Juodoji magija

Pradėjo Teroras, gruodžio 20, 2011, 17:01:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Šitas apibūdinimas yra per daug abstraktus magijai. Nes taip išeitų, kad ir pakakojimas tualete yra magijos aktas. Labai panašu, kad šis magijos apibūdinimas pasigautas iš  A. Kroulio. Deja, jisai nėra labai tinkamas apibūdinti magiją.
Dėl spalvos, čia jau mokymo pasekmė. Tiesiog iš kartos į kartą persiduodantis neteisingas kvalifikavimas. Nereikia naudoti spalvų. Nereikia.

la.benas

Kaip tik norėjau klausti, jei yra "juodoji" magija, tai ar yra ir "baltoji"? Tačiau teks perfrazuoti klausimą. Ar yra geroji magija? Ar visos magijos yra blogos, ir jų praktikavimas skaitosi nuodėmė (pagal katalikus)?

paragraf 78

Bet koks magijos praktikavimas didžiosios dalies religijų laikomas blogu ar nuodėmingu dalyku.

la.benas

Negerai :/ Nesenai buvo kilus idėja tapti geruoju burtininku. Ko gero, teks jos atsisakyti.

paragraf 78

Šiaip kiek mano praktika ir visokių religijotyrinių bei egzorcistų tekstų skaitymas rodo jog bet koks magijos praktikavimas, dvasiniame ir dažnai net fiziniame lygmenyje pažeidžia žmogų. Dažnai atsiperkama tik kokia depresija, tačiau neretai net "gerosios" magijos praktikavimas priveda prie rimtų psichinių ligų. Žmogus pradeda girdėti įsakmius balsus ir panašiai.

.L.U.T.H.O.R.

Nesutinku, kad MAGIJOS praktikavimas priveda prie visokių blogų dalykų fiziniame ir dvasiniame lygmenyse. NETINKAMAS magijos praktikavimas prie to priveda. O šiais laikais tokio praktikavimo tikriausiai daugiau nei 50%. Kadangi viskas labai iškreipta.

paragraf 78

Ką tu laikai tinkamu ir netinkamu magijos naudojimu?
Šiaip pasižiūrėjus magijos grandų gyvenimus, tai dažnam prastai baigdavosi.

.L.U.T.H.O.R.

Ne tinkamu naudojimu, o apskritai praktikavimu. Kaip jau kažkur rašiau, dabartinė magija ir jos suvokimas yra gan išsigimęs. O tas visas iškraipymas prasidėjo tarp 1850 ir 1920 metų kuomet kūrėsi gana garsūs ordinai/brolijos, palei kurias parašyta nemažai okultinių knygų, kurios dabar laikomos klasika, ir visos kartos praktiškai rėmėsi jomis. Tačiau tie ordinai nebuvo tokie idealūs.
O dėl tų pačių grandų, na realiai negalime įvertinti jų pagal savo suvokimo prizmę, kadangi gausis iškreiptas vaizdas. Jie patys pasirinko tokį gyvenimą. Ir nugyveno jį pagal savo karmą. Ir dar prisiimdami ir dalį savo mokinių karmos.
Man pačiam būtų įdomu paskaityti tuos religijotyrininkų ar egzorcistų tekstus, jei turi kokių nuorodų numesk į pm ar skype :)

paragraf 78

#68
kovo 12, 2013, 06:56:51 Redagavimas: kovo 12, 2013, 06:58:24 by paragraf 78
Lietuviškai yra tik šioje knygoje, rligijotyrininko Gintero Beresnevičiaus paskutinė knyga:

Religijotyrininkų daugiau paskaitas esu klausęs apie tai. Dar kažkiek straipsnių rusų kalba buvau kažkada radęs, bet dabar jų netakasiu.
Egzorcistų literatūrą bet kurią knygą gali imti, jie visur apie tai kalba. Net nežinau kurią pasiūlyti. Visose yra ir gerų ir blogų dalykų.

Neiprastas

Citata iš: Teroras  gruodžio 20, 2011, 17:01:56
Nesuprantu vieno dalyko, jeigu tarkim juodoji magija egzistuoja (pats ja tikiu), kokiu budu zmones suzinojo koki rituala ar uzkalbejima atlikti, kad panenkti kitam zmogui?

