Pasaulyje masiškai statomi bunkeriai

Pradėjo Benamis, sausio 05, 2013, 19:38:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

eternal.bliss

Tunguske ne meteoritas nukrito juk.

paragraf 78

Jei tiksliau niekas nežino kas Tunguskoje nukrito. Yra begalė hipotezių bet nei viena iki galo neįrodyta. Taip, kad negalime teigti jog ten nukrito ne meteoritas, ar kad nukrito meteoritas.

inkognito

Citata iš: eternal.bliss  sausio 13, 2013, 09:46:40
Tunguske ne meteoritas nukrito juk.

Yra įvairių nuomonių,vieną varianta girdėjau, kad ateivių erdvėlaivis pasiaukojo taranuodamas gigantišką asteroidą paskutinę sekundę,todėl jis sprogo aukštai ore, nes jei būtų pasiekęs žemę mūsų šiandien jau čia nebūtų buvę... Įdomios laidos per REN TV ir jos pagrindžiamos mokslininkų ir tyrinėtojų prielaidomis,kas domitės visu šituo pažiūrėkite tas laidas,daug kas ten sutampa su mano turima info... Jie netgi neabejoja, kad Atlantai galėjo turėti panašius į šiuolaikinius ateivių erdvėlaivius skraidančius aparatus... Pagal mano info tai jie ne tik turėjo bet ir puikiai jais pasinaudojo grobdami svetimą gyvybinę erdvę  ir skriausdami silpnesniuosius. Taip pat teigia kad žemė sukosi  greičiau ir para tetrukdavo 4 val dienos 4 nakties,o dėl išcentrinės padidėjusios jėgos ties akvatoriumi svoris žmonių buvo daug mažesnis,todėl žemėje lengvai galėjo gyventi 6 metrų ūgio milžinai.
  Įdomiai anie turėjo judėti turėdami daug mažesnį svorį tačiau išlaikydami dabartinę masę. Tik atsiradęs  mėnulis stabilizavo žemės sukimasi.

eternal.bliss

Na tai Vistiek turėjo rasti nuolaužų- jei ir su laivu susidūrė- o nerado.

Man bent jau logiškiausiai skamba versijos , jog tai arba dujų debesio sprogimas, arba Teslos bandymo rezultatai su energijos perdavimu per atstumą.

Ezekiel

#19
sausio 13, 2013, 18:17:31 Redagavimas: sausio 13, 2013, 20:06:47 by Ezekiel
Ačių už mano straipsnio platinimą.

Priežastys dėl kurios šie bunkeriai statomi yra visokios. Kai kurie iš jūsų siūlo kosminės kilmės pavojus. Bet aš manau, kad pavojus gali būti žemiškas ir antropogeninės kilmės. Beje yra daug įrodymų tai patvirtinančių.
Norių pataisyti, kad naujieji, bent jau amerikos elito bunkeriai yra pritaikyti atlaikyti net potvynius, bangas, radiaciją, biologinę ir cheminę taršą, sprogimus ir aukštas temperatūras.

