Romasn istorija

Pradėjo Romasn, spalio 18, 2012, 09:12:05

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Romasn

Gal truputį ne į temą, bet nenorėjau kurti visai naujos žinutės. Vakar, t.y. 2012-10-17 maždaug 15 - 20 min. po 18 val. danguje mačiau du keistus objektus. Tai buvo vaizdas panašus grubiai tariant į dviejų kometų skrydį. Vienas iš objektų skriejo kiek pirmiau už pirmąjį. Abu objektai skriejo ne vienoje linijoje, "uodegų" ilgis nebuvo didelis. Abu objektai buvo labai panašaus ilgio, ar dydžio, kaip čia geriau pavadinus. Iš pradžių pagalvojau: "o, kaip įdomiai skrenda du lėktuvai vienas prie pat kito". Paskui, prisiminiau, kad paprastai reaktyviniai keleiviniai ar kiti lėktuvai palieka labai ilgą pėdsaką danguje kuris išsisklaido į plotį didėjantį proporcingai atstumui nuo lėktuvo. O vakar matyti objektai nepaliko danguje jokio pėdsako, neskaitant "uodegos" ilgio. Taip pat jei ten būtų buvę lėktuvai (kad ir skrendantys 11 ar 12 km. aukštyje) būtų matyti lėktuvo kontūrai, nes dangus buvo visiškai giedras. Taip pat dar buvo pakankamai šviesu. Be to nustebino ypatingai didelis objektų greitis (lėktuvai tokiu greičiu neskraido, turint mintyje, kad objektai buvo dideliame aukštyje). Jie buvo matomi kokias maksimum 3 min., kol dingo už horizonto (prie matomumo gerumo neprisidėjo ir miškinga vietovė, kurioje viską mačiau). Šiandien įlindau į NASA puslapį, ir šiaip Google ir Youtube pasiknisau, bet kol kas jokios info. neradau. Viską mačiau Kauno rajone, Pažėrų k. Žmonių tuo metu tai tikrai buvo ir turėjo matyti tą patį vaizdą. Gal kažkas atsilieps kas matė, ar šiaip žino kas tai galėjo būti.

Benamis

Sukuriau nauja tema.

Citata iš: Romasn  spalio 18, 2012, 09:12:05
Jie buvo matomi kokias maksimum 3 min., kol dingo už horizonto (prie matomumo gerumo neprisidėjo ir miškinga vietovė, kurioje viską mačiau).


Man visuomet idomu kodel zmones nenori to nufilmuoti? Ne akmens amziuje gyvename, o ypac jeigu tai nebuvo epizodiskai ir tesesi 3 minutes...

Romasn

Todėl kad vairavau tuo metu ir neturėjau galimybės to padaryti.

Romasn

http://www.youtube.com/watch?v=XLe9rD17L08 arba http://www.youtube.com/watch?v=JNxm-8ms2yo&feature=watch_response. Vakar mačiau kažką panašaus tik tokie objektai skriejo du vienas šalia kito kaip ir rašiau ankstesnėje žinutėje. Ir trajektorija buvo ne iš viršaus žemyn, bet iš dešinės į kairę.

Teroras

Citata iš: Romasn  spalio 18, 2012, 11:24:34
Todėl kad vairavau tuo metu ir neturėjau galimybės to padaryti.


Matyciau as ka nors panasaus, tai tikrai sustociau ir nufilmuociau...

Asasinas

Aš iš principo nefilmuočiau. Tai kad nenufilmavau, nereiškia, jog žmogus meluoja, jog kažką matė, kad ir tikrą NSO.

Teroras

Parodyk man vieta kur kas nors parase, kad jis meluoja? O principus reikia rodyti siek tiek kituose gyvenimo atvejuose, nes kai yra galimybe pateikti irodymus, kodel to nepadarius?

SpacePenguin

As maciau kazkoki apvalu objekta.Po minutes jis labai greit pakilo i virsu ir dingo.Nezinau kas ten buvo

Aukštyn