Gali nuskambeti vaikiskai, bet as pats juodaja magija nezinau kodel, bet lyginu su kodais zaidimuose, tik cia tie "kodai" veikia realiame pasaulyje ;D

Taigi kila klausimai:

1. Is kur zmones suzinojo apie juodaja magija? Kazkas gi jiems turejo apie ja papasakoti?
2. Kas gali nugaleti blogus kerus? (Pvz. uzkeikimus visai seimai, giminei ir pns.).
3. Kas gresia zmonems kurie praktikuoja ja? Ar jie anksciau mirsta (del pvz. fizinio issekimo). Kokia ju lemtis?

Klausiu, nes gal kas nors atsiras, kas skaite kokia literatura ar siaip turi ziniu sia tema.


1. Žmonės pasiekę tam tikrą suvokimą pradeda jausti kad magija egzistuoja ir tai yra jų pašaukimas nesvarbu tai juodoji ar baltoji priklauso viskas nuo žmogiškų poelgių :)
2.Jeigu turi problemų su tuo susisieki su manimi privačiai, bet įspėju kad tik galėsiu patarti:) Paprastai reikia atrasti to žmogaus kapą ir galu gale sielą kas suteikė visą tą prakeikimą, bet tai kartų prakeikimas sukeltas didelio skausmo ir jausmų ir visą tai buvo nukreipta mintimis į tavo šeimos narį ir jo bei jų vaisių kartas:)
3.Fizinio išsekimo paprastai niekuomet jie nejaučia nes maitinasi iš kitų aukų, bet pasisekimas laukia tik viename įsikūnijime, įsivaizduok kad viskas kas buvo bloga padaryta, sugrįš tam tikromis pamokomis kitame ar net kituose įsikūnijimuose:)

Schogetten

Visu pirma, reikia tureti antgamtiniu galiu, kad daryti magija.  :) Lietuvoje daugiau nei 80% zmoniu yra juoduju magu, o kiti yra tik paprasti zmones, negalintys daryti nei geros, nei blogos magijos.

zalia.arbata

Citata iš: Schogetten  liepos 18, 2013, 21:08:11
Visu pirma, reikia tureti antgamtiniu galiu, kad daryti magija.  :) Lietuvoje daugiau nei 80% zmoniu yra juoduju magu, o kiti yra tik paprasti zmones, negalintys daryti nei geros, nei blogos magijos.


Iš kur tokia 'statistika'?

Benamis

Citata iš: Schogetten  liepos 18, 2013, 21:08:11
Visu pirma, reikia tureti antgamtiniu galiu, kad daryti magija.  :)


Nuomone ar faktas?

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Schogetten  liepos 18, 2013, 21:08:11
Visu pirma, reikia tureti antgamtiniu galiu, kad daryti magija.  :) Lietuvoje daugiau nei 80% zmoniu yra juoduju magu, o kiti yra tik paprasti zmones, negalintys daryti nei geros, nei blogos magijos.



ahahahahahahahaha, ahahahahaha, cha. Atsiprašau komentaras pasirodė labai juokingas :D  Schogetten, o tu tikriausiai juodasis magas būsi?

Neiprastas

#74
gruodžio 05, 2013, 02:32:09 Redagavimas: gruodžio 05, 2013, 02:34:44 by Neiprastas
Išduosiu paslaptį mažutę apie magiją, mintis + stiprus jausmai ir tu jau magas, gydantis kitus arba varpantis energetiškai juos kiaurai(priminsiu arba įspėsiu kad tai pavojinga, nes iš aukštesniojo kūno sudarytas pagal ji ir materialus kūnas, todėl sugriovus aukštesni laiptelį, sugrius savaime ir likusieji) :) Kitas dalykas nereikia į magiją žvelgti iš religinių aspektų bet vadovaujantis veikti pagal visatos, kūrėjo, gamtos karalystės ir žmogiškuosius įstatymus ;) Na jeigu esate tokie nedrąsus tame ir reikia jums padrąsinimo tai pasakysiu kad Kristus buvo irgi magas tik išvystęs labai aukštą pilotažą kuris naudojo Kūrėjo energijas kurias mes kiekvienas turime bet taškome kaire ir dešine :D Viska apibendrinus patarsiu, magija geriau užsiimti jeigu jūsų širdis veda prie to ir jaučia kad jums to reikia iš gerosios pusės kitais atvejais tai išminties bet kartu ir pražūties kelias ;)

Aukštyn