Yra sąmokslo teorija, o tiksliau faktas spręndžiant iš faktų, kuriuos pateiksiu, kad globalus elitas nori sumažinti pasaulinę žmonių populiaciją iki 80-90% ir eugenikos programos - skirta žmonių rasės apvalymui. Tai jau darė naciai ir tikriausiai nesinorėtų, kad istoriniai košmarai pasikartotų.
Valdžia, daugelis mokslininkų ir tame tarpe aš tikiu, kad Žemėje yra žmonių populiacijos perteklius ar bent gyvybiškai svarbus resursai senka. Žmonių populiacijos kontrolė yra gan problematiška, nes kaip ir visos su žmogumi susijusios problemos sunkiai pasiduoda kontrolei. Taigi valdžia jau pradėjo ir vykdo slapta žmonijos sterilizavimą ir nuodijimą. Būtent tam aš prieštaraujų, kad jį vietoj to, kad pateikti žmonių perstekliaus ar per didelio resursų švaistymo ir planetos naikinimo įrodymus, valdžia renkasi tai išpręsti per prievartą. Tai vadinama genocidų ar democidų - mirtis nuo valdžios.
Pavyzdžiui tokiose šalyse kaip JAV vykdoma vandens fluoridavimo programą manant, kad tai sumažins dantų kariesą. Bet aš tai gerai ištyrinėjau ir priėjau išvados, kad tai visiškas absurdas. Tai ne tik neefektyvu, bet pavojinga sveikatai. Gydytojas Weston Price tyrinėdamas primityvias tautas priėjo išvados, kad jie buvo žymiai sveikesni už modernias civilizacijas ir beveik neturėjo rimtų problemų su dantimis. Tikroji priežastis kodėl moderniems žmonėms dažnai genda dantys, yra silpnas imunitetas ir net bjauri išvaizda dėl blogos kokybės, perdirbto maisto, kuriame trūksta vitaminų ir daug cukraus. Vandenį fluoridavo ir koncentracijos stovyklose tik greičiau ne dantų sveikatai palaikyti, bet sterilizuoti ir atbukinti. Patikrinta ant žiurkių. Skaitykite čia: http://forumas.draugas.lt/messageview.cfm?catid=65&threadid=1032142&title=ziurkiu-nuodai-dantu-pastoje-sensodyne-colgate-sveikatos-patarimai-grozis-sveikata. Didelės fluorido koncentracijos yra dantų pastoje, juodojoje/žalioje arbatoje ir pasitaiko vandenyje. Tyrimais įrodyta, kad jis mažina intelektą vaisingumą, padidina vėžio riziką ir moteriška lytis per anksti pradeda bręsti. Ir iš tiesų vėžis yra 21 amžiaus dažna liga.
Bisfenolis A tai medžiaga imituojanti estrogeną sukelia patinų homoseksualumą. Vyrams bisfenolis sukelia vyriškų hormonų sumažėjimą, moterims gali išprovokuoti persileidimą, iš vaikų atimti priklausomybę lyčiai ar sukelti astmą. Tik kažkodėl iš daugybės medžiagų skirtų gaminti plastikus ir dervas buvo pasirinktas būtent šis. Jis naudojamas beveik visur: plastikiniuose gaminiuose, printerio rašale, pasitaiko piniguose ir čekiuose.
http://www.youtube.com/watch?v=dtCpMilUtdI
Net atvirai užsimenama kokių priemonių būtų imtasi, kad sumažinti žmonių populiaciją: skatinti homoseksualumą, mokymo programos apie mažesnes šeimas ir cheminės medžiagos vandenyje mažinančios vaisingumą. Kinijoje žmonės turi mažiausiai laisvių, vergauja nežmoniškomis sąlygomis, suvaržyti komunizmo ideologijos, bet homoseksualumas ten toleruojamas ir net skatinamas. Mūsų valdžia, nepaisant visuomenės pasipriešinimo leido gėjų paradą ir toleruoja homoseksualumą.
Alkoholis, tabakas, cukrus, kava tai kasdien vartojimi produktai. Tačiau mažai kas nutuokia, kad žalingi sveikatai, tačiau legalus narkotikai - nuodai lėtai naikinantis žmonija, stimuliuojantis darbą, būkinantis ir darantis ją lengviau manipuliuojama. Alkoholis yra net pavojingesnis už heroiną ir yra gerai uždokumentuota kaip jis sunaikina smegenis, mažina vaisingumą, alkoholikų vaikai gimsta su protiškai/fiziškai atsilikę. Tai labiausiai smurtą, nusikalstamumą ir savižudybes skatinati medžiaga - Lietuva kažkada pirmavo pagal savižudybių skaičių ir buvo trečia pagal alkoholio suvartojimą. Visi šie minėti produktai sukelia masines mirtis, kai palyginus kanapės ar DMT vartojimo niekas nenumirė. Skaitykite plačiau: http://www.banga.lt/lt/2forum.showPosts/883022.521-=%281263300411

