Projektas MKULTRA

Pradėjo Benamis, balandžio 05, 2012, 12:28:51

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

OKULTISTE

Ve... nežinojau, kad dar yra skirstymas į fizinę ir psichologinę priklausomybes... Galvojau, kad arba yra priklausomybė arba jos nėra ir tiek... Juk žmogus yra gana vientisas, tai, kiek man teko pastebėti: sutrikus fiziškai - psichiškai irgi sunku, sutrikus psichikai - fiziškai irgi apsireiškia...

Ezekiel

Cheminis ir elektroninis manipuliavimas žmonėmis jau seniausiai egzistuoja. Pirmasis stipriausias ir iki šiol naudojama žmonių manipuliacijai priemonė yra alkoholis. Jau turbūt jums aiškų, kad girti žmonės siaučia ir agresyviai elgesį - tai išskirtinio šio narkotiko savybė kelti brutualius nusikaltimus, naujienose ir yra vien pranešimai kaip girtuokliai ką nors papjauna, muša žmonas ir vaikus, ypatingai Lietuvoje kuri yra viena iš pirmaujančių pagal alkoholio vartojimą. Ir tai vyksta ne kartais, bet didžiuliais mąstais. Kaip alkoholis susijęs su kontrole? Taip pat kaip patriarchalinė dominavimo kultūra paremta baime, prievarta, hierarchija ir suvaržymais. Vakariečiai savo narkotiku pasirinko alkoholį, cukrų, tabaką ir tai buvo vieną iš žiauriausių kultūrų, naikinusią žmonija ir gamtą. Sveikos bendruomenės, kurios pirma kart susidurė su alkoholiu ir vadino jį būkinančių, velnio gėrimu.
Todėl nesistebiu, kad valdžia taip demonizuoja kanapes ir saugesnius narkotikus, bet alkoholį kuris yra dar pavojingesnis už heroiną ir sukelia ne tik socialines problemas, bet ankstyva mirtį nuo visokiu ligų paliko legalu, kad tik jį ir vartotų.


Ezekiel

Kava padeda lengviau  manipuliuoti žmonėmis teigia Australijos mokslininkai: http://www.ve.lt/naujienos/laisvalaikis/ivairybes/australu-mokslininka
i-nustate-kad-kava-padeda-manipuliuoti-zmonemis-474882/

Cukraus vartojimas sukelia kokainui prilystančia priklausomybę ir agresyvų elgesį - nustatyta, kad vaikai kurie vartojo daug cukraus suauge dažniau turėjo polinkį į nusikaltimus.
Cigaretės - didžiausias vėžio sukėlėjęs ir masinis žudikas.
Kavą, tabaką ir cukrų irgi galima klasifikuoti kaip pavojingus sveikatai narkotikus. Štai čia yra straipsnis apie visus įteisintus narkotikus ir atskleistas narkotikų kontrolės melas: http://www.banga.lt/lt/2forum.showPosts/883022.521-=%281263300411
Visi šie legalus narkotikai, nebent išskyrus alkoholį turi vieną bendra bruožą taip mėgstama vergvaldžių sistemos - nikotinas, cukrus ir kava yra darbo stimuliatoriai, jie išlaiko sąmonę budrią ir skatina paviršutišką mąstymą. Priešingas yra marihuanos efektas, kuri vartojantis būna ramus, taikus, mąsto giliai, filosofiškai ir mažai rūpi materialinės vertybės. Kanapės ir DMT uždrausti ne dėl žalos sveikatai, bet dėl sąmonės kontrolės. DMT ir THC yra vienos iš saugiausių medžiagų, jos net yra gyvybiškai svarbios smegenų funkcionavimui. Palyginimui nuo šių narkotikų nenumirė dar niekas ir mokslininkai teigia, kad jie nuostabus vaistai, o nuo minėtų legalių milijonai miršta, tai gerai uždokumentuota.
Nėra jokios demokratijos jeigų draudžiama vartoti net augalus, kurios mums davė gamtą. Mes gyvename totalitarinėje, statizmo ideologija paremtoje valstybėje, o jei ir turime laisves tai jos sąvokimas irgi suformuotas valdžios.
Valdžia būtent ir bijo visuomenės, kuri sugeba kritiškai mąstyti, užduoda klausimus ir yra aktyvistai.
Tai skamba neįtikėtinai, kad truputėlių kanapių ilgam sodina į kalėjimus, kol laisvėje alkoholikai terorizuoja šeimas.
Todėl jį viska daro, kad nuslopinti jį - priklausomybėmis nuo patriarchalinės dominavimo sistemos narkotikų, prekių, televizorių, kompiuterių, naftos, dujų, elektros ir t.t. Žmonės bauginami, demonizuojami, silpninama jų sveikata ir savivertė.

gandonas

Atsiprašau, bet jūs čia nusišnekate, kad nusižudė dėl priklausomybės. LSD yra haliuciogenas (man asmeniškai LSD labai nepatinka, teko bandyti ir nenorėčiau pakartoti, nebuvo blogai, bet tikrai neverta), o haliuciogenai yra stipriausiai psichine ir dvasine būseną paveikiančios medžiagos, apskritai tai ne kažkoks narkotikas, o dvasinė praktika, piligriminė kelionė. Dėmesio esu prieš bet kokią propagandą, nieko neskatinu ir kaip tik rekomenduoju nevartoti jokių narkotikų, tačiau šiek tiek noriu išreikšti savo pastebėjimus. Užtenka haliuciogenu pabandyti tik vieną kartą su tinkamu set and setting (gamta, ramybė, atsiribojimas nuo civilizacijos ir visų tamsių dalykų) galima pakeisti gyvenimą visam laikui į gerąją pusę, haliuciogenus galima naudoti norint pilkosiom masėm atverti akis, kad suvoktų, kad jie yra valdomi ir jais manipuliuojama. Kiek pažįstų žmonių, kurie vartojo haliuciogenus, nei vienas nėra pilkosios masės atstovas, visi vienokiu ar kitokiu būdų priešinasi sistemai. O MKULTRA savižudybės... čia savaime suvokiama. Žmonės buvo sutraumuoti, LSD buvo duodamas su blogu tikslu, tikrąja ta žodžio prasme Blogu, tamsiu, primityviu, agresyviu, egoistišku, negatyviu tikslu. Žmonės bad tripino ( http://en.wikipedia.org/wiki/Bad_trip ), o bad tripas yra pragaro išgyvenimas realybėje, tai ką visos religijos vaizduoja kaip pragarą, amžiną pomirtinę kančią už gyvenime padarytą blogį buvo sugalvota per haliuciogenų praktikas jau žiloj senovėje patekus į tas tamsiąsias sąmonės/pasąmonės kerteles, kur tikrai yra siaubinga, amžina panika, baimė, kančia, tai niekad nesibaigia, laikas sustoja, nuo to negali pabėgti, viskas blogai, suvoki savo gyvenimą kaip katastrofą, suvoki, kad tau jau pabaiga, kad geriau mirti, sunaikinti save, daryti kažką, kad tik pasibaigtu šita nesibaigianti kančia ir aišku dažnas tulas pilietis net nebeprisimins ir nesuvoks, kad tai nereali būsena, kad kažkas paveikė jo psichiką, o ypač duodant tokias medžiagas slapčia... savižudybės yra visiškai suvokiamas dalykas. Čia tyčinis žmonių traumavimas. Nusikaltimas prieš protą, sielą ir mintis.

Aukštyn