didesnę krūtinę nupiešt..


;D

Beje dar prisimenų tokį sapno vaizdą iš vaikystės. Aš buvau sodyboje pas pažįstamus. Toli pievoje prie miško krašto, auksinis švytintis permatomas keičiantis formą (priminė geltona želatina) kūnas skraidė pievoje ir atrodo vaikėsi paskui stirną.

Is ko sprendi, kad tai buvo kunas o ne objektas?

Aukštyn