Gintaras apie meditacija.

Pradėjo 2Pacas, gegužės 29, 2013, 07:50:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas


Marius

Tu visdar jį žiūri ir randi ten kažką ydomaus?

puodukas

Mano manymu jei skaitytum Gintaro pokalbius, tai gautusi tiesiog mišrainė, prirankiota iš visur po truputį, bet kas "užkimba" ant video, manau tuos emocionaliai paveikia pasitikintis kalbėjimo tonas.

.L.U.T.H.O.R.

Taip žinių jisai turi, bet kas prisiskaitęs ir turintis gerą liežuvį galėtų tą patį.

preacher

Hm... jis prisiskaite visokių rytų religinių, psichologinių knygų + iškalba ir susilaukė pasekėjų.

Kalbėjimo kultūros 0  ;D Jis pats nesupranta, ką šneka, tik tai kompensuoja tuščių pasitikėjimų savimi
http://www.youtube.com/watch?v=b-wvma04tfg



lt133

Manau jis puikiai supranta, ką kalba. Nes daug ką išgyvenęs praktiškai: nušvitimas, kalėjimai ir pan., o ne knygučių prisiskaitęs ir moko kitus.

.L.U.T.H.O.R.

Taip taip, jis tikrai patyręs nušvitimą :D Kalėjimo bibliotekoj knygų prisiskaitė. Taip jisai supranta ką šneka. Bet kaip sakiau, kiekvienas turintis liežuvį ir bent kiek žinių gali taip pašnekėt.

paragraf 78

Kad jis vėjus kažkokius kalba :) kiekvienas turintis daugiau kritinio mąstymo tai pastebėtų. Žodžiu mokytojas lengvatikiams

2Pacas

Visi mes vejus kartais kalbam. ;) Ypac dar tokiom temom kaip sneki tai yra sunku veju neprisneket..Man tai lb nepatinka kaip varot ant tokiu zmoniu kaip jis,taip gal jis kartais ir nusisneka bet svarbiausia kad kaska daro sneka, jisai nera kaskoks "mikis" su pora diplomu portfeli ir kuris aina zmonem "pudrint galvu" knygutciu prisiskaites,be jokios asmenines patirties,o Gintaras atvirkciai yra turejas visokiu patirtciu gyvenime savo.Tai kad as geriau klausysiu tokio zmogaus kuris turi patirties tame apie ka sneka,o ne kaskokio mikio su pora diplomu ir daug perskaitytu knygutciu. :)

paragraf 78

Kad jis ne kartais, jis visada vėjus šneka :)
O lengvatikiai juo tiki.

.L.U.T.H.O.R.

Pacas, jeigu žinai apie ką kalbi, tai vėjų prišnekėt yra sudėtinga :) Ne jisai, ne mikis, jisai protingai padarė. Surinko info iš knygučių sudėjo viską į vieną ir iš lengvatikių už seminarus plėšia pinigus :D Yra/buvo kažkoks ten daiktas ar video rinkinys kurį galėjai pirkti už 50lt. O info jame tiek kiek ir visur galima rast :) O iš kur tu  žinai kokios patirties jisai turėjo? Nes jis taip sakė? :D

2Pacas

Taip jis ima pinigus uz seminarus.Ima del to nes jam irgi pragyvent is kasko reikia.As jy skypei turiu,viena syki parasiau jam viena klausima galvojau net neatrasys,po poros minutciu ziuriu skambina atsiliepiau, pakalbejom ten apie mano klausimo tema (gal koki pusvalandi laiko) labai normalus zmogus jis nei koks pasikeles nei ka jautciau lyg su kokiu draugu sneku,nuo to laiko as ji gerbiu ir tikrai zn kad jis nera kaskoks "sarlatanas" kuris visa sita reikala daro tik del litu.

paragraf 78

Kiek kainuoja seminaras? Kiek žmonių į jį susirenka? Kiek dažnai jie vyksta? Kiek kainuoja asmeninės konsultacijos?

2Pacas

Kainu seminaru nzn.Zmoniu turbut irgi ne kazka susirenka,gal i puse metu koki pora kartu jie vyksta nzn tikslei nenoriu sumeluot,o asmemine konsultacija tai jis uz dyka daro bent jau man padare. :)

paragraf 78

Na nemanau kad jis daro seminarus kartą į pusmetį jei nori pragyventi. Greičiausiai daro kas savaitę ir susirenka nemažus pinigus. Tokie seminarų vedėjai iš to daro didelį biznį. Neturėčiau sąžinės irgi taip daryčiau, ne pinigai tikrai nemenki būna.

Aukštyn