Mano istorija

Pradėjo Kalbokas, rugpjūčio 14, 2012, 12:30:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Phoenix

Gal prisimeni kelintais metais matei NSO virš jūros?

Kalbokas

Tikrai negavau

Kalbokas

Too Phoenix kaškur 95-96 metais

paragraf 78

Nedaryk dvigubų postų, jei nori kažką papildyti naudokis mygtuku "Keisti"

Sharikovas

"Pamatei skraidantį objektą(visiškai neaišku kokį) trumpam praradai atmintį ir sąmonę.
Nei vienas iš šitų įvykių nėra neįprastas, keistas..."


:D Tinsolderis vistiek negali neparases kokios nors sokiruojancios nesamones...zmogelis praranda samone is niekur nieko ir prabunda po penkiu valandu uz puses kilometro, bet pagal Tinsoldieri tai nera nei keista nei neiprasta, o ka cia jau kalbet apie zigzagais skrendancia balta sviesa danguj, visiska kasdienybe :).

As tai nesuprantu tokiu dalyku, nu jei nori kazka paneigt ar kontrargumentuot gi nebutina taip stipriai perdeti vien tik tam ,kad tavo zodziai skambetu itikinamiau.


Siaip tai galima daryt isvadas apie ateiviu pagrobima, nes yra labai daug pagrobimu pavyzdziu ir lyginant su jais pagrindinius kriterijus atitinka, nors aisku reiketu kazko daugiau, kad jau tvitai daryt tokias isvadas, bet visiskai atmest kaip viena is variantu nereiktu.

Kalbokas

Na peikti TinSoldier irgi negalima žmogus realistas,tiki tik tuo ką mato aš irgi seniau toksai buvau,bet po pastarojo įvykio kardinaliai pasikiaičiau pradėjau domėtis NSO,paranormaliais reiškiniais,ir t.t.Beja nei draugams nei šeimai apie tai nieko nepasakojau,kad nepalaikytu kvanktelėjusiu :D Realiai paėmus vien Lietuvoi rastumėm daugybę analoginių patyrimų,o ka jau kalbėt apie visa pasaulį.

TinSoldier

Citata iš: Sharikovas  rugpjūčio 14, 2012, 17:46:04
:D Tinsolderis vistiek negali neparases kokios nors sokiruojancios nesamones...zmogelis praranda samone is niekur nieko ir prabunda po penkiu valandu uz puses kilometro, bet pagal Tinsoldieri tai nera nei keista nei neiprasta, o ka cia jau kalbet apie zigzagais skrendancia balta sviesa danguj, visiska kasdienybe :)


Na, gal kiek ne tą žodį pavartojau rašydamas, kad nėra neįprasta :) Ok, tai yra neįprasta, tačiau po trumpalaikis atminties dingimas nebūtinai yra kažkas nežemiško. Smigimas ir atsidūrimas svetimoje vietoje gali turėti 100 žemiškų paaiškinimų ir nėra jokios racionalios priežasties aukščiau jų iškelti ateivius.

Be to, 2 litrai alaus, jei per trumpesnį laiką, tikrai nėra mažai.. Netgi labai nemažai. Nežinau ar tu galėtum smigti tiek išgėręs, bet zigzagus danguje matyti tikrai lengva po tiek :D

Teroras

Citata iš: TinSoldier  rugpjūčio 14, 2012, 20:21:53
Be to, 2 litrai alaus, jei per trumpesnį laiką, tikrai nėra mažai.. Netgi labai nemažai. Nežinau ar tu galėtum smigti tiek išgėręs, bet zigzagus danguje matyti tikrai lengva po tiek :D


Kam lengva, kam ne. Man jokie zigzagai nesivaidena po 4 buteliu alaus. Po 4 litru gal, bet po 4 buteliu tikrai nieko nebuna. Gal ir jam panasiai. Yra zmones kurie prisigeria nuo 100 gramu degtines, o yra kuriem butelio per maza ir eina dar nusipirkti.