Tai tik pradžia. Jeigu jie tikrai taip nori sumažinti žmonių populiaciją per prievartą jie imsis dar radikalesnių priemonių. Tam tiks biologinis ginklas - mirtinas virusas ar net mirtinos vakcinos, termobranduoliniai sprogimai, priverstinė sterilizacija, suvarymas į koncentracijos stovyklas ir sušaudymas. Radau šį video apie pavojnga vakcinaciją: http://www.youtube.com/watch?v=fPk0k3J59Bk
Valdžios tikslas matyt yra sumažinti populiacija iki 500 milijonų kaip ir nurodyta garsiose akmens raižiniuose:
Panašų, kad illuminatai ar globali valdžia yra Bilio Majerio fanai žmogaus, kuris iš ateivių gavo rekomendaciją, kad žmonių populiacija būtų sumažinta iki 500 milijonų.
Ne veltui JAV valdžia taip nori nuginkluoti civilius, perkami masiškais kiekiais mirtinos kulkos ir plastikiniai karstai, treniruojami kareiviai, įrenginėjamos FEMA koncentracijos stovyklos. Skaitykite dar viena mano straipsnį: http://www.15min.lt/ikrauk/naujiena/as-manau/globalistu-planas-nuginkluoti-amerikos-civilius-516-288950. Pagaliau JAV, Rusijoje, Šveicarijoje ir kitur masiškai statomi bunkeriai. Kai pasižiūri į šiuos faktus gali suvokti kažkas baisaus įvyks.

Benamis

Kodel anksciau cia nesidalinai savo straipsniais? :) Idomiai rasai, nuo manes + ;)

inkognito

Nesamonės,valdžia neturi jokio gero įnagio savo tautos sunaikinimui,yra vienintelis tai karo išprovokavimas su kita valstybe. Šis įnagis jau senų senovėje naudojamas,tam buvo organizuoti ir  pirmas bei antras pasauliniai karai,tačiau su atominio ginklo atsiradimu tokių karų galimybė sumažėjo,nes net ir didžiausias beprotis supranta, kad susprogus bomboms radiacija sunaikins ir jį patį jokie bunkeriai neišgelbės.
Realus ginklas prieš savo  piliečius gali būti tik GMO,kuris trečioje kartoje sumažina galimybę reprodukuotis,bet ir tai  vyraujant rinkos ekonomikai piliečiai pajutę pavojų nustos pirkti tokius maisto produktus,tos firmos gaminančios GMO produktus bankrutuos ir tuo viskas baigsis. Žiniasklaida ir televizija jau niekas nebetiki ir rimtai nežiūri į jų varomą propogandą. Na o jei prasidės savo tautos tiesioginis  žudymas naudojant kulkas tai tos kulkos labai greitai atsisuks ir prieš tuos bepročius, kurie pabandys tai daryti,na o virusai ir ligos bei nuodai nesirenka aukų jie žudo visus kas tik pasitaiko jų kelyje,tad ir patiems žudikams bus riesta. Taip kad tie išgamos gali svajoti apie tai kiek tik lenda,nes svajonės nieko nekainuoja,o jeigu prasidės realus veiksmas tai bus realus ir atoveiksmis. Tie patys kariai greičiau paleis kulką į kaktą savo vadui ,nei panaudos ginklą žudydami jo įsakymu savo tėvus. Galiausiai tie visi ginklai atsidurs aukų rankose ir tada davusieji tokius įsakymus bus patys be gailesčio nužudyti.

Ezekiel

#22
sausio 13, 2013, 21:31:56 Redagavimas: sausio 13, 2013, 21:42:58 by Ezekiel
Citata iš: inkognito  sausio 13, 2013, 19:50:29
Realus ginklas prieš savo  piliečius gali būti tik GMO,kuris trečioje kartoje sumažina galimybę reprodukuotis

