Aiškiaregystės sugebėjimų ugdymas

Pradėjo Benamis, birželio 27, 2012, 19:06:35

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Jei jums kada teko kreiptis į aiškeriagį, tai jis ar ji, ko gero, pasakojo jums apie įvairius vaizdus, matomus žiūrint i kalnų krištolo rutulį. Šis blizgantis daiktas yra profesionalaus aiškiaregio darbo įrankis. Tačiau ir jūs galite įgyti ekstrasensinį sugebėjimą matyti praeities, dabarties ir ateities įvykius; to išmokęs galėsite įžvelgti, kas vyksta jūsų pasaulyje, ir susidaryti vaizdą, kaip susiklostys gyvenimas jums ir kitiems.

Jei norite ugdyti aiškiaregystės sugebėjimus, nebūtina vargti ieškant krištolinio rutulio ir leisti pinigus jam įsigyti. Aiškiaregyste zmonės užsiiminėja tūkstancius metų, tam naudodami įv. atspindinčius paviršius - tamsius indus su vandeniu ar rašalu, baltą ar spalvotą marmurą, anglis, gagatą ar oniksą, poliruotą metalą, žodžiu, beveik viską, kas tik padeda sutelkti dėmesį ir suderinti nejutiminį regėjimą. Žinoma, kad skaidrus kvarco kristalas sustiprina ekstrasensines energijas ir todel yra itin geras aiškiaregystės įrankis.

Aiškiaregystei reikia dižiulės kantrybės ir gero atsipalaidavimo. Paviršius, kurį naudojate, veikia kaip durys i erdvę ir laiką, o žiūrėjimas į jį sukelia šiek tiek hipnotinį transą. Tai leidžia jums matytį informaciją, ateinancią vaizdų, simbolių, raidžių, ispūdžių ir pojūčių pavidalu; ji paprastai pasirodo atsiliepdama į klausimą, kurį pateikiate jūs ar kas nors kitas.

Aiškiaregystės įrankio naudojimas

1. Dirbkite blausiai apšviestoje vietoje, sėdėdamas nugara į šviesos šaltinį. Jei buriate kam nors kitam, jis turėtų sėdėti ne arčiau kaip per ištiestą ranką nuo jūsų.

2. Jei jūsų aiškiaregystės įrankis yra skaidrus, po juo padėkite kvadratinį juodo aksomo ar kitokio audinio gabalėlį, kad jums būtų lengviau sutelkti dėmesį.

3. Gerai atsipalaiduokite, sėdėkite visiškai tyliai ir įdemiai žiūrėkite į patį aiškiaregystės įrankio vidurį. Jei iš pradžių nieko neįvyktų, padarykite pertrauką. Paskui vėl bandykite, bet ne ilgiau kaip 20 min kaskart.

4. Jūs suprasite, kada vaizdai pradės formuotis - vidinis paviršius liausis atsispindėjęs išorės vaizdus, taps pieniškos spalvos, o ji greit pereis į juodą. Tuo momentu iškils vaizdai.

5. Pasirodys dviejų rūsių vaizdai, ir jiems paaiškinti jums teks pasiremti savo intuicija. Tiesiogiai perduodantys kokią nors žinią vaizdai parodys kokią nors sceną ar įvykį tiesiai prieš jūsų akis, tarsi ziūrėtumėte filmą. Jie vaizduos, kas iš tikrųjų vyksta dabar, vyko praeityje ar vyks ateityje. Iš pradžių jums bus sunku nustatyti, kada gi vyksta regimi įvykiai, bet pasitikėkite nuojauta. Didėjant patyrimui jums vis geriau seksis tą padaryti.

6. Kiti vaizdai yra netiesioginiai arba simboliniai. Jie panašūs į matomus sapnuose, ir jiems paaiškinti galite naudotis sapnų simboliais. Ir šiuo atveju praktika ir atsidėjimas suteiks jums pasitikėjimo savimi bandant juos teisingai paaiškinti.

Autorius: gezoliss (kad ir kas jis butu)

RoxiO

Pats bandei tai? :D

Benamis

Ne :) As jokiu para-psicho-ir-t.t.-sugebejimu neturiu tai ir nebandziau :)

vitake

Jei nebandei tai iš kur žinai kad neturi sugebėjimų?

RoxiO

Man visi tie rutuliai primena senus multikus :D

Benamis

Citata iš: vitake  birželio 27, 2012, 20:55:49
Jei nebandei tai iš kur žinai kad neturi sugebėjimų?


As nebandziau "TAI" (manau RoxiO turejo omenyje si straipsni kuri ikeliau). O, kad as apskritai nieko nebandziau - to nesakiau.

vitake

Tai gal būtent "TAM" turi sugebėjimą.

RoxiO

Būtent šiuos rutulius turėjau galvoje :)

Benamis

Jeigu pvz. neturi nei klausos nei balso, bet labai nori graziai dainuoti ir pataikyti i ritma kaip Vitas (http://en.wikipedia.org/wiki/Vitas):

Ziureti nuo (1:00)


ar tai reiskia, kad viena diena tau atsiras toks pats balsas ir klausa? Manau, kad ne.

Taigi cia panasiai. Be to, tema ne apie mano asmeninius sugebejimus (kuriu deja ir taip neturiu).


vitake

Kaip pasakysi  ;D

Phoenix

#10
birželio 27, 2012, 21:55:12 Redagavimas: birželio 27, 2012, 23:07:35 by Phoenix
Nepabandęs nesužinosi ar gali. Jei ir pabandyčiau nieko blogo neatsitiktų :) o gal esu aiškiaregis :D

omcikas

em... kas blogai su Vito kaklu ? :o ziureti 1.02min, 1.06, 2.55 Kaklo trauma,toks klipo ivaizdis.. ar vel galima gryzt prie temos apie reptilijas? ;D

vitake

Dėl to kaklo tai senai viskas aišku, prodiuseriu triukas.. Ale žiaunos. Net koncertuose užsidėdavo ant kaklo visokius šalikus tipo 'slepia' . Bet galiausiai paaiškėjo, kad tai tik triukas sudominti žmones.

omcikas

Aisku, as kaip niekad nesidomejas tai nezinojau to  ;)

Anonymous

Citata iš: Benamis  birželio 27, 2012, 20:44:25
Ne :) As jokiu para-psicho-ir-t.t.-sugebejimu neturiu tai ir nebandziau :)


tai išsiugdyk, visi tai galime, ir gan lengvai.

Aukštyn