TinSoldier

#23
rugpjūčio 14, 2012, 20:37:21 Redagavimas: rugpjūčio 14, 2012, 20:41:09 by TinSoldier
Pradedam girtis, kas daugiau pakelia? :D

Na, džiugu žinoti, kad, pasirodo, aš dar ne toks alkoholikas kaip maniau :D Bent man 2 litrai alaus per trumpą laiką tikrai poveikį turi :)

Pagalvojau, kad dar priklauso nuo stiprumo :) Jei d-light'us kokius gėrė tai gal ir visai blaivas namo išėjo, nežinau :)

Kalbokas

#24
rugpjūčio 14, 2012, 20:45:51 Redagavimas: rugpjūčio 14, 2012, 20:54:53 by paragraf 78
Oi [cenzūra],4 bokalai man tikrai nieko nereiškia,jei koki 10 bučiau išgėres tai gal biški zigzagai ir matytusi :)
Beto nepažystu nei vieno kuris pasigertu nuo 4 bokalu.
Too TinSoldier
"Smigimas ir atsidūrimas svetimoje vietoje gali turėti 100 žemiškų paaiškinimų"
Ivardink bent 1 tą paaiškinimą?

paragraf 78

Prašom diskutuoti kultūringai ir be keiksmažodžių.

TinSoldier

#26
rugpjūčio 14, 2012, 20:59:25 Redagavimas: rugpjūčio 14, 2012, 21:11:40 by TinSoldier
http://symptomchecker.webmd.com/multiple-symptoms?symptoms=blackouts-(memory-time-loss)%7Cdisorientation%7Cdizziness%7Cfainting&symptomids=473%7C316%7C81%7C261&locations=2%7C2%7C2%7C2 - 71 medicininė priežastis sukelianti nemalonius pojūčius, atminties praradimą ir apalpimą.

http://symptoms.rightdiagnosis.com/cosymptoms/fainting/short-term-memory-loss-sall.htm - 8 priežastys, galinčios sukelti panašius simptomus.

Esmė tokia, deguonies trūkumas smegenyse gali sukelti atminties sutrikimus(ir smegenų pažeidimą). Gali sukelti ir nualpimą ir t.t. Velnias žino ko tu prieš nualpdamas nusibastei 5 km į kitą pusę. Bet faktas, kad tu galėjai nualpti ir atsikėlęs neprisiminti kodėl ir kaip ten nusibastei.

Ir tau reikėjo pas medikus kreiptis po tokio įvykio, o ne ateiviais tikėti pradėti :) Bent jau aš taip daryčiau..

P.S. Jūs ką, rimtai nieko nepajaučiat po 2 litrų alaus per, skaitykim, valandos laikotarpį?

2 litrai alaus, kokių 6 stiprumo, valanda laiko. Nieko nepajausit? wth.. :?

Kalbokas

Visu pirma- ne 5 km. nuo tos vietos apie kilometra.
Antra- sakau man 4 bokalai nieko nereiškia,esu ir po 10 bokalų išgerias bei baltos geram stovyje budamas,bet namus visados surasdavau.
Trečia- kaip paaiškins tos medicininės priežastys matyta objekta danguje?

TinSoldier

#28
rugpjūčio 14, 2012, 21:13:50 Redagavimas: rugpjūčio 14, 2012, 21:16:13 by TinSoldier
Citata iš: Kalbokas  rugpjūčio 14, 2012, 21:11:03
Visu pirma- ne 5 km. nuo tos vietos apie kilometra.
Antra- sakau man 4 bokalai nieko nereiškia,esu ir po 10 bokalų išgerias bei baltos geram stovyje budamas,bet namus visados surasdavau.
Trečia- kaip paaiškins tos medicininės priežastys matyta objekta danguje?


Medicininės priežastys objekto neturi aiškinti. Objektas galėjo savas priežastis turėti. Man dabar visų egzistuojančių aviacinių aparatų sąrašą įdėti? :)

Matytas objektas ir prasta savijauta galėjo būti sutapimas. Galėjo būti iškreiptas prisiminimas. Jei jau tokia dalis atminties dingo tau, tai nebūtų keista, jei tai, kas liko, būtų kiek iškreipta.

P.S. Aš čia nerašau, kas su tavimi įvyko. Aš tik parašau tavo prašytą nors vieną galimą priežastį. Kas iš tiesų tau įvyko - nežinau ir negaliu žinoti. Tik sakau, kad ateiviai toli gražu ne vienintelis galimas paaiškinimas.

Kalbokas

Tai tada pateik koki logiška paaiškinima kas ir kaip galėjo nutikti,jei jau toks protingas,nes aš nesugalvoju ir tiesa pasakius jau pavargau galvoti. :-[

Aukštyn