Dėl GMO pavojaus pritarių. Baiminamasi, kad sėklos ir gyvūnai taps nevaisingi ar tiesiog išnaikins normalias rūšis. Būtent todėl gal ir statomos tos saugyklos Norvegijoje tam atvejui kai taip nutiks. Ir kai taip nutiks žmonės masiškai išmirs nuo bado, nes genetiškai modifikuoti organizmai sudaro didžiąją dalį vartojamo maisto. Kai tik išmirs žmonės ir GMO išgyvenusieji bunkeriuose pradės auginti natūralias rūšis.
Citata iš: inkognito  sausio 13, 2013, 19:50:29
Nesamonės,valdžia neturi jokio gero įnagio savo tautos sunaikinimui,yra vienintelis tai karo išprovokavimas su kita valstybe. Šis įnagis jau senų senovėje naudojamas,tam buvo organizuoti ir  pirmas bei antras pasauliniai karai,tačiau su atominio ginklo atsiradimu tokių karų galimybė sumažėjo,nes net ir didžiausias beprotis supranta, kad susprogus bomboms radiacija sunaikins ir jį patį jokie bunkeriai neišgelbės.

Šiandien egzistuoja daugybe ginklų išnaikinti ir savo tautą. Suprantama sveiko proto žmonės nežudys saviškių, bet juos galima išprovokuoti tai padaryti ar diktatorius gali puikiausiai panaudoti slaptą ginklą. Arba galima tiesiog sukurti tokias sąlygas ar melą tarkim apie epidemiją, priverstinė savigyna. Nors kai praplauni žmogui smegenis smurto kultūra, alkoholiu ir psichiatriniais vaistais jis praranda žmogiškus jausmus, baimę ir vykdys visus įsakymus. Bet neabejoju bus ir tų kurie bus sveikos žmonijos pusėje. Pavojingus civilius galėtų iššaudyti kaip zombius iš "World war Z" filmo. Mes jau tam programuojami per viešus simbolius.
EMP ataka būtų puiki priemonė populiacijos išnaikinimui, kuri sudegintų elektros laidus, prietaisus, sugadintų transportą ir žinoma mūsų civilizacija labai priklausoma nuo šių dalykų nemokėtų išgyventi savarankiškai, kiltų ligos, nusikaltimai ir pilietinis karas. Tada galima daryti ką nori - įvesti karo režimą, atimti laisves ir žudyti. Tai būtų tamsos amžius kuri galėtų sukelti net Šiaurės Korėja susprogdinus branduolinę bombą kosmose. Elektromagnetinis šokas galėtų sunaikinti neapsaugotus elektros prietaisus visame kontinente.
Beje jei reikėtų jie panaudotų "purviną" atominį sprogimą ir radiaciją išnaikinti dideliems miestams. Gal vis tik valdžia ne tokie bepročiai, kad naudotų tokio galingumo ginklus sunaikinsiančius planetą ir sukeliančius šimtametes branduolines žiemas.
Gilus požeminiai bunkeriai gali atlaikyti net artimą branduolinį sprogimą, o radiacijai sulaikyti pakanka net 3 metrų storių žemės sluoksnio. Ventiliacijos angos įrengtos su filtrais radiacijai, cheminiai ir biologiniai taršai sulaikyti. Didžiausia problema būtų ribotos maisto atsargos ir jei tuos bunkerius aptiktų išgyvenusieji juos iš ten tiesiog "išrūkytų". Todėl ir statomi kuo slapčiausiai.
Nežinau ar kareiviai sugebės pakelti ranką prieš saviškius, bet tai galėtų padaryti užsieniečiai ar kaip minėjau surengti sąlygas priverstiniam genocidui. Valdžia dažnai rengdavo diversijas pateisinančias puolimus, demonizavo priešus. Jei netikite pasižiūrėkite kiek žmonių buvo išnaikinta valdant Mao Dzedungui, Stalinui ir Hitleriui. Stebiuosi kaip galima paklusti tokiems valdovams ir ideologijoms.
Taigi tikėtina Kiniečių okupacija, kuri tampa vis galingesne valstybe ar Rusija. Šios šalys beje ir skatina amerikiečių nuginklavimą. Valdžiai nebus sunku rasti būdus kaip įvykdyti savo planus jei ir toliau žmonija nepabus tiesai.

