Chiromantija

Pradėjo Benamis, sausio 29, 2012, 16:54:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

vitake

Buriu iš delno, nesu profesionalė, bet rodos dar nė kart nesuklydau.

coliuke


Beelzebub

Leisk spėt, 4-tos?

astropasaulis


coliuke

aga  :D ieskojau ieskojau bet jos nera tik kaskokios jos uzuomazgos...nu tuomet tikesiu antru paaiskinimu del jos nebuvimo nes pirmas nepatinka  ;D

OKULTISTE

Ve... Senokai bežiūrėjau į savo delniukus... Prieš kažkiek metų ir pas mane nebuvo jos, o va dabar yra... Cha! Štai, kodėl negalima pasitikėti chiromantija: žmogus gali net pražilti pernakt, tai su delnų linijomis tuo labiau galimi pokyčiai...

.L.U.T.H.O.R.

Faktas, kad linijos keičiasi per gyvenimą :) Todėl ir chiromantija, gali nusakyti tik būrimo metu esamas tendencijas, kurios laikui bėgant gali pasikeisti.

OKULTISTE

...arba ne...

Beelzebub

Tos ketvirtos pas daugelį nėra, arba atrodo visiškai netaip kaip piešinyje.

.L.U.T.H.O.R.

Pas mane tai yra, labai lygi ir graži :D

Beelzebub

Congratulations.

valiotine

Va kas tiesa,-paziuri i delna ir sako: pas tave neseniai mire artimas draugas ar giminaitis(80 % zmoniu kasmet palaidoja po viena toki),paskui sako:salia taves yra tamsus vaikunukas ar tai sviesus (salia kiekvienos toks yra ir ne vienas),sako per metus tu isvaziuosi i uzsieni(dabar ji spelioja 50% ant 50% ,nes dauguma lekia nors trumpam i ta uzsieni),sako turejai ar turesi dideliu bedu(o kas ju neturi?)... Zodziu nesakau,kad jie kazkokie durni,nes cia reikia moket dar zmogui savo ''preke'' taip isiulyt,kad jis patiketu,bet as netikiu niekuo,kas sako jog mato ateiti! Savo likimo kalvis esi tik tu pats!

Beelzebub

Vitake visai ne tai sakė į delnus pasižiūrėjus. Taip, apie įvykius spėliot gal ir lengva, bet patį žmogų gana tiksliai apibūdinti jau sunkiau.

astropasaulis

Ar yra iš forumo dalyvių, kurie praktikuoja chiromantiją? Šiandien pastebėjau keistą dalyką ant savo delno. Ant dešinės rankos delno, pamačiau kad nuo mažojo piršto (merkurijaus kranto, jeigu neklystu) atsirado linija, kuri kerta kitas pagrindines linijas (širdies, galvos...). Ta linija driekiasi nuo to kranto iki pat delno apačios. Kas keisčiausia, kad delnas tuo metu visas buvo baltas, o ta atsiradusi nauja linija tiesiog raudonavo. Kas čia per reikalas?

Benamis

Citata iš: astropasaulis  balandžio 16, 2013, 16:47:23
Ar yra iš forumo dalyvių, kurie praktikuoja chiromantiją?


Vitake :)

Aukštyn