snofru

Citata iš: Ezekiel  sausio 13, 2013, 21:31:56
Taigi tikėtina Kiniečių okupacija, kuri tampa vis galingesne valstybe ar Rusija. Šios šalys beje ir skatina amerikiečių nuginklavimą.
vargu ar Kinija ir Rusija didina karinius biudžetus norėdamos, kartu ar po viena, pradėt, netolimoje ateityje kažkokias ten okupacijas, priežastys tam visai kitos ir sakyčiau gan akivaizdžios.
Ir kas per mistinis dalykas yra tas "skatina amerikiečių nuginklavimą"?

Ezekiel


Ir kas per mistinis dalykas yra tas "skatina amerikiečių nuginklavimą"?
[/quote]

Pavyzdžiui Kinijos įtakingiausią žiniasklaida "Xinhua" reikalauja nedelsiamos ginklų kontrolės JAV.
Taip pat neseniai JAV valstybėje kažkodėl buvo treniruojami Kolorado valstijoje Rusijos kareiviai kovoti su amerikos teroristais. Video: http://www.youtube.com/watch?v=HQeoMCE_OrM
Tai žinoma jei ruošiamsi okupuoti JAV savi kareiviai juk nežudys savu civilių ir pirma reikia juos nuginkluoti.

Marius

Manau jei kažkas panšaus vyksta,tai vyks visam pasaulį globaliai..Jei pagal ta penkių šimtų milijonų teoriją.Netik amerikoi.Tiesiog europoi nėra ką nuginkluot.

snofru

Citata iš: Ezekiel  sausio 18, 2013, 15:31:07Taip pat neseniai JAV valstybėje kažkodėl buvo treniruojami Kolorado valstijoje Rusijos kareiviai kovoti su amerikos teroristais. Video: http://www.youtube.com/watch?v=HQeoMCE_OrM
Tai žinoma jei ruošiamsi okupuoti JAV savi kareiviai juk nežudys savu civilių ir pirma reikia juos nuginkluoti.
pagal tave JAV okupuos rusų armija, teisingai supratau?
prisiminiau vieną seną filmą  :)
http://www.youtube.com/watch?v=1_I4WgBfETc
pasiskaičiau apie tas rusų karių treniruotes JAV, kurios pasirodo visai net ne treniruotės o bendros pratybos vykusios praeitų metų gegužės mėn.
pratybose dalyvavo 22 kariai iš pamaskvės žvalgybinio desantinio padalinio (разведподразделение ВДВ http://ru.wikipedia.org/wiki/Воздушно-десантные_войска )
daugiau galima paskaityt čia http://www.rg.ru/2012/05/16/desant-anons.html
ir čia (+ video reportažas) http://www.ntv.ru/novosti/299386/#sel=
rašoma, kad bendros draugiškos pratybos pagal kažkokią ten programą bla bla bla, šiemet vyks Rusijoje.
taviškis sąmokslo teorijos variantas man pasirodė, švelniai tariant, kiek nelogiškas

Ezekiel

#27
sausio 24, 2013, 17:27:59 Redagavimas: sausio 24, 2013, 17:30:40 by Ezekiel
Man atrodo nelogiška siūsti Rusijos kareivius į kitoje planetos pusėje esančia valstybe, o ypač žinant kad jos nelabai sutaria. Paprasčiau būtų treniruoti savose žemėse. Pratybos vyksta tam, kad kareiviai lengviau prisitaikytų prie kitų sąlygų. Akivaizdų, kad JAV klimatas ir kultūra skiriasi nuo Rusijos. Matyt todėl jie ir ruošiami, nes jų kažkam prireiks šiame krašte.

Kalbant apie filmus aš manau, kad jie nevisada yra menininko fantazija. Jau žinoma, kad valdžia finansuoja kai kurių filmų ir kompiuterinių žaidimų kūrybą. Jei jį nedrįsta pasakyti apie gręsiančią katastrofą viešai tai bent jau bando tai padaryti per simbolius.

Aukštyn